kızlar bebeklerinize ne isim koyacaksınız lütfen herkes cevap vermeye çalışsın hepimize fikir olur.. eşim azra istiyo benim de aklımda ada yada masal vardı azranın yanına bunlardan biri olur mu yada daha yaratıcı fikirlerede açığız
Ayy canım ne çok sey yasamıssın oyle. Evet oncelık onların sağlıkları toparlarlar ama ınsan duşunmeden edemıyor mağalesef bıde duşunecek başka bıseyımız derdimiz olmadığı için sanırım. Cevre baskısı malum oda ınsanları etkılıyor. Yok kendını besledın bebegı beslemıyosun yok sukadar olması normal senınkı nıye bukadar kucuk. Bu cumleler zaten duygusal olan psikolojımızı tamamen yıpratıyo. Çunku daha farklı sorun yaşamıyoruz yasasak belkı kıloyu hıç takmıcaz ama oyle seyler soylenıyorkı ınsan kendını suclu hıssedıyo acaba sorun bendemı dıye. Neyı eksık yaptım dıye. Aslında bu ölçümlerın de yanılma payı var ama o an onu kımse duşunmuyo sadece kıloya odaklıyo kendını
iyi yapmıssın yazmakla cnm.benim şükürler olsun inşallahta hep böyle devam eder bebeğimin sağlığı gayet yerinde.uamrım doğumdan sonrada bi problem yaşamam
sen neler yaşamıssın kuzumbende ne yalan söliim bi kaç kez aldığım kilolarla ilgili sıkıntılarımı dile getirdim.evet çatladımda ve mutsuz oldum..ama rabbim başka dertler vermesin.hamileliklerimiz ilerledikçe bebeğinde problem yaşayan arkadasları görünce ne kilo ne çatlak umrumda bile değil artık...insan ne yaşarsa onu biliyor misali gereksiz şeylere dert yanmanın saçma olduğunu anlıyor insan..sen neler yaşamıssın kuzum kıyamam apandistin patlamış falan rabbim seni ve bebeğini korumuş kıyamam.çok geçmiş olsun öncelikle...umarım hepimizin bebeği sağlıklı doğsun hayırlı evlatlar olsunlar..onlar günahsız masumm meleklerimiz bizim..onlar iyi olsun bizde kalan çatlaklar yada kilo onların armağanı olsun..
kızlar günaydın,
bugün oğlumu sağlık ocağına götürücez.2kg mı geçtiyse aşısı yapılacak artık:)
yarın doğalı 2 hafta olacak bayağ toparladı gibi.babası ve ben pek anlamıyoruz değiştiğini ama.annene dede teyze gelip gittikçe görmeyeli büyümüş diyolar
sarılığmız hala var.ama çok yükselme olmadı.doktorumuz bir ilaç vermişti.karaciğerin çalışmasına yardımcı bir ilaçmış.kontrolde ilacın faydası olmuş artık kendi atar dedi.ben yine de tedirginim bu sarılık yüzünden.bugün sağlık ocağında sorucam.zaten topuk kanı alacaklar.bazı tahlilleri yapabiliyorlar ya.eğer sarığıla bakabiliyorlarsa bakın dicem.çünkü doktorumuz 40 gün dolunca gelin dedi.
sizde ne var ne yok?hamileliğin son zamanları sıkıntılar artmış sanırım.(biraz geçmişi okudum da)kızlar biliyorum artık kramlardan bel ağrılarından fazla uyku tutmuyor ama benden size tavsiye.her fırsatta ne kadar olursa olsun uyuyun.bebiş doğunca gece ve gündüz 2 saatte bir mesaisi başlıyor çünkü:)
evet çok yorucu ama çok güzel.oğlumla ilgilenmek öyle güzelki.çok uyuyo tabi nadiren uyanıyo ama uyandığnda gözünüzün içine bakıyo gibi hissediyosunuz.huzursuzlandığında göğsüme yatırıyorum hemen susuyo.bebekler annelerinin kokusunu tanır derlerdi ya.doğruymuş:)
çoK güzel tarifsiz bir his.Allah hepinize yaşatsın:)ocaktan sonra hamileliği değil bebişlerimizi anlatalım artık birbirimize inşallah.
