2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

eee annesi ordan anlarsın artık şakacı olup olmadığını..ocak bebekleri çok şakacı çünkü..

devlette sabredip bekleyemiyorum canım ya her gittiğimde illalah dedirttiler bana eşim istemiyoki mecbur paraları bayılıyoz valla

allahım sağlıkla bağışlasın evladını dua edicem canım ama şaşrdım 2 li güzel çıkıpta 3 lü de sorun olmasına hemen bozma sakın moralini du bakalım

kaçıncı haftanda erkek demişti canım

kılzlaaaaaaar :) şimdi geldik doktor dan biz

12.haftada erkeğe benzetilen bebişime şimdi kız dediler farklı bi doktrdu eminmisiniz die sordum görmesem sölemem kız bu dedi.. zor gösterdi yavrum ya çok hareketli dedi ama cinsiiyette zorlandık ama dokotr inatçı çıktı babamız baya üzüldü sevinemedim onun yüzünden ya neyse umarım değişmez cinsiyeti

bu arada 2 li temiz olduğu için benden 3 lüde 4 lüde istemedi illa yaptrcam ben evhamlıyım diosan yaptralım dedi bende gerek görmüyosanız yaptrmayalım dedim

renkli doppler istedi 1 ay sonraya randevu verdi ama ben 15 gün sonra kendi doktoruma da bi giderim ama bu bayan doktrda çok ciciydi sevdik biz :)

kızlar doktor randevum yarına ertelendi, canım cok sıkıldı. kendimi nasıl da hazırlamıştım bugün, bugün diye..

nedenki öyle oldu :26: olsun canım benim yaa yarına ertelendi 1 ay önceye değil ya herşeyde bi hayır vardır sıkma tatlı canını

hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla büyütün prensesinizi :)
bana da 12.haftada erkeğe benziyo ama kesin bişey diyemem demişti acaba benim de kız cıkabilir mi yaaa
randevum yarın allahh heyecan bastı bak şimdi

nedenki öyle oldu :26: olsun canım benim yaa yarına ertelendi 1 ay önceye değil ya herşeyde bi hayır vardır sıkma tatlı canını

yaa kalmış randevuya 3-4 saat bişey, arıyolar yarın olur mu diye. evet yarın da gec bi zaman değil ama.. 1,5 aydır bekliyorum bugünü ya aleyna valla canım sıkıldı cok.. neyse arefe günü calışmıyomuşuz yarın da randevu icin bi saat önceden cıkıcam geri dönmücem bu teselli oldu bana

sen nasılsın neler yapıyosun, nasıl gidiyor bakalım??
hissediyo musun bebişini ??

iyi bari avutacak birşeyin varmış iyiyim valla ben de çok şükür artık yemeye başladım 2 kilo aldım meyve ve yeşillik diye deli oluyorum yemekle aram yok akşam yemeklerim çorba ve booolll salata hem de booll limonlu, sabah kahvaltılarımda peynir bal kaymak ve ekşi ekşi yeşil zeytin dokunuyor yeşil zeytin ama yine de yiyiyorum hem de eme emee aralarda meyveler ve portakal suyu sıkıyorum kendime. Yaa böyle pıt pıt kalp atışı seyirme gibi birşeyler oluyor ama bilmiyorum herkes oynuyordur o diyor :26:

devlette sabredip bekleyemiyorum canım ya her gittiğimde illalah dedirttiler bana eşim istemiyoki mecbur paraları bayılıyoz valla

allahım sağlıkla bağışlasın evladını dua edicem canım ama şaşrdım 2 li güzel çıkıpta 3 lü de sorun olmasına hemen bozma sakın moralini du bakalım

kaçıncı haftanda erkek demişti canım

ya kızlar banada 12. haftada erkek dediler sonra 16.haftadada erkek dediler hatta pipuşun resminide çekip verdiler.ama bunları okudukça birde bir arkadasıam 20.haftaya kadar erkek demişlerdi.ayrıntılıya girince kız demişler kızı doğdu :) eminim aslında erkek olacagından ama bende yakında gireceğim ayrıntılıya acaba bi sürpriz olurmu.kendimi alıştırdım erkeğe ki hiç bir zama farketmedi ama acabalar acabalar :)

Kizlar nasilsiniz biz iiz cok sukur bugun hic halim yok yatmak istiyorum surekli bugun aksam kocis iftara goturcekmis bizi yemek olayindan kurtuldum yani ii oldu hazir yemek simdi kizimla birazda yatalim sonra hazirlancaz sizde kendinize ve bebislerinize ii bakin optum

benim de 12.haftada erkeğe benziyor demişti.1ay sonra gittik yüzüstü yattığından göremedik.
dayanamadım bugünde devlete gittim yine aynı pozisyonda ve yine göremedikkk..
ben bu çocuğu nasıl sırt üstü yatırabilirim?

