2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

amin ins acele etmezler hicbiri de=) artik ins sen de safagi bizim gibi pc basinda saymaya baslarsin=)

kac gün sonra benim kiz da usluydu rahat bir gece yasamak bana da nasip oldu. meger uykuya nasil hasret kalmisim. gerci sabah 7 gibi askeri kampta gibi nst icin kaldirdilar ama olsun en azinda gece uyuyabildim=)

canim gecmis olsun, insan nasil panikliyor degil mi söz konusu bebis olunca.. birsey cikmamasina cok sevindim. benim de nstler dünden beri iyi cikiyor belki pazartesi eve yollariz dediler.

doktor kontrolumüz vardı bugün herşey iyidi çok şükür olumsuz bişey yok mutluyuz yaneee akşama eşim mustafa ceceli konserine bilet almış yerim ben onu yiiaaaa stres at diyo bana doğum öncesi iyi gelir diyo hehhehe şimdi duşa giriyim bari sonra hazrlanıp biraz kadıköy turu yapalım akşamada ceceliiiiii
darısı hastahaneye gidiceklerin başına güzel aberlerle gelin sizde emiiiiii

sagolun kizlar. nasil korktugumu anlatamam. kalp atisini 70-80lerde gorunce. direk giyinip geldim. ama simi oynuyor kerata. olsun muayene olmus oldum malum burda oyle rutin nst veya alttan muayene gibi seyler yok. ancak yolund gitmeyen bi seyler varsa :)

canım bizimde babamızın kafası çok büyük dayısı öyle amcası öyle benmde çok küçük sayılmaz.mecbur oğlumn kafasıda iki haftaya yakın önden gidiyor :)
Kızlarrr oğluşum dayanamadı 35+4 te geldi
yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş
darısı hepinizin başınaaaa...
ayyy gözün aydın canımmm
2700 doğdu canım
maşallh çok çok iyi nazar değmesin kuzuya :)
evet şimdiden başlamak lazım yara olmaması için..bence cevresinede sürmek lazım yumuşaması için ama tecrübeli annelere sormak lazım yinede..

canım bende kullanıyorum ablamı hatırladıkça ağlyarak emziriridi kızını.ben hem ucuna hemde siyah bölegye komple sürüyorum nolur nolmaz :)

merhabalar annoşşşlar :)
bugün buğra mın teyzeleri geldi kıyafetlerini ütüleyip yerleştirdiler oğluşumun ayy her şey çok güzel minik minik.babamızda yatağını almaya gitti.çok heyecanlı oluyo insan böyle bi an önce gelsin istiyo ama gelmesin tabi bian önce :) en hayırlı zamanda gelsin inşallah.bugünde biraz biraz kasılmalarım oluyo ama inşallah yolundadır her şey salı kontrolümüz var.herkese mutlu günler

çok geçmiş olsun canım .şükürler olsun iyiymiş bebeğin.insan tedirgin oluyor her an kulağımız onların hareketlerinde.amin

yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş

geçmiş olsun gözün aydın canım.işallah tez zamanda oğlunu kucağın alırsın.

başka sayfada bir arkadaş paylaşmış , bana%95uyuyor:)

Erkek bebek geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabah bulantısı yaşamazsınız.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140'dan düşük olur.
Vücudunuzun önünde duran yuvarlakta fazladan bir kilo taşırsınız.
Karnınız sivri büyüyorsa... Meme ucunuz belirgin bir şekilde koyulaşır. K
arnınız aşağı doğru büyümeye başlar.
Tatlı aşerirsiniz.
Protein içerikli yiyecekler arasındansa et ve peynire daha çok aşerirsiniz.
Ayaklarınız hamilelik öncesi döneme göre daha soğuktur.
Elleriniz çok kuru olur.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü kuzeye bakar.
Sizinle birlikte eşiniz de kilo alır.
Eskisinden daha güzel görünürsünüz.
Bacak tüyleriniz daha hızlı uzar.
İdrarınız sapsarı gelir.
Burnunuz genişler.
Baş ağrılarınız olabilir.
evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip daire çizer.
gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı çift sayı çıkar.
Bebek anne karının sağ tarafında durur.

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar güzel bir hafta sonu umarım bütün ocak anneleri için herşey yolundadır biz çok şükür iyiyiz pazartesi 14:30 dan itibaren izne ayrılıyorum çok mutluyum artık evde hazırlıklarımı yapabileceğim:) bebek şekeri yaptırmak istiyorum orjinal modern bişey olsun istiyorum var mı önereceğiniz adresler..

Çok şükür sorun çıkmamış canım. Rabbim cc sana da evladına da sağlık sıhhat versin canım.

Ohh maşAllah kuzucuğa, herşey yolundaymış. Bu gece kurtları dökeceğim diyorsun yani. İyi eğlenceler canım.

Nasıl güzel, ne kadar keyifli kuzucukla ilgili birşeyler yapmak. En hayırlı zamanda sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşAllah.

bende öyleyim hiç ama hiçbirşey yapasım yok sanırım havaların da etkisi var, yağmur soğuk iyice beni pasifleştiriyo..

Hepimiz aynı sıkıntı var demekki.

