2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım al da giyecek al arabayı sımdıden alma :D ehehehe ınsan bebek doğunca tam orlk neye ıhtıyac oluo daha ıı anlıo :)

mesjaıan cevap yazdım canım :)

bu arada ablam değil kız kardeşim makası neydı bılmıorm ama kraft türü bi şekildi ben de kraft almayı dusunuyorum dediğim gibi

en fazla 250 verırım :) bu arada puset gibi değil alacagım sey fıyatına da baktık daha once eşimle cıft taraflı tam yatan vs vs

yani puset gibi hafıf ufak tefek değil :) ama eşiminde tabıı bi hevesi var onunla alıcaz onun cıın arabayı bakalım :)

canım cidden ağır o arabalar ya ama bızimkı hafıfıtı heryere kaldırıp goturuyoduk cok rahattı ıste gecen cts kırıldı bırden teekrı

hemen attık çöpe ilerden yenısını aldık 1,5 sene kullandık yeter :) 1500 lüğü çöpede atamazsın için yanar :9: :9: :9:

bizimki bizimki diorm yanı de ıste kızkardeısmın kullandıgı ama onun kadar da ben kullandıgım ıcın benımsemısım eheuehe :D[/QUOTE]

Ben debebek arabasına çokpara vermeyi düşünmüyorum, zaten en erken Nisan dan sonra falan alırım. Gerçi şimdiden gözümhep bebek arabalarında :))
Ben şimdiden liste yapıyorum gözüme çarpan marka ve modelleri. en fazla 500 e kadar (o da travel sistem olursa ) yoksa 350 falan olur, ağırlığı en fazla 10 kiloyu geçmeyecek, tentesi tam kapanabilen, tekerleri sağlam, en önemlisi çift yönlü ve de sepeti geniş olmalı. :)) Tente de pencere olması da önemli bence bebiş uyudu mu kaldımı görmek için.

Benim eltim de 2 sene öne 450 ye alınan Baby hope travel bir arabası arka tekerlekleri kafamdan büyüktür :)) Araba çok rahat kullanımı açısından falan ama çok ağır ve de tentesi tam kapanmıyor. Güneşli havalarda çocuğa hiçbir faydası yok.

Bir de arabaları ne kadar kullanıp kullanmayacağımız da belirsiz benim büyük yeğenimi arabasıyla heryere rahatça götürüdük ama küçüğünü arabasındahiç hatırlamıyorum. Zaten erkenden yürümüştü o gnden sonra da bir kere binmedi arabasına. O yüzden orta halli bir şey almak en mantıklısı. Bir de niyeyse Concord, max cosi gibi arabalar bana hiç bebek arabası gibi gelmiyor :))) Şekli şemali bir değişik gibi

canım blogum var ama bunalrı ben yapmadım topaldım bebek için :) hamıle kalınca yaparım die :)

su anda düğün hedıyesı hazılrıorm ıkı tane tarıf defetrı yazdım bide mutfak önlüğü önüne

iğneyle arkadasların ısımlerını işliycem bi de küçük merdane ekleyıp güzel bi kutu yapıcam su an

onunla ugarsıorm ona da anca vakıt buluorm bu akaşm defterleri bitirmem lazım sonrada bayram donusu

keçe işine sararım dıyorum ınsallahh :) bakalım yaptıkça paylasırım :)

ayyyyşee kız becerikli blokunun linkini atsanaaaa :))

bişiler eklemişsiniz..bende bunlara bayıldım eklemiştim pc ye ,yapıcam bakalım böle şeler ...

$mobile1.webp $mobilemelek2.webp

samırım kuzulu olan dönenceyi yapabilirim ya da daha güzelini bulursam artık :)

puset konusu çok geçmiş,biz arabasız bir yere gittiğimizi hatırlamadağımdan bagaja sığacak bişiler alırız heralde hafif, zaten kış bebeği olacak anca yazın binecek e baston pusete binebilir ay a gelir o zaman..5 dk parka çıkar hava alır akşam ancak işte...pek kullanacağımı sanmıyorum..yani yaz gelince baston puset alırım ancak ,diğerleri bizde angarya olarak kalır eminim..

Kızlar aldım keçeleri :) İnşaallah maymun iştahlilik koleksiyonuma eklenen yeni parçalar olmazlar:) Aşağı yukarı 20'ser cm.lik uzun şeritler halindeydi, 14 farklı renkte parçayı 20 TLye aldım. Takıldığım yerde yardım edersiniz artık.

