2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
maşallah maşallah çok tatlı rabbim esirgesin korusun
çok tatlı çok

herkese selam güzel hamişler iyisiniz hepiniz maşallah biz de iyiyiz bebişimle bu kontrolümüzde suratı bayağı asılmıştı çok komik görünüyodu az kaldı kavuşmamıza çok heyecanlıyım

ayy Allah yardımcın olsun çalışıyosun hala..senle doğum tarihimiz aynıymış benim de 21 ocak beklenen doğum tarihi ama bakalım beklicekmi :)

ayy kuçucükkk bu ya :) sağlıkla büyüsün annesi

kokoşşş senle bdt günlerimiz aynıymışş kaç kg kaç cm bebişin?? kilon, kasılmaların vs ne durumda??
2 hafta önce gittigimde ogluşum 2551 gr dı.boyunu söylemedi dr ama iyi dedi
geceleri karnım çok sık kasılıyo nefes alamıyorum,ter boşalıyo kasılmam olunca,haftaya nts tekrar giricem:18:
birde geceleri çok fazla midem bulanıyo ,bebek dönmüş ayaklarınıda mideme dayamış
allahım bir an önce hayırlısından dogsun inş.
beende 7 kilo aldım dr bile şaşırıyo:)))
benim ikinci bebegim oldugu için,dogum tarihini 18 ocak da alırım dedi dr.
senin durumun nasıl bebişin nasıl canım:26:

Son düzenleme:

maşallah yaaa 2551 ne demek...32. hafta için çok değil mi?? en fazla 2200 olanı duydum o haftada, 1300 olan da var..
benimki 1750 idi tam iki hafta önce, boyu da 40 cmdi, gayet iyi demişti doktor ama şimdi kafam karıştı bak...

ben 10 kilo almıştım 2 hafta önceki gidişimde son 3 haftada hiç kilo almamışsın demişti, doktordan bi geldik, geçen hafta bi tartıldım ki 3 kilo almışım şu an ne kadar oldum bilmiyorum!!

kızım normal pozisyona dönmüştü, gerçi geçen hafta sanki tekrar ters pozisyona geçti gibi hissettim durdum, inşallah son haftalara yaklaşırken öyle bi yaramazlık yapmamıştır...zaten başı çok aşağıdaydı.
serviks 3 hafta önce 26 mm idi, yatak istirahati verdi dr. 3 haftadır yatıyorum inşallah iyice kısalmamıştır...:26:

benm de kasılmalarım özellikle 10 gündür çok arttı yaa..haftaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorum kontrol için...

bizim ogluş maşallah tosuncuk olcak gibi
bende çok sabırsızım dr gününe kadar nasıl durucam diye:18:
ben sezeryande oldugu için ilk kızımda hiç sancı yaşamamıştım ama bunda sancıdan duramıyorum
dr dogum kanalına girmiş dedi bebegin kafasını artık hiç göremiyoruz dedi
allahım hayırlısı ile hepimizi kurtarsın
senin ilk bebek sanırım:26:
kilonda iyi çok deyil
ben bu ay kadar hiç kilo almadım hep 5 kilo ile kaldı bu ay almışım
kızımda 25 kilo almıştım

Ayy canım kıyamam ya. İlk bebeğimizi gördük. Nazar değmesin güzel kızına.

Doğum hikayeni de bekliyoruz en kısa zamanda canım benim

evet canım ilk bebiş :)
aminn hepimiz hayırlısıyla rahatça kurtulalım inşallah...
ya doğum kanalına girince kafası da mı görünmüyor??benim dr son gidişimizde bayaa genital bölgemin başına kadar geldi cihazla bak dedi taa nereye inmiş o yüzden dikkat eidceksin ayakta durmiycaksın dedi...
doğum kanalına mı girmiştir ki acaba? öyle olsa söylerdi ama...
off 25 kilo da çokmuş yaa ben zaten kilolu gebe kaldım yoksa inan hiç umursamam ama geçen hafta naısl oldu da 3 kilo birden aldım...bu hafta da o kadar aldıysam allah korusun preeklamsi falan olur ya da en iyi ihtimal bile kilo fazlasından dolayı mecburi sezercik yapar drum diye korkuyorum...

