2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Selam canlar, iyi haftasonları herkese
Birçok arkadaşın kontrolü iyi geçmiş, maşallah herkese inşallah hep iyi haberler alırız

dogalguzellik canım hayırlı olsun gözün aydın, hatırlıyorum da daha geçen gün soruyordun yiğit emir'imizin adı hangisi olsun karar veremedim diye, o günden beri girmiyorum 2 günde gelmiş kuzucuk
inşallah kuvözde çok kalmaz, artık kocaman olmuştur zaten kilosunu vs bilmiyoruz ama inşallah iyidir, sağlıcakla büyüsün
fotoğrafını ve iyi haberlerini bekliyoruz, allah yardımcın olsun canım

benim canım çok sıkılıyor bu aralar, geçen haftaya kadar son kontrolden beri hiç kilo almamıştım ama bu hafta 3 kilo birden almışım o da yetmez gibi delirmişcesine tatlı yiyorum sigaradan betermiş vallahi ne yapıcam bir akıl verin...

benim kızım olacak ama bunlardan 2si hariç tamamı uyuyor bana :26:

Canım ben de senin gibiydim. Bir de ilk 6 ay canım hiç tatlı istememişti. Sonra tatlı tatlı dolanır oldum. Hala da öyleydim. Her tatlı ihtiyacından önce kocaman bir bardak su iç. Şekerin bebeklerimize hiç faydası yok ne yazık ki.. Ben böyle böyle birazcık azaltmayı başardım, inşallah sana da işe yarar cnm benim...

sağ ol canım ya hep yapıyorum onu öncesnde sonrasnda ikişer bardak su içiyorum ama nafile...

Selam kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı tansiyonum falan norrmal çıktı allahtan bebiş de gayet iyiymiş normal doğum görünüyor çatı falan iyimiş bizden haberler böyle şimdi size bakalım

Canımm sen miydin minik yelekler örüyorum diyen arkadaşımız? Gerçekten bayıldım. Çok güzel olmuş ellerine sağlık....
Evet canım bendım. Bı an deli cesaretı geldı başladım ama allaha şukur bıtırdım. Şimdi iyiki örmüşüm diyorum eline alınca çok tatlı duruyo

Ayy bende kalabılır ben aşırı zayıftım anca toparladım desem yerı var. Ben 44 kilo ile hamıle kaldım şimdi 66 yım bungun doğsa 10-12 kılo bırden gıtse yeterlı fazlası gıtmesın

iyi akşamlar fıstıklar ve kuzucukları

yeni bebişimizde hayırlısıyla annesinin kucağına kavuşur inşallah doğalgüzellik hayırlı olsun bebişin maşallah kilosuna inşallah hemen gelir kucağına

bizde bugün doktorda kiler tayfasındayız hastaneden çıkınca gitmiştik ve teyzemiz iri çıkarmıştı oğlumu ay tontiş olsunda okadar da değil diye üzülüyodum bugün eski kürtajımı yapan doğumu yapacağım doktora gittik yaşadıklarımızı anlattık tedavi doğru dedi alt ve ast değerleri bebege zarar vermezmiş beni etkilermiş şükür ona bişey olmasında ben dahiliyeye zaten heray çıkıyorum azcıkta bunun için giderim ve kilomuzda haftasına göre normal öbüründe 3hafta önde çıkmış 3haftaya kadar alırız diyordu bunda 1hafta önde çıktık ay kime inanıcaz napıcaz şaşırdık artık dinlen gezme 4hafta daha kesin dursun diyor 37 geçmesi iyi diye ama bugün yine gezdik ve hep kasıldık evde vc ye çıkmıyorum ama gezince dakka başı 1damla için bile vc arıyoruz bebiş doğum pozisyonunda ama tamda inmemiş yılbaşından sonra tam tarih belirleriz dedi

ama bütün özellerde azcık sorun olunca tıpta doğur daha iyi diyor ani bişey olursa yine tıpa git diyor eh para vermemizi istemiyolar anlaşılan

Kızlaaar ben artık ölüyorum bu mide yanmalarından. hiçbişey yiyemez oldum allahtan rennie var. ama çok kısa süreli etkili oluyor.geceleri de uykusuzluk başladı hiç uyuyamıyorum, siz de mi öylesiniz?

bende de ara ara oluyordu bugun arttı sanki... az az yemeye calışıyorum ama yok 1saat oldu en son bişeyler yemeye ama yok .... geçmiyor boğazıma kadar doluyum sanki

kızlar yaptığım mevlüt şekerinden numune sizlerlede paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 571780

canım çok tatlı nasıl ördün çok zor tahminim, büyüğünü örmüşlüğüm çok o yüzden tahmin ediyorum o minicik şey çok zor olmuştur

meraba annişler
bugün bizim de doktor kontrolumuz vardı moralim bozuk biraz

kızımın sağlığı gayet yerinde ama gelişimi bir buçuk hafta geriye gitmiş
doktorum hiç sorun olmadığını söyledi, böyle şeyer normalmiş, ölçümler bile yanılabilir dedi

ama ben çok huzursuzum ya bebeğim benim yüzümden gelişemedi
mide bulantısından iki haftadır pek bişey yiyemedim kendimi suçluyorum
onunla ilgisi yok dese de ben ister istemez kendimi suçluyorum (

