yahu benim oğluşum tembel olucak galba ben hissetmiyorum bu çoğğcuğun hareketlerinieşşek sıpasını cumartesi görücem bakalım doktor kontrolüm var,ayrıca herkesin cinsiyetler değişiyor.korkuyorum bakalım bizimkide hala erkekmi bakalım
ben de testlerimi devlete ait ünv. hastanesinde ücretsiz yaptırıyorum özellerde çok pahalı daha sonra sonuçları özeldeki doktora gösteriyorum yoksa baş edemeyiz valla her ay bir test birşeyler çıkıveriyor
Kızlar çok kötüyüm, üçlü test sonucum riskli çıkmış, nasıl oluyor anlamadım ikili testte normalken üçlü testin riskli çıkması, doktorum ayrıntılı ulltrasyon önerdi,, ayrıntılı ultrasyona da heryerde bakılmıyormuş, kayseride bi prof ismi verdi, gelecek hafta cumaya randevu aldım. nasıl geçecek bu bir hafta, bayram zehir olacak. kızlar bebeğime dua edin, olumsuz sonuç çıkmasın...
yahu benim oğluşum tembel olucak galba ben hissetmiyorum bu çoğğcuğun hareketlerinieşşek sıpasını cumartesi görücem bakalım doktor kontrolüm var,ayrıca herkesin cinsiyetler değişiyor.korkuyorum bakalım bizimkide hala erkekmi bakalım
kızlar doktor randevum yarına ertelendi, canım cok sıkıldı. kendimi nasıl da hazırlamıştım bugün, bugün diye..
hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla büyütün prensesinizi :)kılzlaaaaaaar :) şimdi geldik doktor dan biz
12.haftada erkeğe benzetilen bebişime şimdi kız dediler farklı bi doktrdu eminmisiniz die sordum görmesem sölemem kız bu dedi.. zor gösterdi yavrum ya çok hareketli dedi ama cinsiiyette zorlandık ama dokotr inatçı çıktıbabamız baya üzüldü sevinemedim onun yüzünden ya neyse umarım değişmez cinsiyeti
bu arada 2 li temiz olduğu için benden 3 lüde 4 lüde istemedi illa yaptrcam ben evhamlıyım diosan yaptralım dedi bende gerek görmüyosanız yaptrmayalım dedim
renkli doppler istedi 1 ay sonraya randevu verdi ama ben 15 gün sonra kendi doktoruma da bi giderim ama bu bayan doktrda çok ciciydi sevdik biz :)
nedenki öyle oldu :26: olsun canım benim yaa yarına ertelendi 1 ay önceye değil ya herşeyde bi hayır vardır sıkma tatlı canını
yaa kalmış randevuya 3-4 saat bişey, arıyolar yarın olur mu diye. evet yarın da gec bi zaman değil ama.. 1,5 aydır bekliyorum bugünü ya aleyna valla canım sıkıldı cok.. neyse arefe günü calışmıyomuşuz yarın da randevu icin bi saat önceden cıkıcam geri dönmücem bu teselli oldu bana
sen nasılsın neler yapıyosun, nasıl gidiyor bakalım??
hissediyo musun bebişini ??
ben de testlerimi devlete ait ünv. hastanesinde ücretsiz yaptırıyorum özellerde çok pahalı daha sonra sonuçları özeldeki doktora gösteriyorum yoksa baş edemeyiz valla her ay bir test birşeyler çıkıveriyor
Kızlar çok kötüyüm, üçlü test sonucum riskli çıkmış, nasıl oluyor anlamadım ikili testte normalken üçlü testin riskli çıkması, doktorum ayrıntılı ulltrasyon önerdi,, ayrıntılı ultrasyona da heryerde bakılmıyormuş, kayseride bi prof ismi verdi, gelecek hafta cumaya randevu aldım. nasıl geçecek bu bir hafta, bayram zehir olacak. kızlar bebeğime dua edin, olumsuz sonuç çıkmasın...
kılzlaaaaaaar :) şimdi geldik doktor dan biz
12.haftada erkeğe benzetilen bebişime şimdi kız dediler farklı bi doktrdu eminmisiniz die sordum görmesem sölemem kız bu dedi.. zor gösterdi yavrum ya çok hareketli dedi ama cinsiiyette zorlandık ama dokotr inatçı çıktıbabamız baya üzüldü sevinemedim onun yüzünden ya neyse umarım değişmez cinsiyeti
bu arada 2 li temiz olduğu için benden 3 lüde 4 lüde istemedi illa yaptrcam ben evhamlıyım diosan yaptralım dedi bende gerek görmüyosanız yaptrmayalım dedim
renkli doppler istedi 1 ay sonraya randevu verdi ama ben 15 gün sonra kendi doktoruma da bi giderim ama bu bayan doktrda çok ciciydi sevdik biz :)
ya kızlar banada 12. haftada erkek dediler sonra 16.haftadada erkek dediler hatta pipuşun resminide çekip verdiler.ama bunları okudukça birde bir arkadasıam 20.haftaya kadar erkek demişlerdi.ayrıntılıya girince kız demişler kızı doğdu :) eminim aslında erkek olacagından ama bende yakında gireceğim ayrıntılıya acaba bi sürpriz olurmu.kendimi alıştırdım erkeğe ki hiç bir zama farketmedi ama acabalar acabalar :)
üzme tatlı canını bişey yoktur.o testler sadece olasılk hesaplıyo.bende sadece 4lü yaptırdım insan ister istemez strees yapıyo ama ayrıntılı usg bence herzaman daha aydınlatıcı.inşallah gzel haberler alırsın.
bu arada benim değerler aynı.yükleme yapılıcak.bayramdada burdayım odadaan bile çıkartmıyolar hapisteyim resmen.cumartesi günü kocişim gelicek hastanede geçiricez bayramımızı artık.neyse sonu iyi olsunda katlanırım yeterki bana ve bebeğime bi zarar gelmesin.yarın dr.dan daha ayrıntılı açıklma isticem.bilgilendirmiyolar doğru düzgün bi risk varmı yokmu ben karar veriyim.beni rahatlatmaları lazım aklıma binbirtürlü şey geliyo.
benim de 12.haftada erkeğe benziyor demişti.1ay sonra gittik yüzüstü yattığından göremedik.
dayanamadım bugünde devlete gittim yine aynı pozisyonda ve yine göremedikkk..
ben bu çocuğu nasıl sırt üstü yatırabilirim?
canım ya hepimizin içinde korkular var ama senin için daha zor biz bi antibiyotik alınca bile zararı varmı diye soruşturuyoruz sen sor açıklama iste radyolojide bebeği gördü dedin ya ay dosyana bile bakmıyomu bunlar ya ay Allah yardımcın olsun ay bu bayram annemlere gelseydik ziyaretine gelirdim canım kısmet inşallah güzel geçer aman kızınla kocişin yanında olsunda bugünlerde geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?