2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
günaydın mandiş
ne zamandır var bel ağrıları
bende iki bebiş var
bebbişler büyüdükçe oluyordur diyorum aslında ama bilmiyorum
doktor sana neden oluyor dedi peki

bende ona ve kilo alımına yormuştum doktora yarın gitcem randevum yarın sorcam bakalım nedenmiş küpeli
birde son günler de tıka basa yemek yersinde çatlayacak gibi olursun ya nefes almanda sıkıntı olur karnın iyice gerilir filan öyle oluyorum :1:

bende ona ve kilo alımına yormuştum doktora yarın gitcem randevum yarın sorcam bakalım nedenmiş küpeli
birde son günler de tıka basa yemek yersinde çatlayacak gibi olursun ya nefes almanda sıkıntı olur karnın iyice gerilir filan öyle oluyorum :1:

ayyy işte o bana da oluyo yaaa

bi d ebu gece sırt ustu uyyakalmısım gece bi uyandım hem sıksımsıtım hemde kasıkalrım çok fena

ağrıyodu ya gerdırdıgınden sanıyorum baya agrıdı sabaha kadar sola yattım da gecti Allah tan

ayyy işte o bana da oluyo yaaa

bi d ebu gece sırt ustu uyyakalmısım gece bi uyandım hem sıksımsıtım hemde kasıkalrım çok fena

ağrıyodu ya gerdırdıgınden sanıyorum baya agrıdı sabaha kadar sola yattım da gecti Allah tan

evet ya tuvalete sıkıştınmı ardından kasık ağrılarıda yapıyor
sola yatabiliyormusunuz ya normalde ben sağa yatardım sola dönmek zor oluyor bana

tatlım ben bandırmada oturuyorum.aslende balıkesirin köylerinden anne baba tarafı.öyle bi adet olmaz bizde ne biliyim duymadım yada ben hiç.aslına bakarsan ben pek dantel mantel hoşlanan biri değilimdir.annemin çeyizime ördüklerinin birtanesini bırak kullanmayı çeyizde bile sermedim ben.boncuklu saten örtülerden aldım kullandım:34:..eğer öle dantelli mantelli şeylerden diosan yapsada koymam şahsen :9: ama eğer beşik içi dediğin şey anne tarafı herşeyi alıyosa ooohh miss derim:9:cnm bizde sadece beşiği bir taraf alır bebek arabasını bi taraf alır okadar.geri kalan şeyleri heriki tarafta gönlünden ne düşerse onu yapar..bikaç parça bişey alırsa ok. kayınvaldeme sözüm yok kadın yaşlı ama emekli kendisi,bikaç tanıdık yer var gidin alın yazdırın üstüme der,bebek arabasını bile kaç kere sordu almıyomusunuz diye.gerçi onunlada pek anlaşamayız eli açıktır kayınvaldemin ama oğluna düşkündür çok.beni çok üzer ama Hakkını yiyemem bu konuda annemden daha duyarlı çıktı valla:40: :14:anneme kırgınlığım devam ediyor ama kızamıyorumda annem sonuçta..abimle beni aynı eşit derece seviyo bundan şüphe etmem ama abimi daha fazla düşünmesi beni deli ediyo..eşimin ailesi ve eşim herşeyi alıcak güçte diye yapıyosa eğer ki sanmam annem öle biri değil ama ben özensin istiyorum azcık.5.aya girdim ben neler aldım internetten ordan burdan beğenip.biliyo görüyo.tutturmuş 2 tane örgü yelek peşinde..ya bırak herşeyin hazırı var.ki benim evim kaloriferli biz kışın şortla geziyoruz yani:1: erkek olucak benim minnoşum.erkek bebişler zaten sıcağı sevmez..ya benim tek derdim öle bi yapıyoki kendini sanki ben ondan araba ev istiyorum,altı üstü iki bez parçası ..

yok cnm öle dantel filan degil.cocugun ihtiyacı olacak herşey alınıyor.küveti, arabası ,beşigi, kıyafetleri v.s gibi.her memleketin adeti farklı oluyor bizdede adet böle.
acıkcası ben annemden hiçbişi istemedim.evlenecek bekar bi kardeşim var onun ihtiyaclarını al dedim ama dinlemedi.bide ilk torunu olacagı için sanırım cok heves etti.hevesini kırmak isteemedim.
neyse cnm anneninde düşündügü bişi var demekki.cokta kurma kafanda.sen yine annene yakın ol hayr duasını al.oglun dogunca herşey cok farklı olacak emin ol.

