2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
hehe ay saol yaa....

Evet evliyim 2 yıldır

bebek düşünüyorum ama eşimi ikna etmem söz konusu değil..28 yaşındayım ve aralıkta 28'i doldurup 29'a gircem ve geç anne olmak istemiyorum...

Hatta okuyorum topicleri hem burayı hem başka yerleri ve ha diince çocuk olmuyormuş....sanki şimdi yapsam yarın olcakmış gibi davranıyor eşim...

Bu sebepten özeniyorum sizlere...aranıza girmek nasip olur mu bilmem ama seviyorum sizleri takip etmeyi...

Evet aynı dili konuşamıyoruz...sizin hamilelikle ve safhalarıyla ilgili soru ve sorunlarınızı anlayamam ama ne bilim seviyorum işte:)

ya olur mu deli misin?? Sonucta kadınız yani..
Sıkıntı yok sen devam et takibe.
Umarım en yakın zamanda eşini ikna edebilirsin bebek için..güzel bir duygu. Her kadın yaşamalı bence. Allah herkese nasip etsin..

Biz hormonları tavan yapmış, her şeye ağlayan, ufacık şeyleri abartan, karınları büyükçe, tek düşündüğü bebeği olan, birbirlerinin nicklerinden canları bir şey çeken (Mandalina, soslumakarna vb...) garip yaratıklarız artık.

Bazen bizde ne konuştuğumuzu bilmiyoruz. :)

hehehe evet mandalinayı galiba ayşenin canı çekmişti ve hergün kilo kilo meyva yiyordu:)))

ya cidden herşeye ağlıyor musunuz?? ve gerçekten bebeğinizden başka birşeyi önemsemez hale gelebiliyormusunuz??

ama ne olursanız olun anne olacaksınız ve çok şekersiniz:)

ya olur mu deli misin?? Sonucta kadınız yani..
Sıkıntı yok sen devam et takibe.
Umarım en yakın zamanda eşini ikna edebilirsin bebek için..güzel bir duygu. Her kadın yaşamalı bence. Allah herkese nasip etsin..

amin canım saol....

umarım ikna olur birgün..kpss beni çok yordu şimdide açıklanamadı bir türlü....

eşim de kapı çaldı geldi şimdi:)

selam kızlar nasılız bugün aranızda egzersize ya da pilatese başlayan var mı merak ettim ben bu günlerde başlamayı düşünüyorum da yapanınız varsa videolar var mı paylaşabilir misiniz

Bugun amniyosentez sonucumu bildirdiler, her sey normalmis ve bebek kizmis. Nasil rahatladim anlatamam. Amniyo yaptirmis ve yaptiracak arkadaslarin da sonuclari guzel cikar umarim.

Ay_she, listede benim icin kiz bebek oldugunu ekler misin, isim henuz karar vermedik.

cnm gözün aydın ,kızın hayırlı olsun:34:

selam kızlar nasılız bugün aranızda egzersize ya da pilatese başlayan var mı merak ettim ben bu günlerde başlamayı düşünüyorum da yapanınız varsa videolar var mı paylaşabilir misiniz

ay sorma bende düşünüyrum valla bilen varsa video falan paylaşsak çok makbul olur ne yapıcamı bilmiyorum ben :9:

Selam kk'nın güzel annişleri nasılsınız? Eve temizliğe kadın aldım 2 gündür geliyordu dün pek ellemedim de bugün yardım etmek zorunda kaldım canım çıktı bel ağrısından ölüyorum birazdan koca gelir o da çok yorgun ve oruçlu sofrayı kim hazırlayacak bilmem :1: Karnıma dokunduğum zaman artık rahmimi hissedebiliyorum ayyyy elime gelince çok huylandım çocuk hareket etmeye başladığında çığlık çığlığa olurum artık :9: ama olsun benim yaramaz kuzumu hissetmeye başlayayım da alışırım nasıl olsa. :16::16::16:

kızlar aranızda bursada oturan varmı.bursaya çok gezmeye geliriz ama bebek mobilyaları nerde satılır bilmiyorum.nerelerden bakabilirim.en çok nerde bulunur bebek beşikleri bilginiz varmı..

ay sorma bende düşünüyrum valla bilen varsa video falan paylaşsak çok makbul olur ne yapıcamı bilmiyorum ben :9:

kızlar ben yürüyüş yapıyorum, hamileler için en sağlıklı egzersiz olduğunu söyledi doktorum. bir ara yoga yapmayı düşündüm sonra vazgeçtim. şimdi akşamüzerleri serinlikte 1 saat kadar yürüyorum, çok rahatlatıyor...

hehehe evet mandalinayı galiba ayşenin canı çekmişti ve hergün kilo kilo meyva yiyordu:)))

ya cidden herşeye ağlıyor musunuz?? ve gerçekten bebeğinizden başka birşeyi önemsemez hale gelebiliyormusunuz??

