Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fıstıklar bende LCW den aldım geçen.şimdilik 2 hamile tişörtü 1 tanede pantolon aldım.kırmızı kırmızı bordoya kaçıyo rengi likralı kot pantolon.başka beğenemedim yaa hep paçaları bol.ben öle bol paçalı bişey giyemem.alsamda paçalarını daralttırırım heralde..bakın bunu aldım,çookta rahat
http://www.xmodelleri.com/wp-content/uploads/2012/03/2012lcwaikikihamilgiyimmodelleri1.jpg
biraz öle oldu canım kendi kendine koydu babası :) bikaç isim vardı aklımızda ben en çok Mina, Birce ve Sare yi beğeniodum.. bi de Arya, Ceren falan vardı aklımda.. bu beş isimden seçeriz son zamanda diodum babası Mina ya takıldı herkese de söledi kızımın adı Mina diebende beğendiğim için bişe demedim :) kardeşim de iki isim koyma deli misin dedi, hayatı boyunca sınavlara gircek yeğenim o isimleri kodla kodla onlarla mı uğraşcak bozma yeğenimin psikolojisini deyince kafama yattı benim de tek isim kaldı
bende işte yavaş yavaş beğendiğim şeleri kenara not ediorum napcan :) bakıom öle netten :) aslında benim aklmda isminin harflerini kendim yapmak var, şimdilik bloglara falan bakıorum ölece :)
eee öle abla olmak kolay değil dediğin gibi :) ama keyifli de :) topuklu vazgeçilmezim benim şimdiden diom eşime bebek doğunca ben topuklumu giyer tıkır tıkır yürürüm bebeği kucakta taşımak, bebek arabasını itmek senin görevin ben dokuz ay taşıcam yeter diomo da canım tabiki taşırım ben kızımı, az büyüsün kanguruyla da gezdiririm dio
![]()
sare yı bende cok dusundum ama eşime göre hatsalıklı çağrısımı yapiomsu vazgecırdı benı :)
ayy eşimde aynı hayalı kuruyo ben kanguruya oturturum onu kucagımda tasırım dioo yaa![]()
inşallah nasib olur ben gene sulugöze bağladım...
aynen yaaa eşim de öle dedi sare için aynı kafa çıktı bizimkiler :)
kıyamam canım yaa bağlama hemen sulugöze Allahın izniyle sağlıkla alcaz bebişlerimizi kucağımıza
ya bu arada fitre ne kadardan verceksin ayşe bi de bebişe de vercez mi bilgin var mı?
ehehehedemekkı aynı cagrısımı yapio herkese :)
ayyy ınanabılıomusun ben fitreyi tamamen untumuşum oruc tutmayınca demek çıkmış o da aklımdan
canım 2012 yılı için 8,5 tl olarak belirlenmiş bebişler daha doğmadığı için vermemiz gerekmıyor fakat ıllakı de
belirlenen fiyat üzerinden ıkı kısılık verıceksın die bişey yok eger durumun varsa dha ayukske bı mıktar ile
fitre ödemesı yapabılırsın sonucta sadaka :)
ister elden yakınalrıdnakılere ıstersen de kimse yok mu veya ihh siteısnden online olrk yapabilriisn cnaım
https://onlinebagis.kimseyokmu.org.tr/BagisRamazan.aspx
sare yı bende cok dusundum ama eşime göre hatsalıklı çağrısımı yapiomsu vazgecırdı benı :)
ayy eşimde aynı hayalı kuruyo ben kanguruya oturturum onu kucagımda tasırım dioo yaa![]()
inşallah nasib olur ben gene sulugöze bağladım...
