2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm benim fazlada zorlama kendini dahada kusarsın..inşallah bebeğin normal kilosunda doğucak bozma moralini ,sen düzenli yemene devam et,gerisi Allahtan cnm..

oğluma bunu aldık,fotoda çok güzel çıkmamış ama şirin bence
Eki Görüntüle 572203

bize de bunu aldık

Eki Görüntüle 572204
cnm iyigünlerde kullanın avizelerinizi..

ççekirdekcim cnm ne olur üzülmemeye çalış,anne ne hissederse ne düşünürse bebeğin sağlığı o yönde ilerlermiş.. benim bebeğim iyi ve iyi olacak de..her yediğini içtiğini şifa niyetine deyip ye iç.. inşallah kuzucuğun sağlığı düzene girer tatlım

cnm benım başla bencede
babacıgınada gecmışler olsun cnm rabbım sıfa versın

mandiş bence de çok güzel valla uğraşmak ben de çok keyif alıyorum
ama uğraşırken insan korkuyor bir yandan bu kadar uğraşırken inş. bir sıkıntı olmaz diye bin kere dua ediyor
RABBİM korusun meleklerimizi inş.
ben alt üst takım hiç almadım
çıtçıtlı olmayan şeyle uğraşmak istemedim
ben hep boydan ayağa kadar çıtçıtlı tulum aldım ve bence en pratiği de o açması kapaması kolay
diğerleri bana zor geliyor altı çıkar tekrar giydir filan
ben çabuk büyüyeceklerini tahmin ederek 4 er tane aldım çıtçıtlı tulum
kirlenirse yıkar kuruturum hemen diyorum
çünkü çok almak da mantıklı değil ,bebek irimi olacak zayıfmı
çabukmu büyür geçmi
etraftan da gelir derken bi çoğunu giydiremiyormuşsun
büyüdükçe almak en mantıklısı bence

valla bana çok almışsın gibi geldi
hele de 15 tane patikli pijama çok fazla yaa

kuppe cnm bılıyomusun bugun mutfakta ış yaparken bırden aklıma sen geldın nasılsın bebgın nasıl cnm

Amin küpeli Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sag salim kucagımıza alamayı
ugrasırken hem dua etmis oluyoruz bak :)
ben iki hastane cıkısı bir iki tane begendigim zıbın aldım o kadar birde battaniyelerini aldım diger esyalarının hepsi hediye geldi yani ne kadar olmalı kararı nedir bilemiycem :)

kızlar bebeklerinize ne isim koyacaksınız lütfen herkes cevap vermeye çalışsın hepimize fikir olur.. eşim azra istiyo benim de aklımda ada yada masal vardı azranın yanına bunlardan biri olur mu yada daha yaratıcı fikirlerede açığız

Slm kızlar nasılsınız haftasonunuz nasıl geçti umarım bebişler de sizler de iyisinizdir.

C.tesi akşamı annem geldi anneannem ve teyzem oğluşum için ördükleri giysileri göndermişler :) onları yıkadı ütüledi. Sonra gece geç saatlere kadar analı kızlı muhabbet ettik :) :)

Bugün de canım eltim geldi yardıma :) Annem yatak odamın dolaplarını sildi düzenledi, eltim de oğluşumun odasını . Eşim de, komşumun verdiği sepet beşiği ayaklarını sağlamladı, etrafına sünger çevirdi. Sepetin giydirmesi yıkandı ütülendi. Odasını yerleştirdiler çok cici oldu Rabbim sağlıkla kullanmayı da nasip etsin inşallah :)
Sonra hızlarını alamadılar vitrin içlerini de silip yıkayıp yerleştirdiler kıyamam çok yoruldular ama çok güsel oldu içim çok ama çok rahatladı.
Bense hiç bi iş yapmadığım, sadece onlara direktif verdiğim halde çok yoruldum

Şimdi yolcu ettim onları hemen nete girdim. Nesse çok uzattım sizleri merak ettim geçmişi okiim, bakim neler yapmışsınız :)

benimkine de doktor ocağı bekler muhtemelen dedi
hayırlısı olsun bakalım:)

çekirdek, doktorun ne diyor bu duruma?
inşaAllah normale döner bir an önce

maşallah canım ne güzel sağlıklı bir bebek dünyaya getirmişsin
bu da onun gibi sağlıklı doğar inş

cnm benim fazlada zorlama kendini dahada kusarsın..inşallah bebeğin normal kilosunda doğucak bozma moralini ,sen düzenli yemene devam et,gerisi Allahtan cnm..

