2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar usg olayına takılmayın son haftlarda yanılma payı cok
ben 37 haftalık doğum yaptım
1 gun önce 3400 denıldı ertesı gun 3780 çıktı

demet abla sende de ölçümler farklı çıkmış
acaba benim bebeğimin gelişiminde de böyle bişey söz konusu olabilir mi

canım 3hafta ileri çıkaran doktorumuzun ult şuan en iyi olan 3boyutlulardan ama doktorlar hala 2boyutluları genelde tercih ediyor bense haftadan ve kilodan çok alırızı na takmıştım hani şu tarih dese yine anlıcam ama iri oluyor alırız diyince takılmıştım biliyosun ben 2hafta hastanede yattım bişey yiyemedim şekerim düşsün diyede ama yine de tontişlemiş oğluş ki ben hep kilo verdim daha hiç almadım

sen de normaldede zayıftın ve çok vermiştin diye hatırlıyorum ama bebişlere bu fark etmiyor onlar senin tüm depolarından lazım olanı çekiyor eh sen zayıfsan bebiş kime benziyecek bende normalde şeker olmayınca ırsi bi büyüklükmü demişti benim sülalem de iri 4kilo üstü bebek çok var ve hep 180lerdeler kardeşler yeğenler kuzenler bi ben kısayım seninkide annesi gibi zayıftır ve doktorların ikiside kilo değil akciğerleri gelişsin o önemli diyor bebiş 3buçuk kilo doğar ciğerleri gelişmemiş küveze girer 2buçuk doğar çıkar kucağına verirler kendini üzme sakın ciğerleri gelişsin yeter kilo çıkıncada alır

ay bide hastaneden bize kalan en kötü alışkanlık ışıkların açık olması ben güya ses ve ışıkta hayatta uyuyamazdım ama orda 100 kişinin sesi ışıkların kapanmaması başımdaki serumun geçiş hızını ayarlayan aletin tıktıkları kaldı bana şimdi kocayla yatarsam ışıklar kapanıyor ama tek yatarsam bişey olcakmış gibi hep açık kociş tv ve int takılıyodu biz oğluşla yorgunuz diye uyuduk hem hersaat başı uyanıyoruz hem ışığı kapıyamıyoruz şimdide o yattı biz burdayız ama kimse kalmamış tatlı uykular herkeze ve meleklerine

bide esramtrak sende pzt çıkacakmışsın inşallah bi sorun çıkmaz kavuşursun evine canım biz şukadarda bıktık tamam iyi bakmaya çalışıyolar ama insanın evi gibisi yok

Son düzenleme:
Ya arkadaslar bi yardim lutfen..3 gundur bebegimin hareketleri cok degisti cok keskinlesti,sertlesti,cogaldi hic durmuyo karnimdan cikicak nerdeyse butun gun, hosuma giderdi hareketleri yumusak yumusakti simdi canimi yakiyo resmen..boyle oluncada kasik ve rahim agrilarimda cogaldi, normalmidir bu?? 3 gunde buyuyup kemiklesmedi ya bu sipa:44:

bu sabah rekor bende yıne(
oğlum bıyere sıkıştı felaket acıtıyo...7den beri döndüm sağa sola fayda etmedi kalktım hala da inatla aynı yerde...

EVET NORMAL olabilir ,cihaz tam ölçmemiş olabilir ,sakın takılma bunlara ,bir dahaki gittiğinde düzelecektir eminim ,bazen doktorlar da tam ölçüm alamayabiliyor
seninle alakası yok bunun inş. bi dahaki ölçümleri daha doğru çıkacaktır eminim ,bana da doktorum usg ölçümleri yanıltabilir demişti

Selam kızlar hepinize bol tekmeli günler:)

benim bebeğim çok tekme atıyor çok ittiriyor içerden canımı çok yakıyor sizinkide öylemidir acaba:)

..

benimkiler önceden beri öyleler ,hiç durmuyorlar ,bayağı sert atıyorlar ,canımı acıtmıyor ama bazen irkiliyorum ,uykudan uyanıyorum filan
gayet normal yani ben uzun süredir yaşıyorum bunları

