2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ben de üye oldum şimdi :)) her üye olan yeni hamileye gönderiyorlar mı yani ??

Genelde devlette söylemiyor doktor diyorlar ama benim bu devlette gittiğim işte tahmin eder gibi oldu.
Valla ne bilem canım ben bilemedim ne dediklerini:)
Özeldeki doktorum 3 boyutluya girceksin dedi, eylülde gitcem ona.
Devletteki iki boyutlu dedi, bilemedim ben artık.

Canım insan kızı da olsun istiyor ama eğer gerçekten birbirlerine kardeş olsunlar, paylaşımları yoğun olsun istiyorsan, aynı cinsten kardeşler daha iyi bu konuda. O yüzden çok hayırlı olmuş. Çok sevindim senin adına, kutlarım!

Eski 2010 aralık ve yeni ocak 2013 annesi olarak selam hepinize kızlar
Merhaba, hoşgeldin aramıza. Tecrübelerinden faydalanırız artık!

Evet canım, insan sağlıklıyken çok ilemiyo kıymetini di mi:2:
Çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda şifanı versin! Dualarımız seninle. Hastane ortamı insanı boğar biliyorum, ama işte bebişlerimiz için daha nelere katlancaz!

maşşallah Allah bağışlasın oğluş bolluğu var bu sitedee
Benim aile hekimi aradı geçende de, benimki oğlan deyince, valla bi sene annelerden hep kız haberi, bi sene oluyo erkek haberi alıyoruz. Bu sene de erkek senesi valla dedi. Bizim topik de nasibini aldı bu işten tabi:2:

Sorma canım, dün benden gelen akıntıyı biriktirsem bi kavanoz dolardı yani
Dün artık ben de şüphelendim de yok bugün gayet iyiyim. Artık o neyle alakalı bilmiyorum ama ara ara daha az, bazen daha çok oluyo. Korkmamak lazım.

Günaydın güzel anneler
Günaydın zeynep...

günaydın annişler ve zuzular

biz sabah sabah sağlık ocağına gittik biyandan kan hapı içiriliyor biyandan da bi tıpta bi burda dünyanın kanını alıyolar yi,ne kan verdik bebişin kalbini duyamadık korkma daha küçük dediler ama bayramdan sonra gideriz doktora diyodum duysam içim rahat etseydi babiş te yarın gidelim isterse diyor ay bu 9ay geçecekte ben nasıl bi evhamlı olucam Allah bilir

hepiniz 20ci haftalarda aşı olurken bize yapalım dediler denize gitcem e yarın yapalım diyor kimisinde ağrı oluyomuş bayram sonu geleyim dedim bayram sonuda 18haftalık olcaz bakalım kan hapı ve mantar için krem yazdırdık kiloda 6kilo olmuş yiyemiyormusun bulantınmı var bune dedi diyemedim ben bu kiloyu cips ve kolayla yaptım e şimdi onları kesince gidiyor diye ama bebiş haftasını tutuyor sorun yok dedim tamam dedi çok kilo almakta vermekte iyi değilmiş zaten doktor teyzemizde heraya 1kilo son 3ay 1buçuk demişti ay hep versem ama bebiş gelişse

ayşecim başta ki kiloyuda indirsek enyüksek benim enazından 85 ler vardı 84olmuşum ay bi almaya başlarmışım görürmüşüm :)100 ü geçmesek ay hep zayıftım ben nasıl saldımsa işi bırakıp evlenmek pek yaradı bana kociş iyi baktı bana

bide akıntısı su gibi gelen annişler bizde ilk ayda yaşamıştık ve korkmuştuk doktora gidince idrar tahlili isteseniz bizim hiç kaşıntı koku yokken sade su gibi geliyodu mikroplar ay şimdi ismini hatırlıyamıcam artmış erken doğuma neden oluyormuş antibiyotik tedavisi gördük 2hafta farklı ilaçlar enson tahlil temiz çıkmıştı bi baktırın tabi sonrası mantar olduk acık geceleri kaşındık ama hamilelikte antibiyotik kullanınca oluyomuş bide antibiyotikten korkmuştum ama özeldeki bayanda ağrı kesicilerden bile daha az zararı var kullan ama mantar olursun demişti 1hafta sonra olmuştum

günaydın canlar nasılsınız dün geceden beri uyuyamadım ne kadar topic varsa gezdim yorum yaptım valla güya benim kadın gelcekti temizliğe oda yalan oldu saat 10 buçuğa geliyor ya ben ne yapacam bu kadınla

canım artık son 2gün zaten ara kadını gelmiyecekse başka birini bulman da zor olur onada verdiğin karşılığı bayram sonrası evini temizletirsin bidaha da maaşlar gibi yaptıktan sonra öde bazen insanları düşünmek iyi olmuyor necebolsa bunun parasını aldım diye şuan yoğunlar başka yere gitmişte olabilir kendine stres yapacağına ara başka birisini

