bu günlerde hiç iyi değilim 2 gün önce merdivenden düştüm hemen doktora gittik allaha şükür bebeğime birşey olmamış yarım saat kalp atışlarını dinledik sancım da yokmuş bebek için iyi dediler benim ayağıma pansuman yaptılar dizlerim ve ayağım biraz kötü olmuş çünkü. dün biraz alışveriş yaptık bebek için son eksikliklerimizi tamamladık. hafif topallıyordum tabi o dizlerle. bugün daha kötü uyandım bacaklarıma kramp girmişti. hala topallıyom ve çok halsizim yürümek te zorluk çekiyorum... duygularımı paylaşmak istedim. yarın yine doktoruma gidecğim rutin kontroller için tabii düştüğümü falan söyleyeceğim bakalım...
Benımde sancılarım aynı çıktı 20-25 arası doktor çok rahat dedı gelemey pek nıyetlı değil sanırım gununu beklıcek hatta gununde gelmezse sezeryana alırız dedı. Benımkı daha doğum kanalına gırmemış. Mıskınde deyıl ayol sureklı halay çekıyo karnımda.hayırlı günler arkadaşlar geçmişi okumadım şimdi okicam
bu sabah nst ye girdik kızımın kalp atışları gayet iyiydi hamdolsun
benim sancım da çıkmadı 20-25 arasıydı hep
3-4 kez 40 lara çıktı, hatta 48 oldu bir kere
sizin ne kadar çıkıyor ortalama?
doktor herşeyin iyi oldugunu syledi
Ayy canım allah korumuş valla verılmış sadakanız varmış. Rabbım bebeğini sana bağışlasınbu günlerde hiç iyi değilim 2 gün önce merdivenden düştüm hemen doktora gittik allaha şükür bebeğime birşey olmamış yarım saat kalp atışlarını dinledik sancım da yokmuş bebek için iyi dediler benim ayağıma pansuman yaptılar dizlerim ve ayağım biraz kötü olmuş çünkü. dün biraz alışveriş yaptık bebek için son eksikliklerimizi tamamladık. hafif topallıyordum tabi o dizlerle. bugün daha kötü uyandım bacaklarıma kramp girmişti. hala topallıyom ve çok halsizim yürümek te zorluk çekiyorum... duygularımı paylaşmak istedim. yarın yine doktoruma gidecğim rutin kontroller için tabii düştüğümü falan söyleyeceğim bakalım...
ne güzel endişelerin geçmiştir umarım RABBİM hep böyle devam etmeyi nasip etsin inş.
bu günlerde hiç iyi değilim 2 gün önce merdivenden düştüm hemen doktora gittik allaha şükür bebeğime birşey olmamış yarım saat kalp atışlarını dinledik sancım da yokmuş bebek için iyi dediler benim ayağıma pansuman yaptılar dizlerim ve ayağım biraz kötü olmuş çünkü. dün biraz alışveriş yaptık bebek için son eksikliklerimizi tamamladık. hafif topallıyordum tabi o dizlerle. bugün daha kötü uyandım bacaklarıma kramp girmişti. hala topallıyom ve çok halsizim yürümek te zorluk çekiyorum... duygularımı paylaşmak istedim. yarın yine doktoruma gidecğim rutin kontroller için tabii düştüğümü falan söyleyeceğim bakalım...
Benımde sancılarım aynı çıktı 20-25 arası doktor çok rahat dedı gelemey pek nıyetlı değil sanırım gununu beklıcek hatta gununde gelmezse sezeryana alırız dedı. Benımkı daha doğum kanalına gırmemış. Mıskınde deyıl ayol sureklı halay çekıyo karnımda.
Kızlar Günaydınnn Ben bundan sonra aut olurum sanırım :) Yani çok sık giremem topiğe.Dün annem geldi antepten çok dinlenmeden işe güce başladı:) Beşiğimizi dizildi.Bebeğimin kıyafetleri yıkandı gece 11 e kadar ancak ütülemem bitti.O kadar çok olduki maşallah rızkı bolmuş canım kızım elifimin.Ben zaten durmadan alıyordum her gördüğümden.Annemlerde orda bir valiz + 2 kocaman hurç eşya hazırlamışlar minderi, yorganları, yastıklar derken bi dünya eşya olduAllah kullanmayıda nasip etsin inş...Bebek şekerimde harika olmuş.Bugün biraz yerleştirme yapıcam arada resimlerini çekip atarım.Hepinizi öpüyorum.....