ewt aaslı bir de o var, bugün biraz fazla zorladım az daa bütün yediklerim boş gidecekti
hala neden bulantı yaşıyorum anlamıyorum gerçekten

ben hastane çıkışını da birer tane aldım ,zaten tulumları da var ,onları da koyarım yanına ,hastane çıkışının içinde de bir sürü şey oluyor o yüzden gerek duymadım

bakın ben de markafoniden az önce bunları aldım ,aveaya indirim de varmış ,taksitle aldım valla uyguna geldi

Eki Görüntüle 572579 Eki Görüntüle 572580
Eki Görüntüle 572581 Eki Görüntüle 572582 Eki Görüntüle 572583
Eki Görüntüle 572584 Eki Görüntüle 572585
Eki Görüntüle 572586 Eki Görüntüle 572587

Ay kızlaaaaarrr gögsumun altında hemen karnim nasil geriliyo gergef gbi. Cok aciyo, sanki derim yanmis gbi canim aciyo. Nefes alamiyorum resmen. Bi sertlesiyo bi yumusuyo. Sertlestiginde otursam oturamiyorm kalksam kalkamiyorum o an. Kasilma mi oluyo bu acaba? Midemde bulaniyo bu aralar. İstah kesildi, aksama kadar hicbise yemesem olur yani. Bebegim icin zorluyorum kendimi yiyorum sonrada midem bulaniyo iste. Carpintilar kesilmisti bi kac haftadir onlarda geri geldi. Ayyy son uc gundur hepsi ustuste geldi. Sirtimin agrisini anlatmiyorum bile :)

oh canım misler gibi olmuş ne güzel... güle güle gelsin bebişiniz inşallah... bana da anneciğim yardım etmişti. annelerin yardımı gerçekten bambaşka oluyor. Şimdi gidip gelip bakarsın. Biz de yerleştirdiğimizden beri sürekli gidiyoruz odasına. Sanki oğluşumuz orda yatıyor gibi... çok güzel oluyor...

canım bizim oğluşumuzun adı poyraz emin olucak.

kız olsaydı da armin ya da yaren koyabilirdim. bence azra masal çok güzel. masal koyabilirsin yanına canım benim...

ay aynen :) bende wcye kalktığımda gidip oğluşun odasında oturuyorum biraz bakıyorum eşyalarına sonra yatış tekrardan:)

Yazmiyim yazmiyim dedim dayanamadim..is yogunlugumdan dolayi yazma firsatim pek olamiyor,guzel seylerde ogrendim umarim dogumdan sonrada kopmazsiniz buradan..Bazi kardeslerimin cocuklariyla ilgili bi sorunu yok masallah olmasinda ama bakiyorum sayfalarca bu kilo konusuna takinilmis..kiziyorum biraz, lutfen rahat olun sorunsuz bi hamilelik geciriyosaniz keyfinize bakin..Hic yazma firsatim olmamisti ama Benim ilk 3 ayin cok sorunluydu 4.ayimda apandistim patladi komalik oldum ciddi bir ameliyat gecirdim hamile hamile ,agir antibiyotikler kullandim agri kesici kullanmadan cok acilar cektim hep kendi kendime dusecek bebegimi kaybedecem gozuyle baktim..cocugumun cinsiyetini 5.ayda ogrendim onuda doktor soyledi benim sagligindan baska bisey sormak aklima bile gelmiyordu isimden dolayi hep kimyasallarin icindeyim ve calisabildigim kadar doguma kadar calismak zorundayim..butun kontrollerimde hic boyunu kilosunu sormadim, hep gelisimini sagligini sordum. Taki 32. haftada doktorum kendiliginden soyledi 1800 gr diye, burdakilere bakinca 2.200 den falan bahsediyolar 32.haftada uzulmemmi lazim simdi takmiyorum tabiki 2.500 kilo dogsa bile yeter, yeterki sagligi iyi olsun..2 kiloda 4 kiloda dogsa iskelet ayni iskelet 300 gr yag icin endise etmeyin cicisler sansli oldugunuzu bilip sukredin

Yok canım yaa bana bebek kıyafetleını fazla almak çok gereksız gelıyo. Çok çabuk gelışıyorlar. Sonra hıçbirinin içine sığmıyorlar dunyanın parasını ver yok antıbakterıyel yok antıalerjenık al sonra eskıtmeden ver bırıne. Ben oyle çok doldurmadım kıyafet. Çokda yetmezse alınır zor bışey değil. Yeterkı sağlıklı olsunlar kıyafet boş iş bence. Koy yerınde oturmuyorsan merkeze yakınsan hıc gerek yok derım ben. Gıder alırsın. Yada alırlar hatta hedıyede çok gelıyo tabı beğenıpte gıydırene

