2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Evet Canim erken dogum yapacak olman daha az kilo almana sebep olacaktır insan en cok son günlerde kılo alıyor.hadi bakalım 15 kiloyla bitirirsen süper olur benim annem bana hamileyken 7kilo alarak doguma gitmişti ne güzel yaa hiç kilo verme problemi yasamamış.ben doğumdan sonra hiç kilo problemi yasamadım taki sütüm gelmeyince vurdum yiyeceklerin dibine çook kilo aldım cokta zor verdim.bunlar bana tecrübe oldu sizinlede zamanı gelince cok şey paylasicam inşallah o günleri görürüz.

bizim arkadaş da 9 kilo aldı sadece
valla ikiz olup bi de 10 kiloyla filan doğum yaparsam mucize olur herhalde :1:
15 kilo normal aslında geçmezsem eğer süper olur da
inş. tavsiyelerini bekleriz

bizim arkadaş da 9 kilo aldı sadece
valla ikiz olup bi de 10 kiloyla filan doğum yaparsam mucize olur herhalde :1:
15 kilo normal aslında geçmezsem eğer süper olur da
inş. tavsiyelerini bekleriz

hadi bakalım...15 kilo alsan doğumla birlikte yok olur gider herhalde..2 tane bebek var onların ağırlıkları, suyu falan vs..sana bişey kalmaz

kızlar bi kız da benden geliyo nasipse kızım olcakmış 3lü tarama sonucumda gayet ii çıktı çok şükür şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsin hayırlı kandiller

kızlar bi kız da benden geliyo nasipse kızım olcakmış 3lü tarama sonucumda gayet ii çıktı çok şükür şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsin hayırlı kandiller

dulger hayırlı olsun canım cimcimen! iyi hadi bak sonuçların da güzel çıkmış, sevindim senin adına.
güzel dileklerine katılıyorum ben de. sana da hayırlı kandiller...

selamlar kızlar inanmazsınız bugun kelle paca yedım ne iğrencim dımı:)heryerde bulunan bısey dıye ne oldugunu yazdım canı ısteyen olursa var yanı :)benım oğlan bıraz degısık seyler ıstıyor yahu sonra 5 kılo olursa nasıl dogurcam:)neyse sıcak mıcak demedım ıy mıy demedık yedım hersey onun saglıgı ıcın napalım.umarım herkes ıyıdır bebekler zıplıyordur annelerın mide bulantıları yoktur babaların da anlayışları çoktur:):56:

hayırlı kandiller canım.. kızçen hayırlı olsun..

çok saol canım.. elimden gelirse yapıcam bakalım.. odasını ellerimle süslemek istiyorum.. değişik fikirler toplamaya çalışıom netten..

canım ya çook güzel olmuş bayıldım ben de sardım bu ara keçeye ama alacak yer kısıtlı burda nerden sipariş verdin resimleri yaptıkça paylaşırsan çok mutlu olurum.

günaydın kızlar bu gün oruç tuttum inş.akşama kadar acıkmam :(

Allah kabul etsın canım...

Kizlar gunaydin kadir geceniz mubarek olsun dualarinizda bizide unutmayin ins bu arada bende ilk baslarda 3 kilo vermistim bu ay 1 kilosunu almisim ii sanirim:10: aysecim bu arada kizimin ismini erva olarak eklermisin kararimizi verdik:16:

eklıyorum canım :)

Bende almışım 2 kğ. ya.2 hafta öncesinde hala aynıydı Dr.da tartıldıgımda.Ama bugün sağlık ocagı kilonada bakalım dedi.60 olmuşum.2 haftada 2 kilo almışım sanırım.Eğer doğruysa 2 kilo fazla geldi bana.Sahurdada iyi yemiştim belkide ondan da farkediyodur bilemedim şimdi...

tabıı canım sabah aç akrnıan tartılman lazım gunıcı kılo sayılmaz :)

selamlar kızlar inanmazsınız bugun kelle paca yedım ne iğrencim dımı:)heryerde bulunan bısey dıye ne oldugunu yazdım canı ısteyen olursa var yanı :)benım oğlan bıraz degısık seyler ıstıyor yahu sonra 5 kılo olursa nasıl dogurcam:)neyse sıcak mıcak demedım ıy mıy demedık yedım hersey onun saglıgı ıcın napalım.umarım herkes ıyıdır bebekler zıplıyordur annelerın mide bulantıları yoktur babaların da anlayışları çoktur:):56:

afiyet olsun canım ben şahsen pişirildiği yerde bile duramam :)

erkek bebek bekleyenler tmm da kız bekleyenler eminmi:) o da net belli oluyormu benim tam goremedik ama kız gibi dedi

ben kız beklıyorum emınım canım :D benımkıde acmıs sere serpe yatıyodu :9:

selam herkese,

hepimizin duaları kabul olur inşallah,Raabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza..dua edelim hep birlikte bu gece...

kızlarrr biz geldikk sonunda cinsiyetimiz kesinleşti Efemiz geliyo doktorumuz bibisinin resminide verdi 4lü testimizde temiz Allaha şükür :)) 1 eylülde detaylı ultrasonumuz var :)) ayy çok seviyom bu doktoru yaaa oturduk konuştuk sohbet ettik bebeğe baya baktı herşey normal yolunda bayramda uzun seyahat yapıcam dedim yapabilirsin dedi denize giricem dedim kalabalığa ve ve güneşe dikkat onun dışında herşey serbest dedi :))
çok sevindim cnm,bnm randevumda arefe günü :) demek yine oğlan ,bi ara kız gibi demiştiya :) bende hep erkek hissadiyorum bebeğimi Gönül Hn. %90 erkek demişti bakalım :) bende çikolata yiyeyim bari gitmeden ..
1,5 ay önce 2-3 gün boyunca özellikle göbeğimi güneşlendirttim:( belkide ondandır zaten esmere yakın bir tenim var umarım daha fazla olmaz

