2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar Günaydınnn Ben bundan sonra aut olurum sanırım :) Yani çok sık giremem topiğe.Dün annem geldi antepten çok dinlenmeden işe güce başladı:) Beşiğimizi dizildi.Bebeğimin kıyafetleri yıkandı gece 11 e kadar ancak ütülemem bitti.O kadar çok olduki maşallah rızkı bolmuş canım kızım elifimin.Ben zaten durmadan alıyordum her gördüğümden.Annemlerde orda bir valiz + 2 kocaman hurç eşya hazırlamışlar minderi, yorganları, yastıklar derken bi dünya eşya oldu Allah kullanmayıda nasip etsin inş...Bebek şekerimde harika olmuş.Bugün biraz yerleştirme yapıcam arada resimlerini çekip atarım.Hepinizi öpüyorum.....

kızlar günaydın,

bugün oğlumu sağlık ocağına götürücez.2kg mı geçtiyse aşısı yapılacak artık:)

yarın doğalı 2 hafta olacak bayağ toparladı gibi.babası ve ben pek anlamıyoruz değiştiğini ama.annene dede teyze gelip gittikçe görmeyeli büyümüş diyolar

sarılığmız hala var.ama çok yükselme olmadı.doktorumuz bir ilaç vermişti.karaciğerin çalışmasına yardımcı bir ilaçmış.kontrolde ilacın faydası olmuş artık kendi atar dedi.ben yine de tedirginim bu sarılık yüzünden.bugün sağlık ocağında sorucam.zaten topuk kanı alacaklar.bazı tahlilleri yapabiliyorlar ya.eğer sarığıla bakabiliyorlarsa bakın dicem.çünkü doktorumuz 40 gün dolunca gelin dedi.

sizde ne var ne yok?hamileliğin son zamanları sıkıntılar artmış sanırım.(biraz geçmişi okudum da)kızlar biliyorum artık kramlardan bel ağrılarından fazla uyku tutmuyor ama benden size tavsiye.her fırsatta ne kadar olursa olsun uyuyun.bebiş doğunca gece ve gündüz 2 saatte bir mesaisi başlıyor çünkü:)

evet çok yorucu ama çok güzel.oğlumla ilgilenmek öyle güzelki.çok uyuyo tabi nadiren uyanıyo ama uyandığnda gözünüzün içine bakıyo gibi hissediyosunuz.huzursuzlandığında göğsüme yatırıyorum hemen susuyo.bebekler annelerinin kokusunu tanır derlerdi ya.doğruymuş:)

çoK güzel tarifsiz bir his.Allah hepinize yaşatsın:)ocaktan sonra hamileliği değil bebişlerimizi anlatalım artık birbirimize inşallah.

bide kızlar bişey sorcam.biliyosunuz benim bıdık çok minik.kıyafet sorunumuz aynen devam.internette prematüre kıyafetleri satan siteler gözünüze çarptımı?bende bakıyorum ama eğer gördüğünüz varsa yazarsanız sevinirim.

görüşürüz sonra.bebişlere ve kendinize iyi bakın.

canım bulduğunuz isimler bizim de listemizde,hepsi çok güzeller ama bizde hala karar veremedik:44: ben ADA ve MASAL ismini çok beğeniyorum,bide aklımızda NEHİR,SELİN,DERİN isimleri var.inş en kısa zamanda karar veririz,çok zor bişeymiş yalnız isim koymak,size de kolay gelsin

Herkese günaydın
İznim bugün itibariyle başlamış bulunuyor kızlar,ne güzel şeymiş istediğin saatte kalkmak,keyif yapmak.her ne kadar yorulmuyorum desemde gidip gelirken yorulduğumu şimdi anladım.Güzelce kahvaltımızı yaptık şimdi de internette geziniyoruz.
Herkesler iyidir inşallah,hepinizi öpüyoruz

Ahh bu çevre baskısı yokmu..boşverin canım ya doğumdan sonraki gelişimleri iyi olsun şu an müdahale etme şansımız pek yok ama doğduktan sonra aldığı kilolar bizim elimizde..neyse Allah başka dert vermesin