şuan 36+2 deyiz,kilosu 2500

Kızlaaar ben artık ölüyorum bu mide yanmalarından. hiçbişey yiyemez oldum allahtan rennie var. ama çok kısa süreli etkili oluyor.geceleri de uykusuzluk başladı hiç uyuyamıyorum, siz de mi öylesiniz?

aynen canım sabaha kadar dön sağa, dön sola, birde kocaman göbekle dönebilsem, birde garip garip rüyalar, neyse az kaldı sonu güzel olacak inşallah....

demet abla sende de ölçümler farklı çıkmış
acaba benim bebeğimin gelişiminde de böyle bişey söz konusu olabilir mi

canım kendini suçlayacak bişi yok,sonuçta sen açlık grevıne gırıp yememezlik yapmadın olur böyle şeyler bencede
ve ölçüm konusunda makıneden makıneye değişiyor
geçen bir arkadaş 3hafta gerı demişti sonra başka hastaneye gıtmiş o doktorda 1hafta geri demiş...
sen moralini bozma bulantı yapmayan ne varsa onlardan yemeye çalış genelde meyve ve kuruyemişlerin kılo aldırdığı yazılıyor

canım oda sıcaklığında süt içmeyi denesen?
mide yanmama iyi gelmişti benim

bilmiyorum canım ya insan ister istemez suçluyor kendini işte
ben bu hafta devlet hastahanesine de gideyim bir de başka doktor başka cihazla baksın

cnm bak ben burdan yaptırıcam

TatlıTelaş

Yok canım yaaa aslında gorunduğunkadar zor değil kolay bıle sayılır ben 20-25 dk 1 yelek oruyordum ama her zaman oturamıyo ınsan keske hepinizle goruşsekte sizlere verebılsem

Canım kendını suçlama sakın. Hem sen boyle uzulunce oda uzuluyo. Allaha şukurler olsunki sağlığında bişey yokmuş. Bak benım yengem 8 ay dolunca gitti kontrole bebek 1010 gram normalın çokkkk çokk altında doğar doğmaz kuveze alıcaz hazırlıklı olun dediler. 3 hafta sonra doğum yaptı 3100 gram doğdu yeğenım. Hatta bu son ayında 4 kılo bırden verdı. 8 aya kadar 11 kılo almıştı 7 buçuk kıloyla doğum yaptı. Bırı bana anlatsaydı ınanmazdım ama kendı gozlerımle gordum. Çok enteresan bı durum. Bence muhtemelen yanlış ölçüm yapıldı onun hamıleliğinde.

benim annemler su suslu bebek magazasindan aldilar, gelirken getirecekler Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet ekeri nikah ekerleri . Ben internetten begendim, onlar aldilar, skypetan gosterdiler, bayagi guzel ve kaliteliymis, tavsiye ederiz. Buradan baska bir arkadas da oradan aldigini soylemisti, oyle kalmis aklimda. Kampanyali urunleri/paketleri falan var, kurcala bakalim web sayfasini begendigin seyler cikacak mi.

iznin de hayirli olsun :)

Canım sakın moralini bozma, elindeki daha önceki usg çıktılarına bak, hepsinde kilo ve hafta kısmında -değerler var ve orda tahmini ne kadar yanlış ölçme payları da yazıyor. Eğer için rahat etmiyorsa başka bir doktorada git. sen de istemezsin bunu, kendini sakın suçlama.

eğer yiyobiliyorsan bulgur pilavı ve kırmızı et ye bol bol. Bebişe çok yarıyor. Kendini de üzme, strese sokma canım benim...

OCWMAYS cnm kendini boşyere suçluyosun elinde olsa insanın kim kusmak isterki cnm bu senin elinde olan bişey değilki..üzme tatlı canını sen

Son düzenleme:
Selam kızlar hepinize bol tekmeli günler:)

benim bebeğim çok tekme atıyor çok ittiriyor içerden canımı çok yakıyor sizinkide öylemidir acaba:)

Seninle hiçbir alakası yoktur canım ben 62 kiloyla hamile kaldım 55 kiloya düştüm
Sonra tam toparlicaktım 4 aylık hamileyken annem vefat etti dahada kötü oldum
hep serumla beslendim hiç yiyip dinlenip kendime bakamadım yani hep serumla beslendim şimdi şimdi biraz düzeldim
kendi elimizde olsa benim bebeğime olurdu ama çok şükür bi problem yok diyor doktor 3 hafta
önce gittim 40 cm 2 kiloydu gelişmese benim bebeğim gelişmezdi yani bebek anneden bütün ihtiyacını karşılıyormuş..

Son ultrasonografi ölçümü raporunuzda yer alan BPD (baş yatay çapı) ve AC (karın çevresi) ölçümlerini (milimetre cinsinden) sırayla giriniz:

http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight.html

Kızlar bakın şöyle bir şey var. Belki biliyorsunuzdur, ben yeni gördüm. Baş yatay çapı ve karın çevresine göre kilo söylüyor. Haftasına göre değil, elinizdeki usg çıktılarına göre bakabilirsiniz.

Ben baktım benimkini 80 gr eksik çıkardı. Yine de bayağı tuttu. Bir dahaki usg ölçümümde tekrar denicem bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…