2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım evet bişimiz yok ama resmı olrk yorulmak yasaklandı :) dınlenıyorum evde de cok ıs var ama beklıcek artık :)

amın canım cumlemızee olmayanalrada en ksıa zamanda ansıb olsun ınsallahh :)

ınsallah o gunlerde gelrı de ınanamazsın ben tekrar aynı tekmeleri hıssedemezmısım gibi gelıodu tekrar hamıle kalamzmısım gibi gelıodu

ama hepsi oldu cok sukur ınsallah sende hamıs kalırsın canım hem bı sorununuz yok büyük ıhtıal olursada burası hamıs kaynıyo bi ucundan tuatrız işin :9: :9: :9:

yaa bend eonu kullanıodm ıcemedım dr bugun şurubunu yazdı bana

tmm canım eklıymm :) hayırlı olsunnnn

aa bu da bı adımdır hadı ben doğurayım sen hamıle kal ne güzel :D

ellerien sağlık canım ne güzel olmuslar baktım :) maşallah annelerımız pek becerıklıı :)

bir kızım var , bu da erkek miş gördük :) sağlıkla alalım inş.. herkes gibi..

hehehe evet mandalinayı galiba ayşenin canı çekmişti ve hergün kilo kilo meyva yiyordu:)))

ya cidden herşeye ağlıyor musunuz?? ve gerçekten bebeğinizden başka birşeyi önemsemez hale gelebiliyormusunuz??

ama ne olursanız olun anne olacaksınız ve çok şekersiniz:)

slm canım hoşgeldin aramıza sende :) inşallah kocişi ikna edersin de senin de mutlu haberlerini alırız :16::16: sadece herşeye mi, hiçbirşeye de ağlıyabiliyoruz hormonlarımız tarafından tamamen ele geçirildik :9::9::9::9: başka şeyleri de önemsiyorsun tabiki ama hayatında bir numara eşinken bebişin oluo, yalnız kocişlere söylemiyoruz tabi bunu :9::9::9::9::9:

amin canım saol....

umarım ikna olur birgün..kpss beni çok yordu şimdide açıklanamadı bir türlü....

eşim de kapı çaldı geldi şimdi:)

ah canımmm sen de mi kpss mağdurusun benim gibi :2::2::2: bende iki yıllık evliyim ilk senemde girdim kpss ye ama istediğim yer olmadı bende 24 ü açmadım çünkü eşimin işi dolayısıyla gidemezdik, bir yıl ayrı kalmak da yemedi tabi :9::9::9::9: bu yıl da girmedim bile saldım gitti :8::8::8: benimki de dio bu yıl çalış da hallet şu kpss işini evde oturmak sana yaramıo :) bakalım hamiş hamiş nasıl çalışcaz :8::8: belki senin kociş kpss yi bekliodur bebiş için... inşallah sonucun iyi gelir de istediğin yere atanırsın :16::16:

kızlar doktora gittim dr gorur gormez aaa ayşeee nerdesın sen dedi :) doçtan berı ugramamsıtım nerdeyse 15 gun oldu tabıı :)

söledım böle böle kromozom temız cıktı kalptede sorun yokmus baktırdım dıye çok mutlu oldu eşim geldı sonradan yaa çok sevındım

güzel haberleınızı alıcna dedi :) ultrasonda baktı hersyeı çok ıyı maşallah gelısımı önde ve karın agrıma da plasenta aşağı

doğru gelısım göstermıs bı de kendını cok yoruyosan normal bebek de cidden çok hareketli maşallah durmuokı bakaım dedi :)

bu sebeplerden normal agrın her hamıle yasar ama yorulma buyuk temzılık bayram temzılıı yapaım deme dedı öle işte kızlar iyiyidi yanı

bebıs 215 gr olmuş :nazar: :nazar: hersey yolunda ikili temzı oldugu ıcın üçlüye dörtlüye gerek yok ama afp (alfa feto protein) testi yaptır

dedi kan verdım bı de ıdrar testı verdım geldımmmm :)

canım benim nasılsın? bugün yağmurlardan elektirik gitti geldi, işti güçtü derken bakamadım topiğe...bu yıl samsunda gök delindi mübarek.. canım bebişin iyi olmasına sevindim, ağrım var doktora gidicem yazını okuyunca endişelendim ama bunu okuyunca çok mutlu oldum gözün aydın.. ama dikkat et kendine güzelim ya mutfağı indir kaldır , onu yap bunu yap pire gibi durmuosun durduğun yerde... az da dinlen bebiş de rahat etsin içerde..

