Merhaba arkadaşlar. benim de sizin gb bebeğin hareketleri değişti. gece uyutmuyo. belirgin hareketlerin yanında bir de kalp atışı gb tık tık diye atışlar hissediyorum. yön değiştiriyorum gecmiyor.umarım normalir bu durum.ama sinirime dokunuyo bazen. çıkarasım geliyor ordan( elimdeymiş gb sanki:))
ben birşey sormak istiyorum. ben 5 takım alt üst almıştım tulumlar hariç. sizce yeterli mi. 2 -3 takım daha alayımmı? cuma doğum yapan bi arkadasım var ilk gün 4 kez kıyafet değiştirmiş. bunu duyunca az gb geldi. sizce???
Kızlar usg olayına takılmayın son haftlarda yanılma payı cok
ben 37 haftalık doğum yaptım
1 gun önce 3400 denıldı ertesı gun 3780 çıktı
Merhaba arkadaşlar. benim de sizin gb bebeğin hareketleri değişti. gece uyutmuyo. belirgin hareketlerin yanında bir de kalp atışı gb tık tık diye atışlar hissediyorum. yön değiştiriyorum gecmiyor.umarım normalir bu durum.ama sinirime dokunuyo bazen. çıkarasım geliyor ordan( elimdeymiş gb sanki:))
ben birşey sormak istiyorum. ben 5 takım alt üst almıştım tulumlar hariç. sizce yeterli mi. 2 -3 takım daha alayımmı? cuma doğum yapan bi arkadasım var ilk gün 4 kez kıyafet değiştirmiş. bunu duyunca az gb geldi. sizce???
Tatlımmmmm çok teşekkürler, çok iyiyim. Her şerde bir hayır varmış. Geçen gün yaşadıklarımdan sonra doktorumu değiştiridm ve inanılmaz mennunum şimdi. Cumartesi yine kontrole gittim. Tuvalet haricinde kalkmam yasak, banyomu bile 4 günde 1 yapıyorum :26:
Ama doktor mükemmel, Burcu'nun verdiği ilaçları kesti hemen. Nidilat'la Magnezyum bir arada alınmaz dedi. Nidilatın etkileşimini azaltıyormuş. Balık yağı-hapı hepsi sentetik bunların dedi. HAFTADA 2 GÜN BALIK ve bir avuç badem ye dedi. Rahim uzunluğum kısalmaya devam ediyor, ama artık akciğer iğnesi olduğum için içim rahat ve 36. haftaya da çok yaklaştım. Kilosu da maşallah iyi gidiyor.
Sen nasılsın? Sen bir sorsana doktora canım akciğer iğnesini, bir de orda yoğun bakım ünitesi flan da yok. Allah korusun, en azından tebir almış olursunuz..
bende doktora gittim bebebeğim 11 günde 160 gr almış bana az gibi geldi.size nasıl geldi?
tulumları da varmış bence yeterli,sonuçta herşey çarşıda var baktık olmuyor alırız bır şekılde
atış demişsin,hıçkırık olmasaın o
benımkı çok sık hıçkırıyor ve dakıaklarca sürüyor
canım 32den sonra gunde 20gr civarında alır dıye bılıyorum sonuçta çok az almamış ve makına ıle ölçüm o kadar hassas değil 250aldıysa 150gösterbılır bence takılma
toplamda ne kadar olmuş 323te 2021gr dı benımki
tabı cinsiyetten hatta ırsi özellıklerden değişebılır
canım balık yağını bendede kesti zaten 3 hafta anca kullandım.vitaminide çoktan kesmişti nidiltla magnezyumuda düşürdü.nst sonucum çok iyiydi dün.çok şükür canım 35+2 yim şuan bebeğimn kilosuda gayet iyi 1.5 hafta daha beklerse zaten ihtiyaç kalmayck sanırım.biz onu sormuştuk öyle bir durumda çapadaki şubelerine ambulansla götryrz demişti.inşallah ihtiyc kalmaz.canım ben o kadr çok doktor değiştirdmki.ne biliyim burcu hanımda inanılmaz ilgileniyor.hayırlısı diyorum ama salı günü detaylı bi şekilde sorcgm bende
32+0 a 2140dı 33+4 2300 çıktı.doktorda biraz az kilo almış dedi canım sıkıldı işte 6 gün önden gidiyordu normalde.bende kşlo vermişim zaten
Canım benım bozma moralini hiç. Bak bir arkadaşımızda yazmış, bazen ölçümler yanlış eksik ya da fazla çıkabiliyor. sonlara doğru daha çok kilo alması gerekiyor bebeklerin. senin daha çok vaktin var. alır kilo minnoşun üzme kendini..
32+0 a 2140dı 33+4 2300 çıktı.doktorda biraz az kilo almış dedi canım sıkıldı işte 6 gün önden gidiyordu normalde.bende kşlo vermişim zaten
iyiki varsınız yaa..belkide canımmm...artık biraz daha dikkat edicem yediklerime...işte 32-33 hafta en çok kilo alınan haftaymış bizim sıpa almamış.normali bu haftaa aralığı 220-240 grmış bu arada.böyle giderse geriye düşer önden giden çocuk.nerede yanlış yaptım anlamadımki
meraba annişler
bugün bizim de doktor kontrolumuz vardı moralim bozuk biraz
kızımın sağlığı gayet yerinde ama gelişimi bir buçuk hafta geriye gitmiş
doktorum hiç sorun olmadığını söyledi, böyle şeyer normalmiş, ölçümler bile yanılabilir dedi
ama ben çok huzursuzum ya bebeğim benim yüzümden gelişemedi
mide bulantısından iki haftadır pek bişey yiyemedim kendimi suçluyorum
onunla ilgisi yok dese de ben ister istemez kendimi suçluyorum(
şuan 36+2 deyiz,kilosu 2500
kızlar gecmıl sayfalardada yazmıştım usg yanıltma ıhtımalını özellıkle son zmanda
bende son hafta bebegımın 160 gr aldını görunce bıaz bozulmuştum acıkcası
ama meger usg yanıltısıymılş
kızlar bende kansızlık oldugu ııcın özellıkle 36. haftadan 37.haftaya kadar her sabah ac karnına kecıboynuzu pekmezı yedım
artık 2 3 hatta bazen 4 kaşık bıde bol badem yedım
netıcede bebgım o hafta yarım kg ye yakın aldı
kecıboynuzu pekmezı hem kg aldırıyo hemde kansızlıga bıre bır
ınanın ben 3.ayda başladım 150 surup ıctım ve kanım 10.6 dan 10.3 e duşmuştu
son hafta ıcmemle tam 1 haftada 11 e yukseldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?