Ohhh ne guzel mısler gıbı otur. Ayy benımde temızlığımı hep eşim yapar bı kere annem geldı ona su surda bu burda dıye tarıf ederken bıle yoruldum annem gıttı ben totosu devırdım yattım hemen. Bıde ben yapsaydım temızlığı ne olurdu bılmem
benimkine de doktor ocağı bekler muhtemelen dedi
hayırlısı olsunB]

Evet canım hayırlısı olsun ama daha ocaga 3 hafta var tabı bızım yaramazlar beklerse

Ayy canım ne çok sey yasamıssın oyle. Evet oncelık onların sağlıkları toparlarlar ama ınsan duşunmeden edemıyor mağalesef bıde duşunecek başka bıseyımız derdimiz olmadığı için sanırım. Cevre baskısı malum oda ınsanları etkılıyor. Yok kendını besledın bebegı beslemıyosun yok sukadar olması normal senınkı nıye bukadar kucuk. Bu cumleler zaten duygusal olan psikolojımızı tamamen yıpratıyo. Çunku daha farklı sorun yaşamıyoruz yasasak belkı kıloyu hıç takmıcaz ama oyle seyler soylenıyorkı ınsan kendını suclu hıssedıyo acaba sorun bendemı dıye. Neyı eksık yaptım dıye. Aslında bu ölçümlerın de yanılma payı var ama o an onu kımse duşunmuyo sadece kıloya odaklıyo kendını

cnm oğluşum olucak ismi işine yaramaz ama Kuzey olucak kuzumuzun adı teyzesi
eğer ki kızım olsaydı iki isimli olsun istiyodum bende Duru Tanem koyucaktım Duru diye seslenicektik..kaderimize pamuk oğlumuz düştü,başımızın üstünde yeri var sağlıklı olsun hepimizin evlatları inşallah
Azra ismi güzel.anlamlarıda güzel.. Bakire, kızoğlan kız, Ayak değmemiş kum,Delinmemiş inci,Hz. Meryem'e verilen adlardan,Medine şehrinin adlarından biri alıntı yaptım yazmak istedim beğendim manalarını... yanına masal ismi daha uygun olur cnm azra ada pek uyumlu olmuyor bence.. ama ek isim olarak esila ve mina isminide önerebilirim...
resim isteriz,avutamazsın böyle anlatarak biziiiii merak ederiz sonra biss
cnm hepsi çok güzeller,tavşan tulumlardan benim oğluşumunda var mavisi..kadife ve çok şirin poposunda top gibi kuyruğuda var çok cici duruyor,nazar edicez valla çocukları

iyi yapmıssın yazmakla cnm.benim şükürler olsun inşallahta hep böyle devam eder bebeğimin sağlığı gayet yerinde.uamrım doğumdan sonrada bi problem yaşamam
sen neler yaşamıssın kuzumbende ne yalan söliim bi kaç kez aldığım kilolarla ilgili sıkıntılarımı dile getirdim.evet çatladımda ve mutsuz oldum..ama rabbim başka dertler vermesin.hamileliklerimiz ilerledikçe bebeğinde problem yaşayan arkadasları görünce ne kilo ne çatlak umrumda bile değil artık...insan ne yaşarsa onu biliyor misali gereksiz şeylere dert yanmanın saçma olduğunu anlıyor insan..sen neler yaşamıssın kuzum kıyamam apandistin patlamış falan rabbim seni ve bebeğini korumuş kıyamam.çok geçmiş olsun öncelikle...umarım hepimizin bebeği sağlıklı doğsun hayırlı evlatlar olsunlar..onlar günahsız masumm meleklerimiz bizim..onlar iyi olsun bizde kalan çatlaklar yada kilo onların armağanı olsun..

cnm önerdiğin isimler hep düşündüğümüz isimlerdi hatta eşimle kuzey ismini çok begeniyoruz bi ara esila ya takmıştım sonra masal ı duydum ona aşık oldum diyebilirim ama sonra etraftan duyduklarımdan sonra acaba mı demeye basladım masalla dalga gecerlermi yarın öbürgün die:26: ama eşim azra istiyo en azından onun bi gideri var diyorum masal abes kaçarmı sence hep fikir almaya çalışıyorum çünkü mağlum insan olayın içindeyken pek anlayamaz ben begendiğim için güzelmiş gibi geliyo ama doşardan nasıl durdugunnu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…