bir kızım var , bu da erkek miş gördük :) sağlıkla alalım inş.. herkes gibi..
canım benim nasılsın? bugün yağmurlardan elektirik gitti geldi, işti güçtü derken bakamadım topiğe...bu yıl samsunda gök delindi mübarek.. canım bebişin iyi olmasına sevindim, ağrım var doktora gidicem yazını okuyunca endişelendim ama bunu okuyunca çok mutlu oldum gözün aydın.. ama dikkat et kendine güzelim ya mutfağı indir kaldır , onu yap bunu yap pire gibi durmuosun durduğun yerde... az da dinlen bebiş de rahat etsin içerde..
Şurubunu icebilirsin ins canim kan ilaclari onemli cunku
gunaydin hanimlar
siz misil misil uyurken bende temizlik yaptim sicaktada sipir sipir terletiyor temizlik ya
simdide dinleniyorum camasrlari mak koymam yemek yapmam birde pazara gitmem lazim
daha cok isim var kucuk cadi eve gelmeden bitirsem cok iyi olucak :)
masallah bebisine canim cok sevindim inanki boyle guzel haberler duymak insana umut veriyor
ins tamamina ereriz hepbirlikte saglikla :)
benimde yarin kontrolum var cok heyecanliyim :) bebiside cok ozledim
kızlarrr günaydınnnn hayırlı cumalarrr :))
ayşemm kzuumm kaçırdım ben galiba iyisin bişeyin yok demii???
herkese hayırlı cumalar.ya canım senin bulantıların geçmedimi daha.allah yardımcın olsun.bi doktora git bakalım inşallah önemli bişey çıkmaz..herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar.
günlerdir gelemedim.çok kötüyüm ağzıma tek lokma süremiyorum acillere gidiyoum.serum takılıyo fayda ediyomu bilmem.
neyse en son dahiliyeye gittim midmden sebep.tahlil istedi.hemogram çalışamadık kanda sorun oldu dediler.
dün akşam acile gittiğimde bidaha yaptırayım dedim.ama kan değerlerim öle düşmüşki makina okumuyormuş.plt değerim falan düşmüş.
buda tehliklei bişe Aallah korusun biyerim kanasa durduralmicak.
bugün izmittekli hem romotoloji dr.umu hemde kadın doğuma ulaşmaya çalışıcam.büyük ihtimal beni yatırırlar.bebeğim için endişeleniyorum.dualarınızı bekliyorum herşey çokgüzel giderken neden böyle oldu anlamadım.
bu arada çarşamba günü 4lü testimi aldım sonuçlar çok güzel.bi bu moral oldu işte.
Kızlar şoklardayımmm!!! Benim ufaklık kız değilmiş erkekmiş!!!
herkese hayırlı cumalar.ya canım senin bulantıların geçmedimi daha.allah yardımcın olsun.bi doktora git bakalım inşallah önemli bişey çıkmaz..
.
herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar.
günlerdir gelemedim.çok kötüyüm ağzıma tek lokma süremiyorum acillere gidiyoum.serum takılıyo fayda ediyomu bilmem.
neyse en son dahiliyeye gittim midmden sebep.tahlil istedi.hemogram çalışamadık kanda sorun oldu dediler.
dün akşam acile gittiğimde bidaha yaptırayım dedim.ama kan değerlerim öle düşmüşki makina okumuyormuş.plt değerim falan düşmüş.
bugün izmittekli hem romotoloji dr.umu hemde kadın doğuma ulaşmaya çalışıcam.büyük ihtimal beni yatırırlar.bebeğim için endişeleniyorum.dualarınızı bekliyorum herşey çokgüzel giderken neden böyle oldu anlamadım.
bu arada çarşamba günü 4lü testimi aldım sonuçlar çok güzel.bi bu moral oldu işte.