Kızlarr lütfen benim için dua edin...Yarın saat 08:30 da anniyosentez yapılacak hayırlısı....
güzel haberlerle gelirsin inşallah dualrımız seninle
Ben araba işini ertelemeye karar verdim, Allah nasip ederse doğumdan sonra almayı düşünüyorum. Çünkü bebiş zaten kış bebişi, daha küçücükken arabada taşımam onu. Ağır ve büyük arabaları da benim gördüğüm kimse birkaç aydan sonra kullanmıyor. O yüzden üç-dört aylıkken filan daha hafif ve rahat taşınan bir şey düşünüyorum.
aynı fikirdeyim canım.ablamdan tecrübeliyim koca araba çatıyı bekliyor şuan.baston araba kullanıyorlar.
Ayy kızlar galiba şimdi bebişimi hissettim, göbek deliğinin üç-dört parmak altında bişey pıt pıt ettiiii! :emir_bebek::emir_bebek:
eveeet doğru hissetmişsin benimde öyle oluyor.bütün gece çok hareket etti.sanırım o da benim gibi yağmurlu havayı çok sevecek.iki gündür çok hissedyirm.çok mutlu oluyorum baş ağrımı unutturuyor bana.allahıma şükürler olsun
difenbafya canım insallah amniyosentez sonucun temiz cıkar...

anam esimin tarafında hamile kalan kalana...kuzenleri hep hamile..benle birlikte 6 kisi :53:
bizdede aynı beni beklemişler sanki :)
canım kız kardeşime annem bebek arabası almıstı 100 tl mıydı neydı 1,5 sene full fonksıyon kullandı

daha yenı tekerı kırıldı da attık yanı çarşıya pazara heryere gırdı şehirlerarası yolculukta ucak fln heryerdeydı neleer yukleıdk hemde

parası olan alsın ama 1700 gibi fiyatalrda cok yüksek yaa yaızk üzülüyorum valla ben :)

bende oda yapıcam ama oda toplam 650 tl bişi tutuo mobilyası....ıvır zıvırınıda kendım şaparım dıorm bakalım

2000 tl yı bebek odasıan bende asla vermem zaten taş çatlasın 4 yasıan kadar kullanıcak hem de beyaz alıcam olur ya

sonrakı bebegımde de kullanırım :) naısb olursa ınsallahh...ama dediğin gbii parası vardır hayalıdır bende bişi demıom tabıı
aynı fikirdeyim canım bizimle yaşamayackya şansıma çok kötü çıkarsa bidaha alırız ama kanzında çok uygun ve çok kaliteli arabaları var bende onlardan alacaım sağlıkla doğsunda :)
kizlar bugun bebis beni ne uyuttu ya:) gunlerin yordunlugu cikti resmen:) sabah kizi krese yolladim
saat 10 da yttim asagiya 1 kadar uyumusum
aksamda saat 5 te 1 saat kestirmisim:) iyi geldi valla
ama midem iyi degil yanma eksime hepsi mevcut

benmde midem pes etti iki gündür.başladık sanırım reflüye zaten vardı bende dahada beter oldum şimdi

unnado bugün iyi çalışmış sanırım bizimde ciciler geldi tarafta cicileri ve 5 li takım almıştım.dünde markafoniden aldığım battaniye ve havlu geldi.ekleyecgm aksama

eveeet doğru hissetmişsin benimde öyle oluyor.bütün gece çok hareket etti.sanırım o da benim gibi yağmurlu havayı çok sevecek.iki gündür çok hissedyirm.çok mutlu oluyorum baş ağrımı unutturuyor bana.allahıma şükürler olsun

Canım peki bir şey sorucam, bazen o hareket hissi karnının icinde hafif bir acı da yapıyor mü 1-2 sn.lik? Bana öyle oluyor da.

ehehe kendı kendıen koydu heısmını ayy evet bende düşünüodm ya nası yazdırsak die ama du bakalım bi
az agırdan alıyoruz malum :) ıkı ısım eşimde koyalım dıo bı y andna da koymayalım dıo o kendı ıcınd ekararsız
bende düşünüorm ama bılmıorm henuz mutabakata varamadık :) ınsallah canım zaten bebek bereket demek :)

ben de bakaım sıtesıne bakmak aklıma gelemdı hıc :D sezon sonu benımde favorım canım :) hersey yarı fıyatına
oluyo cidden...ahh ahh abla olmak zor napcan :) ben topuklu severımde dediim gibi gunluk gıymem hıc hele kış
yuzune bakmam topuklunun :D ama çok cicile rinsna gorunce almadan duramıo :D

benım dediğim şu tiplerden canım web sıtesınde üçyüz küsür yazıo ama
dıaşrda daha uygun olabılıo özellıkelde kışın

ProductC6I6B3Q4X6.jpg
Kızlar büyük tekerlek tavsiye ederim, kaldırım, merdiven, engebeli yollarda daha kolay gidiyor. Hem de kullananı yormuyor. En büyüklerini kastetmiyorum. Bunun bir ,iki boy büyüğü olabilir..
Ayşecim ben de araba için erken olduğunu düşünüyorum.

ehehe kendı kendıen koydu heısmını ayy evet bende düşünüodm ya nası yazdırsak die ama du bakalım bi
az agırdan alıyoruz malum :) ıkı ısım eşimde koyalım dıo bı y andna da koymayalım dıo o kendı ıcınd ekararsız
bende düşünüorm ama bılmıorm henuz mutabakata varamadık :) ınsallah canım zaten bebek bereket demek :)

ben de bakaım sıtesıne bakmak aklıma gelemdı hıc :D sezon sonu benımde favorım canım :) hersey yarı fıyatına
oluyo cidden...ahh ahh abla olmak zor napcan :) ben topuklu severımde dediim gibi gunluk gıymem hıc hele kış

ProductC6I6B3Q4X6.jpg
Kızlar büyük tekerlek tavsiye ederim, kaldırım, merdiven, engebeli yollarda daha kolay gidiyor. Hem de kullananı yormuyor. En büyüklerini kastetmiyorum. Bunun bir ,iki boy büyüğü olabilir..
Ayşecim ben de araba için erken olduğunu düşünüyorum. Zaten 40 gün bi yere çıkılmıyor çok da...

