- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
maşallah maşallah çok tatlı rabbim esirgesin korusunSlm kızlar nasılsınız biz minik meleğimle iyiyz cok şükür doktordan geldik bugün hafif sararmış gibiydi kızım ama korkulcak bişey yokmuş kan aldılar kıyamadım valla aglıcaktımbende dpktoruma göründüm dikişlerim iyiymiş şimdî evimize geldik artık giremiyorum forma ama en kısa zamanda doğum hîkayemi yazıcam :)) bu arada kızımın acıbademin sitesinde fotosunu yanınladılar ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar rabbim esirgesin meleğimi
günaydın canım ,
istanbulda aynı izmir gibi bol yağmurlu ve soğuk tam uyku havası ama ne mümkün iş bekler hafta sonum güzeldi canım evdeydim hem dinlendim hem temizlik yaptım hem kızımın cicilerini yıkamıştım onları ütüledim arada eşimde ütüledi sağolsun biraz yattım uyudum ara ara sancı girdi ama genel anlamda iyiydi tabi yaramaz oğlumu unutmayalım yine her zamanki gibi dibimden ayrılmadı hatta gece bir ara ayağı ağzımdaydı şaka değil çok dağınık yatıyo sıpa beşiğinden kalkıp geliyo yanıma tabi sonrası işkence gibi :)))
Slm kızlar nasılsınız biz minik meleğimle iyiyz cok şükür doktordan geldik bugün hafif sararmış gibiydi kızım ama korkulcak bişey yokmuş kan aldılar kıyamadım valla aglıcaktımbende dpktoruma göründüm dikişlerim iyiymiş şimdî evimize geldik artık giremiyorum forma ama en kısa zamanda doğum hîkayemi yazıcam :)) bu arada kızımın acıbademin sitesinde fotosunu yanınladılar ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar rabbim esirgesin meleğimi
maşallah maşallah çok tatlı rabbim esirgesin korusun
çok tatlı çok
2 hafta önce gittigimde ogluşum 2551 gr dı.boyunu söylemedi dr ama iyi dedikokoşşş senle bdt günlerimiz aynıymışşkaç kg kaç cm bebişin?? kilon, kasılmaların vs ne durumda??
2 hafta önce gittigimde ogluşum 2551 gr dı.boyunu söylemedi dr ama iyi dedi
geceleri karnım çok sık kasılıyo nefes alamıyorum,ter boşalıyo kasılmam olunca,haftaya nts tekrar giricem:18:
birde geceleri çok fazla midem bulanıyo ,bebek dönmüş ayaklarınıda mideme dayamış
allahım bir an önce hayırlısından dogsun inş.
beende 7 kilo aldım dr bile şaşırıyo:)))
benim ikinci bebegim oldugu için,dogum tarihini 18 ocak da alırım dedi dr.
senin durumun nasıl bebişin nasıl canım:26:
bizim ogluş maşallah tosuncuk olcak gibimaşallah yaaa 2551 ne demek...32. hafta için çok değil mi?? en fazla 2200 olanı duydum o haftada, 1300 olan da var..
benimki 1750 idi tam iki hafta önce, boyu da 40 cmdi, gayet iyi demişti doktor ama şimdi kafam karıştı bak...
ben 10 kilo almıştım 2 hafta önceki gidişimde son 3 haftada hiç kilo almamışsın demişti, doktordan bi geldik, geçen hafta bi tartıldım ki 3 kilo almışım şu an ne kadar oldum bilmiyorum!!
kızım normal pozisyona dönmüştü, gerçi geçen hafta sanki tekrar ters pozisyona geçti gibi hissettim durdum, inşallah son haftalara yaklaşırken öyle bi yaramazlık yapmamıştır...zaten başı çok aşağıdaydı.
serviks 3 hafta önce 26 mm idi, yatak istirahati verdi dr. 3 haftadır yatıyorum inşallah iyice kısalmamıştır...:26:
benm de kasılmalarım özellikle 10 gündür çok arttı yaa..haftaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorum kontrol için...
