- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
Güzel anneler ve kuzucukları herkese merhabalar...
Herkesler iyidir umarım bikaç gündür takip edemedim malesef ama çatladımda neler oluyo diye
Pazartesiden itibaren bende izinliyim kızlar,nstye girdik doktorumuz biraz sancı gördü,evde dinlen artık çalışma dedi,aslında ben kendimi çok iyi hissediyorum çalışmaya devam etmek istiyordum ama napalım... evde bol bol yatıp dinlenicem inşallah herşey iyi giderde kızım acele etmez
şimdi geçmişi biraz okuyayım,merak ediyorum sizlerihepinizi çok öpüyoruz
günaydın hepinize canlar gıcık bir iş gününden daha herkese merhaba :))
nasılsınız bakalım bebişler nasıl benim kızım bu gece çok usluydu maşallah uyudu annesini rahatsız etmedi bende şaşırdım hepinize bol güneşli güzel günler diliyorum öpüldünüz
canim gecmis olsun, insan nasil panikliyor degil mi söz konusu bebis olunca.. birsey cikmamasina cok sevindim. benim de nstler dünden beri iyi cikiyor belki pazartesi eve yollariz dediler.dun gece bebegin hareketleri bir tuhafti dopplerle baktim evde bayagi dusuk atiyordu kalp. korktum hastanee geldim. nst ile baktilar. sorun cikmadi Allaha sukur. dr alttan muayene etti sancilarim oldugu icin. 1cm aciklik ve yumusaklik varmis ama korkacak bisey yok dediler. sonra da sabah 6 da tekrar nst yapmak icin yatirdilar. o da iyi cikti simdi beni eve gondermelerini bekliyorum. hastanede kalmak cidden cok sikici. kalmak zorunda olanlara Allah yardimci olsun
canım bizimde babamızın kafası çok büyük dayısı öyle amcası öyle benmde çok küçük sayılmaz.mecbur oğlumn kafasıda iki haftaya yakın önden gidiyor :)Ay teşekkür ederiz teyzesi
Doktorda senin dediğini dedi canım. Irsi bir özellik olduğunu söyledi.
Kız Ayşe sonlara yaklaştık hissediyorum
Çünkü daha hastaneye giderken bile bebeğin başının ne kadar aşağıda olduğunu o kadar iyi hissettim ki.
Hayır böyle giderse ben nasıl doğurcam biliyor musun yarım saatin içinde(Sende hep onaylamışsın zaten bu tezimi )
Çünkü normal zamanda bile elime geliverecekmiş gibi hissediyorum
Bu arada bizim hastanede Normal 450, sezaryen 550, epidural 900ne iş anlamadım. Epidural neden o kadar pahalı ya.
Özel oda fiyatı da dahil bunlara...
Sende yat dinlen, yorma kendini diyeceğim ama. Ben yapabiliyor muyum? Hayır...
Çarşıya bile çıkmayı düşünüyorum şu an son bir kaç eksiğimiz için... Napalım analar düşünür böyle işte
ayyy gözün aydın canımmmKızlarrr oğluşum dayanamadı 35+4 te geldi
yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş
darısı hepinizin başınaaaa...
maşallh çok çok iyi nazar değmesin kuzuya :)2700 doğdu canım
evet şimdiden başlamak lazım yara olmaması için..bence cevresinede sürmek lazım yumuşaması için ama tecrübeli annelere sormak lazım yinede..
dun gece bebegin hareketleri bir tuhafti dopplerle baktim evde bayagi dusuk atiyordu kalp. korktum hastanee geldim. nst ile baktilar. sorun cikmadi Allaha sukur. dr alttan muayene etti sancilarim oldugu icin. 1cm aciklik ve yumusaklik varmis ama korkacak bisey yok dediler. sonra da sabah 6 da tekrar nst yapmak icin yatirdilar. o da iyi cikti simdi beni eve gondermelerini bekliyorum. hastanede kalmak cidden cok sikici. kalmak zorunda olanlara Allah yardimci olsun
şuan alttan dikişlerim var onlar çok canımı yakıyor normal doğum oldu bebek küçük diye zor doğdu yaklaşık 13 saat doğumhanede geçirdim zordu ama sonunda onu görmek paha biçilemez kimse kendini korkutmasın bizimki erken geldi ve yola tam giremediği için zor geçti
Kızlarrr oğluşum dayanamadı 35+4 te geldi
yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş
dun gece bebegin hareketleri bir tuhafti dopplerle baktim evde bayagi dusuk atiyordu kalp. korktum hastanee geldim. nst ile baktilar. sorun cikmadi Allaha sukur. dr alttan muayene etti sancilarim oldugu icin. 1cm aciklik ve yumusaklik varmis ama korkacak bisey yok dediler. sonra da sabah 6 da tekrar nst yapmak icin yatirdilar. o da iyi cikti simdi beni eve gondermelerini bekliyorum. hastanede kalmak cidden cok sikici. kalmak zorunda olanlara Allah yardimci olsun
doktor kontrolumüz vardı bugün herşey iyidi çok şükür olumsuz bişey yok mutluyuz yaneeeakşama eşim mustafa ceceli konserine bilet almış yerim ben onu yiiaaaa stres at diyo bana doğum öncesi iyi gelir diyo hehhehe şimdi duşa giriyim bari sonra hazrlanıp biraz kadıköy turu yapalım akşamada ceceliiiiii
darısı hastahaneye gidiceklerin başına güzel aberlerle gelin sizde emiiiiii
merhabalar annoşşşlar :)
bugün buğra mın teyzeleri geldi kıyafetlerini ütüleyip yerleştirdiler oğluşumun ayy her şey çok güzel minik minik.babamızda yatağını almaya gitti.çok heyecanlı oluyo insan böyle bi an önce gelsin istiyo ama gelmesin tabi bian önce :) en hayırlı zamanda gelsin inşallah.bugünde biraz biraz kasılmalarım oluyo ama inşallah yolundadır her şey salı kontrolümüz var.herkese mutlu günler
bende öyleyimhiç ama hiçbirşey yapasım yok sanırım havaların da etkisi var, yağmur soğuk iyice beni pasifleştiriyo..