ProductC6I6B3Q4X6.jpg
Ayşecim ben de araba için erken olduğunu düşünüyorum. Zaten 40 gün bi yere çıkılmıyor çok da...

canım saraçhane ama neresı bısuru yer var orda :) ayrıca evet magazalarda cok cok daha pahalı helekı ısım
yapmıs magazalarda joker vs gibi.....

masko ve modokoyu bız de gezmıstık eşimle çok uygun yerlerde var cok pahalı yerlerde onun ıcın biliorsan direk magaza ısmı paylaşman

daha ıyı olur canım ben zaten ıkeadan alıcam ınsallah da :) arkadaslara kolaylık olsun die

Canım Fantasia bebe-genç var. Masko da. Benım arkadaşlarım ordan aldılar. Üstelik büyüyebilen beşikler bir çoğu. Eğer sade bir şey alırsanız bebeişler önumuzdeki senelerde de kullanabiliyorlar. Şahsen ben çok figürlü birşey satın almak istemiyorum. Çünkü sonra ilkokula gelince istemiyorlar oyle bebek şeylerini :)

ben eleviti bir gün içiyorum bir gün içmiyorum sorun olurmu acaba
gece yatarken içmeme rağmen çok midemi bulandırıyor
sabaha kadar bulantıdan uyuyamıyorum

Bence canım doktoruna bir sor. Bana doktorum daha etkili olduğu için sabah kahvaltıdan sonra tok karnına her gün almamı söyledi. Belki senın ılacını değiştirir. Ama elevit fena. Bırakacağım günü ben de iple çekiyorum :))

Merhaba herkesee, sakin ve güzelce dinlenebileceğiniz bir akşam diliyorum:16:

Ben bugün ilk kez hamiş alışverişine çıktım, şimdiki pantolonlarım göbeğimi çok sıkmaya başladı, gittim 2 pantolon 1 eşofman 1 elbise ve 3 tişört aldım, hepsi de çok güzeller ve tamamının maliyeti 135 tl tuttu.:49: Pantolonların birini ve eşofmanı hamile giyim dükkanından aldım, organikmiş hiçbir boya ve kimyasal kullanılmadan üretiliyormuş. oldukça da rahatlar. ama diğer pantolon kot ve bacak kısımları zor girmesine rağmen beli çok bol oldu. ara dönemdeyim ya sanırım o yüzden ne normal giyinebiliyorum ne hamile pantolonu :) zaten gittiğim yerdekiler normal göbek sanıyolar göbeğimi de sinir ediyolar beni :47:
bu arada lcw'de gerçekten güzel şeyler var tabi %100 pamuklu olanları almak lazım ama hakikaten hem fiyatları uygun hem çeşit çok. tişörtlerim de çok tatlı birinde babay loading please wait var diğerinde ayak izi baskısı. ayy aslında bebişlerinkinin yanında bir de kendi cicilerimizi de paylaşsak mı ne??
:1::1:

bişiy sorucam bu vip dükkanda farklı markaların ürünleri aynı sepete koyulmuyormuş, farklı kampanyaları birleştiremezsiniz diyor, o zaman kargo ücretini ayrı ayrı mı vericez? ve 20 tl üzerine kargo bedava dedikleri sadece aynı markadan 20 tl üzeri alışveriş yapınca mı geçerli? yani ben 15 tl bi markadan 10 tl bi markadan alışverş yapsam bile tek kargoyla gönderip kargoyu bedavaya yollarlar mı mesela?? :S

Kizlar nasilsiniz internet paketim bittigi icin gunduz giremedim hic esim geldi hemen teli kaptim elinden yaa bisey sorcam kizlar biz bebisimle 20. Haftaya girdik ama hateketlerini cok hissetmiyirum bazen bole icimde donuyo gibi oluyo ama cok nadir bende korkuyorum hep bu haftalarda surekli hissetmem gerektigini soleyenler oldu pazartesi gunu gidicez doktora ins iidir bebegim gerci annem sende gec kimildadin diyo ama ben tedirginim yinede :2:

Bence hiiç canını sıkma 20. haftadan sonra deniyor zaten, bir-iki haftaya hissedersin. İlk bebekte daha geç hissediliyormuş. Ben de (bağırsaklarımın da her zaman yavaş çalışması dolayısıyla :17: ) hissettiğim şeylerin bebek hareketi olup olmadığından emin değilim ama dün bir pıt pıt hissettim :) Zaten bence hemen işte bu bebek diye anlayamayız, bir-iki ay sonra daha keskin hareketler olur.

Back
X