kızlar günaydın,
bugün oğlumu sağlık ocağına götürücez.2kg mı geçtiyse aşısı yapılacak artık:)
yarın doğalı 2 hafta olacak bayağ toparladı gibi.babası ve ben pek anlamıyoruz değiştiğini ama.annene dede teyze gelip gittikçe görmeyeli büyümüş diyolar
sarılığmız hala var.ama çok yükselme olmadı.doktorumuz bir ilaç vermişti.karaciğerin çalışmasına yardımcı bir ilaçmış.kontrolde ilacın faydası olmuş artık kendi atar dedi.ben yine de tedirginim bu sarılık yüzünden.bugün sağlık ocağında sorucam.zaten topuk kanı alacaklar.bazı tahlilleri yapabiliyorlar ya.eğer sarığıla bakabiliyorlarsa bakın dicem.çünkü doktorumuz 40 gün dolunca gelin dedi.
sizde ne var ne yok?hamileliğin son zamanları sıkıntılar artmış sanırım.(biraz geçmişi okudum da)kızlar biliyorum artık kramlardan bel ağrılarından fazla uyku tutmuyor ama benden size tavsiye.her fırsatta ne kadar olursa olsun uyuyun.bebiş doğunca gece ve gündüz 2 saatte bir mesaisi başlıyor çünkü:)
evet çok yorucu ama çok güzel.oğlumla ilgilenmek öyle güzelki.çok uyuyo tabi nadiren uyanıyo ama uyandığnda gözünüzün içine bakıyo gibi hissediyosunuz.huzursuzlandığında göğsüme yatırıyorum hemen susuyo.bebekler annelerinin kokusunu tanır derlerdi ya.doğruymuş:)
çoK güzel tarifsiz bir his.Allah hepinize yaşatsın:)ocaktan sonra hamileliği değil bebişlerimizi anlatalım artık birbirimize inşallah.
bide kızlar bişey sorcam.biliyosunuz benim bıdık çok minik.kıyafet sorunumuz aynen devam.internette prematüre kıyafetleri satan siteler gözünüze çarptımı?bende bakıyorum ama eğer gördüğünüz varsa yazarsanız sevinirim.
görüşürüz sonra.bebişlere ve kendinize iyi bakın.
Slm kızlar nasılsınız biz minik meleğimle iyiyz cok şükür doktordan geldik bugün hafif sararmış gibiydi kızım ama korkulcak bişey yokmuş kan aldılar kıyamadım valla aglıcaktımbende dpktoruma göründüm dikişlerim iyiymiş şimdî evimize geldik artık giremiyorum forma ama en kısa zamanda doğum hîkayemi yazıcam :)) bu arada kızımın acıbademin sitesinde fotosunu yanınladılar ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar rabbim esirgesin meleğimi
Slm kızlar nasılsınız biz minik meleğimle iyiyz cok şükür doktordan geldik bugün hafif sararmış gibiydi kızım ama korkulcak bişey yokmuş kan aldılar kıyamadım valla aglıcaktımbende dpktoruma göründüm dikişlerim iyiymiş şimdî evimize geldik artık giremiyorum forma ama en kısa zamanda doğum hîkayemi yazıcam :)) bu arada kızımın acıbademin sitesinde fotosunu yanınladılar ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar rabbim esirgesin meleğimi
oh canım misler gibi olmuş ne güzel... güle güle gelsin bebişiniz inşallah... bana da anneciğim yardım etmişti. annelerin yardımı gerçekten bambaşka oluyor. Şimdi gidip gelip bakarsın. Biz de yerleştirdiğimizden beri sürekli gidiyoruz odasına. Sanki oğluşumuz orda yatıyor gibi...çok güzel oluyor...
ne güzel canım annen gelmiş.anneler gibi kimse olamaz.güle güle sağlıkla giysin işallah kızın.allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin işallah.
maşallah oğluna canım.yenidoğanlarda sarılıkları oluyor ama korkulacak bişe yoktur işallah çabucak toparlar kendini.uyunmuyorki canım bel ağrısı sırt ağrısı nefes alamama ama rabbim bunların karşılığında mucize bir güzellik veriyor.allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.o hissi bizlerde yaşarız işallah.
41 kere maşallah canım kızınaallahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip eder.darısı bizlerin başına.
çok geçmiş olsun canım.verilmiş sadakanız varmış .son günlerde denge sorunu baş dönmesi oluyor.çok dikkat etmek lazım tek başına çıkmamaya çalış dışarı.bende 5 aylıkken merdivenden inerken ayağım kaydı düştüm tootmun üzerine allahtan tek elimle tutundum demire.hemen doktoruma gitmiştim.baktım kızım iyi hareketli .şükürler olsun.
