2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ay canım gözün aydın, yavruna kavuştun.. Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Yiğit emire maşallah
Sen nasılsın??? Doğumun nasıl oldu vaktin olursa yaz bekliyoruz canım..

şuan alttan dikişlerim var onlar çok canımı yakıyor normal doğum oldu bebek küçük diye zor doğdu yaklaşık 13 saat doğumhanede geçirdim zordu ama sonunda onu görmek paha biçilemez kimse kendini korkutmasın bizimki erken geldi ve yola tam giremediği için zor geçti

canım benim hızla iyileşecektir eminim, zorlu olan kısmı atlattın.. allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin.. en kısa sürede de kucağına alman dileğiyle..

darısı başımıza inşallah..

canım benim hızla iyileşecektir eminim, zorlu olan kısmı atlattın.. allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin.. en kısa sürede de kucağına alman dileğiyle..

darısı başımıza inşallah..

cnm rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş. kem gözler uzak olsun ailenizden

amin inş canım..

Kızlarrr oğluşum dayanamadı 35+4 te geldi
yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş
darısı hepinizin başınaaaa...

Aramıza hoşgeldin Yiğit Emre..canım gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..sen nasılsın? doğum hikayeni bekliyoruz merakla..

ne kadar değişik bir adetmiş öyle..desene her yörenin kendine göre adetleri var..oh ne güzel yat mis gibi..sadece bebeğini düşün, emizir, kokla gerisi olacak nasıl olsa..
bu arada gurbette Allah yardımcın olsun canım..işler hiç bir zaman bitmez..boşver dert etme..en azından evine gidip gelecek akraban yok..

sağolasın canım benim..amin Rabbim hepimize güç kuvvet versin..

Canım paylaşım için teşekkürler. Ben de merak ediyordum kurban olayını. Çok ayrıntılı olmuş. Sağol cnm bnm

Gerçekten insan gebeyken zaten daha duygusal oluyor. Bir de çevresinden böyle şeyler görünce çok mutlu oluyor.

Çok sevindim canım adına, mutlaka pazatesi bekliyoruz fotoğgraflarını

Canım kolay gelsin öncelikle, gerçekten bu havalarda çamaşır kuruması zor. Benim evim merkezi sistem ona rağmen anca kuruyor çamaşırlar..

Ben çarşaf değiştirme işini uzun süre önce bıraktım valla. Eşimin elinden öpüyor o işler. Hemen nefes nefese kalıyorum, çok yoruluyorum. Eğilip kalkmak cidden çok zor.

Bol bol dinlen sen de, evde olmanın keyfini çıkar cnm. Bunca zaman çalıştın..

yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş

Canım bnm gözünaydın. İnşallah rabbim bir an önce kucağına almayı nasip eder. Haberlerini mutlaka bekliyoruz..

Canlarım bir şey sorucam size.

Ben şimdi lansinoh göğüs kremi aldım. Hani doktorlar hep diyor ya, emzirmeden, doğumdan önce sürmeye başlayın diye.

Şimdi sadece meme başına mı sürücem, yoksa çevresine de sürücek miyim?

Emzirirken bütün meme başını da bebeğin ağzına verin diyorlar ya, acaba kremi de mi öyle sürücez?

Emin olamadım, bir sorayım dedim.

Canım benim gözünüz aydın Allah analı-babalı büyütsün hayırlı bir ömür versin inşallah.

evet şimdiden başlamak lazım yara olmaması için..bence cevresinede sürmek lazım yumuşaması için ama tecrübeli annelere sormak lazım yinede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…