canım çok gecmıs olsun çok üzüldümneden böle oldu kı yaa
Rabbıma cil şifalar versın ınsallah kand egerlerın düzelir...peki kan degerlerın dusuk oldugu halde sne halsızlık
rahatsızlık hıssetmedın mı yanı o kadar dusmus dediğine göre ? ya cok gecmıs olsun yatırırlarsa da ınsallahh
kan degerlerın nromale dönüpte cıakrırlar canım sen canını sıkma ınsallah bısey olmıycak
geçmiş olsun Allah şifa versin
bebişine maşallah testleri iyiyse keyfi yerinde demekki
sağol inşallah öyldir.o iyi olsun bende iyi olurum inşallah.
canım çok gecmıs olsun çok üzüldümneden böle oldu kı yaa
Rabbıma cil şifalar versın ınsallah kand egerlerın düzelir...peki kan degerlerın dusuk oldugu halde sne halsızlık
rahatsızlık hıssetmedın mı yanı o kadar dusmus dediğine göre ? ya cok gecmıs olsun yatırırlarsa da ınsallahh
kan degerlerın nromale dönüpte cıakrırlar canım sen canını sıkma ınsallah bısey olmıycak
benimki ilginç ben başından beri çok iyiydim bulanmadı hiç midem.şimdide reflüdenmidir nedir bide mide boş sürekli kusuyorum anlamadım
inşallah
iyidir annesi baksana testiniz güzel çıkmış
ayşe senin adına sevindim bebiş gayet iyiymiş , inşallah hep böyle devam edersiniz , benimde 3 lü testim iyi çıktı çok şükür.
bilgilerimi daha önce yazmıştım ama yeniden yazarım
istanbul 2.bebiş erkek 33 yaşındayım
anlamadım halsizlik var biraz aama bişey yiyememektendir diye çok takılmıyodum.çünkü hep açımyemek yemeği unuttum.ayran ev yapımı meyve suyu süt içebiliyorum ancak.bebeğim için üzülüyorum ben yiyemiyorum o napıyodur diye.sağol canım inşallah ben ve bebişim iyi olup geliriz.
fbetuly
ekleıdm canım :)
sağol ınsallah hepimiz sağlıkal devam ederiz :) maşallahh sizeee
anladım canım yıyememkten de oalbılır tabıı ınsallah degerlerın düzelir canım bi an önce
senın sağlığın ıcın çok önemli Rabbim acil şifalar versın
o zaman başka bir sebebi vardır.inşallah en kısa zamanda düzelirsin.
Geçmiş olsun arkadaşım. Kısa zamanda iyileşirsin inşallah...
Herkese günaydın kızlar.Hayırlı cumalar.
Bugün sanırım her zamankinden daha fazla duanıza ihtiyacım var.
Geçmiş olsun arkadaşım. Kısa zamanda iyileşirsin inşallah...
Herkese günaydın kızlar.Hayırlı cumalar.
Bugün sanırım her zamankinden daha fazla duanıza ihtiyacım var.