canım evet bişimiz yok ama resmı olrk yorulmak yasaklandı :) dınlenıyorum evde de cok ıs var ama beklıcek artık :)

amın canım cumlemızee olmayanalrada en ksıa zamanda ansıb olsun ınsallahh :)

ınsallah o gunlerde gelrı de ınanamazsın ben tekrar aynı tekmeleri hıssedemezmısım gibi gelıodu tekrar hamıle kalamzmısım gibi gelıodu

ama hepsi oldu cok sukur ınsallah sende hamıs kalırsın canım hem bı sorununuz yok büyük ıhtıal olursada burası hamıs kaynıyo bi ucundan tuatrız işin :9: :9: :9:

yaa bend eonu kullanıodm ıcemedım dr bugun şurubunu yazdı bana

tmm canım eklıymm :) hayırlı olsunnnn

aa bu da bı adımdır hadı ben doğurayım sen hamıle kal ne güzel :D

ellerien sağlık canım ne güzel olmuslar baktım :) maşallah annelerımız pek becerıklıı :)

Şurubunu icebilirsin ins canim kan ilaclari onemli cunku

3olduk..nereye kaçtı ki bu uyku..progestan mı içsem acaba:) onu içtiğimde uyumayı bırak olduğum yere uzanıp gözlerimi kapayıveriyodum:)

biz bu uykusuzlukla günden güne çoğalrız.ben çok giremiyorum bu aralar malum migren ele geçirdi beni sinirlerimide bozdu artık ağlıyorum herseye :(
Biz hormonları tavan yapmış, her şeye ağlayan, ufacık şeyleri abartan, karınları büyükçe, tek düşündüğü bebeği olan, birbirlerinin nicklerinden canları bir şey çeken (Mandalina, soslumakarna vb...) garip yaratıklarız artık.

Bazen bizde ne konuştuğumuzu bilmiyoruz. :)
aynen öyle çok güzel tarif etmişsin arkadasım.
ferdacım oğluşun hayırlı olsun tatlım :) ama benim anlamadığım bişey var.. dış cinsel organlar 13. haftada oluşuyor.. bebiş gösterirse kendini 14. haftada çoğu doktor yüzde yüz doğru tahmin yapabiliyorlar.. ama bazı doktorlar da 16. haftaya kadar beklemeyi tercih ediyor.. peki bu 12. haftada cinsiyet tahmini yapan doktor neye göre kız veya erkek diyor? bence sırf heyecanlı anne babaları başlarından savmak için öle yorum yapıyorlar.. senin oğluşun gayet uslu tatlım doktorun kandırıkçı :9::9:
canım bizde 12.haftada öğrendik ve hala erkek bebeğim :) dah önce belli oluyor canım cinsiyet organları
canım benim nasılsın? bugün yağmurlardan elektirik gitti geldi, işti güçtü derken bakamadım topiğe...bu yıl samsunda gök delindi mübarek.. canım bebişin iyi olmasına sevindim, ağrım var doktora gidicem yazını okuyunca endişelendim ama bunu okuyunca çok mutlu oldum gözün aydın.. ama dikkat et kendine güzelim ya mutfağı indir kaldır , onu yap bunu yap pire gibi durmuosun durduğun yerde... az da dinlen bebiş de rahat etsin içerde..

bafraya bugün yağmadı ama rüzgar var biraz sabha patlayabilir :)

selam kızlar nasılız bugün aranızda egzersize ya da pilatese başlayan var mı merak ettim ben bu günlerde başlamayı düşünüyorum da yapanınız varsa videolar var mı paylaşabilir misiniz

Canım ben hamile kalmadan 5ay önce platese başlamıştım yani 5ayda haftada 3gun gittim bende Cook memnun kaldım bel fitiği başlangıcı vardı cok iyi geldi herkeslerde tavsiye ederim.ama hamilelikte işinin ehlinden ders almak cok önemli hamilelik platesi farklı ve her hocada vermiyor.bende devam isterim ama hiiiiic Halim yok maalesef.

