2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
gyno ferro sanol kullanan var mı? ben bu hafta başladım ama bağırsaklarımı mahfetti :( afedersiniz şiddetli ishal yaptı :(((

ben 2haftadır kullanıyorum ama hala midem alışmadı bu hapa genelde kabız yapıyormuş ama bende de ishal yaptı kabızlık problemim olduğu içinde tek bu özelliğini sevdim sabah kocişi gönderip 7buçuk civarı içiyorum 1saat içinde kahvaltı etmezsem anında mide bulantısı ve vcdeyim ve kahvaltıda kesinlikle süt yasak demir kalsiyumla kullanılmıyacak sonu felaket oluyo :)) yarım saatiçinde vcdeyim renk siyah oluyor oda demirden ama bidaha hep hapın o tadı sanki kanlı bişey yemişim gibi tat ve koku hep burnumda ama ishal bitiyo gün içi rahatım

kızlar doktora gittim dr gorur gormez aaa ayşeee nerdesın sen dedi :) doçtan berı ugramamsıtım nerdeyse 15 gun oldu tabıı :)

söledım böle böle kromozom temız cıktı kalptede sorun yokmus baktırdım dıye çok mutlu oldu eşim geldı sonradan yaa çok sevındım

güzel haberleınızı alıcna dedi :) ultrasonda baktı hersyeı çok ıyı maşallah gelısımı önde ve karın agrıma da plasenta aşağı

doğru gelısım göstermıs bı de kendını cok yoruyosan normal bebek de cidden çok hareketli maşallah durmuokı bakaım dedi :)

bu sebeplerden normal agrın her hamıle yasar ama yorulma buyuk temzılık bayram temzılıı yapaım deme dedı öle işte kızlar iyiyidi yanı

bebıs 215 gr olmuş :nazar: :nazar: hersey yolunda ikili temzı oldugu ıcın üçlüye dörtlüye gerek yok ama afp (alfa feto protein) testi yaptır

dedi kan verdım bı de ıdrar testı verdım geldımmmm :)

Ayşecim sevindim cnm önemli bişiy yokmuş şükür.Kuzunada maşallah olsun:nazar: Sen yinede dikkat et bacım çok yorma kendini....

İyi Akşamlar Kızlar,

Akşam üzeri bebeğimin o kadar hareketliydiki Allahım yaaa 10 dak.boyunca sürekli hareket etti.Tabi bende gözlerimi göbeğimin alt kısmına diktim o her hareketinde karnımın üzerinde seyirme oldu gördümmmm.İçerden vuruodu sanki.Ay çok mutlu oldum yaaaa.Harika bişiymiş buuuu:nazar::16::49:

selam kızlar 6 gündür çeşmede tatildeyiz kojayla ondan pek gıremedım o şimdi maça dalmısken sıze bakayım dedım herkesın hersey yolunda gıbı maşallah.bende korka korka denıze gırıyorum havuza gırmedım mıkrop vs kapmıyım dıye.hafıften karnım cıktı:)bikiniyle de cok hoş oldu valla mıllet cok yemekten sanıyordur ama o benım minik casperim:)ayın sonu olsada minıgımı görmeye gıtem bıde obstetrık ultrasona gırcekmısız ne oldugunu bılmıyorum ...çoook öptüm hepınızı bol bol u ıcın ,gülümseyın ve bebegınızı oksayın...:))

Son düzenleme:
selam kızlar 6 gündür çeşmede tatildeyiz kojayla ondan pek gıremedım o şimdi maça dalmısken sıze bakayım dedım herkesın hersey yolunda gıbı maşallah.bende korka korka denıze gırıyorum havuza gırmedım mıkrop vs kapmıyım dıye.hafıften karnım cıktı:)bikiniyle de cok hoş oldu valla mıllet cok yemekten sanıyordur ama o benım minik casperim:)ayın sonu olsada minıgımı görmeye gıtem bıde obstetrık ultrasona gırcekmısız ne oldugunu bılmıyorum ...çoook öptüm hepınızı bol bol u ıcın,gülümseyın ve bebegınızı oksayın...:)):49:

kızlar doktora gittim dr gorur gormez aaa ayşeee nerdesın sen dedi :) doçtan berı ugramamsıtım nerdeyse 15 gun oldu tabıı :)

söledım böle böle kromozom temız cıktı kalptede sorun yokmus baktırdım dıye çok mutlu oldu eşim geldı sonradan yaa çok sevındım

güzel haberleınızı alıcna dedi :) ultrasonda baktı hersyeı çok ıyı maşallah gelısımı önde ve karın agrıma da plasenta aşağı

doğru gelısım göstermıs bı de kendını cok yoruyosan normal bebek de cidden çok hareketli maşallah durmuokı bakaım dedi :)

bu sebeplerden normal agrın her hamıle yasar ama yorulma buyuk temzılık bayram temzılıı yapaım deme dedı öle işte kızlar iyiyidi yanı

bebıs 215 gr olmuş :nazar: :nazar: hersey yolunda ikili temzı oldugu ıcın üçlüye dörtlüye gerek yok ama afp (alfa feto protein) testi yaptır

dedi kan verdım bı de ıdrar testı verdım geldımmmm :)

ohh çok şükür Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...kıs senin bebiş te elif gibi olcak o da kıpır kıpırdı:)))

neyse şükür topic beni bağrına bascak yakında:))) belki hamile değilim ama işte buraya takılmakla bi adım attım:)) şimdi sıra biyolojik adımda duy kocam duy:))

benimde ismimin altında hamileliğimin bilmem kaçıncı haftasındayım,bebeğimi kucağıma almama şu kadar gün kaldı yazısı yazsın artık:))