Benımde sancılarım aynı çıktı 20-25 arası doktor çok rahat dedı gelemey pek nıyetlı değil sanırım gununu beklıcek hatta gununde gelmezse sezeryana alırız dedı. Benımkı daha doğum kanalına gırmemış. Mıskınde deyıl ayol sureklı halay çekıyo karnımda.
Ayy canım allah korumuş valla verılmış sadakanız varmış. Rabbım bebeğini sana bağışlasın
Canm cok gecmis olsun aman dikkat et.
Hepimiz dikkat edelim kizlar şunun şurasinda ne kaldi son aya girdik. Kardan buzdan gectim, yagmurda bile kaygan oluyo yerler. Ay yururken adim başi besmele cekiyorum ödüm kopuyo kaycam diye. Sizlerde dikkat edin
İyi akşamlar kızlarrr,
Topiğe nolmuş böle ya:) Herkes doğum yapmış gibi pek ugrayan olmamış bugün....Sayfalar çok ilerlememiş...Galiba herkesin son hazırlıkları oluyor..Neyse bende çok şükür bitirdim sayılır beşiğimize yerleştirdik cicilerimizi.Sadece hastane için çanta hazırlığım kaldı onuda yarın bi kaç eksiğim var dışarı çıktıgımda halledip bitiricem inş.Kızımıda yarın görmeye gidicem bugün yağmurdan çıkamadım..Bizden böle işte şimdi resimleri atmaya çalışıcam....Görüşmek üzere..........
Canım çok geçmiş olsun Allah esirgemiş..Dikkat et kendine inş bian önce düzelir ayağında...
Anemmmm Maşallah kızına cnm çok tatlı çok şeker Allahım esirgesin....Bizlerde sağlıkla kavuşuruz inş meleklerimize
ben hastane çıkışını da birer tane aldım ,zaten tulumları da var ,onları da koyarım yanına ,hastane çıkışının içinde de bir sürü şey oluyor o yüzden gerek duymadım
bakın ben de markafoniden az önce bunları aldım ,aveaya indirim de varmış ,taksitle aldım valla uyguna geldi
Eki Görüntüle 572579 Eki Görüntüle 572580
Eki Görüntüle 572581 Eki Görüntüle 572582 Eki Görüntüle 572583
Eki Görüntüle 572584 Eki Görüntüle 572585
Eki Görüntüle 572586 Eki Görüntüle 572587
Ay kızlaaaaarrr gögsumun altında hemen karnim nasil geriliyo gergef gbi. Cok aciyo, sanki derim yanmis gbi canim aciyo. Nefes alamiyorum resmen. Bi sertlesiyo bi yumusuyo. Sertlestiginde otursam oturamiyorm kalksam kalkamiyorum o an. Kasilma mi oluyo bu acaba? Midemde bulaniyo bu aralar. İstah kesildi, aksama kadar hicbise yemesem olur yani. Bebegim icin zorluyorum kendimi yiyorum sonrada midem bulaniyo iste. Carpintilar kesilmisti bi kac haftadir onlarda geri geldi. Ayyy son uc gundur hepsi ustuste geldi. Sirtimin agrisini anlatmiyorum bile :)
Kızlar Günaydınnn Ben bundan sonra aut olurum sanırım :) Yani çok sık giremem topiğe.Dün annem geldi antepten çok dinlenmeden işe güce başladı:) Beşiğimizi dizildi.Bebeğimin kıyafetleri yıkandı gece 11 e kadar ancak ütülemem bitti.O kadar çok olduki maşallah rızkı bolmuş canım kızım elifimin.Ben zaten durmadan alıyordum her gördüğümden.Annemlerde orda bir valiz + 2 kocaman hurç eşya hazırlamışlar minderi, yorganları, yastıklar derken bi dünya eşya olduAllah kullanmayıda nasip etsin inş...Bebek şekerimde harika olmuş.Bugün biraz yerleştirme yapıcam arada resimlerini çekip atarım.Hepinizi öpüyorum.....
kızlar günaydın,
bugün oğlumu sağlık ocağına götürücez.2kg mı geçtiyse aşısı yapılacak artık:)
yarın doğalı 2 hafta olacak bayağ toparladı gibi.babası ve ben pek anlamıyoruz değiştiğini ama.annene dede teyze gelip gittikçe görmeyeli büyümüş diyolar
sarılığmız hala var.ama çok yükselme olmadı.doktorumuz bir ilaç vermişti.karaciğerin çalışmasına yardımcı bir ilaçmış.kontrolde ilacın faydası olmuş artık kendi atar dedi.ben yine de tedirginim bu sarılık yüzünden.bugün sağlık ocağında sorucam.zaten topuk kanı alacaklar.bazı tahlilleri yapabiliyorlar ya.eğer sarığıla bakabiliyorlarsa bakın dicem.çünkü doktorumuz 40 gün dolunca gelin dedi.