3olduk..nereye kaçtı ki bu uyku..progestan mı içsem acaba:) onu içtiğimde uyumayı bırak olduğum yere uzanıp gözlerimi kapayıveriyodum:)
Valla canim ben normalde uykuyu cok severim bana desilerki simdi bide hamilesin kafani uykudan kaldirazsin dediler ama simdi kafami uykuya veremiyorumki kaldirmasi kalsin nolcak bile bilmiuorum valla bizim bebisler uykusuz olcak sanirim ole derler

canım bizde 12.haftada öğrendik ve hala erkek bebeğim :) dah önce belli oluyor canım cinsiyet organları

bafraya bugün yağmadı ama rüzgar var biraz sabha patlayabilir :)

canım sizinki şansa tutmuştur ya da daha erken yumurtlamışsındır sat a göre 12. hafta olsada bebiş 13 haftalıktır :9: ben çok araştırdım bunu hem kitaplardan hem netten.. 13. haftada oluşuyor eminim hatta bnm doktorum prof. 12. haftada gittiğimde sormuştum o da sen nerden biliosun ilk gebeliğin daha demşti.. bende araştırdım hocam demiştim..

aaa sende mi samsundasın? walla merkez neredeyse yine sele gidiodu.. hatta canikte toptepede dolu yağdı o kdr yani..

canım sizinki şansa tutmuştur ya da daha erken yumurtlamışsındır sat a göre 12. hafta olsada bebiş 13 haftalıktır :9: ben çok araştırdım bunu hem kitaplardan hem netten.. 13. haftada oluşuyor eminim hatta bnm doktorum prof. 12. haftada gittiğimde sormuştum o da sen nerden biliosun ilk gebeliğin daha demşti.. bende araştırdım hocam demiştim..

aaa sende mi samsundasın? walla merkez neredeyse yine sele gidiodu.. hatta canikte toptepede dolu yağdı o kdr yani..

doğrudur canım.zaten bende hep erkek hissederdim :) samsun atakum öyleymiş evet ya.eşim bafralı biz yazları burdayız o sebepten :)

slm canım hoşgeldin aramıza sende :) inşallah kocişi ikna edersin de senin de mutlu haberlerini alırız :16::16: sadece herşeye mi, hiçbirşeye de ağlıyabiliyoruz hormonlarımız tarafından tamamen ele geçirildik :9::9::9::9: başka şeyleri de önemsiyorsun tabiki ama hayatında bir numara eşinken bebişin oluo, yalnız kocişlere söylemiyoruz tabi bunu :9::9::9::9::9:

ah canımmm sen de mi kpss mağdurusun benim gibi :2::2::2: bende iki yıllık evliyim ilk senemde girdim kpss ye ama istediğim yer olmadı bende 24 ü açmadım çünkü eşimin işi dolayısıyla gidemezdik, bir yıl ayrı kalmak da yemedi tabi :9::9::9::9: bu yıl da girmedim bile saldım gitti :8::8::8: benimki de dio bu yıl çalış da hallet şu kpss işini evde oturmak sana yaramıo :) bakalım hamiş hamiş nasıl çalışcaz :8::8: belki senin kociş kpss yi bekliodur bebiş için... inşallah sonucun iyi gelir de istediğin yere atanırsın :16::16:

ay inşallah yaa bi yer olsun artık..evde oturmak istemiyorum.... kpss ye hamileyken çalışmak büyük bi zulüm olsa gerek..ben bu halimle ne kadar zorlandım..ve stres de cabası...inan hamile olsaydım düşürmüştüm çocuğu....1 yılını heba ediyorsun,tüm sosyalliğinden feragat ediyorsun ama 2 saatte olan oluyor...

ve siz hamileyken o hormonlarla heralde kütahya eskişehir savaşının kaybedildiğini okudukça ağlarsınız:))))

hatta neden çay sadece karadenizde neden başka yerde değil yazık ama vehuuu diye de ağlayabilirsiniz:))))

iliski tarihim belli. yani erken yumurtlamadim. cunku tek iliskiyle kaldim..ama 11+6 da erkek dendi.12. haftada isin ehli gayette guzel goruyo valla. kizimda da oyle olmustu

gunaydin hanimlar
siz misil misil uyurken bende temizlik yaptim sicaktada sipir sipir terletiyor temizlik ya:(
simdide dinleniyorum camasrlari mak koymam yemek yapmam birde pazara gitmem lazim
daha cok isim var kucuk cadi eve gelmeden bitirsem cok iyi olucak :)

hehe ay saol yaa....