Kizlar bende gyno ferro sanol kullaniyorum 2aydir fln ilk baslarda ishal yapti ama gecti simdide kabuzliktan şikayetciyim bu yuzden cok kaysi yedin ve simdi alerji oldum pazartedi gununden beri kasiniyorum :37: bu arada ben yaklasik 2 yildir ferro sanol kullaniyorum kansizlik icin o yuzden vucudum alismis olabilir cok bi degisiklik hissetmedim

selam kızlar 6 gündür çeşmede tatildeyiz kojayla ondan pek gıremedım o şimdi maça dalmısken sıze bakayım dedım herkesın hersey yolunda gıbı maşallah.bende korka korka denıze gırıyorum havuza gırmedım mıkrop vs kapmıyım dıye.hafıften karnım cıktı:)bikiniyle de cok hoş oldu valla mıllet cok yemekten sanıyordur ama o benım minik casperim:)ayın sonu olsada minıgımı görmeye gıtem bıde obstetrık ultrasona gırcekmısız ne oldugunu bılmıyorum ...çoook öptüm hepınızı bol bol u ıcın,gülümseyın ve bebegınızı oksayın...:)):49:

Oh canim ne guzel ya biz tatile gidemedik bu sene denize girmek istiyorum gozum kaliyo tatil yerlerinde bende valla bol bol gir korkma denizden bisey olmaz diyo doktorlar hatta benim yerimede gir denize bebisinede kendinede cok ii bak canim :34:

ohh çok şükür Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...kıs senin bebiş te elif gibi olcak o da kıpır kıpırdı:)))

neyse şükür topic beni bağrına bascak yakında:))) belki hamile değilim ama işte buraya takılmakla bi adım attım:)) şimdi sıra biyolojik adımda duy kocam duy:))

benimde ismimin altında hamileliğimin bilmem kaçıncı haftasındayım,bebeğimi kucağıma almama şu kadar gün kaldı yazısı yazsın artık:))

canım benım eşimde hep erteledı durdu hep erken dedı halbukı 33 yasında adambende 27 daha neyı beklıcez dedım sonra yapalımmı yapmayalımmı dıye ugraırken hamıle kalmısım en basta o ıstemedıgı ıcın bıraz sıkıntı yasadım hıc ılgılenmedı benı bıraz üzdü ama sımdı heyecanla beklıyor unutma bız annelıgı onu karnımızda hıseder hıssetmez yasamaya baslıyoruz ama babalık bebek doğunca baslıyor maddı acıdan cok sıkıntınız yoksa ertelemeyın.ınsallah en hayırlı zamanda sende gün saymaya baslarsın:):49:

canım benım eşimde hep erteledı durdu hep erken dedı halbukı 33 yasında adambende 27 daha neyı beklıcez dedım sonra yapalımmı yapmayalımmı dıye ugraırken hamıle kalmısım en basta o ıstemedıgı ıcın bıraz sıkıntı yasadım hıc ılgılenmedı benı bıraz üzdü ama sımdı heyecanla beklıyor unutma bız annelıgı onu karnımızda hıseder hıssetmez yasamaya baslıyoruz ama babalık bebek doğunca baslıyor maddı acıdan cok sıkıntınız yoksa ertelemeyın.ınsallah en hayırlı zamanda sende gün saymaya baslarsın:):49:

inşallah canım...

maddi açıdan çok sıkıntı yok ama hep bir sebep buldu...önce erken dedi sonra bn kpss'ye hazırlanmaya başladım onu sebep etti...

şimdide sonuçları bekliyoruz ve atamalar kasımda,bu sefer de atama tarihine kadar bekleyelim neresi çıkcak belli değil diyor....

ama söz verdi ocağa kadar beklicez ocaktan sonra nasipse deneyecez tabii bir sebep daha çıkmazsa önümüze çünkü 28 yaşındayım...

inşallah canım...

maddi açıdan çok sıkıntı yok ama hep bir sebep buldu...önce erken dedi sonra bn kpss'ye hazırlanmaya başladım onu sebep etti...

