2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Günaydın güzel annelerrr nasılsınız bakalım?

Biz iyiyiz şükür.Gün sayıyoruz son 2 gün diyorum artık yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn Kızlar bu arada benim cimcimem hiç durmuyo resmen sürekli hareket halinde.Çok yaramaz oldu şimdidenHatta dün yemekteydik oturdugum yerde durmadan itekledi beni eşime nerdeyse kalk gidelim bebek durmuyo dicektimŞimdi yazarken bile hareket halinde..Beni şikayet etme der gibi...Ayy Allahımmm ne kadar güzel bi mutluluk bu ya o kıpırdadıkça benim gözlerim doluo

teşekkür ederim iyiyiz canım..ooo maşallah senin kızçen baya hareketli annesi..Allah sana şimdiden kolaylık versin canım..ne kadar güzel bir duygu..Allahım herkese yaşatsın ve hayırlısıyla bizleri bebeklerimize kavuştursun..

Amin canım Aminnnn.İnş o günleride görürüz Allahın izniylee....

önemli olan bebişlerimizin sağlığı her şeye onlar için katlanmıyor muyuz ben 5 aydır nasıl sabrediyorum bilmem normalde her ay saçımı boyatırdım -hiç beyazım da yok ama süs işte- son ay doğuma girerken boyatıcam ama biraz süslü olayım doğumdan sonra

Ne güzel yaprakcım çok sevindim valla! Benimkinde tık yok daha, bekliyoruz. Bu gidişe 22. haftanın son günü anca hissederim ben. Çok güzel bi his olduğuna dair şüphem yok. zıplasın bakalım cimcimen...

ya sorma saç büyük sıkıntı yaptı bende ,,,,bebeğimi düşünyrum korktuğum için boyatmaya cearet edemyrum ama hiçde rahat değilim vallaa naparsam yapayım kendimi iyi hissetmiyrum neyse yavru iyi olsunda artık o daha önemli olduğu için bu haldeyim zaten saçlar sapsarı dipleri koyuuu bööööööööğğğğ

bugün doktroa gidicez bizzz 1 aydr görmüyorum bebeğimi 4 lü yaptrcaz inşallah cinsiyette öğreniriz belki :)
ama kendi doktruma gitmicem çünkü orda 4 lü çok pahalı evin yakınındaki başka bi sgk hastahaneye gidicem sırf 4 lü ucuz die ama orda da favori bi doktorum var çok şükür :)

allahım hakkımızda hayrlı olanı versin çoook heyecan var bende dün akşam durup durup ağladım içim bi tuhaffff:18:

selam naber kızlar? ben taşındım sonunda..
iş güç derken benim bebek oynamaya başlamadı hala onu farkettim yaa 3. gebelik aslında niye ki öyle.. 2 hafta hafta önce pıt pıt bişey hissettim ama, doğru mu anladım bilemiyorum.. dewamı gelmedi..

ben de testlerimi devlete ait ünv. hastanesinde ücretsiz yaptırıyorum özellerde çok pahalı daha sonra sonuçları özeldeki doktora gösteriyorum yoksa baş edemeyiz valla her ay bir test birşeyler çıkıveriyor

AY Bebek hareketi denmiş de
benim karnımda da pıt pıt kalp atışı gibi pıtlamalar oluyor aklıma geldi
acep bebişlerin hareketleri olabilirmi

hepinize ayrı ayrı teşk ederim iyi dilek ve dualarınız için.birazdan hoca gelicek ve karar vericek.
akıntı bende de var bol bol su içmeye çalışıyorum.idrar tahlilimde de bişe çıkmadı.
ayy cnm bizide habersiz bırakma olurmu. ohh idrarda temiz bol bol su iç cnm ihmal etme sen yinede :))

ayy ne güzell yaa benimkisi hiç oynamıyo artık başlasın yaa oynamaya :))

hadı ınsallah güzel haberlerle gelırsın cnaım :)

canım kalp atsını mı duyamadılar naıs yanı ultrasonla bakmıoalr mı ? anlamaıdm ben :S

ya ben de zeytınyagını ıcmıstım çok iyi gelmsıtı afedersınız ben de cok sık kabızlık problemı yasarım sımdı gayet ıyıyım

ama olusan hemoroid gecmedı kanamıyo hıc kanamdı az bucuk rahatsız edıo sadece şus eytınyagı surmeyı deneım bakaım...