ahhh cnm yaaa maşşallahh bizimki uykucu seninki hareketli :)) herşey yolunda olsunda verdiği ağrılar hiç sorun diil valla iyi olmana çok sevindim kuzucum dikkat et kendine yorma kendini olurmu kuzucumm :))canım sneın tabloda kaydın yok yaş kilo şehir doğacagı tarıh ı yazrasan ekleım :)
hayırlı olsun bu arada ne guzel bı kız bı erkek :)
canım hamdolsun iyiyim agrım vardı ıste bı haftadır takmıodum ama dun artınca bi gideım dedım 15 gundur flnda
gıtmmeıstım doktora kasındımdedım bı gozukeım ıyıkı de gıtmısım afp zamanım gecıomus kan verdım bugun 2 de cıkıcak
sonuc bakalım :)yoruluyorum galıba cunku dınlenınce hemen gecıo karnımın agrısı canım dün akşamda bulasık
makınasını çalıştrym die girdim mutfaga anam bı baktım bu seferde karınca ay kriz gecırıcektım nerdeyse hayııırr die bi çığlık
hayır açıkta gelecekelrı bısıde yok şeker fln. zaten yenı temızledım nerden cıkmıslar anlamadım yaa neyse eşim sakın elleşme
zaten oturmuyosun dedi çıktım yattım uyumusum güzelce :) ilk defa evımde karınca gordum yalnız kaç yıldır neyse hayırlısı
canım surubu ıcmek daha kolay oldu ya :) valla ıcemeıdm bayadır kan hapını stres yapmsıtım üzülüyodum
demır çok önemlı evet demıre basladık bakalım darısı elevıtın basıan hala bulantım oldugu ıcın ıkısı de zorluo benı :)
ohh ne güzell benımde evde eşyalarım toplancak yerleşltirilek dagınık duruo baksa ısım yok da
onu da bı halletsem valla mutfak işi temzılık ısı bırıkmesın dıe onalrı yapiom diğerleir kalıo bu seferde :S
evet canım iyi oldugunu duyduk rahataldık amın ınsallahhh
ınsallah sen de güzel haberler alırsın canım :)
günaydın canım hayırlı cumalar
karnımın alt tarafı agrıodu bı haftadır da dun artınca dr gideım dedim...haraket edıodu kötü bişi gelmedi
aklıam ama ne bıleım :) maşallah bebıs ıyıymıs canım çok hareketlıymıs zaten rahım kaslarının gerılemsınden dolayı normal
ağrı bı de bebek gerıo normal dedı en basındna berı böle bebegın haraketlı napıcan dedi :) aman iyi olsun da
olimpiyat düzenelsin içerde problem değil2012 uterus olimpiyatlarıı öyle işte bi de yorulma dedi :)
ay inşallah yaa bi yer olsun artık..evde oturmak istemiyorum.... kpss ye hamileyken çalışmak büyük bi zulüm olsa gerek..ben bu halimle ne kadar zorlandım..ve stres de cabası...inan hamile olsaydım düşürmüştüm çocuğu....1 yılını heba ediyorsun,tüm sosyalliğinden feragat ediyorsun ama 2 saatte olan oluyor...
ve siz hamileyken o hormonlarla heralde kütahya eskişehir savaşının kaybedildiğini okudukça ağlarsınız:))))
hatta neden çay sadece karadenizde neden başka yerde değil yazık ama vehuuu diye de ağlayabilirsiniz:))))
canım hamdolsun iyiyim agrım vardı ıste bı haftadır takmıodum ama dun artınca bi gideım dedım 15 gundur flnda
gıtmmeıstım doktora kasındımdedım bı gozukeım ıyıkı de gıtmısım afp zamanım gecıomus kan verdım bugun 2 de cıkıcak
sonuc bakalım :)yoruluyorum galıba cunku dınlenınce hemen gecıo karnımın agrısı canım dün akşamda bulasık
makınasını çalıştrym die girdim mutfaga anam bı baktım bu seferde karınca ay kriz gecırıcektım nerdeyse hayııırr die bi çığlık
hayır açıkta gelecekelrı bısıde yok şeker fln. zaten yenı temızledım nerden cıkmıslar anlamadım yaa neyse eşim sakın elleşme
zaten oturmuyosun dedi çıktım yattım uyumusum güzelce :) ilk defa evımde karınca gordum yalnız kaç yıldır neyse hayırlısı
günaydın canım bil ki duamdasın durum her ne ise Rabbim kolaylaştırsın ağırlığını alsın inşallah...
inşirah ve duha oku ferahlarsın canım...
1. (Ey Muhammed!) Senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
2, 3. Belini büken yükünü üzerinden kaldırmadık mı?
4. Senin şânını yükseltmedik mi?
5. Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
6. Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
7. Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
8. Ancak Rabbine yönel ve yalvar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?