- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
şuanda çok şkür iyiyim .yemek yiyebiliyorum ve karnım acıkıyo.midemdeki şikayetlerde yok deneecek kadar azaldı.
çokk sağol tubacım inşallah bayramda evimde olabilirim.sende randevundan gzel haberlerle dönersin inş.
haklısın canım.inşallah eşin de özeleştiriler yaparak sonunda doğruyu bulur,eşine ve çocuğuna sahip çıkar.
fesleğenim canım nezordur çektiklerin ama sakın kendini suçlama bunu yaşıyacakmışım diye bak inan kendini suçladıkça okadar neden bulursun ki benim dayı kızım vardı tek boşanan eşi aldatmış eve kadın getirmişti yıllaR sonra bile boşanmasaydım bize ev açsaydı baksaydı dedi ama biz yetişme olarak kaldıramazdık oda hep kendini suçladı ne tedaviler gördü diğer taraf rahat yaşadı ama zaman ve rab okadar güzel şeyler yapıyorki ama inan ilk eş ilk eş inşallah eşin aile ve yuvanın farkını anlar iki tarafada nasıl davranması gerektiğini bilir hele maddi manevi bağ varsa inan hepimiz ilk yıllar çok şeyler çekiyoruz eğer senin çok büyük bi saygısızlığın yoksa onun aradaki farkı şimdiye anlaması lazımdı yoksa evet affet kabul et git ailesine saygı göster ama şimdiye kadar anlamayan sana 1adım gelmeyen aile şimdi herşeyi silip başa dönsen bunu da başına kakıp dah baskıcı olurlar yoksa evladını düşünen yuvasını düşünen aile şlimdiye kadar git eşini getir bak yavrunuz olcak bidaha deneyin derdi ve kendimi senin yerine koysam eşimle çok iyide olsam benimkinin anası dul oğlan ve tek desem yeri var nelerimize engel oldu enson ben bırakıp ailemin yanına dönecekken eşim bende gelirim deyince azcık düzeldi e ama benim eşimin yaşı var ve idareyi biliyor bak beni hep üzüyor diye 3aydır kendi gidiyor ben gitmiyorum eh bayramda 2gün bir aradayız ozaman azcık sokacak ama okadara da kulağımı tıkarım
ama canım ara eşini bebiş var sen de bizi özlemiyomusun içimdeki kıpırdanan şeyi hiçmi merak etmiyosun de bunda inan bişey yok osenin hala eşin ve helalin bazen inan yüzsüz olmak daha iyi yapamayız yapımızda yok ama yuva kurmak kadar onu kurtarmakta sevap
ve biliyosun bende mehmedican gibi eşinin sevdiği bi büyüğün araya girmesinden yanayım siz konuşamıyosanız inan bi büyük bazen çoğu şeyi halleder bide bazı erkekler ne inatçı olup küsebiliyor ah ne pişman olacak kaybedip içindeki sevgin ona karşı bitince ama iş işten geçmiş olacak haberi yok
cok uzuldum gercekten gurur yapma bence en azindan bebegin hatri icin
sen ara konusmak istedigini bu surecten yiprandigini anlat rahatsiz oldugun yonleri soyle
degismesini istedigin konulari konus birlikte aile psiologuna gitmeyi deneyin hatta
yani kurtarmaya bak canim madem esini sevyorsun bu adimi sen at derim
tabi ondada isik gorursen devam edersin yok gormezsen artik kotude olsa bir sonuca varirsiniz
onunda orda cok rahat ve mutlu oldugunu dusunmyorum belki oda gurur yapiyordur
yakin mi oturuyorsunuz esinin ailesinden uzak bir yere tasinirsiniz yani hersey konusmayla duzelir diye dusunuyorum
insallah duzelir canim Allah yardim etsin
canım üzülmekte ve kendide yedirememekta çok haklısım.sonuçta sen hamilesin onun alttan alması lazım.iyimsin diye merak etmesi lazım.ama bilmiyorumki ne denir.sen gitsen arasan eşin aynı tavırlara devam edecek aramasan gitmesen annenin evinde kendini yiyeceksin.bir müddet daha akışına bırak bakalım