merhaba kızlarr topiğnizi ara ara takip ediyorum yorumlarınız okuyorum
bugün yorumlarınızı okuyunca yazmak istedim bebek arabaları ve genel ihtiyaçlarla ilgili
sonuçta herkes tabi maddi durumunu kendisi biliz ama benimki tavsiyee
1,5 yaşına kızım var doğmadan önce inanın hiç bişey alamdım en ufağından önlük bile mi deseniz onu bile almadım
en sonunda doğmasına 1 hafta kala dedim bari bende bişiler alayım 1 tulum 1 altlı üstlü takım aldım sadece
neyseee bakıyorum ama herşeyinizi almaya başlamışsıznı ama acele etmeyin bence çünkü bebek
doğmadan ihtiyacın ne şekilkde olacağını bilemezsiniz
bi sürü elbise alırzını ya çok kilolu doğar zayıf doğar üzerine olmaz anakucağıydı yürüteçti fln
onlara ihtiyac olucak mı bilemezsinizz nasıl bi bebek olucak
huyu suyu ne olucak bilemezsiniz şimdiden bazıları salıncak alıyo ama bebeğiniz huzursuz olursa onda
rahatlııcağını düşünrseniz ileride ona göre alırsınız şimdiden alıpta ihtiyaç duymazsanız
gereksiz harcama olur böyle şeyler çünkü her bebek herşeyde rahat edemez
son olarak bebek arabası mevsuzu herkes kendi durumunu tabiiki daha iyi bilir ama
biz ilk bebek arabamızı kızım 3 aylıkken almıştık annemle ve 120 tl olan arabayı bile pazarlıkla
100 tl ye aldık ve bu zamana kdr kullandık hemde ne kullanma pazara gitzem
arabaya yığıyoprum sehirler arası tüm yolculuklarıma yanımda götürdüm ama
geçenlerde kırıldı ve yenisini aldım yenisinide 135 liraya aldım arabada baktığım şey marka deil
bebeğin içinde rahat olup olmayacağı arskadaşın vardı baby2go ve hiç memnun deildi allah bilir kaça aldı
ben 100 liraya aldım çok memnundum çift taraflı,tam yatma özelliği vardı baston araba fln deildi yani
yeni aldıımdaz öle baston yada puset deil güneşliği var tam yatma özelliği var
çift taraflı yattığı zaman ayaklarını koyma yeri var fln yani
işime yarıyo bu arada istanbulda oturuyoum nerden aldığımı merak edenlere söylerim
Allah hepinize hayırlı doğumlar versinnn
İnş. kucağınıza aldığınız günelri görürüsünüzzz![]()
cnm tipi cok benziyor seninkiyle.canım remsını paylastıgım arabadan mı bahsedıosn aynı skelıdnen kullandık ve kardeısm emmnundu
zaten hep beraber gezdıgımzı ıcın bende aksı bı duruma rastlamadım baston pusetler aksıne cabuk kırılıo kayıyo
özellıkle pazara flnda cıkılıosa yanalra poşet astınmı bitti...sen ensınden memnun kalmadın ona göre alaım veya almaım :)
cnm tipi cok benziyor seninkiyle.
Eki Görüntüle 483801
arkası 3 kademeli ve tamamen yatıyor
iki yönlü kullanılıyor
tentesi tamamen kapanıyor
tekerlekleri 360 derece dönebiliyor
birde 6 kg agırlıgında.sen de sor mutlaka agırlıgını.eger 6 kilo filansa gercekten kullanması zor oluyor.
birde kapandıgı zaman enlemesine kapanıyor bagajda yer kaplıyor cok fazla.
sare ismi çok güzel ayşeee bayıldım ben
aman ağlama beee ağlamaaaa güll
canım engin düşünce ve tecrübelerinden bizede bahsettiğin için kendii adıma teşşekür ederim hiç düşünmemiştim bu yönden
kızlar bunlara bittim keçeden ne güzel de kapı süsleri hazılamışlar öle
Eki Görüntüle 483803 Eki Görüntüle 483804
Eki Görüntüle 483805 Eki Görüntüle 483806
Minacık için de verelim dedi babası sakıncası yoksa vericem... canım akrabamız bi öğrenciye vericem ben hem okuyo hem çalışıo çocuk harçlık olur.. yetim de zaten.. babasına da yük olmak istemio iki kardeşi daha var.. zekatımı bile ona ve kardeşlerine veresim var.. önce kendi etrafına sonra dışarı.. ya ben geçen yıl elliden verdim her yıl artması gerekio mu yoksa yine aynı fiyattan versem olur mu?
merhaba kızlarr topiğnizi ara ara takip ediyorum yorumlarınız okuyorum
bugün yorumlarınızı okuyunca yazmak istedim bebek arabaları ve genel ihtiyaçlarla ilgili
sonuçta herkes tabi maddi durumunu kendisi biliz ama benimki tavsiyee
1,5 yaşına kızım var doğmadan önce inanın hiç bişey alamdım en ufağından önlük bile mi deseniz onu bile almadım
en sonunda doğmasına 1 hafta kala dedim bari bende bişiler alayım 1 tulum 1 altlı üstlü takım aldım sadece
neyseee bakıyorum ama herşeyinizi almaya başlamışsıznı ama acele etmeyin bence çünkü bebek
doğmadan ihtiyacın ne şekilkde olacağını bilemezsiniz
bi sürü elbise alırzını ya çok kilolu doğar zayıf doğar üzerine olmaz anakucağıydı yürüteçti fln
onlara ihtiyac olucak mı bilemezsinizz nasıl bi bebek olucak
huyu suyu ne olucak bilemezsiniz şimdiden bazıları salıncak alıyo ama bebeğiniz huzursuz olursa onda
rahatlııcağını düşünrseniz ileride ona göre alırsınız şimdiden alıpta ihtiyaç duymazsanız
gereksiz harcama olur böyle şeyler çünkü her bebek herşeyde rahat edemez
son olarak bebek arabası mevsuzu herkes kendi durumunu tabiiki daha iyi bilir ama
biz ilk bebek arabamızı kızım 3 aylıkken almıştık annemle ve 120 tl olan arabayı bile pazarlıkla
100 tl ye aldık ve bu zamana kdr kullandık hemde ne kullanma pazara gitzem
arabaya yığıyoprum sehirler arası tüm yolculuklarıma yanımda götürdüm ama
geçenlerde kırıldı ve yenisini aldım yenisinide 135 liraya aldım arabada baktığım şey marka deil
bebeğin içinde rahat olup olmayacağı arskadaşın vardı baby2go ve hiç memnun deildi allah bilir kaça aldı
ben 100 liraya aldım çok memnundum çift taraflı,tam yatma özelliği vardı baston araba fln deildi yani
yeni aldıımdaz öle baston yada puset deil güneşliği var tam yatma özelliği var
çift taraflı yattığı zaman ayaklarını koyma yeri var fln yani
işime yarıyo bu arada istanbulda oturuyoum nerden aldığımı merak edenlere söylerim
Allah hepinize hayırlı doğumlar versinnn
İnş. kucağınıza aldığınız günelri görürüsünüzzz![]()
canım engin düşünce ve tecrübelerinden bizede bahsettiğin için kendii adıma teşşekür ederim hiç düşünmemiştim bu yönden
cnm tipi cok benziyor seninkiyle.