sizde ne var ne yok?hamileliğin son zamanları sıkıntılar artmış sanırım.(biraz geçmişi okudum da)kızlar biliyorum artık kramlardan bel ağrılarından fazla uyku tutmuyor ama benden size tavsiye.her fırsatta ne kadar olursa olsun uyuyun.bebiş doğunca gece ve gündüz 2 saatte bir mesaisi başlıyor çünkü:)
evet çok yorucu ama çok güzel.oğlumla ilgilenmek öyle güzelki.çok uyuyo tabi nadiren uyanıyo ama uyandığnda gözünüzün içine bakıyo gibi hissediyosunuz.huzursuzlandığında göğsüme yatırıyorum hemen susuyo.bebekler annelerinin kokusunu tanır derlerdi ya.doğruymuş:)
çoK güzel tarifsiz bir his.Allah hepinize yaşatsın:)ocaktan sonra hamileliği değil bebişlerimizi anlatalım artık birbirimize inşallah.
bide kızlar bişey sorcam.biliyosunuz benim bıdık çok minik.kıyafet sorunumuz aynen devam.internette prematüre kıyafetleri satan siteler gözünüze çarptımı?bende bakıyorum ama eğer gördüğünüz varsa yazarsanız sevinirim.
görüşürüz sonra.bebişlere ve kendinize iyi bakın.
hayırlı günler arkadaşlar geçmişi okumadım şimdi okicam
bu sabah nst ye girdik kızımın kalp atışları gayet iyiydi hamdolsun
benim sancım da çıkmadı 20-25 arasıydı hep
3-4 kez 40 lara çıktı, hatta 48 oldu bir kere
sizin ne kadar çıkıyor ortalama?
doktor herşeyin iyi oldugunu syledi
benim doktorumun makinesi de 4 boyutlu ,her gittiğimde görüyorum hamsileri ,resimlerini alıyorum
hatta bak en son resmi buEki Görüntüle 573177
oğlan çok cool hiç poz vermiyor valla ne zamandır hep kızımın resmini alıyorum
e oldu olacak bi de göbüş göstereyim size
1 aydır aynı kilodayım hala kilo aldığım yokEki Görüntüle 573175 Eki Görüntüle 573176
ne güzel endişelerin geçmiştir umarım RABBİM hep böyle devam etmeyi nasip etsin inş.
bana doktor 34 ten sonra nstye alacağız dedi ,çok şükür bir sıkıntım yok ondan olabilir belki de ,hiç kasılmam vs olmadı henüz
benim göbüşüm yukarda
şuana kadar 12 kilo aldım ama herşey göbüşte hiç sağdan soldan fırtlamam yok ,hamile kaldığım bedendeyim genişlemem hiç olmadı
karnım da zaten 5.aya kadar hiç belli değildi kimse anlamıyordu
5.aydan sonra hafiften başladı çıkmaya ,şimdi de kimse inanmıyor ikiz olduğuna
kilodan yana sıkıntım yok zaten hiç kusmadım ben 7,5 ayda aldığım kilo bu,ilk 3 ay kussaydım herhalde 7-8 kilo filan alırdım
geçen bi arkadaş geldi bize ,benden 2 hafta geride haftası ,tek gebe ve ilk 4 ay full kustu ,şuan 14 kilo almış durumda
şaşırdım kaldım 3 ayda almış o kiloyu ,kilom çok mu dedi ne diyeceğimi şaşırdım valla kıza
benim şuan göğsümden süt geliyor biliyormusun ,önceden bulanık süt geliyordu ama şimdi sıkınca beyaz bildiğimiz süt geliyor ,geçen görüne şaşırdım ,iki göğsümde de aynı ,sanırım sütüm var ,ben de ziyan olsun istemiyorum ,inş. zamanında doğarlar da rahatça emziririm ,35-36 ya varırsam inş. emerler herhalde o durumda diye düşünüyorum ..
sağolasın ,RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş. ben kasmıyorum kendimi RABBİM inş. yardımını verecektir diyorum ,ben zor elde ettim o yüzden razıyım herşeye ,yeterki sağlıklı olsunlar ,tüm hayatım alt üst olsun önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?