2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım turnusol kağıdı eczaneler ve kırtasiyelerde bulunuyormuş alan kullanan arkadaşlardan biliyorum ben de.

kasıklardan vajinaya doğru olan bende de oluyor, ama o değil dedi doktor tabii bilemem doğru mudur, sonuçta doktor hiç gebelik yaşamamış

canlarım o sızılar rahmin aşağı doğru çekilmesiymiş, yani doğuma hazırlık için aşağı iniyor ve kasılıp gevşeyerek aşağı doğru kendini itiyor rahim. doktorum söylemişti. ama düzenli olursa doğum başlangıç sancıları olabilirmiş o yüzden gitmek gerekiyormuş. ama ben kabızlığım ve idrara sıkışmamın tetikleyip tetiklemediğimi merak ediyorum onu anlamaya çalışıyorum...
üstüne bir de kasık ağrılarım adet ağrısına benzeyen ağrılar eklenince bu hafta, iyice hazırlanıyor herhalde diyorum önemsememeye çalışıyorum ama bazen bu sızılar çok canımı yakıyor, vajinama bir iğne batıyormuş gibi oluyor çünkü :26:

canım maşallah size bebişin de çok tatlı
canım maşallah
aminnn.. bu cuma 3.kez ameliyat olacak

oğluma bunu aldık,fotoda çok güzel çıkmamış ama şirin bence
Eki Görüntüle 572203

bize de bunu aldık

Eki Görüntüle 572204
canım güzel günlerde kullanın

herkese selam güzel hamişler iyisiniz hepiniz maşallah biz de iyiyiz bebişimle bu kontrolümüzde suratı bayağı asılmıştı çok komik görünüyodu az kaldı kavuşmamıza çok heyecanlıyım
Böyle usgde fotoğraf gibi bebişlerinin suratlarını görenlere çok imreniyorum. Ben ne yazık ki sadece detaylı usg de, 4 boyutlu bakılmıştı o zaman görmüştüm. Sizin doktorlarınızın ultrason makinaları mı çok iyi anlamadım ben.Ne güzel canım benim sen de görmüşşün.

clemmm , gittigidiyorda turnusol kağıdı ya da ph testi diye ararsan bulursun. 1 günde ulaşır eline.
Bende evde var aslında ama ??

hayırlı günler arkadaşlar geçmişi okumadım şimdi okicam
bu sabah nst ye girdik kızımın kalp atışları gayet iyiydi hamdolsun

benim sancım da çıkmadı 20-25 arasıydı hep
3-4 kez 40 lara çıktı, hatta 48 oldu bir kere
sizin ne kadar çıkıyor ortalama?

doktor herşeyin iyi oldugunu syledi

benim minnoşlar 30 haftayı doldurmuşlar bu gün eski dosyalara baktımda 31 haftaya girdiğimiz gün doğmuşlar aklımda 28 kalmıştı:))28 haftadan itibaren hergün nstye valiz bagajda gitik geldik evim hastaneye yakındı yatmak istemedim ama yatmam gerekliydi.benim şansım hiç küvezde kalmamaları oldu.doktorum daha 16 haftayken bana kortizon tedavisi başladı erken doğum bekliyordu.anne karnında küvez oluşturdu.ben 8 kilo aldım ama kortizonlar bide ikiz olması yüzünden görenler 30 kg aldım sanıyordu.doğumdan sonra 3 ayda kilom eskiye indi ama bedenim genişlemişti bir beden büyüdüm ve asla doğum öncesine inemedim.38 bedendim hamile kaldım en fazla 40a inebildim.ama tek gebelikte daha fazla kilo almama rahmen bedenim çok genişlemedi.10 kilo aldım şimdiden ama gören yok almamışsın fazla diyor.inan ikiz gebelikte çok daha fazla kilolu görünüyosun ama okadar koşturacaksınki verirsin zaten

emziremedim sütüm çoktu ama çocuk doktoru ememezler damak gücü yok dedi zorlama mama deyince sağıp vermeyi tercih ettim 7 ay elinde pompa sürekli sağdım verdim.kızım 3.aydan sonra biberondada almayınca mamaya dayandık ona ama oğluma süt ağırlıklı verdik .ikizlerde illaki mama desteği alacaksın çocukların daha çabuk serpilmesi bol beslenmesine bağlı.