ama ne olursanız olun anne olacaksınız ve çok şekersiniz:)

ağlıyorum aynı anda ağladığım şeye gülüyorum bile hormonlarımızın bir oyunu mu bu ne:9:

ah bir alsak kucagimiza saglikla alinir hersey evet :)

rahim buyumesi diye dusunuyorum ama icin rahat etsin yinede git
benim gobegim cok fazla cikti bu arada yani bende anlamiyorum ikizde acaba dr mu goremedi oyle birsey olmaz herhalde dimi?
55 kiloyla hamile kaldim cokta kilolu degildim birde aksam hic atmadi bu bebis bu aralar duzensiz oluyormus gerci ama
insan atmayinca endseleniyor. zaten su endiselenme yuzunden ben ic hamileligin tadini cikaramiyorum.

aaaa:53: vay yaramaz bebis:) kacinci haftada kiz demistiki? ocak annelerinin bebekleride bir karar veremediler yahu ne cok degisen oldu :))

ayy sorma ben de öle dusunuyorum bazen benımde 15. haftaya kadar dumduzdu karnım bırden cıktı

analmadım valla rahım hzılı buyudugu ıcın agrıodur dıorm bende dr bısıen yok buyumeden kaynaklı normal ağrıalr ve plasenta az aşağı

doğru gelısmıs ama rahım agzını kapamıo kendını cok yorma dedı :)

ya kızlar benim de öğle yemeğinden sonra başladı, ara ara da oluyodu önceden zaten.. bogazımda bi yanma var, midemden geliyo..
sizde de oluyo mu??? :14:

git canım git aklında soru işareti kalmasın, için rahatlar hem.. rahat bir uyku cekersin akşam.. yoksa insan düşün düşün strese giriyo valla :18::18::18:

ay ne güzel yazmışsın yaa, şaair anneler de varmış aramızda kızlaaaaaaarrr :36:

ayy canım valla rahatladım bı de hala 1 hafta onde gıdıyoo :nazar: çok mutlu oldumm :)

yahu sizinle konuşmak için hamile mi olmam lazım:((((

hakikaten anne topicleri haricileri almıo araya:(((

bir tek ay-she ile konuşabiliyorum o da akrabam die:))

ahh adaşım o kadar cok kendı derdımıze duusuyoruz kı :D

ama muhabbet hızlı aktıgı ıcın farkeıdlmıo cogu zaman :)

bak denemesı bedava bı topiğe test yaptım silik çzigi çıktı yaz tık rekoru kırarsın popüler konualr :9:

hehe ay saol yaa....

evet evliyim 2 yıldır

bebek düşünüyorum ama eşimi ikna etmem söz konusu değil..28 yaşındayım ve aralıkta 28'i doldurup 29'a gircem ve geç anne olmak istemiyorum...

hatta okuyorum topicleri hem burayı hem başka yerleri ve ha diince çocuk olmuyormuş....sanki şimdi yapsam yarın olcakmış gibi davranıyor eşim...

bu sebepten özeniyorum sizlere...aranıza girmek nasip olur mu bilmem ama seviyorum sizleri takip etmeyi...

evet aynı dili konuşamıyoruz...sizin hamilelikle ve safhalarıyla ilgili soru ve sorunlarınızı anlayamam ama ne bilim seviyorum işte:)

kocan var ya tam sopalık o bebegı ultrasonda gorsun nıye bu kadar bekeldık dıye dizledını dövmezse ben de adımı

değiştiricem o zaman onun o hevesli halleırnı gordukçe lafları soku sokuverırsın :D bu kadar bekelttın bızı dıe

Biz hormonları tavan yapmış, her şeye ağlayan, ufacık şeyleri abartan, karınları büyükçe, tek düşündüğü bebeği olan, birbirlerinin nicklerinden canları bir şey çeken (Mandalina, soslumakarna vb...) garip yaratıklarız artık.

Bazen bizde ne konuştuğumuzu bilmiyoruz. :)

ayy evet yaa ben hatta bugun bayadır hamıel kalmaya calısan bı arkadasın hamıle kaldıgını öğrendım nası ağladım sevıncten :)

öneemli degil canim benim gidince iyi haberlerini verirsin kendine ve bebise iyi bakkkk..

sağol canım benım :) sende ıı bak kendıen ve bebıseee

Birisi ayrıntılı usg fiyatı sormuş bana 15eylüle radyolog randevuus aldırdı doktorum.120lira imiş ankara/lokman hekım de
Ayşe karın ağrılarından bahsetmişsin, bende de 1 haftadır var,bir anda sağ tarfıma bişi batmış gibi oluyorum,sonra geçiyo saatler sonra göbek deliğimin orda oluyor. Bende tam çıkaramdım ne ağrısı bunlar

kızlar doktora gittim dr gorur gormez aaa ayşeee nerdesın sen dedi :) doçtan berı ugramamsıtım nerdeyse 15 gun oldu tabıı :)

söledım böle böle kromozom temız cıktı kalptede sorun yokmus baktırdım dıye çok mutlu oldu eşim geldı sonradan yaa çok sevındım

güzel haberleınızı alıcna dedi :) ultrasonda baktı hersyeı çok ıyı maşallah gelısımı önde ve karın agrıma da plasenta aşağı

doğru gelısım göstermıs bı de kendını cok yoruyosan normal bebek de cidden çok hareketli maşallah durmuokı bakaım dedi :)

bu sebeplerden normal agrın her hamıle yasar ama yorulma buyuk temzılık bayram temzılıı yapaım deme dedı öle işte kızlar iyiyidi yanı

bebıs 215 gr olmuş :nazar: :nazar: hersey yolunda ikili temzı oldugu ıcın üçlüye dörtlüye gerek yok ama afp (alfa feto protein) testi yaptır

dedi kan verdım bı de ıdrar testı verdım geldımmmm :)