canım eltim yokta bi görümcem var oda zaten hasta annesini evine sığdırmadı şimdi bu adamımı alıcak sanmam yani bekar ve antalyada yaşıyor ama yok mümkün değil kayınpederim onla kalmaz. bu yaz bi gidim dedi ki bende dedim istersen biraz daha böyle denize girelecek zamanda git böyle tatilinde keyfi çıksın yok. dinlemedi erkenden gitti. sonra iki gün geçti eşim dediki bana bugün kızkardeşimle konuştum babamla küsmüşler artık konu neyse görümcem hiç konuşmasak daha iyi olur baba demiş lafı tıkamış adamın ağzına oda zor etti tatili geldi.şimdi eşimle atışyorlar kayınpederim sigara içiyor yaa eşimde doktor ve annesinide kaybedeli çok olmadı nşhayetinde üstüne düşüyor oda acaba bak bak çocukları olcak ondanmı içme demeye getiriyorlar diye içinden geçiriyormudur. acaba sinir harbi bu yüzdenmi. ya bu andropoz ne zaman başlar acaba şimdi eşim doktor ona sorsam herşeyi anlatır bilimsel bilimsel ama banada düşmezki bak bak kafasında büyütmüş diyecek. aman zor canım yaa bu yaşta gelin ol bu eğitimle kanal 7 nın sırlar dünyasının fena gelinlerinden biri gibi hisset kendini heheheh ay sinirden güler oldum ben stresede pek gelemem ya tek derdim bu değil BİZ KOCAMLA SEVİŞEMİYOZ YAAA KAYINPEDERİM AKŞAMA KADAR YATIYOO BÜTÜN GECEDE AYAKTA ÖLDÜM KOCAMI ÖZLEMEKTEEENN HÜHÜHÜHÜHÜHÜH
:1::1: ilahi alemsin.
cnm haklısın ne diyimAllah yardımcın olsun
İsim konusunda bebegine Muhammed efe koycak olan arkadaş sendin dimi?kayınpederine bunu sölemişmiydiniz
belki buna bozulmuştur ondan tavır yapıyordur size.kendi isminin konmasını filan bekliyor olabilir.

bende hala kilo alımı yok :1:
kilodan değil de bence bebeklerin büyümesinden dolayı yer açılıyorya gitgide ondan dolayı baskı yapıyor sanırım
ay yok bende daha öyle iştah açılmadı :1:

:1::1: ilahi alemsin.
cnm haklısın ne diyimAllah yardımcın olsun
İsim konusunda bebegine Muhammed efe koycak olan arkadaş sendin dimi?kayınpederine bunu sölemişmiydiniz
belki buna bozulmuştur ondan tavır yapıyordur size.kendi isminin konmasını filan bekliyor olabilir.

yok canım daha ondan haberi yok. bu konuda değil tafrası aslıkda herkes yaşlılık felan diye torum yapmış ama 60 yaşında kayınpederim çkta yaşlı değil.bi kapristir gidiyor mübarek kadir gecesinde inşallah oda huzuru bulur diye dua edicem

Dedim ki, ‘Yâ Resulallah, Kadir Gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?’
Resulullah Aleyhissalâtü Vesselam “Allahümme inneke afüvvün tuhibbü’l-afve fa’fu annî (Allah’ım, Sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affeyle) dersin’ buyurdu“

evet ya tuvalete sıkıştınmı ardından kasık ağrılarıda yapıyor
sola yatabiliyormusunuz ya normalde ben sağa yatardım sola dönmek zor oluyor bana

yaa ben de nromalde sağa yatıyorum ama hamıelyken sola yatınca çok rahat hıssedıyorum

kendımı vücudum arınıyo sankı :) normalde baglasan duramam :D 50 kere dönerimm yatakta

gene de hep soal yatınca uyusuyo bı tarafı ınsanın onun ıcın bısağ bi sol :)

Günaydın güzel anneler.herkesin Kadir gecesi mübarek olsun bütün hayırlı dualarınız kabul olsun insallah.bu geceyi layıkıyla değerlendirelim arkadaslar Allah'ın ümmetine mahsus bu geceyi dualarla süsleyelim.ben bu aksam annemlere gidicem kızımızda uyutup bütün gece ibadet etmeyi dusunuyorum bir aksilik olmazsa tabi.dualarimda sizde varsınız.insallah söyle bir avazda sağlıklı bebekler doğururuz.

canım eltim yokta bi görümcem var oda zaten hasta annesini evine sığdırmadı şimdi bu adamımı alıcak sanmam yani bekar ve antalyada yaşıyor ama yok mümkün değil kayınpederim onla kalmaz. bu yaz bi gidim dedi ki bende dedim istersen biraz daha böyle denize girelecek zamanda git böyle tatilinde keyfi çıksın yok. dinlemedi erkenden gitti. sonra iki gün geçti eşim dediki bana bugün kızkardeşimle konuştum babamla küsmüşler artık konu neyse görümcem hiç konuşmasak daha iyi olur baba demiş lafı tıkamış adamın ağzına oda zor etti tatili geldi.şimdi eşimle atışyorlar kayınpederim sigara içiyor yaa eşimde doktor ve annesinide kaybedeli çok olmadı nşhayetinde üstüne düşüyor oda acaba bak bak çocukları olcak ondanmı içme demeye getiriyorlar diye içinden geçiriyormudur. acaba sinir harbi bu yüzdenmi. ya bu andropoz ne zaman başlar acaba şimdi eşim doktor ona sorsam herşeyi anlatır bilimsel bilimsel ama banada düşmezki bak bak kafasında büyütmüş diyecek. aman zor canım yaa bu yaşta gelin ol bu eğitimle kanal 7 nın sırlar dünyasının fena gelinlerinden biri gibi hisset kendini heheheh ay sinirden güler oldum ben stresede pek gelemem ya tek derdim bu değil BİZ KOCAMLA SEVİŞEMİYOZ YAAA KAYINPEDERİM AKŞAMA KADAR YATIYOO BÜTÜN GECEDE AYAKTA ÖLDÜM KOCAMI ÖZLEMEKTEEENN HÜHÜHÜHÜHÜHÜH

