canım al da giyecek al arabayı sımdıden alma

ehehehe ınsan bebek doğunca tam orlk neye ıhtıyac oluo daha ıı anlıo :)
mesjaıan cevap yazdım canım :)
bu arada ablam değil kız kardeşim makası neydı bılmıorm ama kraft türü bi şekildi ben de kraft almayı dusunuyorum dediğim gibi
en fazla 250 verırım :) bu arada puset gibi değil alacagım sey fıyatına da baktık daha once eşimle cıft taraflı tam yatan vs vs
yani puset gibi hafıf ufak tefek değil :) ama eşiminde tabıı bi hevesi var onunla alıcaz onun cıın arabayı bakalım :)
canım cidden ağır o arabalar ya ama bızimkı hafıfıtı heryere kaldırıp goturuyoduk cok rahattı ıste gecen cts kırıldı bırden teekrı
hemen attık çöpe ilerden yenısını aldık 1,5 sene kullandık yeter :) 1500 lüğü çöpede atamazsın için yanar
bizimki bizimki diorm yanı de ıste kızkardeısmın kullandıgı ama onun kadar da ben kullandıgım ıcın benımsemısım eheuehe

[/QUOTE]
Ben debebek arabasına çokpara vermeyi düşünmüyorum, zaten en erken Nisan dan sonra falan alırım. Gerçi şimdiden gözümhep bebek arabalarında :))
Ben şimdiden liste yapıyorum gözüme çarpan marka ve modelleri. en fazla 500 e kadar (o da travel sistem olursa ) yoksa 350 falan olur, ağırlığı en fazla 10 kiloyu geçmeyecek, tentesi tam kapanabilen, tekerleri sağlam, en önemlisi çift yönlü ve de sepeti geniş olmalı. :)) Tente de pencere olması da önemli bence bebiş uyudu mu kaldımı görmek için.
Benim eltim de 2 sene öne 450 ye alınan Baby hope travel bir arabası arka tekerlekleri kafamdan büyüktür :)) Araba çok rahat kullanımı açısından falan ama çok ağır ve de tentesi tam kapanmıyor. Güneşli havalarda çocuğa hiçbir faydası yok.
Bir de arabaları ne kadar kullanıp kullanmayacağımız da belirsiz benim büyük yeğenimi arabasıyla heryere rahatça götürüdük ama küçüğünü arabasındahiç hatırlamıyorum. Zaten erkenden yürümüştü o gnden sonra da bir kere binmedi arabasına. O yüzden orta halli bir şey almak en mantıklısı. Bir de niyeyse Concord, max cosi gibi arabalar bana hiç bebek arabası gibi gelmiyor :))) Şekli şemali bir değişik gibi