selam kızlar nasılız bugün aranızda egzersize ya da pilatese başlayan var mı merak ettim ben bu günlerde başlamayı düşünüyorum da yapanınız varsa videolar var mı paylaşabilir misiniz
gyno ferro sanol kullanan var mı? ben bu hafta başladım ama bağırsaklarımı mahfettiafedersiniz şiddetli ishal yaptı ((
kızlar doktora gittim dr gorur gormez aaa ayşeee nerdesın sen dedi :) doçtan berı ugramamsıtım nerdeyse 15 gun oldu tabıı :)
söledım böle böle kromozom temız cıktı kalptede sorun yokmus baktırdım dıye çok mutlu oldu eşim geldı sonradan yaa çok sevındım
güzel haberleınızı alıcna dedi :) ultrasonda baktı hersyeı çok ıyı maşallah gelısımı önde ve karın agrıma da plasenta aşağı
doğru gelısım göstermıs bı de kendını cok yoruyosan normal bebek de cidden çok hareketli maşallah durmuokı bakaım dedi :)
bu sebeplerden normal agrın her hamıle yasar ama yorulma buyuk temzılık bayram temzılıı yapaım deme dedı öle işte kızlar iyiyidi yanı
bebıs 215 gr olmuşhersey yolunda ikili temzı oldugu ıcın üçlüye dörtlüye gerek yok ama afp (alfa feto protein) testi yaptır
dedi kan verdım bı de ıdrar testı verdım geldımmmm :)
kızlar doktora gittim dr gorur gormez aaa ayşeee nerdesın sen dedi :) doçtan berı ugramamsıtım nerdeyse 15 gun oldu tabıı :)
söledım böle böle kromozom temız cıktı kalptede sorun yokmus baktırdım dıye çok mutlu oldu eşim geldı sonradan yaa çok sevındım
güzel haberleınızı alıcna dedi :) ultrasonda baktı hersyeı çok ıyı maşallah gelısımı önde ve karın agrıma da plasenta aşağı
doğru gelısım göstermıs bı de kendını cok yoruyosan normal bebek de cidden çok hareketli maşallah durmuokı bakaım dedi :)
bu sebeplerden normal agrın her hamıle yasar ama yorulma buyuk temzılık bayram temzılıı yapaım deme dedı öle işte kızlar iyiyidi yanı
bebıs 215 gr olmuşhersey yolunda ikili temzı oldugu ıcın üçlüye dörtlüye gerek yok ama afp (alfa feto protein) testi yaptır
dedi kan verdım bı de ıdrar testı verdım geldımmmm :)
selam kızlar 6 gündür çeşmede tatildeyiz kojayla ondan pek gıremedım o şimdi maça dalmısken sıze bakayım dedım herkesın hersey yolunda gıbı maşallah.bende korka korka denıze gırıyorum havuza gırmedım mıkrop vs kapmıyım dıye.hafıften karnım cıktı:)bikiniyle de cok hoş oldu valla mıllet cok yemekten sanıyordur ama o benım minik casperim:)ayın sonu olsada minıgımı görmeye gıtem bıde obstetrık ultrasona gırcekmısız ne oldugunu bılmıyorum ...çoook öptüm hepınızı bol bol u ıcın,gülümseyın ve bebegınızı oksayın...:))
ohh çok şükür Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...kıs senin bebiş te elif gibi olcak o da kıpır kıpırdı:)))
neyse şükür topic beni bağrına bascak yakında:))) belki hamile değilim ama işte buraya takılmakla bi adım attım:)) şimdi sıra biyolojik adımda duy kocam duy:))
benimde ismimin altında hamileliğimin bilmem kaçıncı haftasındayım,bebeğimi kucağıma almama şu kadar gün kaldı yazısı yazsın artık:))
canım benım eşimde hep erteledı durdu hep erken dedı halbukı 33 yasında adambende 27 daha neyı beklıcez dedım sonra yapalımmı yapmayalımmı dıye ugraırken hamıle kalmısım en basta o ıstemedıgı ıcın bıraz sıkıntı yasadım hıc ılgılenmedı benı bıraz üzdü ama sımdı heyecanla beklıyor unutma bız annelıgı onu karnımızda hıseder hıssetmez yasamaya baslıyoruz ama babalık bebek doğunca baslıyor maddı acıdan cok sıkıntınız yoksa ertelemeyın.ınsallah en hayırlı zamanda sende gün saymaya baslarsın:)
inşallah canım...
