2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım hayırlısı olsun doktorların da iyiliğini istio sonucta öyle dğeil mi ?

canım ellerıen sağlık çok güzel olmuş ışık var

cnm hayırlı olsun oğluşun.. ismi de güzelmiş aaa ben abilere bayılırım ilk kız olmak ne kdr zor bilio musun sen? anlayışlı bir abi yetiştirirsen hiç sorun olmaz

Normal canım bana da 23. hafta dedi.

Kızlar yaa dün gece benim kanamam başladı... Şimdi azalıyor pembeleşti ama korkuyorum.. Bana çook dua edin..
Ayşecim bu arada dün gecenin Kadir gecesi olduğunu söyleyenler var.. Belki rüyan ondandır.. Ne güzel kıyamet gününde destekçilerin olacak.. Gerçi önce kendi hazırlığımız iyi olmalı ama yetmediği yerde belki yardıma koşarlar..
Rüyalar misal aleminden yansıyanlar olabiliyor bazen.. Allah hayra çıkarsın.

canım hayırlısı olsun doktorların da iyiliğini istio sonucta öyle dğeil mi ?

AYŞECİM karıncaları ne yaptın?

canım karıncaları gözlemlıyorum gunıcınde ve akşam yoklar sadece sahura kalkınca goruyorum dolabın ıcınde

bu arada doılabın icıını bolaşttım rahatca göreyım dıye bulunduklaır yer belli spreye baktım burda bı aktar var

ama orada yokmuş başka bıyere bakıcam artık sprey ıcın aslında cumartesı bulurdum ben onu ama unutmusum

elbıse derdine düştüm de neyse kı ebıseyı hallettım :)

cnm gecmiş olsun inş önemli bişi degildir.doktora gitmeyi düşünmüyonmu.
benimde cok yorldugum bi gün kanamam olmuştu neyseki cok uzun sürmeden bitti.doktora gittim herşey yolundaydı.
sende temizlik yapıyorsun galiba yorma kendini.

canım kanaman var ve doktora gitmedin mi? ben mi kaçırdım yoksa? geçmiş olsun.. dikkat et kendine..

ay aman o nası rüya öle :) allah korusun hayr olsun bende bıktım artık her gece her gece saçma rüyalar bu ne
beyaz gelinlik gördüm dün gecede kızkardeşim giyiyodu hayr olsun inş

geçmiş ola canım gittinmi doktora çok yoruysun kendini sanırım
nası dün gece kadir geces,ydi kim diyodu onu:26:

saol canım :) bişiler yapmaya çalışıom bakalım ne çıkcak ortaya, orası biraz muamma sen napıosun nasılsın? dinleniosun di mi ? yorma kendini bayram temizliği falan die.. zeynep i de yorgun düşürme annesi içerde

kızlar normalde aldırabiliyorum ama bu gün ağdacıya gittim başladı ama alamadı.aldığı yerin kökleri hep kanadı bende alma bırak dedim .çok acıdı.bacaklarımı aldırdım sadece özel bölge kaldı.napçaz orası için acaba?

canım mantarın falan mı war da kanadı tüy kökleri? benim öleyken kanıo ve yara oluo.. geçen gün gittim bende aldırdım hiç sıkıntı yaşamadık..

İnşallah öyle olur.. Doktora gitmedim, aslında gitmezsem de içim rahatlamayacak... Benim rahim anomalim var bu yüzden bütün hamileliklerim kanamalı.. Bundan daha çok kanamalar gördüm bu yüzden geçer diye bekliyorumm. Aklım bebekte bir kıpırtı bekliyorum.. Hareketleri sürekli farkedilmediği için insan merakta kalıyor.. Gitsem hastaneye yatırırlar mı acaba.. Evde çocuklara kim bakar öyle olura bilmiyorum. Gerçi ben çekinmem iş akadaşlarımdan rica ederim gerekirse gündüzleri bakarlar..

canım mantarın falan mı war da kanadı tüy kökleri? benim öleyken kanıo ve yara oluo.. geçen gün gittim bende aldırdım hiç sıkıntı yaşamadık..

hayır canım mantar falan yok.bir kaç zamandır jiletle alıyordum kalınlaşmış kök yapmış.birde hamilelikte böyle olabiliyor dedi kız.tüyler güçleniyor acı eşiği düşüyormuş.napıcam bilemiyorum.

Allah iyiliğini versin kııız.. Reklamın üzerine mesajın yakışmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…