Gunaydin kizlar nasilsinuz esim bu hafta da gitti ise evde yalnizim yani bende temizlik yapcam yarin doktor kontrolum var cok heycanliyim ayrintili ultrasona gircekmiyim acaba bide bu doktora ilk defa gidicem ins memnun kalirizfeslegencim canim seni cok ii anliyorum cok degil daha bir ay once bende annemin evine gittim bizde 13 aylik evliyiz daha ve senin dedigin gibi tartismalarimiz hep baskalri yuzunden oldu cok yiprandik ikimizde o kadar cok agladim ki ama en son annemin evine gittigimde esimle telde konustuk biraz hallediyo gibi olduk bende bebegim icin ve esimi sevdigim icin gldim evime oda anladi hatasini bende anladim bizi bu duruma düşüren kisiyi ben zaten biliyodum ama en son olayda iice kendini gosterdi bu kisi esimin cok yakini oldugu icin bisey demedim esime cunku o kisiyi sucladikca baktim esim ona yoneliyo esimi kaybetmek istemiyorum sabrediyorum inan esim de anliyo yavas yavas ben esimle iim simdi cok sukur benden sana tafsiye esinin pesini birakma bu isler sabir isi biraz bir muddet ayiya dayi de yani ara esini konus ama sakin ailesi hakkinda bisey deme sen bisey demezsen esinde yavas yavas anlicaktir bence
Merhaba Kizlar.feslegen gercekten zor şeyler yaşıyorsun heleki eğer bebeğiniz varsa hersey iki kat zor oluyor.cocuk sahibi olmak cok fedakarlık gerektiriyor sedececbakimiyla alakalı değil onun gelecegi sıcak bir yuvada anne ve babasıyla yasamasını sağlamak yuvayı bir arada tutmak bu yük maalesef hep annelere düşüyor.tabiki hakarete,ihanete maruz kalıyorsan isler değişirama öyle tahmin ediyorumki sizin sorunlarınız çözülmeyecek boyutta değil.aslinda ikinizinde böyle bir zamanda gurur yapma gibi bir lüksünüz yok ben olsam onu arar(seninde sinirlerin biraz sakinlesmistir)evet hayatım bundan sonra böylemi devam edicez bebeğini ve beni hiç özlemicekmisin?bukadar kolaymi yani?sen ve bebeğimden başka hiç kimseyi düşünmek istemiyorum seninde böyle olmanı istiyorum.belkide bir yerde buluşup sorunlarınıza konuşarak çözmeye çalışabilirsiniz.cok yeni evlisiniz eminim birbirinizi cok özlediniz içindeki kötü sese kulak verme bir adım at.yinede sana aynı karşılığı vermezse o bilir karısını ve bebeğini kaybeder.
benzer durumu bende yaşadım.eşimin ailesi yüzünden bi cok kez tartıştık eşimle.
ama ben asla boyun egmedim ve resti ceken ben oldum
eşimde beni tehdit etti bu böle gitmez boşanalım v.s dedi
bende ozaman defol git evden hemen boşanma dilekcenide ver dedim.dilekceyi ver davayı ac senden boşanmayan insan degil dedim :)
evden gitmedi ama baya bi küs kaldık.onun hiç bir ihtiyacını yapmadım.ne camaşırını yıkadım nede ütüsünü yaptım.kendime göre yemegimi yapıp yedim içtim keyfima baktım
o yokmuş gibi davrandım.en sonunda o dayanamadı geldi konuştu ve düzeltti benle arayı.sonrasındada ailesi yüzünden asla tartışmadık.
yani kadın olarak geri adım atmamak lazım bazı durumlarda.kararlı olmak cok öenmli
bi karar verdiysen ve kendinden eminsen kararının arkasında dur.asla geri adım atma karşıdan olumlu bir yaklaşım görmezsen
Birde kadının evi bırakıp ailesinin yanına gitmeside dogru degil.haklıyken haksız pozisyona düşersiniz.