Güzel anneler ve kuzucukları herkese merhabalar...
Herkesler iyidir umarım bikaç gündür takip edemedim malesef ama çatladımda neler oluyo diye
Pazartesiden itibaren bende izinliyim kızlar,nstye girdik doktorumuz biraz sancı gördü,evde dinlen artık çalışma dedi,aslında ben kendimi çok iyi hissediyorum çalışmaya devam etmek istiyordum ama napalım... evde bol bol yatıp dinlenicem inşallah herşey iyi giderde kızım acele etmez
şimdi geçmişi biraz okuyayım,merak ediyorum sizlerihepinizi çok öpüyoruz
günaydın hepinize canlar gıcık bir iş gününden daha herkese merhaba :))
nasılsınız bakalım bebişler nasıl benim kızım bu gece çok usluydu maşallah uyudu annesini rahatsız etmedi bende şaşırdım hepinize bol güneşli güzel günler diliyorum öpüldünüz
Kızlar yaa benim göğüslerimden bayağı süt gelmeye başladı. Gündüz az az geliyordu. Şimdi bir kalktım maşallah tişörtüm ıslanmış. Meme ucuma baktım, böyle ıslak renksiz sıvı. Zaten erken doğum riskim var, bir de göğüsler böyle olunca içimi bir korku sardı... Yarın doktor kontrolüm var Allah'tan bunu da sorucam.,. Bir de hiç sıkmıyorum korkudan, ama bu klostrum mu? Boşuna akmasın böyle ya
evt canım konuştum benim ogluş dogum kanalına girdigi için ,ayaklarınıda tam mideme koymuş
sıgamayınca oraya itekliyo
ama anlatamam bulantıyı ölüyorum resmen
özelliklede gece ortaya çıkıyo
Bugün sanki daha iyiyim canım çok teşekkür ederim.
Sende çok pozitif bir insansın. :)
Benimde çok işim var.
Günlere bölmeye karar verdim.
Ancak öyle başedebilirim sanırım. :)
Canlarım bir şey sorucam size.
Ben şimdi lansinoh göğüs kremi aldım. Hani doktorlar hep diyor ya, emzirmeden, doğumdan önce sürmeye başlayın diye.
Şimdi sadece meme başına mı sürücem, yoksa çevresine de sürücek miyim?
Emzirirken bütün meme başını da bebeğin ağzına verin diyorlar ya, acaba kremi de mi öyle sürücez?
Emin olamadım, bir sorayım dedim.
kızlar selam herkese..
ev hanımı oldum olalı pek sık giremiyorum.. iş yerinde sürekli acıktı pc önümdeydi.. evde öyle olmuyor işte. ilk iki gün oğlumun kıyafetlerini yıkamaya adadım kendimi.. yıkamaya kalkınca aman allahım meğer ne cok şey almışız dedim.. bitmek bilmedi, 4 posta attım aralıklarla.. dediğim gibi hava soğuk ve nemli, kurumak bilmediler.. neyse coğu bitti son postayı attım sabah..
erken kalktık bugün biraz, kahvaltı yaptık, eşimi gönderdik oğlumla işe.. sabahtan biraz kırıklık vardı üzerimde yatsam yatacaktım daha hatta eşim hemen yat ben gidince dedi ama içime sinmedi, yatak odasını topladım, nevresim değiştirdim allahım öldüm bittim. sizi de yoruyor mu tarz şeyler.. altı üstü yastıkların kılıflarını değiştim, yün yorganımızı çıkardım havalansın diye, yatak çarşafını serdim, yatağın altına sokmak cok zorluyor beni, yatağımız biraz alçak olunca eğilmek beni çok yordu, nefes nefese tamamladım bitirdim.. bulaşıklarımı yerleştirdim vs.. mutfağı da topladım ve yattım salondaki kanepeye..