Ayşecim beni de ilk sayfadaki tabloya ekler misin :)) yaş:28, bebiş ilk ve erkek, 11 ocak doğum, il: afyon ismimiz daha belli değil kilom da 62

Son düzenleme:
Birisi ayrıntılı usg fiyatı sormuş bana 15eylüle radyolog randevuus aldırdı doktorum.120lira imiş ankara/lokman hekım de
Ayşe karın ağrılarından bahsetmişsin, bende de 1 haftadır var,bir anda sağ tarfıma bişi batmış gibi oluyorum,sonra geçiyo saatler sonra göbek deliğimin orda oluyor. Bende tam çıkaramdım ne ağrısı bunlar

canım bende de bı haftadır var yaa ıste ben buyumedendır dıodm ama bugun sıddtkendı bıraz bende bı gozukeım dedım

zaten gıdıcektım dr a da ertelemeım dedim işte...dr dedı plasenta aşağı doğru gelısmıs rahım agzını kapatmıo ama o agrı yapar

çok kendını yoruyosan agrı olur bı de bebegın çok hareketli onun hareketlerıde kasılma yaptıgı ıcın ağrı hıssedersın ama

nefes aldırmayan devamlı agrın olursa bu ciddi bişey olabilir aklında olsun dedi...zaten düşük ağrısı nasıl bılıorm öle bi düşüncem yoktu ama

korktum bi gozukeım dedım ıste ben haftasonu çok iş yapmsıtım bu arada yoğunum bıraz maalesef sanırırm ondan oldu daha once yoktu cunku

benım göbek deliğimin alt tarafında oluo agrı o da agıo gecıo uzun surelı değil....

kızlar doktora gittim dr gorur gormez aaa ayşeee nerdesın sen dedi :) doçtan berı ugramamsıtım nerdeyse 15 gun oldu tabıı :)

söledım böle böle kromozom temız cıktı kalptede sorun yokmus baktırdım dıye çok mutlu oldu eşim geldı sonradan yaa çok sevındım

güzel haberleınızı alıcna dedi :) ultrasonda baktı hersyeı çok ıyı maşallah gelısımı önde ve karın agrıma da plasenta aşağı

doğru gelısım göstermıs bı de kendını cok yoruyosan normal bebek de cidden çok hareketli maşallah durmuokı bakaım dedi :)

bu sebeplerden normal agrın her hamıle yasar ama yorulma buyuk temzılık bayram temzılıı yapaım deme dedı öle işte kızlar iyiyidi yanı

bebıs 215 gr olmuş :nazar: :nazar: hersey yolunda ikili temzı oldugu ıcın üçlüye dörtlüye gerek yok ama afp (alfa feto protein) testi yaptır

dedi kan verdım bı de ıdrar testı verdım geldımmmm :)

canim benim ya iyi olmaniza sevindim:nazar:nazar degmesin masallah tüm hamislerimizi allahimmmm korusun aminnnnn...:nazar:

Ayşecim beni de ilk sayfadaki tabloya ekler misin :)) yaş:28, bebiş ilk ve erkek, 11 ocak doğum, il: afyon ismimiz daha belli değil kilom da 62

ekleıdm canım hayırlı olsun sağlıkla gelsın ınsallah :)

canim benim ya iyi olmaniza sevindim:nazar:nazar degmesin masallah tüm hamislerimizi allahimmmm korusun aminnnnn...:nazar:

evet canım şükür :) ay amin amin şaka maka yolu yarılamaya yaklaştık sağlıkal bi de finish i görsek :)

ekleıdm canım hayırlı olsun sağlıkla gelsın ınsallah :)

evet canım şükür :) ay amin amin şaka maka yolu yarılamaya yaklaştık sağlıkal bi de finish i görsek :)

evet cok sükür yariliyoruz.amin canim sag saglim tüm annelerimiz alalim insallah saglikli sihatli kucagimiza aminnn..aysecim senin kiz hayirli olsun biraz bahsedebilirmisin canim benim nelere aserdin vücudunda nasil degisti nelere aserdin rüyalarina görügün birsey varmi biraz anlatirsan cok sevinirimmm merak iste biraz fikir olur en önemlisi saglikli olmasi insallah kazasiz belasiz aminn...

kızlar bugünden beri çok sancım var.doktorada gitmedim gaz sancısı diye.geçmek bilmiyor.sabah işe giderken soguk süt içtim ondan sonra oldu.20 dakkada bir sancı tekrarlıyor.gaz sancısına ne iyi gelir bilen varmı.adaçayı yada papatya çayının bir faydası olurmu

Back
X