Eki Görüntüle 483801
arkası 3 kademeli ve tamamen yatıyor
iki yönlü kullanılıyor
tentesi tamamen kapanıyor
tekerlekleri 360 derece dönebiliyor
birde 6 kg agırlıgında.sen de sor mutlaka agırlıgını.eger 6 kilo filansa gercekten kullanması zor oluyor.
birde kapandıgı zaman enlemesine kapanıyor bagajda yer kaplıyor cok fazla.
yok bende ilaç fobisi var yani ilaç içemiyorumeleviti her gün bitane verdi bana doktor. bi de 2 güne bir gynoferrasanol verdi delikiz.
bu mide bulantısı falan psikolojik olabilir. sosyal psikoloji dersinde yükleme kuramını okurken insanların sırf inandığı için bazı ilaçlar içince iyileştiğini hissettiklerini okumuştum. Halbuki ilaç nötr bi ilaçtı.
Bence sen tam tersine koşulla kendini. İlaç bana iyi geliyor diye kşulla kendini, beynini kandır bakalım nolcak.
Çünkü gece yattığın halde midenin bulanması çok ilginç.
Valla normalde koladan gazozdan msdonaldsdan nefret ederdim. 4 aydır hepsinden yedim içtim. İlgiç napcan. ARada bişey olmaz ya. Çok abartmamak lazım tabi de. Yine de üzülme iki gram schweppes içtim diye canım benim.
midem bulanır da günüm mahvolur diye gece içiyorum gece de mahvediyorher gün iciyorum ben hatta bugün unutmuşum az önce içtim. sana tavsiye: sabah kahvaltıdan sonra iç. prospektüsünde de kahvaltıdan sonra alınması daha uygun olur diye yazıyodu ben o yüzden öyle alıyorum. ağzında kötü tat bırakırsa üzerine de birkac lokma daha bişeyler ye iç. ben pekmez içiyorum mesela. iyi oluyo öyle. bi ara öğürerek içiyordum, o kokusu beni mahvediyodu. ama şu aralar daha iyi maşallah diyim de
oğlun hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.test sonucun da iyi gelir umarım..
evet ya özellıkle zeynep sare die düşünunce güzel oluodu ama yok kociş begenmıo :)
ayy ben de keçeyle dusunuodmama keçelerin çok kalın olmaması laızm he sölim keçeyle çok oynarım ben de
kalın olmaısn mılım mılm çeşitli omnalr bide yumuşak ve sert lanalrı var yumusakalrı daha kolay dıkılıo :)
işte en ideal araba bu ,bizim BMW miz![]()
valla istanbul eminönünden 30 liraya aldım ve 3.5 yıldır yaz kış demeden kullanıyorum.kışında şeffaf yagmurluk almıştım onu takıyordum ,ne rüzgar ne yagmurdan etkilenmiyordu benim minik
diger hantal arabayı 1 yaşına kadar zar zor kullandım sonra kömürlügeee
Eki Görüntüle 483809
işte en ideal araba bu ,bizim BMW miz![]()
valla istanbul eminönünden 30 liraya aldım ve 3.5 yıldır yaz kış demeden kullanıyorum.kışında şeffaf yagmurluk almıştım onu takıyordum ,ne rüzgar ne yagmurdan etkilenmiyordu benim minik
diger hantal arabayı 1 yaşına kadar zar zor kullandım sonra kömürlügeee
Eki Görüntüle 483809