OCWMAYS cnm kendini boşyere suçluyosun elinde olsa insanın kim kusmak isterki cnm bu senin elinde olan bişey değilki..üzme tatlı canını sen

yaa çok teşekkür ederim hepinize, insana öyle moral veriyosunuz ki Allah razı olsun
midem bulansa da yiyeyim diye gayret ediyorum ama bu sefer de kusmaya başlıyorum daha kötü oluyor
bebeğimin sağlığında bi problem olmasın yeter ki kilo alır nasılsa
hem daha önümüzde 3-4 hafta var, bu süre zarfında 700*800 gram alması çok zor değil sanırım öyle değil mi?

evet canım çok güzeldi ama bu gece kızım kaldığı yerden devam etti sağolsun eşimde hissetti baya bu kız ayın 21 ini beklemez dedi 7 si gibi gelir diyo :)))

evet canım arada öyle güzellikler yapıyo annesine meleğim benim

erken kalktım ama işe yaradı tüm evın işi bitti..
dün salonumuza ve oğlumuzun odasına lamba almıştık eşim onları maonte ettti,birlikte camları sildik balkonlar yıkandı evı sıldım supurdum makınaya çamaşır attım ...
bide eşime yamaklık yapıyorum aşağıda iç dış araba yııkıyo su ver supurgeyı uzak paspasları yıka...
yoruldum pilim bittii

bebiş alacağını alır sen merak etme ama sen yine de yemeye çalış

Kod:
Yok canım merak etme cok normal. Benımde bırden belırgınleştı hatta okadar belırgınkı montun yada hırkanın içinden bıle bellı oluyor
Gununu beklerse alır canım merak etme sakın zaten asıl kıloyu son ayda yabı bundan sonra alıyor bebışler. İşallah bizim bebişler gununu bekler hem gelişimleri açısından ıyı hemde bı kaç gun için yıl kaybetmemış olurlar. Senınle gunlerımız aynı gerçi benımkının şimdilik rahatı yerınde işallah senınkınde iyiydir de uslu uslu buyurler göbüşlerimizde

selam hanımlar

gecmise bakamadım hasta insallah yoktur varsa gecmis olsun

aceleci bebis varmı bilmiyorum eger varsa hosgelmis saglıklı ömrü olsun insallah

yeni ciciler alanlar varsa güle güle kullansınlar

aksam kuzenim geldi bebek odası olacak odayı bosalttık temizledik kıyafetlerini ütüledik yerlestirdik bir makina daha camasırı var yıkanıyor suan onlarda yıkansın kurusun ütülensin yerlesecek haftayada besigi filan gelecek sanırım gelecek haftadan sonra tamamen herseyiz bitmis olacak :))

cok keyifliymis onun esyalarıyla ugrasmak :))

ben de baktım milsacım ve 10gr eksik çıktı.teşekkürler iyi bir bilgi aktarımı oldu:)

nasıl oldun canım merak ettim seni.çok fazla giremiyorum geçmişede bakamadım

Tatlımmmmm çok teşekkürler, çok iyiyim. Her şerde bir hayır varmış. Geçen gün yaşadıklarımdan sonra doktorumu değiştiridm ve inanılmaz mennunum şimdi. Cumartesi yine kontrole gittim. Tuvalet haricinde kalkmam yasak, banyomu bile 4 günde 1 yapıyorum :26:

Ama doktor mükemmel, Burcu'nun verdiği ilaçları kesti hemen. Nidilat'la Magnezyum bir arada alınmaz dedi. Nidilatın etkileşimini azaltıyormuş. Balık yağı-hapı hepsi sentetik bunların dedi. HAFTADA 2 GÜN BALIK ve bir avuç badem ye dedi. Rahim uzunluğum kısalmaya devam ediyor, ama artık akciğer iğnesi olduğum için içim rahat ve 36. haftaya da çok yaklaştım. Kilosu da maşallah iyi gidiyor.

Sen nasılsın? Sen bir sorsana doktora canım akciğer iğnesini, bir de orda yoğun bakım ünitesi flan da yok. Allah korusun, en azından tebir almış olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…