Slm kızlar nasılsınız biz minik meleğimle iyiyz cok şükür doktordan geldik bugün hafif sararmış gibiydi kızım ama korkulcak bişey yokmuş kan aldılar kıyamadım valla aglıcaktımbende dpktoruma göründüm dikişlerim iyiymiş şimdî evimize geldik artık giremiyorum forma ama en kısa zamanda doğum hîkayemi yazıcam :)) bu arada kızımın acıbademin sitesinde fotosunu yanınladılar ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar rabbim esirgesin meleğimi
bizim ogluş maşallah tosuncuk olcak gibi
bende çok sabırsızım dr gününe kadar nasıl durucam diye:18:
ben sezeryande oldugu için ilk kızımda hiç sancı yaşamamıştım ama bunda sancıdan duramıyorum
dr dogum kanalına girmiş dedi bebegin kafasını artık hiç göremiyoruz dedi
allahım hayırlısı ile hepimizi kurtarsın
senin ilk bebek sanırım:26:
kilonda iyi çok deyil
ben bu ay kadar hiç kilo almadım hep 5 kilo ile kaldı bu ay almışım
kızımda 25 kilo almıştım
kızlar günaydın,
bugün oğlumu sağlık ocağına götürücez.2kg mı geçtiyse aşısı yapılacak artık:)
yarın doğalı 2 hafta olacak bayağ toparladı gibi.babası ve ben pek anlamıyoruz değiştiğini ama.annene dede teyze gelip gittikçe görmeyeli büyümüş diyolar
sarılığmız hala var.ama çok yükselme olmadı.doktorumuz bir ilaç vermişti.karaciğerin çalışmasına yardımcı bir ilaçmış.kontrolde ilacın faydası olmuş artık kendi atar dedi.ben yine de tedirginim bu sarılık yüzünden.bugün sağlık ocağında sorucam.zaten topuk kanı alacaklar.bazı tahlilleri yapabiliyorlar ya.eğer sarığıla bakabiliyorlarsa bakın dicem.çünkü doktorumuz 40 gün dolunca gelin dedi.
sizde ne var ne yok?hamileliğin son zamanları sıkıntılar artmış sanırım.(biraz geçmişi okudum da)kızlar biliyorum artık kramlardan bel ağrılarından fazla uyku tutmuyor ama benden size tavsiye.her fırsatta ne kadar olursa olsun uyuyun.bebiş doğunca gece ve gündüz 2 saatte bir mesaisi başlıyor çünkü:)
evet çok yorucu ama çok güzel.oğlumla ilgilenmek öyle güzelki.çok uyuyo tabi nadiren uyanıyo ama uyandığnda gözünüzün içine bakıyo gibi hissediyosunuz.huzursuzlandığında göğsüme yatırıyorum hemen susuyo.bebekler annelerinin kokusunu tanır derlerdi ya.doğruymuş:)
çoK güzel tarifsiz bir his.Allah hepinize yaşatsın:)ocaktan sonra hamileliği değil bebişlerimizi anlatalım artık birbirimize inşallah.
bide kızlar bişey sorcam.biliyosunuz benim bıdık çok minik.kıyafet sorunumuz aynen devam.internette prematüre kıyafetleri satan siteler gözünüze çarptımı?bende bakıyorum ama eğer gördüğünüz varsa yazarsanız sevinirim.
görüşürüz sonra.bebişlere ve kendinize iyi bakın.
ağrılı derken, şu adet aprısına benzeyen ağrıları mı kastediyorsun canım?
bende o da oluyor da 1 haftadır sık sık...
ahahah çok komik yaa uyku pozisyonlarına bitiyorum şu çocukların
benm de evde bir sürü işim vaar ama kalkasım yokkk zaten halim de keyfim de yok.. bu havalar beni depresyona sokuyor
aman dikkat et ozaman canım dr kesin söylerdi hani bebek hakkındaevet canım ilk bebiş :)
aminn hepimiz hayırlısıyla rahatça kurtulalım inşallah...
ya doğum kanalına girince kafası da mı görünmüyor??benim dr son gidişimizde bayaa genital bölgemin başına kadar geldi cihazla bak dedi taa nereye inmiş o yüzden dikkat eidceksin ayakta durmiycaksın dedi...
doğum kanalına mı girmiştir ki acaba? öyle olsa söylerdi ama...
off 25 kilo da çokmuş yaa ben zaten kilolu gebe kaldım yoksa inan hiç umursamam ama geçen hafta naısl oldu da 3 kilo birden aldım...bu hafta da o kadar aldıysam allah korusun preeklamsi falan olur ya da en iyi ihtimal bile kilo fazlasından dolayı mecburi sezercik yapar drum diye korkuyorum...
