başka sayfada bir arkadaş paylaşmış , bana%95uyuyor:)
Erkek bebek geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabah bulantısı yaşamazsınız.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140'dan düşük olur.
Vücudunuzun önünde duran yuvarlakta fazladan bir kilo taşırsınız.
Karnınız sivri büyüyorsa... Meme ucunuz belirgin bir şekilde koyulaşır. K
arnınız aşağı doğru büyümeye başlar.
Tatlı aşerirsiniz.
Protein içerikli yiyecekler arasındansa et ve peynire daha çok aşerirsiniz.
Ayaklarınız hamilelik öncesi döneme göre daha soğuktur.
Elleriniz çok kuru olur.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü kuzeye bakar.
Sizinle birlikte eşiniz de kilo alır.
Eskisinden daha güzel görünürsünüz.
Bacak tüyleriniz daha hızlı uzar.
İdrarınız sapsarı gelir.
Burnunuz genişler.
Baş ağrılarınız olabilir.
evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip daire çizer.
gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı çift sayı çıkar.
Bebek anne karının sağ tarafında durur.
--------------------------------------------------------------------------------
Selam canlar, iyi haftasonları herkese
Birçok arkadaşın kontrolü iyi geçmiş, maşallah herkeseinşallah hep iyi haberler alırız
dogalguzellik canım hayırlı olsun gözün aydın, hatırlıyorum da daha geçen gün soruyordun yiğit emir'imizin adı hangisi olsun karar veremedim diye, o günden beri girmiyorum 2 günde gelmiş kuzucuk
inşallah kuvözde çok kalmaz, artık kocaman olmuştur zaten kilosunu vs bilmiyoruz ama inşallah iyidir, sağlıcakla büyüsün
fotoğrafını ve iyi haberlerini bekliyoruz, allah yardımcın olsun canım
benim canım çok sıkılıyor bu aralar, geçen haftaya kadar son kontrolden beri hiç kilo almamıştım ama bu hafta 3 kilo birden almışım o da yetmez gibi delirmişcesine tatlı yiyorum sigaradan betermiş vallahi ne yapıcam bir akıl verin...
benim kızım olacak ama bunlardan 2si hariç tamamı uyuyor bana :26:
Canım ben de senin gibiydim. Bir de ilk 6 ay canım hiç tatlı istememişti. Sonra tatlı tatlı dolanır oldum. Hala da öyleydim. Her tatlı ihtiyacından önce kocaman bir bardak su iç. Şekerin bebeklerimize hiç faydası yok ne yazık ki.. Ben böyle böyle birazcık azaltmayı başardım, inşallah sana da işe yarar cnm benim...
Evet canım bendım. Bı an deli cesaretı geldı başladım ama allaha şukur bıtırdım. Şimdi iyiki örmüşüm diyorum eline alınca çok tatlı duruyoCanımm sen miydin minik yelekler örüyorum diyen arkadaşımız? Gerçekten bayıldım. Çok güzel olmuş ellerine sağlık....
Dinleniyordur cnm herkes. Malum hafta sonu eşler evde, temizlik, çalışan arkadaşlar, doktor kontrolleri.
Maşallah bebişine.Aman artık son dönemlerdeyiz, bir doğsın bıcırıklar kilo falan kalmıcak hiçbirimizde
Kızlaaar ben artık ölüyorum bu mide yanmalarından. hiçbişey yiyemez oldumallahtan rennie var. ama çok kısa süreli etkili oluyor.geceleri de uykusuzluk başladı hiç uyuyamıyorum, siz de mi öylesiniz?
kızlar yaptığım mevlüt şekerinden numune sizlerlede paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 571780
başka sayfada bir arkadaş paylaşmış , bana%95uyuyor:)
Erkek bebek geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabah bulantısı yaşamazsınız.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140'dan düşük olur.
Vücudunuzun önünde duran yuvarlakta fazladan bir kilo taşırsınız.
Karnınız sivri büyüyorsa... Meme ucunuz belirgin bir şekilde koyulaşır. K
arnınız aşağı doğru büyümeye başlar.
Tatlı aşerirsiniz.
Protein içerikli yiyecekler arasındansa et ve peynire daha çok aşerirsiniz.
Ayaklarınız hamilelik öncesi döneme göre daha soğuktur.
Elleriniz çok kuru olur.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü kuzeye bakar.
Sizinle birlikte eşiniz de kilo alır.
Eskisinden daha güzel görünürsünüz.
Bacak tüyleriniz daha hızlı uzar.
İdrarınız sapsarı gelir.
Burnunuz genişler.
Baş ağrılarınız olabilir.
evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip daire çizer.
gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı çift sayı çıkar.