erkek kendi hatasını unutur senin evi terkettigin konusu üzerinde durur ve cevresindekilere bu şekilde anlatır.herkesde kadını haksız görür.
seni aramamasının nedeni senin evi terketmenden dolayı olabilir.o da gurur yapıyordur belki.
senin tek hatan evi terketmen olmuş cnm.umarım senin için hayırlısı olur.
feslegencim bence esini sen ara..oturun dogru duzgun konusun bebeginizin hatiri icin. maalesef erkekler bazen cok dusuncesiz oluyolar. heleki evlendikten sonra aileleri cok kiymete biniyo. sen simdi hamilesin olay uzadikca kendi kendini yiyip bitireceksin bu soru isaretleriyle. ara bakalim derdi neymis..ailesini cok mudahil etmeyin hayatiniza. biz de yasadik esimin ailesinden dolayi sorunlar.. ama Allah var esim bana hic bisey demedi. neler demedim ki ona ailesi ile ilgili ne sozler...bana boyle konusamazsin bile demedi. ben de mesafeliyim ailesine karsi. seviyo muyum onlari hayir, bana yaptiklarini unuttum mu hayir..ama esimin hatrina resmi de olsa bir araya geliyorum hal hatir ediyorum..
Canımcım inan üzülüyorum durumuna ve her zamanda seni görünce aklıma geliyordu acaba evine gitti mi eşiyle barıştı mı die..Demekki hala herşey aynıAma benimde tavsiyem diğer arkadaşlarında dediği gibi senin eşini arayp konuşmam.Daha da uzarsa zaten arada hiçbişey kalmıcak..Boşver gururu filan enazından son kez eşinin sevgisi için doğacak bebeğiniz için sen adım at.Erkekler hatalıda olsa önce adım atmayı bilmiyorlar..Sen ara eşini konuşmak istediğini söyle herşeyi boşverin ama eski konuları çok fazla deşmeden ailesiyle ilgili konulara çok girmeden yapın bunu.Bebeğinizle ilgili geleceğiyle ilgili beraber yapabilceklerinizle ilgili hayallerinizle ilgili güzel güzel tatlı tatlı konuşmaya çalışın.Bence işe yarayacaktır.Ve sen bişey deme ailesiyle ilgili bırak zamanla o anlasın...Sabrın sonu selamet canım biraz sabır et bak daha 1 yıl olmuş evleneli olur ilk bir kaç yılda böle şeyler.Neyse ara eşini cnm ne hem kaybedersinki....Enazından onu bile denedim dersin.....Umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer..Dualrım seninle....
Esini en iyi sen tanirsin. Herkesin huyu suyu olaylara tepkisi farkli olur. Mesela benim esim asla o kadar beklemezdi oyle ya da boyle iletisim kurar ve bir sonuca vardirirdi ( olumlu veya olumsuz). Ama senin esin farklidir. O kadar sure aramamasinin bambaska nedenleri olabilir. Ve dedigim gibi bunu en iyi sen bilebilirsin. O yuzden bence icinden gelen sesi mantigini da kaybetmeden dinle. Emin ol sen ne yaparsan yap eger bitmeyecekse evliliginiz bitmez. Cok kafa yormaya kendini yipratmaya gerek yok. Hersey olacagina varir lafi var ya o gercekten dogru ozellikleozel iliskilarde. Umarim bebeginiz ve sizin icin hayirlisi neyse o olur ve sonunda cok mutlu olursunuz.
Canım benim ya çok üzüldüm inan..Kimbilir sen ne haldesindir...
Yaşadıklarını en iyi sen bilirsin.Sorunlarınız gerçekten çözülemeyecek ya da seni çok yıpratacak şeylerse bunların bi şekilde düzelmesi gerek.Eşini en iyi sen tanırsın. Nasıl davranman gerektiğini biliyorsundur. Eşin de gurur yapıyo bence ama 20 gün uzun bir süre.Bence arayacaktır,daha doğrusu kendine kalsa arardı şimdiye kadar,ama ailesi dolduruyor belki de.Ne biçim bi aileymiş bu ya, eşin aramak istemese bile onların baskı yapması lazım aranızın düzelmesi için.Sonuçta ortada bebek var. Ben de eşimle tartıştım 2 gün önce, sanırım hamileliğin de etkisiyle bazı şeyler bekliyoruz.Ama malesef erkekler bizi anlayamıyorlar. Herkesin evliliğiyle ilgili zaman zaman sorunları oluyordur..