Canım mohtercare de fiyatlar birazcık fazladır, ama orda ben gördüm çok çeşit praütüre bebek kıyafetleri mevcut. Aklında bulunsun canım..

Taze annemiz bizim. Mnnoşun hızla toparlıyormuş, ne güzel. İnşallah en yakın zamanda daha da iyi olur. Evlat ne başkaymış. Rabbim hepimize o günleri göstersin inşallah..

doktora sorduğumda adet sancısı gibi, biraz acılı gobek çevresinde, yani çok aşağılarda değil biraz beli de etkiliyorsa, ve düzenlilerse doğum sancısı olabilir, bu da açılmaya neden olur. öyle olursa gel dedi. :26:

aman dikkat et ozaman canım dr kesin söylerdi hani bebek hakkında
son aylarımızada daha hızlı kilo alınıyo canım
ondan 3 kilo birden alıyosun
sezeyande olsa normalde olsa stres yapma sakın hayırlısı olsun bebegin sen iyi ol yeter canım

canım ya benim sızlama şeklindeki acı hissi göbek çevresinde değil de vajinada. kasılmalar göbek çevresin ve adet ağrısı gibi ağrılar ise kasıklardan vajinaya hatta bazen biraz bacaklarıma kadar... mesela şu an yine var ama göbekten aşağı vajinaya doğru bir sızlama oluyor özellikle de kızım hareket ettikçe...

Kızlar Merhaba,

Benim bi süredir çok fazla akıntım var. İdrar enfeksiyonumdandır diye çok önemsememiştim ama bikaç gündür çok ani ve bol miktrda akıntı oluyor. Amniyon sıvısı sızıntı testi diye bir şey varmış, 2 isim de öğrendim Altest ve Amnisure. Bu ürünleri alayım dedim ama internette ve eczanelerde bulamadım. Doktor sanırım trnusollu ped verip kontrol ediyormuş ama benim doktorum yurt dışında şu anda, evde yapıyım içim rahatlasın dedim.

Daha önce bu ürünleri alan var mı? Nereden bulabilirim acaba?

cnm masal da gayet güzel bi isim.sonuçta azrayı kullanıcaksınız o ikinci ismi olucak.ben masal ismini beğeniyorum burda birkaç arkadasta masal koyucak kızlarının adını..bence fikrini hiç değiştirme..büyüklerin yorumlarınıda kaale alma onalra kalsa ayşe fatma hayriye koyunca manalı oluyor isimler...eskilerde kaldı bu isimler.. masal gayet hoş duruyor azranın yanında..

cnm öncelikle minnoşuna maşallah.. cnm bak e-bebekte ve gittigidiyorda falan var linklerini atıyorum

Bebek Ürünleri, Bebek Malzemeleri - www.bebeloji.com
http://www.bitenekadar.com/babyjem-premature-zibin-seti-4-lu-tulumlu-21886-firsat-urun
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=prematüre+bebek
cnm çok güzel bi kızın var maşallah burnunu yerim ben onun ayyy ssabırsızlandım bi an benimde minnoşum doğucakmı böle yaa

Son düzenleme:

kasıklardan vajinaya doğru olan bende de oluyor, ama o değil dedi doktor tabii bilemem doğru mudur, sonuçta doktor hiç gebelik yaşamamış

Selam canım benim de öyle aynen birden bire göbek aşağısına,birden sızı giriyor.kramp gibi.ben bir arkadaşıma sordum aşağıya iniyor olabilir dedi. ama gerçekten eskisi gibi yukarıda değil artık.sanırım bebeşler yavaş yavaş aşağıya inmeye başladılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…