18. haftamdayım bu arada cinsiyetini öğreneceğim inşallah cumartesiye:) siz kaçıncı haftanızdasınız?

bronz ten iyi olmuyo işte cnm yaa ondan erkenden çatladın bence ,neyse sıkma canını..bronzluk gidince gider onlarda belki...

bnm için daha erken sanırım 16+2 deyim ben ama göbek deliğim çok kaşınıyo :)

bel ağrısından bahsedilmiş benimde çok ağrıyor yav,erkek bebeğinde bel ağrır diyorlar ondan mıdır nedir :)
hele bugün balon yutmuş gibiyim göbeğim gergin ve sivri,herkes anladı zaten artık bebeği...durdurup soruyoırlar :)

Son düzenleme:
Ay naasıı acıkmısım yemek yemeyı unutmusumda tekme yıyınce hatırladım :D

doyunca daha fazla tekmükledi cadımmm :nazar: :nazar: :nazar: :9:

selam herkese,

hepimizin duaları kabul olur inşallah,Raabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza..dua edelim hep birlikte bu gece...

bnm için daha erken sanırım 16+2 deyim ben ama göbek deliğim çok kaşınıyo :)

bel ağrısından bahsedilmiş benimde çok ağrıyor yav,erkek bebeğinde bel ağrır diyorlar ondan mıdır nedir :)
hele bugün balon yutmuş gibiyim göbeğim gergin ve sivri,herkes anladı zaten artık bebeği...durdurup soruyoırlar :)

selam hoşgeldin
amin inş.
bende de kaşınma yok ama yağımı aldım süreceğim artık
ay beni de kimse anlamıyor hamiş olduğumu :1:
geçen biri birinden duymuş tebrik etti
ne kadarlık dedi
dedim 15,haftaya giriyorum
neyyy inanmıyorum hiçbişey yokki sende hiç hamiş gibi değilsin
duyunca şaşırdım zaten diyor :1:
ay benimkiler de hep bana 2 erkek gibi geliyor varya ondan olabilir :1:
doktor biri büyük ihtimal erkek diğeri belli değil demişti ..
bu arada kremimin içeriğini yazayım size
buğday tohumu ,kakao ,kantaron ,vanilya ,hindistan cevizi,kayısı ,bergamut yağları
yüksek A-D-E ve C vitamini içerir

Ay naasıı acıkmısım yemek yemeyı unutmusumda tekme yıyınce hatırladım :D

doyunca daha fazla tekmükledi cadımmm :nazar: :nazar: :nazar: :9:

bu kadar erken nasıl hissediliyor

selam hoşgeldin
amin inş.
bende de kaşınma yok ama yağımı aldım süreceğim artık
ay beni de kimse anlamıyor hamiş olduğumu :1:
geçen biri birinden duymuş tebrik etti
ne kadarlık dedi
dedim 15,haftaya giriyorum
neyyy inanmıyorum hiçbişey yokki sende hiç hamiş gibi değilsin
duyunca şaşırdım zaten diyor :1:
ay benimkiler de hep bana 2 erkek gibi geliyor varya ondan olabilir :1:
doktor biri büyük ihtimal erkek diğeri belli değil demişti ..
bu arada kremimin içeriğini yazayım size
buğday tohumu ,kakao ,kantaron ,vanilya ,hindistan cevizi,kayısı ,bergamut yağları
yüksek A-D-E ve C vitamini içerir

iyimiş içeriği aktardan mı aldın ? birde senin ikiz nasıl farkedilmez yaa :)

bende hissetmek istiyorum artık

oh maşallah minik cadıya..sana da afiyet olsun..nasıl unutursun kız yemek yemeyi:56::56::56::56:

unutunca hatırlatıo sağolsun :D sağol canım ya işe dalmısım :)

canım 18 haftalıgız bebegımde 1 hafta onde gıdıyor :nazar:

bir de 4. hamılelıgım gayet normal yanı :)

1 haftadır net bı sekılde hıssedıyorum cok şüküürr :) :nazar:

iyimiş içeriği aktardan mı aldın ? birde senin ikiz nasıl farkedilmez yaa :)

bende hissetmek istiyorum artık
evet aktardan aldım
adı ekoderm çatlak kremi
gazi üniv.bir prof yapmış bunu tamamen doğal

evet ikiz ama farkedilmiyor işte kilo almayınca :))
ay bi de aynı senin gibi ikiz diyorum iice şaşırıyorlar :))
ben de istiyorum hissetmek ama sanırım bizim daha bir ayımız var hissetmek için belki de daha fazla

unutunca hatırlatıo sağolsun :D sağol canım ya işe dalmısım :)

canım 18 haftalıgız bebegımde 1 hafta onde gıdıyor :nazar:

bir de 4. hamılelıgım gayet normal yanı :)

1 haftadır net bı sekılde hıssedıyorum cok şüküürr :) :nazar:

hımm anladım :1:

Back
X