gecmişe baktım alıntılar da yapmaya calıştım.. hepiniz iyisiniz di mi?? cok öpüyorum sizleri ve bebişleri
Kızlarrr oğluşum dayanamadı 35+4 te geldi
ay benimde ya
mutfak dolaplari savas alani gibi temizlenip derlnmesi lazim kurubakliyatlara bez torba dikecektim yalan oldu
gardolap icleri darmadaginik, camlar kirlendi, buzdolabi silinecek, bebesin kiyafetleri hazirlanacak....
bu liste uzar onumuzdeki hafta hepsini siraya koyup yapicam Allahin izniyle.
Yaşasınnnnnnnn benim elifimin de bebek şekeri var artıkk :)
Komik gelicek size şimdi ama ben izmitte yalnız oldugumdan öyle akraba ziyareti olmayacağı için ve kalabalık bi komşum çevreside olmadıgından bebek şekeri hiç düşünmemiştim gerek yok die...
Aslında can dostum yani en samimi kız arkadaşım antepte bu işi yapıyor yıllardır.Görümcemin ikizlerine bile kendim sürpriz yaptırıp antepten göndermiştim. Şimdi dolabımın üstünde herkesin bebişinin şekerleri var ve benimki nie olmasın die geçenlerde arkadaşa sölemiştim bi tanede olsa bana yap annemle gönder die.Aslında o daha önceden fazlaca yapıp sepetiyle herşeyiyle ismiyle hazırlamış anneme vermiş.O kadar sevindimki anlatamam...Bunu özellikle paylaşmak istedim.İnsanın gerçekten böle değerli düşünceli arkadaşlarının olması çok güzel bişiy.Annem pazar günü burda olucak inş.P.teside sizlere şekerimizi paylaşıcam......
başka sayfada bir arkadaş paylaşmış , bana%95uyuyor:)
Erkek bebek geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabah bulantısı yaşamazsınız.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140'dan düşük olur.
Vücudunuzun önünde duran yuvarlakta fazladan bir kilo taşırsınız.
Karnınız sivri büyüyorsa... Meme ucunuz belirgin bir şekilde koyulaşır. K
arnınız aşağı doğru büyümeye başlar.
Tatlı aşerirsiniz.
Protein içerikli yiyecekler arasındansa et ve peynire daha çok aşerirsiniz.
Ayaklarınız hamilelik öncesi döneme göre daha soğuktur.
Elleriniz çok kuru olur.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü kuzeye bakar.
Sizinle birlikte eşiniz de kilo alır.
Eskisinden daha güzel görünürsünüz.
Bacak tüyleriniz daha hızlı uzar.
İdrarınız sapsarı gelir.
Burnunuz genişler.
Baş ağrılarınız olabilir.
evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip daire çizer.
gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı çift sayı çıkar.
Bebek anne karının sağ tarafında durur.
--------------------------------------------------------------------------------
Kızlaaar ben artık ölüyorum bu mide yanmalarından. hiçbişey yiyemez oldumallahtan rennie var. ama çok kısa süreli etkili oluyor.geceleri de uykusuzluk başladı hiç uyuyamıyorum, siz de mi öylesiniz?
slm benim 6.aydan beri geliyor boyle su gibi ama yagli leke birakiyor ben sordum dr olabilir dedi bazi anne adaylarinda oluyormus kafana takma dr cok sutun olur dogumdan sonra dedi
Arkadaşımın da bayağı ıslanıyordu çamaşırı, kolostrum adı normalmiş cnm hormonlarla alakalı vücut kendini emzirmeye hazırlıomuş. Bende henüz tık yokArkadaşımda erken doğuma yol açmamıştı. Sıkmamak gerekir doğru yapmışsın bir de Sıkı çamaşır giyme :) Umarım kontrolün güzel geçer güzel haberlerini yazarsın :)
benim bildiğim bütün süreceksin canım koyu bölgeye, çünkü kuruma, çatlak ve ağrı olunca bütün koyu bölgede oluyo.
inşaallah öyle bir sorun yaşamayız :26:
bendede var aynı durum canım.benimde erken doğum riskim var biliyosun.doktora sordum sütüm geliyo dedim iyi işte ne güzel gelsin dedi :)
kızlar yaptığım mevlüt şekerinden numune sizlerlede paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 571780
kızlar bu gunu sanırım herkez doktora gitmiş.bende yenı geldim doktordan allaha şükürler olsun herşey yolundaymış.ben bıraz fazla kilo almışım. 36+2 yim bebiş 3120 gr olmuş. boyuda 50 cm. sancım çıkmadı kalp atışlarıda normal dayanmadığı için çatı muayenesine de gerek duymadı. 9 gun sonra bıdaha gideceğim. o zaman yapacakmış. benden haberler boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?