ben üye oldum çoktan,ama 6.ayı doldurunca yollayacağız yazıyor bakalım belkı erken gelir:)

hayırlı olsun cnm :) evet her hamileye gönderiyor 3 tane paketi var biri hamileyken geliyo diğeri doğum yaptıgın ay diğeride ilk mamaya başladığın ay :)

herkese günaydın.gece geç yattım sonrada hiç uyuyamadım.oğlumda sabahın köründe kalktı.sabah kalkıp işe geldim.çook uykusuzum çooook.benimde evde temizlik var.camlar kapılar falan.inşallh ben gidene kadar biter.canım sıkılyo öyle bütün ev ayakta olunca.

hoşgeldin canım . bende ikiz beklyorum kısmetse haftalarımızda aynı sormak istediğin merak ettiğin şeyler varsa seve seve yanıtlarım

merhaba canım hoşbuldum..aslında kafama takılan o kadar çok şey oluyor ki.ikiz oldukları için herşeyi iki kat düşünüyorum..bu arada senin cinsiyetleri belli oldumu..bizimkiler iki kız gibi :) çok şükür benimde onlarında sağlığı yerinde..bu arada alışverişlerini yapmaya başladınmı.bebek arabası oda takımı vs..ikiz olunca nasıl yapacağıma karar veremiyorum.yemene içmene dikkAT ediyomusun yoksa ikiz diye çokmu yemek gerekiyor...
bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleklerini :)

kızlar herkese günaydın :))
güzel bir gün olması dileği ile ...

ayy cok güzel bi haber, iki oğlan demek.. birbirlerine arkadaş olurlar daha da iyi anlaşabilirler.. hayırlı uğurlu olsun canım.. analı-babalı, sağlıklı-sıhhatli mutlu bebekler, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :)

umarım değerlerin yüksek çıkar da bayramı evinde ailenle geçirirsin canım.. cok cok gecmiş olsun tekrar..

amin canım :) oğlanlar artıyor giderek, hadi bakalım hayırlısı :) ama kızlar son düzlükte atak yapıp öne gececek bence
yavrunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah, analı-babalı, sağlıklı-sıhhatli büyüsün inşallah..

hissetmen harika ya, ben de bekliyorum o anı, hissetmek istiyorum artık.. dr um 20. haftada hissedersin demişti ama belki benimki erkenci davranır :)
bu arada bağırsağın calışsın istiyosan bol meyve canım, özellikle armutt üzerine su.. bir de hurma inanılmaz calıştırıyor bağırsağı. tabi cok su içmek lazım, ara öğün atlama hiç aç kalma canım.. metabolizmayı hareketli tut sürekli..

sana katılıyorum canım.. hamile kalmadan önce cok endişeliydim nasıl durcam boyamadan diye.. azcık beyazım cıksa sinir olur hemen boyardım. ama şu an kaç aydır boya değmedi sacıma, beyazlarım da çıktı uzadı.. ama benim umurumda bile değil. o kadar rahatım ki.. varsın çıksın nolur ki.. hatta itiraf edeyim; sevmeye bile başladım onları :) belki hiç boyamayabilirim bundan sonra

evet kızlar, bugün dr a gidicem sonunda.. bir bucuk aylık bir aradan sonra..
kac gündür bekliyorum ya o kadar heyecanlıyım ki, bugün bebeğimi göreceğim..
cinsiyetini de öğreneceğiz inşallah.. maaile gidiyoruz bu defa, malum buyük gün ya :))
akşam olmaz bugün yaa.. işlere güclere dalayım da bari biraz zaman geçsin..

inş herşey yolunda gider biran evvel evine kavuşursun..dualarım seninle..

maşallah iki paşa daha geliyor..gözün aydın canım..Allah cümlesini hayırlı evlat eylesin..

ahanda bir paşa daha..gözün aydın::))))))

Kızlar, bu ara burnum çok tıkanıyor ve kanıyor.
İnternette normal olduğu yazıyor, kan oranı %50 arttığı için.

Yaşayan var mı içinizde ?
evet bendede var tıkanıklık iki gündür..temizlemeye kalkınca hafif kan geliyor, yoksa yok..evet bende bu dönemde normal diye biliyorum..

hoşgeldin canım..ikizlerin ahyırlı olsun..:13::13::13::13::13:

hepinize ayrı ayrı teşk ederim iyi dilek ve dualarınız için.birazdan hoca gelicek ve karar vericek.
akıntı bende de var bol bol su içmeye çalışıyorum.idrar tahlilimde de bişe çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…