Bence biraz daha bekle, gerekirse sen ara.Aynı şehirde misiniz bilmiyorum ama yüzyüze,başbaşa görüşün.Konuşmadan hiçbir sorun hallolmaz malesef.Onun tavrına bakarsın,pişmansa bazı şeylerden ve yapıcı davranırsa ona göre davranırsın..
Akıl veriyomuş gibi oluyo ama ne diyeceğimi bilemedim kusura bakma.Tabi herşeyin en doğrusunu sen bilirsin,karar verecek olan sensin.
İnşallah düzelir herşey.Keşke elimizden bişey gelse...Dualarımız seninle...
çok gü<el yazmışsın acaba telefon açıp bebeğini özlemedinmi die sorsa ne dicek napıcak zaten umursamayıp hala bildiği bildikse bence bitmiştr artık yani insan seviyosa düzelmesede bu kelimeye biraz yumuşar bence feseleğencim valla şöle yap böle yap dieymrum tam olarak sen çekiyosun yaşadakılarını sen biliyosun o bakımdan birazda bebeğini düşün
hımmm canım insanlar gelin almayı hizmetçi alamkla eşdeğer görmeye başladı malesef. canını sıkma ilk bebeğimde benimde başıma geldi eşimle başka bir konuda tartıştık. biraz kafamız rahatlasın dedim aielmin yanına gittim. 20 ghün değil 3 ay görüşmedik bana taciz mesajı çekmediğimi kaldı ne varsa valla elinden geleni yaptı. ama bendede hamileliğin verdiği sakinlikle hiiç ayarımı bozmadım. hiç muhattap olmadım o taciz mesajlarına cevap bile vermedim. sonunda bebeğim strese dayanamadı terketti gitti beni. bu acının üstüne herlade kafasına donk etmiş olan kocam hamile kadına eziyet edilmezden bir ana fikir çıkartmış olmalıki şimdi iyiyiz. ama bana sor bi evlat acısı içinden çıktımı benim canım çıkar o acı benden gitmez. şimdi gene hamileyim.ve hiç bir şey için üzmüyorum kendimi bana bişey için zorlama yaparsa bulunduğum yeri derhal terket bunudamı öldürmek istiyorsun diyorum çıt çıkmıyor. benim sana tavsiyem o bebeği strese sokma inanki annnedeki bütün duygusal değişimler çocuklara geçiyor ve zamavvalı sübyanlrın kalbi buna dayanmıyor. benim yaşadıklarımı yaşama. pardonda eşşek gibi gelecek senin yanına onun için annenlerde olduğun günün tadını çıkart valla
bütün geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.şuan kocaelide hastanede yatıyorum.beyaz kan hücrelerim bitmiş.0dı değerim kanım 7 ye düşmüş.ve yemek borum ve midemdeki şikayetlerimde normal değilmiş vücudumun savunma sistemi olmadığı için mantar enfeksiyonu olmuşum.1ünite kan aldım.ağzıma sürmem için antibiyotik veriyolar.bide kortizonumun dozunu yükselttiler.bebeğim 2 gündür oynamıyodu.burdada hiç bebeğe bakmıyolar.neyse yemeğe başladım az az bizimkide başladı oynaşmaya."birsürü tetkik tahlil hergün kan veriyorum.şimdilik haberler bunlar benden bayrama kadar çıkabilmeyi umuyorum burdan çok sıkılıyorum .
Ayy çok geçmiş olsun.. Hastane zor ama ne yaparsın bazen mecbur kalıyoruz.. Allah yokluğunu göstermesin, muhtaç da etmesin..
Boş ver sen doğsun bi bak nasıl seviyor. Senden bile çok sever. Gözün aydın canım..