doktora sorduğumda adet sancısı gibi, biraz acılı gobek çevresinde, yani çok aşağılarda değil biraz beli de etkiliyorsa, ve düzenlilerse doğum sancısı olabilir, bu da açılmaya neden olur. öyle olursa gel dedi. :26:
cnm masal da gayet güzel bi isim.sonuçta azrayı kullanıcaksınız o ikinci ismi olucak.ben masal ismini beğeniyorum burda birkaç arkadasta masal koyucak kızlarının adını..bence fikrini hiç değiştirme..büyüklerin yorumlarınıda kaale alma onalra kalsa ayşe fatma hayriye koyunca manalı oluyor isimler...eskilerde kaldı bu isimler.. masal gayet hoş duruyor azranın yanında..cnm önerdiğin isimler hep düşündüğümüz isimlerdi hatta eşimle kuzey ismini çok begeniyoruzbi ara esila ya takmıştım sonra masal ı duydum ona aşık oldum diyebilirim ama sonra etraftan duyduklarımdan sonra acaba mı demeye basladım masalla dalga gecerlermi yarın öbürgün die:26: ama eşim azra istiyo en azından onun bi gideri var diyorum masal abes kaçarmı sence hep fikir almaya çalışıyorum çünkü mağlum insan olayın içindeyken pek anlayamaz ben begendiğim için güzelmiş gibi geliyo ama doşardan nasıl durdugunnu merak ediyorum
cnm öncelikle minnoşuna maşallah..kızlar günaydın,
bugün oğlumu sağlık ocağına götürücez.2kg mı geçtiyse aşısı yapılacak artık:)
yarın doğalı 2 hafta olacak bayağ toparladı gibi.babası ve ben pek anlamıyoruz değiştiğini ama.annene dede teyze gelip gittikçe görmeyeli büyümüş diyolar
sarılığmız hala var.ama çok yükselme olmadı.doktorumuz bir ilaç vermişti.karaciğerin çalışmasına yardımcı bir ilaçmış.kontrolde ilacın faydası olmuş artık kendi atar dedi.ben yine de tedirginim bu sarılık yüzünden.bugün sağlık ocağında sorucam.zaten topuk kanı alacaklar.bazı tahlilleri yapabiliyorlar ya.eğer sarığıla bakabiliyorlarsa bakın dicem.çünkü doktorumuz 40 gün dolunca gelin dedi.
sizde ne var ne yok?hamileliğin son zamanları sıkıntılar artmış sanırım.(biraz geçmişi okudum da)kızlar biliyorum artık kramlardan bel ağrılarından fazla uyku tutmuyor ama benden size tavsiye.her fırsatta ne kadar olursa olsun uyuyun.bebiş doğunca gece ve gündüz 2 saatte bir mesaisi başlıyor çünkü:)
evet çok yorucu ama çok güzel.oğlumla ilgilenmek öyle güzelki.çok uyuyo tabi nadiren uyanıyo ama uyandığnda gözünüzün içine bakıyo gibi hissediyosunuz.huzursuzlandığında göğsüme yatırıyorum hemen susuyo.bebekler annelerinin kokusunu tanır derlerdi ya.doğruymuş:)
çoK güzel tarifsiz bir his.Allah hepinize yaşatsın:)ocaktan sonra hamileliği değil bebişlerimizi anlatalım artık birbirimize inşallah.
bide kızlar bişey sorcam.biliyosunuz benim bıdık çok minik.kıyafet sorunumuz aynen devam.internette prematüre kıyafetleri satan siteler gözünüze çarptımı?bende bakıyorum ama eğer gördüğünüz varsa yazarsanız sevinirim.
görüşürüz sonra.bebişlere ve kendinize iyi bakın.
cnm çok güzel bi kızın var maşallah burnunu yerim ben onunSlm kızlar nasılsınız biz minik meleğimle iyiyz cok şükür doktordan geldik bugün hafif sararmış gibiydi kızım ama korkulcak bişey yokmuş kan aldılar kıyamadım valla aglıcaktımbende dpktoruma göründüm dikişlerim iyiymiş şimdî evimize geldik artık giremiyorum forma ama en kısa zamanda doğum hîkayemi yazıcam :)) bu arada kızımın acıbademin sitesinde fotosunu yanınladılar ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar rabbim esirgesin meleğimi
canım ya benim sızlama şeklindeki acı hissi göbek çevresinde değil de vajinada. kasılmalar göbek çevresin ve adet ağrısı gibi ağrılar ise kasıklardan vajinaya hatta bazen biraz bacaklarıma kadar... mesela şu an yine var ama göbekten aşağı vajinaya doğru bir sızlama oluyor özellikle de kızım hareket ettikçe...
canım ya benim sızlama şeklindeki acı hissi göbek çevresinde değil de vajinada. kasılmalar göbek çevresin ve adet ağrısı gibi ağrılar ise kasıklardan vajinaya hatta bazen biraz bacaklarıma kadar... mesela şu an yine var ama göbekten aşağı vajinaya doğru bir sızlama oluyor özellikle de kızım hareket ettikçe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?