eklıyorum canım hayırlı olsunnn :)

canım Allah acil şifalar nasıb etsın ınsallah degerlerın guzle cıakr :)

hayırlı olsun canımmm ekleıdm listemzıe :)

süreklı ise damar atısı olabılır canım benım karnımda da oluyo bazen cok yorgun olup yataga uzanıcnada aynı sekılde

zonkluyo sankı hıssedıyorum bebıs hareketı anlaşılıo belkı de daha oncede hıssettiğim için anlırom bilemedım şimdi

bu haftaalrında aslında beebgın kemıklerı lastık gibi oluo güçsüzler yani... bi de hareketlerın göbeğin alt ksımında

olması bekelnır henuz rahım aşağıda cunku :) aklında bulunsun

günaydın canımmm :) ay ya benım cadı kızımda öle özellıkel yatarken akşam uyuycam baslıo pıt pıtlar

ya da kayıyoordan oraya cok bellı oluo artık gunden gune bıle farkedıo snakı :)

güçlensind eeşimde hıssetsın yaa o da farketsın isıtıyorum :)

kızlar doktor randevum yarına ertelendi, canım cok sıkıldı. kendimi nasıl da hazırlamıştım bugün, bugün diye..

Kızlar çok kötüyüm, üçlü test sonucum riskli çıkmış, nasıl oluyor anlamadım ikili testte normalken üçlü testin riskli çıkması, doktorum ayrıntılı ulltrasyon önerdi,, ayrıntılı ultrasyona da heryerde bakılmıyormuş, kayseride bi prof ismi verdi, gelecek hafta cumaya randevu aldım. nasıl geçecek bu bir hafta, bayram zehir olacak. kızlar bebeğime dua edin, olumsuz sonuç çıkmasın...

YOK sürekli değil ara sıra mesela günde bir kere iki kere filan
benim karnımda değil tam bebeklerin olduğu göbek altı ve o çevrede
ben hiç hareket olabileceğini düşünmedim aslında ama bugün burda konuşulunca acaba olabilirmi dedim:))

maşşallah allah bağışlasın oğluş bolluğu var bu sitedee

hepinize çok teşekkürler kızlar allah miniklerimizi bize bağışlasın inşallah

cnm korkma bnde aynı durumdayım ama koyu renk iç çamaşırı giydiğimde beyaz akıntı olduğunu gördüm.ama rahatsız oluyorum bende ne yalan söliim.öle kaşıntım yok ama arada dediğin gibi kaçakmı yapıyorum acaba diorum bende
Kızlar, bu ara burnum çok tıkanıyor ve kanıyor.
İnternette normal olduğu yazıyor, kan oranı %50 arttığı için.

Yaşayan var mı içinizde ?

cnm bendede burun tıkanıklığı var.benimde burnum kanıyor ara ara normal sanırım.hatta dün bi hapşırdım aa elimder kan var korktum bi baktım burnum kanamış yine.sende yazınca benimdee içim ferahladı şimdi cnm

yahu benim oğluşum tembel olucak galba ben hissetmiyorum bu çoğğcuğun hareketlerini eşşek sıpasını cumartesi görücem bakalım doktor kontrolüm var,ayrıca herkesin cinsiyetler değişiyor.korkuyorum bakalım bizimkide hala erkekmi bakalım

Son düzenleme:
günaydın güzel annişler miniş bebişler:)
hayırlı günler ...hafta sonuna hızla yaklaşmaktayız:))
yaklaşalım yarın olsun yarın kontrolüm var benimde :)
günaydın canlar nasılsınız dün geceden beri uyuyamadım ne kadar topic varsa gezdim yorum yaptım valla güya benim kadın gelcekti temizliğe oda yalan oldu saat 10 buçuğa geliyor ya ben ne yapacam bu kadınla
millet kocasından kaynanasından şikayetçi sen yardımcından :)) zorluyor senii canım baska birini bul bence yada konuş bakalım

aynen benimde eşim bebek hareket ettiğinde fotoğrafını çekmek lazım senin diyo o kadar mutlu görünüyorsunki diyo nasıl birsey bu ya
bence ooo

canım 3 lü teste çok güvenilir demiyorlar ikili test daha güvenilirmiş.inşallah birsey yoktur strese sokma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…