Geçmiş olsun canım. Ben de mantar tedavisi görüyorum.. Hamilelik akıntısı fazla olunca ıslak ortamdan kaynaklanıyor... İlaçları hiç istemeyerek de olsa kullanıyorum.
Güvenilir bir iki yer bul.Ama şu büyük markalr değil de. Etine, malzemesine güveneceğin yerler.. Ben ilk oğlumda neredeyse her gün öyle bir yerden yedim içtim. Kendi yaptığımı yiyemiyordum..
FESLEĞENİİİM.. Kuzucum kocanın mükemmeli yok.. Böyle bir sorun yaşamasan başka bir sorun yaşayabilirdin.. Biz de mükemmel değiliz.. Ama eğer yıpratııcı konuşmalara girmeden atlatabilirseniz zamanla herşey daha iyiye gidiyor.. Erkekler ilk zamanlar eş ve aile kavramı noktasında zorlansa da zamanla eşi daha ön plana çıkıyor.. Babalık da erkeği olgunlaştırıyor... Biraz zaman..
canım inanır mısın her sayfaya girdiğimde kızlar düzeldik msjını görürüm inşallah diorum ne zmndır... hala düzelmemiş olmanıza çok üzüldüm.. ama eşinin seni 20 gündür aramamasına da çok kızdım.. belki onunda kendine göre haklı sebepleri wardır ama hamile eşi yirmi gün aramamak olmaz.. ama sende hatalısın.. keşke evi terketmeseydin.. hepimiz eşlerimizle kavga ediyoruz.. hem de ciddi kavgalar.. ama evi terk etmeyi bırak odamı bile terketmiyorum.. o da yastığını alıp gitmeye kalksa kızıyorum kavga da etsek bu yatakta birlikte uyunacak die.. eşin de bu sebepten cezalandırıo bence seni.. evi terkettiğin için haksız durumuna düştün onun karşısında.. şimdi arasan desen ki bebeğini hiç mi özlemedin, erkekler bizim gibi değiller biz içimize düştüğü andan itibaren anneyiz, onlar kucaklarına aldıkları andan itibaren baba... aramasan bu böle uzayıp gidicek.. bu noktada iyi düşün iyi karar ver.. eşini en iyi sen tanıosun.. onu ararsan bunu kabulleniş olarak görüp sana daha mı çok baskı yapar sen bilirsin... bi de aile konusu var tabiki.. sen evi terketmişsin eşinin ailesi de mi hiç aramadı? bu durumda sen eşinden uzak kaldıkça onu doldururlar mı sana karşı? aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık derler ya tam o durumdasın...
diyorum ya ben olsam evi terketmezdim, ya da evi terkeden eşimi çözüm yolu bulmak için asla aramazdım, ilk adımı ondan beklerdim.. ama madem evi sen terkettin, BENCE bir kez gururunu kenara bırakıp ara.. ama tartışmadan, çözüm yolu bulmak için konuş.. eğer telde dayanamayıp kavga ediceksen sakın arama, daha da kötüye gider durum...
şimdi bebek varsa işin içinde bişey diyemiycem ama bu tipte bi adam benim kocam olamazdı cnm.bebeğini sormayan bi adamdan babada olmaz kocada.nekadar kendi kararlarından eminde olsa hamile bir eş var ortada.ben çok iyi bilirim böle tipleri ben eski nişanlıma aynen bu sebeplerden kapıyı göstermiştim.içim çok rahat..maşallah aileside demiyor galba hiç karın hamile diye..ama bunlar benim düşüncem tabi karar o kişinin bebek var ortada..