evet evliyim 2 yıldır

bebek düşünüyorum ama eşimi ikna etmem söz konusu değil..28 yaşındayım ve aralıkta 28'i doldurup 29'a gircem ve geç anne olmak istemiyorum...

hatta okuyorum topicleri hem burayı hem başka yerleri ve ha diince çocuk olmuyormuş....sanki şimdi yapsam yarın olcakmış gibi davranıyor eşim...

bu sebepten özeniyorum sizlere...aranıza girmek nasip olur mu bilmem ama seviyorum sizleri takip etmeyi...

evet aynı dili konuşamıyoruz...sizin hamilelikle ve safhalarıyla ilgili soru ve sorunlarınızı anlayamam ama ne bilim seviyorum işte:)
benim esimde 2. ye pek sicak bakmiyordu zor ikna ettim bir sekilde ikna et canim yas geciyor bende 29 yasindayim
ocakta 30 olucam bu erkekleride anlamiyorum sanki kendileri bakicak yani kadin
istemese anlicamda . sen hamile kalinca zatem oa cok hevesli bir sekilde beklemye baslayacak:) hemde hakikaten hic bir sorun
olmasada birkac ay bekletebiliyor bebis hemende gelebilir ama bekletedebilir.
Allah gonlune gore versin canim

selam kızlar nasılız bugün aranızda egzersize ya da pilatese başlayan var mı merak ettim ben bu günlerde başlamayı düşünüyorum da yapanınız varsa videolar var mı paylaşabilir misiniz
bende su kengel egzersizine ve platese baslamak stiyorumda o topu burdan nasil alicam onu bilemiyorum :(

kızlar doktora gittim dr gorur gormez aaa ayşeee nerdesın sen dedi :) doçtan berı ugramamsıtım nerdeyse 15 gun oldu tabıı :)

söledım böle böle kromozom temız cıktı kalptede sorun yokmus baktırdım dıye çok mutlu oldu eşim geldı sonradan yaa çok sevındım

güzel haberleınızı alıcna dedi :) ultrasonda baktı hersyeı çok ıyı maşallah gelısımı önde ve karın agrıma da plasenta aşağı

doğru gelısım göstermıs bı de kendını cok yoruyosan normal bebek de cidden çok hareketli maşallah durmuokı bakaım dedi :)

bu sebeplerden normal agrın her hamıle yasar ama yorulma buyuk temzılık bayram temzılıı yapaım deme dedı öle işte kızlar iyiyidi yanı

bebıs 215 gr olmuş :nazar: :nazar: hersey yolunda ikili temzı oldugu ıcın üçlüye dörtlüye gerek yok ama afp (alfa feto protein) testi yaptır

dedi kan verdım bı de ıdrar testı verdım geldımmmm :)
masallah bebisine canim cok sevindim inanki boyle guzel haberler duymak insana umut veriyor
ins tamamina ereriz hepbirlikte saglikla :)
benimde yarin kontrolum var cok heyecanliyim :) bebiside cok ozledim

kızlar bugünden beri çok sancım var.doktorada gitmedim gaz sancısı diye.geçmek bilmiyor.sabah işe giderken soguk süt içtim ondan sonra oldu.20 dakkada bir sancı tekrarlıyor.gaz sancısına ne iyi gelir bilen varmı.adaçayı yada papatya çayının bir faydası olurmu
ada cayi icme tehlikeli
nane kekik cayi sinemaki dereotu biberiye bunlardan uzak durmak lazim aklinda bulunsun
papatyayi bilmiyorum. yagsiz sutler var onlardan icebilirsin oda gaz yaparsa yogurt ye sutten bile daha iyiymis
gecmis olsun

bu arada gobek deligimin tam yaninda yeni catlaklarim cikti yani nasil oldu anlamadim kizima hamileyken birtek
kenarlar catlamisti bunda tam ustte hemde bu haftada cok kotu olucak sanirim bu gidisle gobek kismim:((

kızlarrr günaydınnnn hayırlı cumalarrr :))
ayşemm kzuumm kaçırdım ben galiba iyisin bişeyin yok demii???

Günaydın güzel anneler ve bebekleri.. umarım güzel ve hayırlı bir gün geçiririz.. hayırlı cumalar hepimize...

Back
X