bide kızlar bişey sorcam.biliyosunuz benim bıdık çok minik.kıyafet sorunumuz aynen devam.internette prematüre kıyafetleri satan siteler gözünüze çarptımı?bende bakıyorum ama eğer gördüğünüz varsa yazarsanız sevinirim.
görüşürüz sonra.bebişlere ve kendinize iyi bakın.
teşekkür ederimcnm hepsi çok güzeller,tavşan tulumlardan benim oğluşumunda var mavisi..kadife ve çok şirin poposunda top gibi kuyruğuda var çok cici duruyor,nazar edicez valla çocukları
..
Ay kızlaaaaarrr gögsumun altında hemen karnim nasil geriliyo gergef gbi. Cok aciyo, sanki derim yanmis gbi canim aciyo. Nefes alamiyorum resmen. Bi sertlesiyo bi yumusuyo. Sertlestiginde otursam oturamiyorm kalksam kalkamiyorum o an. Kasilma mi oluyo bu acaba? Midemde bulaniyo bu aralar. İstah kesildi, aksama kadar hicbise yemesem olur yani. Bebegim icin zorluyorum kendimi yiyorum sonrada midem bulaniyo iste. Carpintilar kesilmisti bi kac haftadir onlarda geri geldi. Ayyy son uc gundur hepsi ustuste geldi. Sirtimin agrisini anlatmiyorum bile :)
Kapalı, karanlık, soğuk ve yağmurlu bir İzmir sabahı ama,
İyi haftalar herkese...
benim kızım bugün erken başladı dürtüp canımı yakmaya ve de kasılmalarla birlikte sızı yaratmaya...
haftaya kontrolümüz var, ama imkanım olsa şimdi giderim aslında, bu hafta çok arttı çünkü kasılmalarım.
Bir de rahim uzunluğu 26 mm idi 3 hafta önce, şimdi kasılmalar da bu kadar artmışken acaba iyice kısalmış mıdır onu merak ediyorum çok...
sizler iyisiniz di mi???
melonee nerelerde, ulaşabildiniz mi??geçmişi okuyamadım henüz...
ikizimolsunistiyorum canım nasılsın bugün haftasonun nasıl geçti var mı sıkıntın???
ben de pek takmıyorum bebeğin kilosunu 3 kilo doğsa yetersağlıklı olsun da
dün gece rüyamda doğurdum ama nasıl gerçekçiydi, banyo küvetinde annem doğurttu, ağrılar ıkınmalar falan çok gerçekçiydi, tam bebeğin başı göründü ki sanırım sezeryana aldılar. banyoda nasıl aldılarsasonra ufak bi bebek getirdiler bu senin bebeğin diye ilkin beğenmedim, sonra gittikçe güzelleşmeye başladı sanki, sürekli emziriyordum bebeği. uyandım şimdi bebeğimi özlüyorum
ağrılı olmadıkça o sertleşmeler normal. braxton hicks kasılmaları deniyor.
günaydın canım ,
istanbulda aynı izmir gibi bol yağmurlu ve soğuk tam uyku havası ama ne mümkün iş bekler hafta sonum güzeldi canım evdeydim hem dinlendim hem temizlik yaptım hem kızımın cicilerini yıkamıştım onları ütüledim arada eşimde ütüledi sağolsun biraz yattım uyudum ara ara sancı girdi ama genel anlamda iyiydi tabi yaramaz oğlumu unutmayalım yine her zamanki gibi dibimden ayrılmadı hatta gece bir ara ayağı ağzımdaydı şaka değil çok dağınık yatıyo sıpa beşiğinden kalkıp geliyo yanıma tabi sonrası işkence gibi :)))
kızlar günaydın,
bugün oğlumu sağlık ocağına götürücez.2kg mı geçtiyse aşısı yapılacak artık:)
yarın doğalı 2 hafta olacak bayağ toparladı gibi.babası ve ben pek anlamıyoruz değiştiğini ama.annene dede teyze gelip gittikçe görmeyeli büyümüş diyolar
sarılığmız hala var.ama çok yükselme olmadı.doktorumuz bir ilaç vermişti.karaciğerin çalışmasına yardımcı bir ilaçmış.kontrolde ilacın faydası olmuş artık kendi atar dedi.ben yine de tedirginim bu sarılık yüzünden.bugün sağlık ocağında sorucam.zaten topuk kanı alacaklar.bazı tahlilleri yapabiliyorlar ya.eğer sarığıla bakabiliyorlarsa bakın dicem.çünkü doktorumuz 40 gün dolunca gelin dedi.