Hayırlısı olsun canım. Doktor senin için en iyisini söylemiştir canım. Bol bol dinlen evde canım. Hamileliğin son zamanlarını keyifli geçir canım.

Hay maşAllah.. Anneyi rahatsız etmemiş hiç kuzucuk.

Sorun olmaz canım ya. Etrafımda göğüslerinden süt gelen çok kişi vardı ama sen yine de içinin rahat etmesi için doktoruna sor canım.

evt canım konuştum benim ogluş dogum kanalına girdigi için ,ayaklarınıda tam mideme koymuş
sıgamayınca oraya itekliyo
ama anlatamam bulantıyı ölüyorum resmen
özelliklede gece ortaya çıkıyo

Yerim ben o minik ayakları. Az kaldı canım. bulantı çok zor inşAllah minik ayaklarını midenden çeker de rahatlarsın canım.

Bugün sanki daha iyiyim canım çok teşekkür ederim.
Sende çok pozitif bir insansın. :)

Benimde çok işim var.
Günlere bölmeye karar verdim.
Ancak öyle başedebilirim sanırım. :)

Sağolasın canım.. Güzel bakan güzel görürmüş. :)
Bende yavaş yavaş yapıyorum artık. Doğuracağım ve işler kalacak gibime geliyor. :)

Canım çevresine de sür, ben öyle yapıyorum.

Baya iş yapmışsın canım. En ufak işler bile o kadar yoruyor ki artık. Dinlene dinlene yapıyorum bütün işleri.

Oyy yeni bir bebiş daha mı katıldı aramıza.. Canım gözün aydın. Rabbim cc sağlık sıhhat versin yavruna. İnşAllah en kısa zamanda kucağına da alırsın yavrunu ve mis kokusunu doya doya çekersin içine. MaşAllah kilosu güzelmiş zaten. Eminim en kısa zamanda çıkacaktır küvezden.

Rabbim cc kolaylık versin hepimize canım. Ben dün buraya yazdıktan sonra silkelenip başladım yine. Ağır ağır yapacağım artık. Ya hamilelik engelliyor. Yoksa çoktan bitmişti işlerim. Karnım kasılıp duruyo. Azıcık eğilsem kasıklarım patlayacak gibi oluyor. Benim burda kimsem yok, akrabalar yakın olsa çoktan her işim yapılmıştı.
Ne yapalım sağlık olsun. Yavaş yavaş yapacağım artık.

Ne güzel bir süpriz yapmış arkadaşın.. Sabırsızlıkla bekliyoruz şekerlerinin resimlerini canım..

Kızlaaar ben artık ölüyorum bu mide yanmalarından. hiçbişey yiyemez oldum allahtan rennie var. ama çok kısa süreli etkili oluyor.geceleri de uykusuzluk başladı hiç uyuyamıyorum, siz de mi öylesiniz?

Son düzenleme:

Canım nasıl korkmuşşundur kimbilir...

Rabbim sağlıkla jucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi bir an önce.. cidden çok zor gebelik ve annelik duyguları...
Geçmiş olsun sana da...

kızlar bu gunu sanırım herkez doktora gitmiş.bende yenı geldim doktordan allaha şükürler olsun herşey yolundaymış.ben bıraz fazla kilo almışım. 36+2 yim bebiş 3120 gr olmuş. boyuda 50 cm. sancım çıkmadı kalp atışlarıda normal dayanmadığı için çatı muayenesine de gerek duymadı. 9 gun sonra bıdaha gideceğim. o zaman yapacakmış. benden haberler boyle

Benimle de hiç madde uymadı Sadece erkrk bebek anneyi güzelleştiriyor o kısım kesinlikle doğru

Kızlaaar ben artık ölüyorum bu mide yanmalarından. hiçbişey yiyemez oldum allahtan rennie var. ama çok kısa süreli etkili oluyor.geceleri de uykusuzluk başladı hiç uyuyamıyorum, siz de mi öylesiniz?

Aynen cnm ben de öyleyim, uyuduğumda da hep doğum, doktor, hastane, nst hep bunları görür oldum rüyalarımda

slm benim 6.aydan beri geliyor boyle su gibi ama yagli leke birakiyor ben sordum dr olabilir dedi bazi anne adaylarinda oluyormus kafana takma dr cok sutun olur dogumdan sonra dedi

benim bildiğim bütün süreceksin canım koyu bölgeye, çünkü kuruma, çatlak ve ağrı olunca bütün koyu bölgede oluyo.

inşaallah öyle bir sorun yaşamayız :26:

bendede var aynı durum canım.benimde erken doğum riskim var biliyosun.doktora sordum sütüm geliyo dedim iyi işte ne güzel gelsin dedi :)

Kremi meme ucu ve halkasına sürücekmişim doktora sordum.

Ayrıca süt gelmesiyle ilgili olarakta sizlerle aynı şeyi söyledi. Sıkma sakın ama çok güzel bünye doğuma hazırlanıyor, sütünde bol olucak demek ki dedi. Sevindim ben de

Dinleniyordur cnm herkes. Malum hafta sonu eşler evde, temizlik, çalışan arkadaşlar, doktor kontrolleri.

Maşallah bebişine. Aman artık son dönemlerdeyiz, bir doğsın bıcırıklar kilo falan kalmıcak hiçbirimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…