Ben bizim aldığımız değilde bebek ile ilgili bu kadar takılmasını anlamadım,sonuçta genetik %100 bizim elimizde olan bişey değil bebeğin anne karnındaki kilosu, zaten gördüğüm kadarıyla burdaki annelerin hepsi beslenemesine dikkat ediyor, bebekleri için uğraşıyo,işin standartı olsaydı henkez 3.500 kilo doğururdu yoksa aldığım kiloları bende
takıyorum evet çatır çatır çatladımda hep bu kocalar yüzünden çatladık kilo aldık ya beğenmezlerse diye düşündürüyolar bizi ister istemez

canım yaaa allah mutlu mesut sağlıklı şekilde büyümesini ve hayırlı evlat olmasını nasip etsin. öyle duygulanıyorum ki sen yazdıkça...
maşallah iyiymiş büyüyormuş bak, sen de canını sıkma sarılık çok görülür yenidoğanlarda hele ki erken doğumdu sizin, rahatça atlatacaktır inşallah... fotoğrafını bekliyoruz halaaa unutma :)
kocaman öpüldünüzzz...

Kapalı, karanlık, soğuk ve yağmurlu bir İzmir sabahı ama,
İyi haftalar herkese...

benim kızım bugün erken başladı dürtüp canımı yakmaya ve de kasılmalarla birlikte sızı yaratmaya...
haftaya kontrolümüz var, ama imkanım olsa şimdi giderim aslında, bu hafta çok arttı çünkü kasılmalarım.
Bir de rahim uzunluğu 26 mm idi 3 hafta önce, şimdi kasılmalar da bu kadar artmışken acaba iyice kısalmış mıdır onu merak ediyorum çok...

sizler iyisiniz di mi???
melonee nerelerde, ulaşabildiniz mi??geçmişi okuyamadım henüz...

ikizimolsunistiyorum canım nasılsın bugün haftasonun nasıl geçti var mı sıkıntın???

cnm hepsi çok güzeller,tavşan tulumlardan benim oğluşumunda var mavisi..kadife ve çok şirin poposunda top gibi kuyruğuda var çok cici duruyor,nazar edicez valla çocukları

..
teşekkür ederim
inş. sağlıkla sıhhatle giyerler ..
sorma yaa RABBİM korusun onları inş.
sağlıkla sıhhatle giymek nasip olur inş. ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın

herkese günaydın ..

soğuk bir ankara günü ..yağmur yağış da var ..
sağlık ocağına gitmem lazım üşeniyorum
zaten öğlen oldu ,öğleden sonra giderim bari diyorum
sabah sabah kimseler yok damlamamış ..
ben de gece rüyamda doğurduğumu gördüm ,sezeryan olmuşum 2 gün olmuş güya yeni ayılıyorum
soruyorum kardeşime kaç haftalık doğurdum diye ,33 haftalık filandı galiba diyor ,dedim kaç gün oldu ,2 gün oldu anca toparlandın diyor
bebekler küvezde 3-5 gün kalacaklarmış diyor ,o esnada hemşire oğlumla kapıdan giriyor
kardeşime mama saati geldi doyur karnını diyor ,emmedikleri için mamayla besleniyorlar
sonra ben görebilirmiyim diyorum ,hayır steril değil yaklaşmayın diyor,diyorumki doğduklarından itibaren hiç görmedim bi kere göreyim
peki diyor hemşire ,alıyorum elime oğlumu ,amanın tosun gibi ,hiç prematüre değil ,tombalak bişey ,bembeyaz tenli ,koyu mavi gözleri var ,oğlummmm diye sarılıyorum ,nasıl gülüyor beni görünce
oynuyorum onunla bisüre hep gülüyor bana
sonra oda kalabalıklaşıyor bizimkiler geliyor hep ,eşim geliyor ,hayatım mikrop kapmasın hadi götürsünler artık diyor
alıp götürüyorlar yavrumu

ayy öyle güzeldiki hiç bitmeseydi keşke

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de pek takmıyorum bebeğin kilosunu 3 kilo doğsa yeter sağlıklı olsun da

dün gece rüyamda doğurdum ama nasıl gerçekçiydi, banyo küvetinde annem doğurttu, ağrılar ıkınmalar falan çok gerçekçiydi, tam bebeğin başı göründü ki sanırım sezeryana aldılar. banyoda nasıl aldılarsa sonra ufak bi bebek getirdiler bu senin bebeğin diye ilkin beğenmedim, sonra gittikçe güzelleşmeye başladı sanki, sürekli emziriyordum bebeği. uyandım şimdi bebeğimi özlüyorum

ağrılı olmadıkça o sertleşmeler normal. braxton hicks kasılmaları deniyor.