Canım şunu söylemeliyim ki yazdıklarını okuduğumda senin durumunu düşündüm ve çok üzüldüm atamadım içimden...Çok zor biliyorum ama güçlü olmalısın öncelikle bebiş için sonra kendin için...İnşallah en kısa zamanda eşin hatasını anlar,burda arkadaşlar çok güzel tavsiyeler yazmışlar tabi eşini en iyi sen tanıyorsun kararı verecek olan da sensin ama öfkeyle hareket etme duygularına yenilme canım bence...Evlilikte zaman geçtikçe eşler birbirini daha iyi tanıyor ,anlıyor zaman geçtikçe birbirinizi daha iyi anlayacaksınız inşallah sabret canım benm de 2 yıla yakın olacak evliliğm gün geçtikçe taşlar daha iyi oturuyor yerine oturacakta...Gururuna yenilme canım Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin ve eşinle huzurlu günler diliyorum Allahtan sana ve hepimize...
cok yrma annesi bizimki genelde ben kizimla yada babasiyla konusurken cosuyor benimde komigime gidiyor 17 cm boyuyla bende burdayim diyor yani :)) dr 4 boyutlu resmini verdi cok garip cikmis orda kafasi buyuk gibi:) esim kizkardesimle koca kafali diye dalga geciyordu birde anli genis diye simdi kendi cocugu oyle hakikaten anli cok genis :)) becerebilirsem ekliyim resmini bugun
neyse bne kactim kucuk cadiya tost yapayim kendimede tabi:))
ya bu arada sarkuteri urunleri yiyen varmi? ben yeyince pisiriyorum mutlaka ama zarari olurmu yinede? hep arada kaliyorum
canimda istiyor .ama iyice pisiyorlar
Herkese günaydın...
Size bir sorum var.
Düşünün ki eşiniz ailesinin her dediğini yapmanızı istiyor ve bu konu da da size hiç sahip değil.
Bunu kabul etmediniz. Ve eşiniz hala sizin arkanızda değil...
Bir süre ayrı kalalım dediniz eşinize kabul etmedi. Ve ağzınızdan sinirle boşanma lafı çıktı.
Eşinizin uyguladığı baskıya (psikolojik) dayanamadınız ve annenizin evine geldiniz.
Yaklaşık 20 gün geçti ve eşiniz bırakın sizi, bebeğinizi sormak için bile aramadı.
Ne yaparsınız?
i
canım ya okuyunca ne güzel anlatmışımayşenin dediği gibi derken araştır diye demek istemiştim zaten ikinci bebişmiş sarılıp üzüntüsünü atlatmaya yardımcı yavrusu varmış ama ilk kayıpta araştırılmıyor ve onun genetik ti ya ondan deöiştim ayşenin dediği gibi ama cümleye direk girince olmamış
benim eşim ailesini isteklerini yapmamı istemez ama 1 aydır onun memleketindeyiz.burda çok arkadası var ve beni inanılmaz yalnız bırakıyor.geliyor arada seviyor okşuyor yarım saat yürüyüşe çıkrıo sonra gecenin bir yarısına kadar yok.ben bütün gün onun annesiyle babasıyla evde oturuyorum salak gibi.annesi bu kadın hamile mi rahatsız mı hiç düşünmüyor beni el çantası gibi gezmelere götürüyor.dün aksam dayılarına götürdü ve eşim gelmedi ne yapacakmış orda o sıkılıyormuş biz gidip istediğimz kadar oturabilirmişiz.yani kendi sıkıldığı yere beni gönderiyor.gittiğimz kayınvalidem saatlerce kalkmadı.yalık olduğu için çok esiyordu rüzgar yedim.oturduğumz yerde lavabo olmadığı için saatlerce tuvaletim tutmk zorunda kaldım.sol belim kasığım bacağım ağrıdı kalkalım benim ağrım var dememe rağmen 2. saat daha oturttu beni orada.ben ne napıyım şimdi bu kocayı kaynanayı bütün gece ağladım sinirden şimdide hala ağrım var
Kızlar gecmisi okuyamadım umarım herkes iyidir ben gece acillik oldum ateşim 39,1'e çıktı, sabaha kadar düşürmeye uğraştık. Doktor tek kullanımlik bir antibiyotik verdi bir de minoset. Hala yatıyorum kendime gelemedim. İdrar yolları enfeksiyonu varmış. Acaba diye suphelenmistim ama ciddi bir belirti olmadıgı icin gitmemiştim. Lütfen içinizde kucukbir şüphe bile olsa ihmal etmeyin, sonra benim gibi olmayın
bütün geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.şuan kocaelide hastanede yatıyorum.beyaz kan hücrelerim bitmiş.0dı değerim kanım 7 ye düşmüş.ve yemek borum ve midemdeki şikayetlerimde normal değilmiş vücudumun savunma sistemi olmadığı için mantar enfeksiyonu olmuşum.1ünite kan aldım.ağzıma sürmem için antibiyotik veriyolar.bide kortizonumun dozunu yükselttiler.bebeğim 2 gündür oynamıyodu.burdada hiç bebeğe bakmıyolar.neyse yemeğe başladım az az bizimkide başladı oynaşmaya."birsürü tetkik tahlil hergün kan veriyorum.şimdilik haberler bunlar benden bayrama kadar çıkabilmeyi umuyorum burdan çok sıkılıyorum .