seninde ikizler allah yardımcın olsun.yaşayan biri olarak sana sabır diliyorum.yardım eden olmazsa baya bir zorlanacaksın.biraz büyüyüncede ikisi birden çıkmış diyenlere bide bana sor diyeceksin...

aynısı bendede var.o iğneler banada batıyorkasıkta bide göbeğin yan tarafına bir sancı giriyor allah ölüyorum diyorum.valla perşembe kontrole didene kadar idare etse bide otururken göbek baskı yapmaya başladı.aşağı indi herhalde bende önemsemeyim diyorum ama.

kızlar bide bukadar şikayetim var ama yarın ağdaya gidicem bişey olurmu ???:18:

clemmm , gittigidiyorda turnusol kağıdı ya da ph testi diye ararsan bulursun. 1 günde ulaşır eline.
Bende evde var aslında ama ??

Canım turnusol kağıdı bulabilirim belki eczanelerde, ben ped ya da test şeklinde olanlardan istemiştim, akıntının ne zaman geleceği belli olmuyor diye ama medikalcileri fln baya aradım piyasada yok artık sanırım. Sen de turnusol kağıdı mı vardı?

cnm bana doktorum turnusollu ped vermişti hastaneye gittiğimde.eczanede olmadığını biliyorum ama medikallerde olabilir sanıyorum.

benim doktorumun makinesi de 4 boyutlu ,her gittiğimde görüyorum hamsileri ,resimlerini alıyorum

hatta bak en son resmi bu Eki Görüntüle 573177

oğlan çok cool hiç poz vermiyor valla ne zamandır hep kızımın resmini alıyorum

e oldu olacak bi de göbüş göstereyim size

1 aydır aynı kilodayım hala kilo aldığım yokEki Görüntüle 573175 Eki Görüntüle 573176

ne güzel endişelerin geçmiştir umarım RABBİM hep böyle devam etmeyi nasip etsin inş.

bana doktor 34 ten sonra nstye alacağız dedi ,çok şükür bir sıkıntım yok ondan olabilir belki de ,hiç kasılmam vs olmadı henüz
benim göbüşüm yukarda
şuana kadar 12 kilo aldım ama herşey göbüşte hiç sağdan soldan fırtlamam yok ,hamile kaldığım bedendeyim genişlemem hiç olmadı
karnım da zaten 5.aya kadar hiç belli değildi kimse anlamıyordu
5.aydan sonra hafiften başladı çıkmaya ,şimdi de kimse inanmıyor ikiz olduğuna
kilodan yana sıkıntım yok zaten hiç kusmadım ben 7,5 ayda aldığım kilo bu,ilk 3 ay kussaydım herhalde 7-8 kilo filan alırdım
geçen bi arkadaş geldi bize ,benden 2 hafta geride haftası ,tek gebe ve ilk 4 ay full kustu ,şuan 14 kilo almış durumda
şaşırdım kaldım 3 ayda almış o kiloyu ,kilom çok mu dedi ne diyeceğimi şaşırdım valla kıza
benim şuan göğsümden süt geliyor biliyormusun ,önceden bulanık süt geliyordu ama şimdi sıkınca beyaz bildiğimiz süt geliyor ,geçen görüne şaşırdım ,iki göğsümde de aynı ,sanırım sütüm var ,ben de ziyan olsun istemiyorum ,inş. zamanında doğarlar da rahatça emziririm ,35-36 ya varırsam inş. emerler herhalde o durumda diye düşünüyorum ..
sağolasın ,RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş. ben kasmıyorum kendimi RABBİM inş. yardımını verecektir diyorum ,ben zor elde ettim o yüzden razıyım herşeye ,yeterki sağlıklı olsunlar ,tüm hayatım alt üst olsun önemli değil

