- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
hayırlı olsun canım ınsallah hayırlı bi evlat olur :)
ismi de pek güzelmiş :) tabloda düzenledım
hayırlı olsun..ismide çok güzelmiş
hadi bakalım sen yap bizde sende örnek alırız artık..
ne demek canım tek tek fotoğraflar koyarım.. minik meleklerimizin odası rengarenk çok cici olsun dimi ama annesi :)
tekrardan geçmiş olsun dileyen herkese teşekkrler.
doktorlar geldi birsürü konuşup konuşup canımı sıktılar.
kortizon alıyorum zaten ama yükleme yapmaktan bahsediyolar 750 mg falan.is-te-mi-yo-rum.sabahtan beri ağlıyorum
bi kaç tahlil bekliyoruz ona göre karar verilcek.yada kemik iliği nakli falan kafam allak bullak.ben iyiye gidiyorum.ama resmen deneme tahtası gibiyim ders görüyolar üstümden.offffffff
günaydın kızlar nasılsınız bugün? ya geçen günlerde keçeden kapı süslerini paylaşmıştık.. hevese geldim bende netten keçe sipariş ettim bugün elime ulaştı, bende hemen oturum ilk magnetimi yaptım.. biraz acemi işi oldu ama bakın bakalım bende iş var mı? ona göre devam edicem ve minik kızım için kendim bir kapı süsü yapıcam...
Eki Görüntüle 487805 Eki Görüntüle 487806
selam kızlar
hastaneden yeni geldim.bebeğimin cinsiyeti erkekmiş. zaten başından beri içime erkek doğuyordu. kız ismi bile düşünmemiştim. ama ilk çocuğu kız istiyordum ben yaa :44: abileri pek sevmem deartık amacım iyi bi abi yetiştirmek olacak
bütün organlar herşey normal göründüğü için rahatladım ya
bu arada ayshe listede güncelleştirirsen sevinirim.
doğum tarihi 3 ocak.
cinsiyet erkek
ilk bebeğim
isim mehmet akif
yurtdışından katılıyorum
arkadaşlar merhaba.tetanoz aşısı için sağlık ocagını aradım 20 hafta oldu dedim.24.haftada yapıyoruz dedi.tetanoz aşısı yaptıranınız varmı kaçıncı haftada yapılması lasım.24. hafta geç değilmi acaba
tekrardan geçmiş olsun dileyen herkese teşekkrler.
doktorlar geldi birsürü konuşup konuşup canımı sıktılar.
kortizon alıyorum zaten ama yükleme yapmaktan bahsediyolar 750 mg falan.is-te-mi-yo-rum.sabahtan beri ağlıyorum
bi kaç tahlil bekliyoruz ona göre karar verilcek.yada kemik iliği nakli falan kafam allak bullak.ben iyiye gidiyorum.ama resmen deneme tahtası gibiyim ders görüyolar üstümden.offffffff
günaydın kızlar nasılsınız bugün? ya geçen günlerde keçeden kapı süslerini paylaşmıştık.. hevese geldim bende netten keçe sipariş ettim bugün elime ulaştı, bende hemen oturum ilk magnetimi yaptım.. biraz acemi işi oldu ama bakın bakalım bende iş var mı? ona göre devam edicem ve minik kızım için kendim bir kapı süsü yapıcam...
Eki Görüntüle 487805 Eki Görüntüle 487806
AYŞECİM karıncaları ne yaptın?
Normal canım bana da 23. hafta dedi.
Kızlar yaa dün gece benim kanamam başladı... Şimdi azalıyor pembeleşti ama korkuyorum.. Bana çook dua edin..
Ayşecim bu arada dün gecenin Kadir gecesi olduğunu söyleyenler var.. Belki rüyan ondandır.. Ne güzel kıyamet gününde destekçilerin olacak.. Gerçi önce kendi hazırlığımız iyi olmalı ama yetmediği yerde belki yardıma koşarlar..
Rüyalar misal aleminden yansıyanlar olabiliyor bazen.. Allah hayra çıkarsın.
Kızlar yaa dün gece benim kanamam başladı... Şimdi azalıyor pembeleşti ama korkuyorum.. Bana çook dua edin..
Ayşecim bu arada dün gecenin Kadir gecesi olduğunu söyleyenler var.. Belki rüyan ondandır.. Ne güzel kıyamet gününde destekçilerin olacak.. Gerçi önce kendi hazırlığımız iyi olmalı ama yetmediği yerde belki yardıma koşarlar..
kızlar sabah karşı bi rüya gördüm çok etkilendim ya
rüyamda iş yerındeyken kıyamet kopuyodu ama hiçbi alameti görmedım sadece dünya yokolup küçülüyo heryeri
sel basıyo depermler oluyo ınsanların hepsi canlı bır kısı kalmayacak şeklde ölüyorlardı
sonra ben dua ediyordum sesli bi şekilde Allah gunahlarımızı affet bizi cenetine kabul et kaybettiğim bebeklerimi
bize şefaatci eyle diyrodum sonrada karnımı tutup yavrum sen doğmadna kıyamet kopuyo fln diyorum ıs yerındekıler
bızede dua et dıye bagırıyolar bende siz de dua eıdn dıye bagırıyorum cok krokunc bi andı sonra radyo gibi bişeden haber yapılıyo ıste
rusyada böle bi durum yok henuz kıyamet oraya ulasmadı fln diye enteresandı yanı ve o an sadece tüm mumınleri affet
diye dua edıyrodum baska aklıma hıc kımse gelmedı sonra hersey duruldu gıbı oldu ama tam nası bıttı hıc hatırlamıyorum...,
kalktıgımda herseyı hatırlıyodum rüyamda korkmustum ama gülüyordum :S
canım ellerıen sağlık çok güzel olmuş ışık var
kızlar normalde aldırabiliyorum ama bu gün ağdacıya gittim başladı ama alamadı.aldığı yerin kökleri hep kanadıbende alma bırak dedim .çok acıdı.bacaklarımı aldırdım sadece özel bölge kaldı.napçaz orası için acaba?
cnm gecmiş olsun inş önemli bişi degildir.doktora gitmeyi düşünmüyonmu.
benimde cok yorldugum bi gün kanamam olmuştu neyseki cok uzun sürmeden bitti.doktora gittim herşey yolundaydı.
sende temizlik yapıyorsun galiba yorma kendini.
canım mantarın falan mı war da kanadı tüy kökleri? benim öleyken kanıo ve yara oluo.. geçen gün gittim bende aldırdım hiç sıkıntı yaşamadık..
kızlar normalde aldırabiliyorum ama bu gün ağdacıya gittim başladı ama alamadı.aldığı yerin kökleri hep kanadıbende alma bırak dedim .çok acıdı.bacaklarımı aldırdım sadece özel bölge kaldı.napçaz orası için acaba?
Allah iyiliğini versin kııız.. Reklamın üzerine mesajın yakışmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?