kızlarr günaydınnnn,
bugün doktor kontrolümüz var işte 4 de çıkıcam 5,30 da randevum 4 lü testim çıktı sonuçlarını göstericem ve benim ne yidüğü belirsiz bitanecik yavrum eger bacaklarını açarsa cinsiyeti kesinleştiricez :)) hakkımızda hayırlısı bakalım :)) akşam eve gidince yazarım neler olduuu öpüyorum hepiciğiniziii
benim bebişin cinsiyetide belli oldu
erkekmiş artık listeye benide ekleyiverinnnnnnnn
nasılsın canım umarım herşey yolundadıırrrrrrrr
sağlığın sıhhatin nasıl tatlım
birde benide eklermisin listeye
cinsiyeti erkek olarak canımcım
daha adına kesin karar veremedik
ya biz bebeişin ismini muhammed efe diye düşündük ama çokmu ağır gelir çocuğaa yaa
çok geçmiş olsun.rabbim sabırlar versin.çok çok üzüldüm inan.am bundada bilmediğimiz bir hayır vardır heralde.Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi çarşamba amniyo oldum sorunsuz geçti derken 3 saat sonra suyum boşalmaya başladı 14 saatlik bir sunni sancı verilerek bebeğim tahliye edildi.Herşey Allahtan diyorumve o neylerse güzel eyler diyorum bebeğimi genetiğe gönderdim benimde genetiğime bakılacak size tavsiyem Amniyo yaptırırken 2 kez düşünün derim çünki acabalar insanın peşini bırakmıyor(
ya 18.hafta cinsiyet belirlemek için yeterli bir hafta aslında.nasıl yanılmışki doktorun.kızınız hayırlı olsun diyelim.gunaydin kizlar
dr dan geliyorum bebisin normal saglikliymis herseyiama kiza benziyor dedi dumur olduk
erkekti 18. haftada %99 dedi baska dr anlamadim niye boyle oldu hastane cikisida almistim
iyiki baska birsey almamisim erkek fatma gibi buyutecektik veledi
kesinde demedi dr gelecek ay bakacakmis dr umu degisitirsem acaba?? aslinda seviyordumda
nerdeyse dogunca kesin belli olur diyecek hala kesin demiyor bu ayda yani yuh
dogunca bende anlarim herhalde ne oldugunu :) garip bir hal icindeyim tuhaf olduk valla
saglikli dogsunda birde su cinsiyete bir karar versede dr lar ona gore bende birseyler alsam
mavis battaniye orecektim iyiki baslamamisim :) hey Allahim bu ocak bebekleri de bir alem vallahi tam sopaliklar:)
hayırlı olsun canım.benim bebişin cinsiyetide belli oldu
erkekmiş artık listeye benide ekleyiverinnnnnnnn
günaydın herkese hastanede gün çok erken başlıyor.sabah 6da kahvaltı geliyor düşünün.
bugün doktorlar gelicek dua edinde iyi bişeyler desinler.
bide isim konusu konuşulmuş.ben şimdilik kararımı verdim zeynep miray.
kızlar bu saatte oturmuş cinsyeti belli olmayan bebeğime isim düşünüyorum.