maddi açıdan çok sıkıntı yok ama hep bir sebep buldu...önce erken dedi sonra bn kpss'ye hazırlanmaya başladım onu sebep etti...
şimdide sonuçları bekliyoruz ve atamalar kasımda,bu sefer de atama tarihine kadar bekleyelim neresi çıkcak belli değil diyor....
ama söz verdi ocağa kadar beklicez ocaktan sonra nasipse deneyecez tabii bir sebep daha çıkmazsa önümüze çünkü 28 yaşındayım...
bende 2 yıl kpss rezıllıgıne hazırlandım sonra 1 yıl ayrı sehırlerde yasadık ben guneydogudaydım o konuda eşin haklı durumunuz netlesmeden bebek ısıne gırısmeyın cok sıkıntılı oluyor etrafımda gördum cunku.inşallah en hayırlı zamanda rızkıyla saglıkla gelır mınıgınız:)
Ayşecim sevindim cnm önemli bişiy yokmuş şükür.Kuzunada maşallah olsunSen yinede dikkat et bacım çok yorma kendini....
ohh çok şükür Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...kıs senin bebiş te elif gibi olcak o da kıpır kıpırdı:)))
neyse şükür topic beni bağrına bascak yakında:))) belki hamile değilim ama işte buraya takılmakla bi adım attım:)) şimdi sıra biyolojik adımda duy kocam duy:))
benimde ismimin altında hamileliğimin bilmem kaçıncı haftasındayım,bebeğimi kucağıma almama şu kadar gün kaldı yazısı yazsın artık:))
Kizlar bende gyno ferro sanol kullaniyorum 2aydir fln ilk baslarda ishal yapti ama gecti simdide kabuzliktan şikayetciyim bu yuzden cok kaysi yedin ve simdi alerji oldum pazartedi gununden beri kasiniyorumbu arada ben yaklasik 2 yildir ferro sanol kullaniyorum kansizlik icin o yuzden vucudum alismis olabilir cok bi degisiklik hissetmedim
ayşecim bizide kız bebiş olarak kaydedebilirsin artık
inşallah canım...
maddi açıdan çok sıkıntı yok ama hep bir sebep buldu...önce erken dedi sonra bn kpss'ye hazırlanmaya başladım onu sebep etti...
şimdide sonuçları bekliyoruz ve atamalar kasımda,bu sefer de atama tarihine kadar bekleyelim neresi çıkcak belli değil diyor....
ama söz verdi ocağa kadar beklicez ocaktan sonra nasipse deneyecez tabii bir sebep daha çıkmazsa önümüze çünkü 28 yaşındayım...
İyi Geceler Kızlar,
Benim yine hiç uykum yok ya.Elimde kefir uykumun gelmesini bekliyorum ama yokk.Yine sabahlamak istemiorummm
kefir nasıl bişi
ayrana mı benzıo ,süte mii
ben hiç içmedim uykuya faydası var mı
dun gece 4gıbıydı uyudum 11de kalktım
umarım bu gece uyurum,
12. haftada %80 kız demişti. Gerçi benim adam yüzünden oldu galiba. Ben görüyorum erkek deyince doktor da kıza benziyo dedi :) Herhalde 4. ay sonunu beklemek en iyisi.
Kandırıkçı çıktı bizimki, büyüyünce de böyle yapmasa bari :) Şimdi durumu bilip idrak etse kıkır kıkır gülerdi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?