Bebek anne karının sağ tarafında durur.
bu tespit bi kaç tanesi hariç bana çok uyuyor, gerçektende burnumda çok genişledi
--------------------------------------------------------------------------------
Kızlaaar ben artık ölüyorum bu mide yanmalarından. hiçbişey yiyemez oldumallahtan rennie var. ama çok kısa süreli etkili oluyor.geceleri de uykusuzluk başladı hiç uyuyamıyorum, siz de mi öylesiniz?
iyi akşamlar fıstıklar ve kuzucukları
yeni bebişimizde hayırlısıyla annesinin kucağına kavuşur inşallah doğalgüzellik hayırlı olsun bebişin maşallah kilosuna inşallah hemen gelir kucağına
bizde bugün doktorda kiler tayfasındayız hastaneden çıkınca gitmiştik ve teyzemiz iri çıkarmıştı oğlumu ay tontiş olsunda okadar da değil diye üzülüyodum bugün eski kürtajımı yapan doğumu yapacağım doktora gittik yaşadıklarımızı anlattık tedavi doğru dedi alt ve ast değerleri bebege zarar vermezmiş beni etkilermiş şükür ona bişey olmasında ben dahiliyeye zaten heray çıkıyorum azcıkta bunun için giderimve kilomuzda haftasına göre normal öbüründe 3hafta önde çıkmış 3haftaya kadar alırız diyordu bunda 1hafta önde çıktık ay kime inanıcaz napıcaz şaşırdık artık dinlen gezme 4hafta daha kesin dursun diyor 37 geçmesi iyi diye ama bugün yine gezdik ve hep kasıldık evde vc ye çıkmıyorum ama gezince dakka başı 1damla için bile vc arıyoruz bebiş doğum pozisyonunda ama tamda inmemiş yılbaşından sonra tam tarih belirleriz dedi
ama bütün özellerde azcık sorun olunca tıpta doğur daha iyi diyor ani bişey olursa yine tıpa git diyor eh para vermemizi istemiyolar anlaşılan
meraba annişler
bugün bizim de doktor kontrolumuz vardı moralim bozuk biraz
kızımın sağlığı gayet yerinde ama gelişimi bir buçuk hafta geriye gitmiş
doktorum hiç sorun olmadığını söyledi, böyle şeyer normalmiş, ölçümler bile yanılabilir dedi
ama ben çok huzursuzum ya bebeğim benim yüzümden gelişemedi
mide bulantısından iki haftadır pek bişey yiyemedim kendimi suçluyorum
onunla ilgisi yok dese de ben ister istemez kendimi suçluyorum(
şuan 36+2 deyiz,kilosu 2500
canım kendini suçlayacak bişi yok,sonuçta sen açlık grevıne gırıp yememezlik yapmadın olur böyle şeyler bencede
ve ölçüm konusunda makıneden makıneye değişiyor
geçen bir arkadaş 3hafta gerı demişti sonra başka hastaneye gıtmiş o doktorda 1hafta geri demiş...
sen moralini bozma bulantı yapmayan ne varsa onlardan yemeye çalış genelde meyve ve kuruyemişlerin kılo aldırdığı yazılıyor
merhaba arkadaşlar güzel bir hafta sonu umarım bütün ocak anneleri için herşey yolundadır biz çok şükür iyiyiz pazartesi 14:30 dan itibaren izne ayrılıyorum çok mutluyum artık evde hazırlıklarımı yapabileceğim:) bebek şekeri yaptırmak istiyorum orjinal modern bişey olsun istiyorum var mı önereceğiniz adresler..
Yok canım yaaa aslında gorunduğunkadar zor değil kolay bıle sayılır ben 20-25 dk 1 yelek oruyordum ama her zaman oturamıyo ınsan keske hepinizle goruşsekte sizlere verebılsembende de ara ara oluyordu bugun arttı sanki... az az yemeye calışıyorum ama yok 1saat oldu en son bişeyler yemeye ama yok .... geçmiyor boğazıma kadar doluyum sanki
canım çok tatlı nasıl ördün çok zor tahminim, büyüğünü örmüşlüğüm çok o yüzden tahmin ediyorum o minicik şey çok zor olmuştur
Canım kendını suçlama sakın. Hem sen boyle uzulunce oda uzuluyo. Allaha şukurler olsunki sağlığında bişey yokmuş. Bak benım yengem 8 ay dolunca gitti kontrole bebek 1010 gram normalın çokkkk çokk altında doğar doğmaz kuveze alıcaz hazırlıklı olun dediler. 3 hafta sonra doğum yaptı 3100 gram doğdu yeğenım. Hatta bu son ayında 4 kılo bırden verdı. 8 aya kadar 11 kılo almıştı 7 buçuk kıloyla doğum yaptı. Bırı bana anlatsaydı ınanmazdım ama kendı gozlerımle gordum. Çok enteresan bı durum. Bence muhtemelen yanlış ölçüm yapıldı onun hamıleliğinde.meraba annişler
doktorum hiç sorun olmadığını söyledi, böyle şeyer normalmiş, ölçümler bile yanılabilir dedi
merhaba arkadaşlar güzel bir hafta sonu umarım bütün ocak anneleri için herşey yolundadır biz çok şükür iyiyiz pazartesi 14:30 dan itibaren izne ayrılıyorum çok mutluyum artık evde hazırlıklarımı yapabileceğim:) bebek şekeri yaptırmak istiyorum orjinal modern bişey olsun istiyorum var mı önereceğiniz adresler..
meraba annişler
meraba annişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?