12.haftada erkek demişti dr ama bu sefer sırtını döndüğü için göremedik yani kesin değil.
ama düşündüğüm isimler şunlar yardımcı olursanız sevinirim:
soyadımız çağlayan bu arada.
çağatay
tuna
kerem
atakan
enes
yağız
yorumlarınızı bekliyorumm
arkadaşlar merhaba.tetanoz aşısı için sağlık ocagını aradım 20 hafta oldu dedim.24.haftada yapıyoruz dedi.tetanoz aşısı yaptıranınız varmı kaçıncı haftada yapılması lasım.24. hafta geç değilmi acaba
Günaydın kızlar, herkes iyidir umarım.
Ferdaerd ve fbetuly, çok geçmiş olsun. Allah şifanızı versin en kısa sürede.
Feslegenim, çok üzülüyorum senin için. Çok zor durumun. Bebek için ayrı bi üzülüyorum. Son bi şans verip, bu sefer de olmazsa o zaman daha ciddi kararlar almak daha mı doğru olur acaba? Allah en kısa zamanda hayırlı çözümler nasip etsin ne diyelim.
Bana gelince bebişle iyiyiz. Babamız geldi, özlemişiz. 1 aydan fazla olmuştu, iş için şehirdışındaydı.
Babannemize gittik, bize neler neler almış. Araba almııış, yürüteç gibi bioyuncak almııış, bir sürü kıyafet almış sağolsun. Gitmişken doğumgünümü de kutladık, çok güzel oldu. İyi ki böyle bi kayınvaldem var diyorum, şükrediyorum cidden. Gerisini pek sevmem ama kayınvaldem başkadır. Güzel bi akşam oldu bizim için de. Bakalım bu hafta üçlü test için kan vereceğim ben de. İnşallah yolundadır her şey. Kilo konusuna değinilmiş. Valla ben şimdiden 4 kilo aldım. Umarım ilerleyen aylarda çoook hızlı gitmem.
Hepinize mutlu günler diliyorum.
Bu arada aysecim benim oğlanı da ekler misin listeye?
kızlar bu saatte oturmuş cinsyeti belli olmayan bebeğime isim düşünüyorum.
12.haftada erkek demişti dr ama bu sefer sırtını döndüğü için göremedik yani kesin değil.
ama düşündüğüm isimler şunlar yardımcı olursanız sevinirim:
soyadımız çağlayan bu arada.
çağatay
tuna
kerem
atakan
enes
yağız
yorumlarınızı bekliyorumm
ya biz bebeişin ismini muhammed efe diye düşündük ama çokmu ağır gelir çocuğaa yaa
kızlar 4 lü test için sgk anlaşmalı özel hastanelerde fark alınıyor mu?bilginiz var mı
Herkese günaydın...
Size bir sorum var.
Düşünün ki eşiniz ailesinin her dediğini yapmanızı istiyor ve bu konu da da size hiç sahip değil.
Bunu kabul etmediniz. Ve eşiniz hala sizin arkanızda değil...
Bir süre ayrı kalalım dediniz eşinize kabul etmedi. Ve ağzınızdan sinirle boşanma lafı çıktı.
Eşinizin uyguladığı baskıya (psikolojik) dayanamadınız ve annenizin evine geldiniz.
Yaklaşık 20 gün geçti ve eşiniz bırakın sizi, bebeğinizi sormak için bile aramadı.
Ne yaparsınız?
Slm kızlar umarım herşey yolunda gidiyordur...
Bayram temizliğine kalkıştım ve anca 3 günde bitirebildim
doğumuma kadarda bukadar ayrıntılı temizlik yapmam çok yoruldumm
bugün dr.kontrolü vardı bu kez eşimle gittim belki güzel ilgilenir diye
evt.ilgilendi ama 2 li testimin 1000 altında çıkmasından sonra bana 3lü testi yapalım diyen adam,bu kontrolde sana kalmış sen istiyorum dersen yapalım yoksa ben yapalım demem demesin mi!
sinir oldummmm sinirrrrrr
hastasını yönlendirmeyi bile beceremiyor adam
bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrendim KIZIMMM olucakmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?