sizde ne var ne yok?hamileliğin son zamanları sıkıntılar artmış sanırım.(biraz geçmişi okudum da)kızlar biliyorum artık kramlardan bel ağrılarından fazla uyku tutmuyor ama benden size tavsiye.her fırsatta ne kadar olursa olsun uyuyun.bebiş doğunca gece ve gündüz 2 saatte bir mesaisi başlıyor çünkü:)
evet çok yorucu ama çok güzel.oğlumla ilgilenmek öyle güzelki.çok uyuyo tabi nadiren uyanıyo ama uyandığnda gözünüzün içine bakıyo gibi hissediyosunuz.huzursuzlandığında göğsüme yatırıyorum hemen susuyo.bebekler annelerinin kokusunu tanır derlerdi ya.doğruymuş:)
çoK güzel tarifsiz bir his.Allah hepinize yaşatsın:)ocaktan sonra hamileliği değil bebişlerimizi anlatalım artık birbirimize inşallah.
bide kızlar bişey sorcam.biliyosunuz benim bıdık çok minik.kıyafet sorunumuz aynen devam.internette prematüre kıyafetleri satan siteler gözünüze çarptımı?bende bakıyorum ama eğer gördüğünüz varsa yazarsanız sevinirim.
görüşürüz sonra.bebişlere ve kendinize iyi bakın.
Slm kızlar nasılsınız biz minik meleğimle iyiyz cok şükür doktordan geldik bugün hafif sararmış gibiydi kızım ama korkulcak bişey yokmuş kan aldılar kıyamadım valla aglıcaktımbende dpktoruma göründüm dikişlerim iyiymiş şimdî evimize geldik artık giremiyorum forma ama en kısa zamanda doğum hîkayemi yazıcam :)) bu arada kızımın acıbademin sitesinde fotosunu yanınladılar ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar rabbim esirgesin meleğimi
maşallah maşallah annesi büyüyecek birden anlamayacaksın bile....benim ikizler çok küçük doğmuşlardı.1780-1810 gr düşün kazık kadar oldular 10 yaşındalar.küçük doğanlar yetişiyor 1-2 aya kadar akranlarına sen içini ferah tut.anneliğin tadını çıkar doya doya.sarılık bizdede olmuştu.kan tahliliyle ölçmüşlerdi ama doktor yüksek bile olsa daha çok küçük hiç aşısıda yok hemen ilaç verme bol bol besle(emzir yoktu bizde hiç emmedide bebişlerim sağıp verdim hep birde mama takviyesine başlamıştık)dedi doktor saat kur 20 dk bir besle dedi birde yaz bebeğiydi güneşe tuttuk oğlumu geçti.yani korkma bol bol emzir sarıl kokla mis kokar bebişin cennet kokar şimdi ohhhh..geçen C&A mağazasında çok güzel ve çeşitli prematüre kıyafetleri vardı.ama internet satışı yok sanırım.
Slm kızlar nasılsınız biz minik meleğimle iyiyz cok şükür doktordan geldik bugün hafif sararmış gibiydi kızım ama korkulcak bişey yokmuş kan aldılar kıyamadım valla aglıcaktımbende dpktoruma göründüm dikişlerim iyiymiş şimdî evimize geldik artık giremiyorum forma ama en kısa zamanda doğum hîkayemi yazıcam :)) bu arada kızımın acıbademin sitesinde fotosunu yanınladılar ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar rabbim esirgesin meleğimi
Melone'dan haber yok mu kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?