eheueheuehu anaaam hatunun derdine baaakk :9:

kız yapmışınzı yapcanız kadar yüklüsün işte accuk doğru durun :9: :9: :9:

adamda hamıle kadın zaten vukuat yoktur die gece ayakta kalıodur belkide :)

günaydın mandiş
ne zamandır var bel ağrıları
bende iki bebiş var
bebbişler büyüdükçe oluyordur diyorum aslında ama bilmiyorum
doktor sana neden oluyor dedi peki

Canım bendede var bel ağrısı heleki sabah uyanında cok fena oluyorum.benim hamile kalmadan önce bel fitiği başlangıcı teşhisi konulmuştu benimkisi belki o yüzden olabilir.ancak sırt üstü yatarak rahat edebiliyorum oda etkili oluyordur.

bende hala kilo alımı yok :1:
kilodan değil de bence bebeklerin büyümesinden dolayı yer açılıyorya gitgide ondan dolayı baskı yapıyor sanırım
ay yok bende daha öyle iştah açılmadı :1:

sus sus nazarım değmesin maşallah sübanallah küpeli 62 oldum ben yaklaşık on kilo düşünsene :))

yaa ben de nromalde sağa yatıyorum ama hamıelyken sola yatınca çok rahat hıssedıyorum

kendımı vücudum arınıyo sankı :) normalde baglasan duramam :D 50 kere dönerimm yatakta

gene de hep soal yatınca uyusuyo bı tarafı ınsanın onun ıcın bısağ bi sol :)

evet ama dönüşlerde de rahatsız oluyor insan yani bende öyle dönerken bile uyanıyorum

sus sus nazarım değmesin maşallah sübanallah küpeli 62 oldum ben yaklaşık on kilo düşünsene :))

evet ama dönüşlerde de rahatsız oluyor insan yani bende öyle dönerken bile uyanıyorum

eneemm ben dönerken çok kez uyanmıyorum yeaa ölü gibi uyyorum sanırsam bak dun akşam 11 de mı en yattım

sabah 8 de kalktım nerden bakınıran bakııınnn 9 saat uyudum ama yok hala esnıyorum :27:

günaydın kızlar kadir geceniz mübarek olsun

günaydın canım :) Allah razı olsun senınde mubarek olsun :)

Canım bendede var bel ağrısı heleki sabah uyanında cok fena oluyorum.benim hamile kalmadan önce bel fitiği başlangıcı teşhisi konulmuştu benimkisi belki o yüzden olabilir.ancak sırt üstü yatarak rahat edebiliyorum oda etkili oluyordur.
BENDE HİÇBİRşey yoktu önceden daha bir haftadır başladı bu bel ağrısı
bi de yatarken ve dinlenirken oluyor genelde
ayaktayken pek olmuyor
sadece ayakta çok kalırsam oluyor

neyyy abooo ne yaptın sen öyle :1:
on kilo mu :))
ula bende iki bebe var daha aynıyım :1:
mandiş nasıl aldın o kadar kiloyu :1:

eneemm ben dönerken çok kez uyanmıyorum yeaa ölü gibi uyyorum sanırsam bak dun akşam 11 de mı en yattım

sabah 8 de kalktım nerden bakınıran bakııınnn 9 saat uyudum ama yok hala esnıyorum :27:

günaydın canım :) Allah razı olsun senınde mubarek olsun :)

sorma o uykusuzluğu bendede var doyamıyorum uykuya bir türlü ama gece çok uyanıyorum sık sık tuvalate dönerken filan

ayaktayken pek olmuyor

çok basit yiyerek küpeli :)) eski yediğimden farklı olarak vitaminli şeyler yiyiorum aslında fazla yemiyorum hamilelikten öncekiyle aynı farkı sütü peyniri filan daha çok sanırım onlar yaptı :))

ayaktayken pek olmuyor

bende aldım mandiş gibi 11 hatta rekor bende :D tosun gibiyim maşallah

Essira cok tatlısın ya:))ama haklisin valla insanın bı özel hayatı var ama dimi.belliki cok sabirlisin canım unutma bunlar sana hep bonus sevap olarak geri dönüyor.aslinda hiçde yaşlı değil kayınpederin o afra tafralar belki eşini œzlediginden kaybedeli cok olmadı diyorsun ama sen cok aklı basinda hayırlı bir gelinsin valla onu idare ediyorsun.oda anlar insallah ve düzelir.

Back
X