günaydın canım ,

istanbulda aynı izmir gibi bol yağmurlu ve soğuk tam uyku havası ama ne mümkün iş bekler hafta sonum güzeldi canım evdeydim hem dinlendim hem temizlik yaptım hem kızımın cicilerini yıkamıştım onları ütüledim arada eşimde ütüledi sağolsun biraz yattım uyudum ara ara sancı girdi ama genel anlamda iyiydi tabi yaramaz oğlumu unutmayalım yine her zamanki gibi dibimden ayrılmadı hatta gece bir ara ayağı ağzımdaydı şaka değil çok dağınık yatıyo sıpa beşiğinden kalkıp geliyo yanıma tabi sonrası işkence gibi :)))

ağrılı derken, şu adet aprısına benzeyen ağrıları mı kastediyorsun canım?
bende o da oluyor da 1 haftadır sık sık...

ahahah çok komik yaa uyku pozisyonlarına bitiyorum şu çocukların

benm de evde bir sürü işim vaar ama kalkasım yokkk zaten halim de keyfim de yok.. bu havalar beni depresyona sokuyor

Slm kızlar nasılsınız biz minik meleğimle iyiyz cok şükür doktordan geldik bugün hafif sararmış gibiydi kızım ama korkulcak bişey yokmuş kan aldılar kıyamadım valla aglıcaktım bende dpktoruma göründüm dikişlerim iyiymiş şimdî evimize geldik artık giremiyorum forma ama en kısa zamanda doğum hîkayemi yazıcam :)) bu arada kızımın acıbademin sitesinde fotosunu yanınladılar ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar rabbim esirgesin meleğimi

maşallah maşallah annesi büyüyecek birden anlamayacaksın bile....benim ikizler çok küçük doğmuşlardı.1780-1810 gr düşün kazık kadar oldular 10 yaşındalar.küçük doğanlar yetişiyor 1-2 aya kadar akranlarına sen içini ferah tut.anneliğin tadını çıkar doya doya.sarılık bizdede olmuştu.kan tahliliyle ölçmüşlerdi ama doktor yüksek bile olsa daha çok küçük hiç aşısıda yok hemen ilaç verme bol bol besle(emzir yoktu bizde hiç emmedide bebişlerim sağıp verdim hep birde mama takviyesine başlamıştık)dedi doktor saat kur 20 dk bir besle dedi birde yaz bebeğiydi güneşe tuttuk oğlumu geçti.yani korkma bol bol emzir sarıl kokla mis kokar bebişin cennet kokar şimdi ohhhh..geçen C&A mağazasında çok güzel ve çeşitli prematüre kıyafetleri vardı.ama internet satışı yok sanırım.

maşallah kızına melek gibi çok güzel allah nazardan saklasın.korkma hiç erken doğanlarda yeni doğan sarılığı oluyor genelde bol bol emzir daha çabuk atıyor sarılığını.

ne kadar küvezde kaldılar seninkiler ,kaç haftalıkken doğurmuştun merak ettim
bir de kaç kilo aldın doğumdan sonra kaç kilo gitti ?
ikiz gebelerde doğum sonrası daha mı fazla kilo gidiyor acaba yoksa teklerle hemen hemen aynı mı oluyor ?
bi de emzirebildinmi ,sütün yetti mi ?

çok soru sordum ama seni bulmuşken sorayım dedim

ay canımm maşallah güzel kızınaaaa :)))

of allahım yaa darısı başımıza, hala hayal gibi geliyor inanamıyorum...

senin ve meleğinin durumunu bildirirsin fırsat buldukça, doğum hikayeni de merakla bekliyoruz canım allaha emanet olun..
sağlıcakla ve şansıyla büyüsün minik prenses

Masallah meleğine cooook tatlı Allahm anali babali saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin insallah canm..

cnm maşallah bebeğine çok tatlı Allah'ım esirgesin bekliyoruz doğum hikayeni merakla

Melone'dan haber yok mu kızlar ?

yok cnm bildiğim kadarıyla hala ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…