şimdide sonuçları bekliyoruz ve atamalar kasımda,bu sefer de atama tarihine kadar bekleyelim neresi çıkcak belli değil diyor....

ama söz verdi ocağa kadar beklicez ocaktan sonra nasipse deneyecez tabii bir sebep daha çıkmazsa önümüze çünkü 28 yaşındayım...

bende 2 yıl kpss rezıllıgıne hazırlandım sonra 1 yıl ayrı sehırlerde yasadık ben guneydogudaydım o konuda eşin haklı durumunuz netlesmeden bebek ısıne gırısmeyın cok sıkıntılı oluyor etrafımda gördum cunku.inşallah en hayırlı zamanda rızkıyla saglıkla gelır mınıgınız:)

bende 2 yıl kpss rezıllıgıne hazırlandım sonra 1 yıl ayrı sehırlerde yasadık ben guneydogudaydım o konuda eşin haklı durumunuz netlesmeden bebek ısıne gırısmeyın cok sıkıntılı oluyor etrafımda gördum cunku.inşallah en hayırlı zamanda rızkıyla saglıkla gelır mınıgınız:)

evet ben de hak veriyorum ama bazı kaygılar yüzünden bebeğime geç kalmak istemiyorum..beni en iyi sizler anlarsınız...anne değilim karnımda gaz hariç kıpırdanan birşey olmadı ama ne kadar güzel birşeydir kimbilir...siz yaşıyorsunuz ve eminim o kıpırdanışın sizde uyandırdığı duyguları bana tarif bile edemezsiniz...

sen ne güzel atanmışsın..benim eşim gidemezsin başka şehre diyor...nasıl dayandın??? ben açıkçası 1 yıl neki geçer diyorum...bilmiyorum nolcak....zaten içim daralıyor..yarın açıklanır büyük ihtimalle ve şuan hamile olsaydım kesin bu stresimden düşürmüştüm çocuğu...tüm psikolojimi bozdu bu kpss...

Ayşecim sevindim cnm önemli bişiy yokmuş şükür.Kuzunada maşallah olsun:nazar: Sen yinede dikkat et bacım çok yorma kendini....

canım evet bişimiz yok ama resmı olrk yorulmak yasaklandı :) dınlenıyorum evde de cok ıs var ama beklıcek artık :)

amın canım cumlemızee olmayanalrada en ksıa zamanda ansıb olsun ınsallahh :)

ınsallah o gunlerde gelrı de ınanamazsın ben tekrar aynı tekmeleri hıssedemezmısım gibi gelıodu tekrar hamıle kalamzmısım gibi gelıodu

ama hepsi oldu cok sukur ınsallah sende hamıs kalırsın canım hem bı sorununuz yok büyük ıhtıal olursada burası hamıs kaynıyo bi ucundan tuatrız işin :9: :9: :9:

Kizlar bende gyno ferro sanol kullaniyorum 2aydir fln ilk baslarda ishal yapti ama gecti simdide kabuzliktan şikayetciyim bu yuzden cok kaysi yedin ve simdi alerji oldum pazartedi gununden beri kasiniyorum :37: bu arada ben yaklasik 2 yildir ferro sanol kullaniyorum kansizlik icin o yuzden vucudum alismis olabilir cok bi degisiklik hissetmedim

yaa bend eonu kullanıodm ıcemedım dr bugun şurubunu yazdı bana

ayşecim bizide kız bebiş olarak kaydedebilirsin artık :49::nazar:

tmm canım eklıymm :) hayırlı olsunnnn

inşallah canım...

aa bu da bı adımdır hadı ben doğurayım sen hamıle kal ne güzel :D

ellerien sağlık canım ne güzel olmuslar baktım :) maşallah annelerımız pek becerıklıı :)

İyi Geceler Kızlar,
Benim yine hiç uykum yok ya.Elimde kefir uykumun gelmesini bekliyorum ama yokk.Yine sabahlamak istemiorummm:(

kefir nasıl bişi
ayrana mı benzıo ,süte mii
ben hiç içmedim uykuya faydası var mı
dun gece 4gıbıydı uyudum 11de kalktım
umarım bu gece uyurum,

Seninde uykusuzluk çektiğini biliorum cnm gece senin yazdığındı galiba cvp vermiştim hatta bende senin gibiyim die.Ya kefir sütten mayalanıyor sonra koyu ayran gibi oluyor tadı da öyle ve öncede uykusuzluğuma iyi geliyordu ama şimdi bu bile uykumu getirmiyor.Aslında uykum var ama bi türlü dalamıorum derinden....

12. haftada %80 kız demişti. Gerçi benim adam yüzünden oldu galiba. Ben görüyorum erkek deyince doktor da kıza benziyo dedi :) Herhalde 4. ay sonunu beklemek en iyisi.

Kandırıkçı çıktı bizimki, büyüyünce de böyle yapmasa bari :) Şimdi durumu bilip idrak etse kıkır kıkır gülerdi herhalde :1:

ferdacım oğluşun hayırlı olsun tatlım :) ama benim anlamadığım bişey var.. dış cinsel organlar 13. haftada oluşuyor.. bebiş gösterirse kendini 14. haftada çoğu doktor yüzde yüz doğru tahmin yapabiliyorlar.. ama bazı doktorlar da 16. haftaya kadar beklemeyi tercih ediyor.. peki bu 12. haftada cinsiyet tahmini yapan doktor neye göre kız veya erkek diyor? bence sırf heyecanlı anne babaları başlarından savmak için öle yorum yapıyorlar.. senin oğluşun gayet uslu tatlım doktorun kandırıkçı :9::9:

Back
X