slm kızlar bende az önce doktordan geldim normal doğum yapıcam allah nasip ederse bebeğim doğum pozisyonunu almış ve kanala girmiş artık boyunu ölçemiyor 3 kilo olmuşuz maşallah artık heran bekle gelişiminide tamamlamış dedi beni heycan sardı tabi allah hepimizi bi avazda kurtarsın inş
Canım bonnyfood diye bir yer. Geçen sene de göndermiştim, çok tazeydi demişti eşim. İnternetten gönderiyorum. Çiçekten daha uygun bir hediye bence erkek için. Hoş eşime çıkarken hasta olduğunda çiçekte göndermiştim ya ben
Kızalr ya size bir sorum olucak,benim uzun zamandır erkenn doğum riskim var,yani bebişin ne zaman geleceği belli değil.Geçen haftalarda kanamam oldu açılmam varmı diye baktı doktor,ama biz doğum şeklini sorduğumuzda daha belli olmaz diyoo 38.haftada belli olcak diyo anlamdım gitti yani:44:Aranızda erken doğum riski olan pek çok arkadaş var,sizin yapıldımı çatı muaneniz,yada doktor bi doğum şekli söyledimi??
selam arkadaşlar yazılarınızın hepsini okuyamadım.ama doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun Allah anneli babalı büyütsün.yarın doğum semineri var bi hastanede rahatsız olmazsam gideceğim kısmetse.çok korkuyorum doğumdan.prenses iğne yazmış bi arkadaş nedir bilgisi olan varmı.iki hafta sonra kısmetse izne ayrılcam bende.doğum sonrasına aktarcam kısmetse.akika kurbanı ile ilgili bilgisi olan varmı.acaba ikika kurban etini biz yiyebiliyormuyuz?bide doğumdan sonra 40 gün kanama oluyoımuş doğru mu?eşim abdestli emzir çocuğu diyo bana, ama kanama olursa abdest olmayacak???
Kızlar yaa benim göğüslerimden bayağı süt gelmeye başladı. Gündüz az az geliyordu. Şimdi bir kalktım maşallah tişörtüm ıslanmış. Meme ucuma baktım, böyle ıslak renksiz sıvı. Zaten erken doğum riskim var, bir de göğüsler böyle olunca içimi bir korku sardı... Yarın doktor kontrolüm var Allah'tan bunu da sorucam.,. Bir de hiç sıkmıyorum korkudan, ama bu klostrum mu? Boşuna akmasın böyle ya
slm benim 6.aydan beri geliyor boyle su gibi ama yagli leke birakiyor ben sordum dr olabilir dedi bazi anne adaylarinda oluyormus kafana takma dr cok sutun olur dogumdan sonra dediKızlar yaa benim göğüslerimden bayağı süt gelmeye başladı. Gündüz az az geliyordu. Şimdi bir kalktım maşallah tişörtüm ıslanmış. Meme ucuma baktım, böyle ıslak renksiz sıvı. Zaten erken doğum riskim var, bir de göğüsler böyle olunca içimi bir korku sardı... Yarın doktor kontrolüm var Allah'tan bunu da sorucam.,. Bir de hiç sıkmıyorum korkudan, ama bu klostrum mu? Boşuna akmasın böyle ya
2700 doğdu canım
Canlarım bir şey sorucam size.
Ben şimdi lansinoh göğüs kremi aldım. Hani doktorlar hep diyor ya, emzirmeden, doğumdan önce sürmeye başlayın diye.
Şimdi sadece meme başına mı sürücem, yoksa çevresine de sürücek miyim?
Emzirirken bütün meme başını da bebeğin ağzına verin diyorlar ya, acaba kremi de mi öyle sürücez?
Emin olamadım, bir sorayım dedim.
Kızlarrr oğluşum dayanamadı 35+4 te geldi
yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş
darısı hepinizin başınaaaa...
ben de muzdaribim bu yanmalardan.. üstelik sizde de oluyor mu bilmiyorum ama, su içince daha da cok yanıyorum. havalar da serinledi zaten su içesim yok, bir de bu yanmalardan dolayı hepten uzaklaştım sudangvaviskon dan midem bulandığı için artık ben de rennie ye döndüm.. içimi daha kolay gaviskona göre..
Kızlar ya benim bu aralar hiç keyfim yok. Hiçbirşey yapasımda yok.. Karnım o kadar gerginki şuan çatlayacağım sanki..
Yapılacak birsürü de işim var..
diğerlerini bilemiyorum da çemen konusunda yokum
doktor siz doğurmadan kaçar valla
bu bahsi gecen cemen bildiginiz cemen degil cemenotu sanirim, fanugreek ingilizcesi. aktarlara sorun. dogumdan sonra sut artirmak icin de iciliyor.
Kızlar yaa benim göğüslerimden bayağı süt gelmeye başladı. Gündüz az az geliyordu. Şimdi bir kalktım maşallah tişörtüm ıslanmış. Meme ucuma baktım, böyle ıslak renksiz sıvı. Zaten erken doğum riskim var, bir de göğüsler böyle olunca içimi bir korku sardı... Yarın doktor kontrolüm var Allah'tan bunu da sorucam.,. Bir de hiç sıkmıyorum korkudan, ama bu klostrum mu? Boşuna akmasın böyle ya
bu bahsi gecen cemen bildiginiz cemen degil cemenotu sanirim, fanugreek ingilizcesi. aktarlara sorun. dogumdan sonra sut artirmak icin de iciliyor.
dun gece bebegin hareketleri bir tuhafti dopplerle baktim evde bayagi dusuk atiyordu kalp. korktum hastanee geldim. nst ile baktilar. sorun cikmadi Allaha sukur. dr alttan muayene etti sancilarim oldugu icin. 1cm aciklik ve yumusaklik varmis ama korkacak bisey yok dediler. sonra da sabah 6 da tekrar nst yapmak icin yatirdilar. o da iyi cikti simdi beni eve gondermelerini bekliyorum. hastanede kalmak cidden cok sikici. kalmak zorunda olanlara Allah yardimci olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?