cnm illa yaptırıcam diyosan direkt 4 lü test yaptır. hatta 2 li ye bile gerek yokmuş. benim dr. direkt 4 lü test yaptırıcak. inş. güzel mutlu sonuçlar alırız hepimiz...

bak ya korkutma bizi bisürü mamiş şey aldık, bizde de pipiş resmi var

üzme tatlı canını bişey yoktur.o testler sadece olasılk hesaplıyo.bende sadece 4lü yaptırdım insan ister istemez strees yapıyo ama ayrıntılı usg bence herzaman daha aydınlatıcı.inşallah gzel haberler alırsın.

bu arada benim değerler aynı.yükleme yapılıcak.bayramdada burdayım odadaan bile çıkartmıyolar hapisteyim resmen.cumartesi günü kocişim gelicek hastanede geçiricez bayramımızı artık.neyse sonu iyi olsunda katlanırım yeterki bana ve bebeğime bi zarar gelmesin.yarın dr.dan daha ayrıntılı açıklma isticem.bilgilendirmiyolar doğru düzgün bi risk varmı yokmu ben karar veriyim.beni rahatlatmaları lazım aklıma binbirtürlü şey geliyo.

canım ya hepimizin içinde korkular var ama senin için daha zor biz bi antibiyotik alınca bile zararı varmı diye soruşturuyoruz sen sor açıklama iste radyolojide bebeği gördü dedin ya ay dosyana bile bakmıyomu bunlar ya ay Allah yardımcın olsun ay bu bayram annemlere gelseydik ziyaretine gelirdim canım kısmet inşallah güzel geçer aman kızınla kocişin yanında olsunda bugünlerde geçer

birşey sorcam bu 4lü ile radyolgun baktığı ayrıntılı aynı mıı
yoksa 4lü kan tahlılı ile mı oluyor
17.haftada gel demişti bana bu 3lü dedikleri sanırım benım doktorum oyle isimle söylemiyor.
21.hafta sonundada radyolojıden randevu aldırdı
bıde ayrıntılı renklı ve üç boyutlu mu oluyor

bizde 12ci haftada teyzeyle gittik poposunu döndü nekadar uğraşsak dönmedi ozaman çıkıntı yok demişti teyzeyle kociş sevinmişti ama 14te tamamıyle pipişu gördük doktor teyzemiz çok bariz açmış değişmez dedi ama artık babamızda kabullendi oğluş diye seviyoruz ben hergittiğim yere oğlumla geldik diyorum ay değişirse ne komik olur görmemişin oğlu olayı tam uyar bana

canım hem kendini hem o minişi üzme bakayım bizim ikili testimiz yaştan yüksek çıktı amniyo önerdiler kabul etmeyince 3lüyü yapmayalım dediler olsun bebişi görürüz diye ben istedim hem 2li temizse doktorlar 3lüye önem vermiyor bak seninkide ayrıntılı ult demiş çoğu fiziksel sorunda bunda çıkıyomuş rabbim hepimizin miniklerini korusun gerçi sana diyorum bende kalbi durursa diye hep korkuyorum daha yatınca ilk sorum kalbi atıyomu oluyor doktor teyzemizde alıştı artık başta ne şaşırmıştı garibim obana beynini gösteriyo ben kalbi soruyorum

ayşecim canım kalp sesi duyulmayan sağlık ocağında hani kalp dinleme aleti varya onunla duyulmadı bende göbiş olunca daha bebişte minik duyamayız ama deneyelim dedi gerçi bukonuda zaten takığım ama o aletle 18hafta sonrası duyuluyor diye duymuştum rahatım oyüzden bizde de hep mide gurultusu rahmin yeri solda onu hissediyorum ama pıtırcıklar atmıyo daha göbişte hele siz yazıyosunuz ya okurken gözlerim doluyo hissetemk nasıl dır ay bizde hissedelim enerken den

selam şekerler ya ben 19. hafta da bı ultrssona gırıcem obstetrık usg yazıyo bunda cınsıyetınden kesın emın olurmuyuz bıze 14.haftada kesın erkek dedıler ama cok erken geldı benı emın olmak ıstedım ayrıntılı ultrson bu mu acaba??gıren varmı

evet korkular korkular.içimde o küçücük can olmasa korkmam bana ne yaparlarsa yapsınlar alıştım artık.kollarım mosmor hergün kan alınıyo damarım kalmadı artık.soruyorum cewap rahatlatıcı değil.bi zararı yok deyip kestirip atıyolar.internetten araştırıyorum birazcık.hakkımda hayırlısı bebişim ve ben kazanıcaz allahın izniyle bu savaşı ve evimize döncez.
annenler kocaelidemi oturuyor?sağol canım dşünmen yeter gelmiş kadar oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…