bu günlerde hiç iyi değilim 2 gün önce merdivenden düştüm hemen doktora gittik allaha şükür bebeğime birşey olmamış yarım saat kalp atışlarını dinledik sancım da yokmuş bebek için iyi dediler benim ayağıma pansuman yaptılar dizlerim ve ayağım biraz kötü olmuş çünkü. dün biraz alışveriş yaptık bebek için son eksikliklerimizi tamamladık. hafif topallıyordum tabi o dizlerle. bugün daha kötü uyandım bacaklarıma kramp girmişti. hala topallıyom ve çok halsizim yürümek te zorluk çekiyorum... duygularımı paylaşmak istedim. yarın yine doktoruma gidecğim rutin kontroller için tabii düştüğümü falan söyleyeceğim bakalım...

Geçmiş olsun, ben de çok sakarımdır özellikle havalar bozuldukça düşmekten korkuyorum, neyse ki bebeğinde bi sorun yokmuş üzülme, ayağın iyileşir kısa sürede

cnm bana turnusollu ped diye verilen şey şuydu.pamuğun üzerine bir kat gazlı bez sarmışlar.üzerine turnusol kağını koymuşlar.bir kat daha gazlı bez sarmışlar.ped haline gelmiş.

çok özellikli bişey değil.turnusol kağıdını bulursan kendin halledersin

merhaba arkadaslar,
bir arkadasımız merdivenden düsmüs çok geçmis olsun diyorum allah korumus bebegi saglıklıca dogum nasıp etsin allahım...umarım hiç birimizin basına böyle seyler gelmez...
Eşimle hafta sonu gebelik fotosu çektirdik. sonra tunalı dan libas bebeden chicco marka kulaktan ölçer thermometre aldım ama pisman oldum keske braun marka alsaydım ama orda yokmus..simdi kararsız kaldım iade mı etsem..chicco termometre kullanan var mı?
birde nihayet hafta sonu evimi temizlettim ve bebek esyalarını yıkadım simdi isteyim eve gidince yemek yaptıktan sonra ütüsünü yaparım diyorum ama halsizlikte var bakalım umarım enerjim yerinde olur...
SU KAPI SÜSÜ VE BEBEK ÇİKOLATASINI NERDEN KAÇA ALDINIZ YAZAR MISINIZ???

Geçmiş olsun, ben de çok sakarımdır özellikle havalar bozuldukça düşmekten korkuyorum, neyse ki bebeğinde bi sorun yokmuş üzülme, ayağın iyileşir kısa sürede

kendim için üzülmüyorum bebeğim iyi şükürler olsun diyorum ama çok dikkat etmek gerekiyor artık. iyice ağırlaştık başımız dönüyor bazen ben hala nasıl düştüğümü anlamış değilim. sakarlık yapmamak lazım dikkat etmeliyiz

Ben de özel bi ped sanmıştım, tamam canım çok sağol turnusol kağıdı alıp hallederim ben o işi :)

Canım , turnusollu ped dediğin, gazlı bezin arasına pamuk koyuyosun,arasına da turnusol kağıdı :)
Özel birşey değil yani. hastanelerde de bu şekilde veriyorlar.
bendeki turnusol kağıdı, koyuyorum pamuklu gazlı bezin içine.

İyi akşamlar kızlarrr,
Topiğe nolmuş böle ya:) Herkes doğum yapmış gibi pek ugrayan olmamış bugün....Sayfalar çok ilerlememiş...Galiba herkesin son hazırlıkları oluyor..Neyse bende çok şükür bitirdim sayılır beşiğimize yerleştirdik cicilerimizi.Sadece hastane için çanta hazırlığım kaldı onuda yarın bi kaç eksiğim var dışarı çıktıgımda halledip bitiricem inş.Kızımıda yarın görmeye gidicem bugün yağmurdan çıkamadım..Bizden böle işte şimdi resimleri atmaya çalışıcam....Görüşmek üzere..........

Canım çok geçmiş olsun Allah esirgemiş..Dikkat et kendine inş bian önce düzelir ayağında...

Anemmmm Maşallah kızına cnm çok tatlı çok şeker Allahım esirgesin.... Bizlerde sağlıkla kavuşuruz inş meleklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…