2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canm cok gecmis olsun aman dikkat et.

Hepimiz dikkat edelim kizlar şunun şurasinda ne kaldi son aya girdik. Kardan buzdan gectim, yagmurda bile kaygan oluyo yerler. Ay yururken adim başi besmele cekiyorum ödüm kopuyo kaycam diye. Sizlerde dikkat edin

Benımde sancılarım aynı çıktı 20-25 arası doktor çok rahat dedı gelemey pek nıyetlı değil sanırım gununu beklıcek hatta gununde gelmezse sezeryana alırız dedı. Benımkı daha doğum kanalına gırmemış. Mıskınde deyıl ayol sureklı halay çekıyo karnımda.

Ayy canım allah korumuş valla verılmış sadakanız varmış. Rabbım bebeğini sana bağışlasın

ne güzel endişelerin geçmiştir umarım RABBİM hep böyle devam etmeyi nasip etsin inş.

amin canım sağol

ayy geçmiş olsun dilay, neyse ki bebeğin iyiymiş
dizin de gecer iş

aynen ya bugün nst cihazını bile kaydırdı göbeğimden
hiç durmuyor

bana da doktorum ocağı görür dedi
hayırlısı olsun bakıcaz artık

ne güzel canım annen gelmiş.anneler gibi kimse olamaz.güle güle sağlıkla giysin işallah kızın.allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin işallah.

maşallah oğluna canım.yenidoğanlarda sarılıkları oluyor ama korkulacak bişe yoktur işallah çabucak toparlar kendini.uyunmuyorki canım bel ağrısı sırt ağrısı nefes alamama ama rabbim bunların karşılığında mucize bir güzellik veriyor.allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.o hissi bizlerde yaşarız işallah.

41 kere maşallah canım kızına allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip eder.darısı bizlerin başına.

çok geçmiş olsun canım.verilmiş sadakanız varmış .son günlerde denge sorunu baş dönmesi oluyor.çok dikkat etmek lazım tek başına çıkmamaya çalış dışarı.bende 5 aylıkken merdivenden inerken ayağım kaydı düştüm tootmun üzerine allahtan tek elimle tutundum demire.hemen doktoruma gitmiştim.baktım kızım iyi hareketli .şükürler olsun.

bugün ilk defa az sayfayla karşılaştım.artık herkes doğum iznine ayrılmaya başlamış anlaşılan.

dodehimini avizelrin şık ve sade güle güle kullanın işallah.

delikız netten tulum alan sendin sanırım hepsi çok güzel sağlıklı günlerde giysin bebişlerin

geçmiş olsun canım bu ara sakarlık artıyor sebebi yıne bebişlermiş,kaslarımız yumuşuyormuş,bende demın dolaptan blendr alacaktım mikserle kabloları dolanmış kafamdan aşağı mıkser indi kenarı gobeğime geldi az bişi ama çok korktum...

canım cidden melek:) çok tatlı...

Merhaba kızlar,
Dün ne kadar çok yorulduğumu oturduktan sonra anladım. Foruma yazdıktan sonra acayip şekilde sancılarım ve kasılmalarım başladı. Ne oturabildim ne yatabildim.. Çok zor bi geceydi bebeiğimden defalarca kez özür diledim kendime dikkat etmediğim için çok korktum sancılarım artıcak die neyseki korktuğum olmadı sabah 7 gibi sancım hafifledi. Gündüz baya bi uyudum şimdi hamd olsun ikimizde iyiyiz.

Geçmişe pek bakamadım ama bazı anneler kilo konusunda endişelenmişler. Halam söyledi hergün bi muz yemek gerekiomuş hem bebek kilo alıomuş hemde bebeğin zihinsel gelişimi için faydalıymış hamile bi arkadaşından duymuş ona da doktoru söyleşmiş. Ben muzu pek fazla yememeye çalışıorum kabız yaptığı için ne kadar doğru bilemedim yani..

Amin cnm hepimizin bebeği inşallah :) Haklıymışsın eşimde bende gelip geçip bakıyoruz çok duygulanıyoruz bi de oğluşum içinde olunca neler hissedicez bilemiyorum :)

ayşelerin 2side yok, tontirik annesinde dediler 1hafatyı geçti yok, ayşede evde dinleniyordu ama o niye yazmamış ki bugün...

QUOTE=dodehimini;27707592]geçmiş olsun canım bu ara sakarlık artıyor sebebi yıne bebişlermiş,kaslarımız yumuşuyormuş,bende demın dolaptan blendr alacaktım mikserle kabloları dolanmış kafamdan aşağı mıkser indi kenarı gobeğime geldi az bişi ama çok korktum...

canım cidden melek:) çok tatlı...[/QUOTE]

hepimiz dikkat etmeliyiz allah korusun hepimizii. bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allahım

Hepsi çok güzel ii günlerde giysinler inşallah ben kostüm zıbınları çok beğeniorum alışveriş yaptığım zaman hiç denk gelmedi kulaklı sapkalı tulumlar . şimdi nette çok görüorum ama o kadar kıyafeti var ki almıcam artık belki hediye gelir diorum ::)

Benimde göğsümün altı arada bi öle oluo sırtıma yastık koyup dimdik oturuyorum asla hafif eğri duramıorum derin nefesler alıp veriorum bi süre sonra geçio ben büyüdüğü için öle olduğunu düşünüyorum. Kasılma olduğunda karnının büyük bi kısmı taş gibi oluo cnm.

canım Allah korumuş seni ve bebeğini, çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

yeni anneler de yazmış durumlarını ay ne heyecanlı sağolsunlar habersiz bırakmıyorlar bizleri onların güzel haberleriyle mutlu oluyoruz

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin, rızkı da ömrü de bol olsun cnm :)

Merhabalar Ocak anneleri ben çooooook uzun zamandır yazamadım, inşallah ocağın ortası beklenen doğum tarihim

ben doğumuma 20 gün kala yolculuk yapacağım ortalama 2-3 saatlik yol ama çok engebeliymiş böyle virajlı falan

3 gün otelde kalacağız kendi arabamızla gideceğiz sizce gitmemelimiyim, Etrafımdaki herkes sakın gitme falan diyor

ama ben pimpirikli birisi değilim ve kendimi gerçekten iyi hissediyorum yorumlarınızı bekliyorum hamilelik dönemlerimiz

aynı olduğu için Beni anlayacağınızı düşünüyorum... Dr. a Çrş gideceğim bu arada onadda soracağım tabi...

Allah bağışlasın Bebişini güle güle büyüt cnm hayırlı evlat olur inşallah :)
Geçmiş olsun cnm sarılığı atlatılır en kısa zamanda savaşçı bebeğin merak etme annesi sen anneliğin bebişinin keyfini çıkar. Darısı da hayırlısıyla tüm bekleyen himişlerin başına :)

Maaşallah sübhananllah allah bağışlsın küçük meleğin çok güzel bi bebek :)

Senin nst benimkinden iimiş maşallah, ben bi kere 70 i gördüm onun dışında 25 - 30 arası seyretmişti.

Maşallah bebişine cnm ne kadar huzurlu poz vermiş :)
Sana da maşallah belin basenin bacakların hiç genişlememiş ne güzel : ben 13 kilo aldım üst bedenim aynı senin gibi ama alt bedenim biraz genişledi Buarada kendim dışında mide bulantısı yaşamayan birini duymak güzelmiş ilk zamanlar nie benim midem bulanmıo die bayağı bi endişelenmiştim gülüorum şimdi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…