2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Maaşallah bebişine cnm hadi bakalım hayrılısıyla kıucağına alırsın inşallah :)

Bende geçen sene eşime göndermiştim aynı siteden, çok hoş bi hediye :)

bi arkadaşıma gelmişti çok beğenmiştim hemen bende sipariş verdim ama eşime gönderdiğimin kekini pek beğenmedim şansıma güzel çıkmadı eşim çaktırmadı tabii ama ben baya bi bozulmuştum

Diğer bi çok arkadaşım çok memnun kaldılar benim o gün şansısız günümdü demekki

Perşembe günü kontrolüm vardı eşim sordu doktora sezeryan mi normal mi olacak die

Doğumun şeklini önceden belirlenebilen durumlar ( çatı darlığı, makat gelişi, plesantının önden gelmesi, hastanın ameliyat geçmişi vs ) haricinde 38. haftadan itibaren büyük olasılıkla belirleyebiliriz fakat doğum esnasında bile değişebildiği için sen kendini normal doğuma hazırla, sancıların başladığında durumuna göre tekrar konuşuruz dedi. Pek net konuşmadı benimde doktorum yani :)

Kızlar yaa benim göğüslerimden bayağı süt gelmeye başladı. Gündüz az az geliyordu. Şimdi bir kalktım maşallah tişörtüm ıslanmış. Meme ucuma baktım, böyle ıslak renksiz sıvı. Zaten erken doğum riskim var, bir de göğüsler böyle olunca içimi bir korku sardı... Yarın doktor kontrolüm var Allah'tan bunu da sorucam.,. Bir de hiç sıkmıyorum korkudan, ama bu klostrum mu? Boşuna akmasın böyle ya

Prenses iğne olayını bende çok merak ettim..

Geçen tv de bahsetti bi hoca akike kurbanı çocuk doğduktan bluğ çağına kadar kesilebilir kesen aile yiyebilir dedi.
Emzirme konusunda da abdestli olmak şart değil hatta 40 günden sonra bile ne zaman olursa olsun gece gusul abdest gerektirekcek durum yaşandığında bile önce bebeği emzirip sonra gusül abdesti alabilirsiniz dedi.

Arkadaşımın da bayağı ıslanıyordu çamaşırı, kolostrum adı normalmiş cnm hormonlarla alakalı vücut kendini emzirmeye hazırlıomuş. Bende henüz tık yok Arkadaşımda erken doğuma yol açmamıştı. Sıkmamak gerekir doğru yapmışsın bir de Sıkı çamaşır giyme :) Umarım kontrolün güzel geçer güzel haberlerini yazarsın :)

slm benim 6.aydan beri geliyor boyle su gibi ama yagli leke birakiyor ben sordum dr olabilir dedi bazi anne adaylarinda oluyormus kafana takma dr cok sutun olur dogumdan sonra dedi

benim bildiğim bütün süreceksin canım koyu bölgeye, çünkü kuruma, çatlak ve ağrı olunca bütün koyu bölgede oluyo.

inşaallah öyle bir sorun yaşamayız :26:

Kızlarrr oğluşum dayanamadı 35+4 te geldi
yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş
darısı hepinizin başınaaaa...

gözünaydın canım, Allah bağışlasın mis kokulunu kilosu da iyimiş, okudum yazdıklarını, maşaAllah

inşaallah en kısa zamanda kucağına da alırsın Yiğit Emir'i

su içince yanma konusunda tek değilmişim yok artık diyordum kendime abartıyorsun su da rahatsız eder mi ama ediyor işte
bende çok az içiyorum suyu :44: inşaallah susuz kalmayız da

Kızlar ya benim bu aralar hiç keyfim yok. Hiçbirşey yapasımda yok.. Karnım o kadar gerginki şuan çatlayacağım sanki..
Yapılacak birsürü de işim var..

bende öyleyim hiç ama hiçbirşey yapasım yok sanırım havaların da etkisi var, yağmur soğuk iyice beni pasifleştiriyo..

Günaydınnnnnn canlar.7de uyandık kızımla ben.Şimdi kahvaltı yapıyoruz,acıktık yaw:)

bu bahsi gecen cemen bildiginiz cemen degil cemenotu sanirim, fanugreek ingilizcesi. aktarlara sorun. dogumdan sonra sut artirmak icin de iciliyor.

vala içinde çemen geçince....(

sütiçinde sizde takıp ediyorsunuzdur doktorlar bas bas bağırıyor sağlık programlarında..kompostolar sut artırmaz bildiğimiz suyu içeceksiniz diye
kompostu artırırı diye içip şekerle dolduruyorsunuz vücudunuzu diyorlar
inşallah bol bol su içip bol bol emzirebiliriz..
Bu arada ben 9da uyandımm:)))
şükür 7de hortlamadım bu sabah... hemde akşam 9da uyumuştum:))
dün eve gelirken otobüsün biyerleri yandı, böyle plastık yanıgı gıbı,artık balata mı ne yandı... son 20dakka o kokuyla geldim eve geldim yattım uzandım ama boyle bı garıbim..sadece o koku boyle yapar mı bilemedim...sonra eşim balık almış gelmiş ayıkladı pişirdi,yoksa yemek yapacak halim yoktu ..

Güzel anneler ve kuzucukları herkese merhabalar...

Herkesler iyidir umarım bikaç gündür takip edemedim malesef ama çatladımda neler oluyo diye
Pazartesiden itibaren bende izinliyim kızlar,nstye girdik doktorumuz biraz sancı gördü,evde dinlen artık çalışma dedi,aslında ben kendimi çok iyi hissediyorum çalışmaya devam etmek istiyordum ama napalım... evde bol bol yatıp dinlenicem inşallah herşey iyi giderde kızım acele etmez
şimdi geçmişi biraz okuyayım,merak ediyorum sizlerihepinizi çok öpüyoruz

günaydın hepinize canlar gıcık bir iş gününden daha herkese merhaba :))

nasılsınız bakalım bebişler nasıl benim kızım bu gece çok usluydu maşallah uyudu annesini rahatsız etmedi bende şaşırdım hepinize bol güneşli güzel günler diliyorum öpüldünüz

bendede var aynı durum canım.benimde erken doğum riskim var biliyosun.doktora sordum sütüm geliyo dedim iyi işte ne güzel gelsin dedi :)

dun gece bebegin hareketleri bir tuhafti dopplerle baktim evde bayagi dusuk atiyordu kalp. korktum hastanee geldim. nst ile baktilar. sorun cikmadi Allaha sukur. dr alttan muayene etti sancilarim oldugu icin. 1cm aciklik ve yumusaklik varmis ama korkacak bisey yok dediler. sonra da sabah 6 da tekrar nst yapmak icin yatirdilar. o da iyi cikti simdi beni eve gondermelerini bekliyorum. hastanede kalmak cidden cok sikici. kalmak zorunda olanlara Allah yardimci olsun

geçmiş olsun canım bi sorun çıkmamasına sevindim yeri daraldığı için olmuş olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…