hadi bakalımm bekliyoruz haberlerini, gelince yaz hemen :)Kızlar günaydın
doktora gidiyorum
buçukta randevum vra, her gidişimde içimi korku alıyo sağlıklı olduğunu kıpırdadığını bir görsem
bir de kesin cinsiyetini söylerse benden mutlusu yok
bayramda soranlara 'gibiymiş' demek istemiyorum:)
Günaydın kızlar nasılsınız :)
bugun 18. haftamız da bitiyor vee 19 a gidiyoruz sat olrk tabıı bebısım ise 20 haftaya giriyor
şaka gibi bu gunelre geldiğimize inanamıyorumdaha dun 5 haftalıktık gibi...şimdi hareket ediyo
inşallah sağ salim kucagımıza da alırız
Canim ay nasi sevindim anlatamam halkinda hayirlisi olsun ins bebisinde anne babasiyla mutlu olmustur ins esinle dahada ii olurdunuzHerkese günaydın kızlar...
Dün doktordaydık babasıyla.
Herşey yolunda şükür.
Bebeğin suyu normale dönmüş.
Ölçümleri de iyiydi.
Kız olduğu konusu kesinleşti inşallah
Birde Elevite başlattı beni yalnız sormayı unuttum Elevit içince folik asit bırakılıyor mu?
Birde eczacı Decavit verdi Elevit yerine bir sıkıntı olur mu?
Şimdiye kadar destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Hala dualarınızı eksik etmeyin üzerimden.
Eve döndüm ben. Eşimle daha iyiyiz artık.
Hayatla evimde mücadele etmeye karar verdim.
Umarım hakkımda hayırlı olan budur.
günaydın kızlar...
yol calısması yüzünden butun gece uyuyamadım sabaha kadar calısma mı olur anlamadım kı bıde benım de burnum tıkalı bu sıcakta nefes alamıyorum dudaklarım hep catladıfeslegencım eşinle barısmana cok sevındım özllıkle hamıleyken allah kımsenın muhabbetını bozmasın.bazen eşler cok anlayısız oluyor benım esımın arkdasları daha alakalı ılgılı davranıyorlar bana aman yorulma ayy klıma carpar mı falan.bizimkide yok ya bişi olmaz ben cocugu sağlam yaptım dedı mı dellenıyorum.neymış 5 yasına kadar süt ıcmıs cocugumuz gayet ıyı döllenmışmiş.sankı benım hıc katkım yok bende 3 ay emmışım nolcak sımdı dıyorum.tuz ruhunda ruh var bunlarda yok valla.neyse buna da şükür allah başka sıkıntı vermesın belkıde bız cok hassasız ne bıleyım..
Biz iyiyiz canım sen nasılsın şimdi.Geçmiş olsun.Senin de baya düşmüş tansiyonun.Genelde oluyor mu peki.Dikkat et kendine....
herkese selam,yarın doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyım :) inşallah bebeğim sağlıklıdır ..
ben hiç kilo alamıyorum ya,göbeğim nasıl büyüyor anlamadım..kocaman oldu herkes farkında artık kaç ayın kaldı diye soran bile var, nasıl oluyo kilo almadan anlamıyorum hergün çıkıyorum aynı tartıya hiç değişiklik yok :S
doktor ne dicek bakalım bu durumada,besleyemiyorum bebeği gibi geliyor ,kilo almayıncada insan..ay ne tuhaf böyle ,insan vicdan yapıyo acaba iyi bakıyom mu ,besleniyomu,büyüyomu :)
eşim diyo akşam sana ultroson cihazı lazımmış eve hergün bakardın
benim gibi hiç kilo almayan var mı ya..endişelenmeye başladım..
evett ayşeeeee kız olarak işaretleyebiliriz bugün doktordaydım oda kız dedi
çok çok saol cnmm aminn sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah tüm tatile çıkanlar için :))hayırlı yolculuklar şimdiden cnm.Allah kaza bela vermesin inşallah.
Allah gönlünbdekini nasip etsin inş.ben iptal ettirdim bugünkü randevumu.bayramdan sonra gidecem
cnm çok sevindim eşinle barışmana inşallah aynı şeyleri bidaha yaşamazsınız bebeğiniz ugurlu gelir size :)) cnm elevitin içinde zaten var cnm folicasit onu bırakabilirsin :))Herkese günaydın kızlar...
Herşey yolunda şükür.
Ölçümleri de iyiydi.
Birde Elevite başlattı beni yalnız sormayı unuttum Elevit içince folik asit bırakılıyor mu?
herkese selam,yarın doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyım :) inşallah bebeğim sağlıklıdır ..
ben hiç kilo alamıyorum ya,göbeğim nasıl büyüyor anlamadım..kocaman oldu herkes farkında artık kaç ayın kaldı diye soran bile var, nasıl oluyo kilo almadan anlamıyorum hergün çıkıyorum aynı tartıya hiç değişiklik yok :S
doktor ne dicek bakalım bu durumada,besleyemiyorum bebeği gibi geliyor ,kilo almayıncada insan..ay ne tuhaf böyle ,insan vicdan yapıyo acaba iyi bakıyom mu ,besleniyomu,büyüyomu :)
c
maşallah ayşecim yolu yarıladınız inşallah . ben daha bebeklerin hareketlerini hissedemedim darısı başımıza
Herkese günaydın kızlar...
Herşey yolunda şükür.
Ölçümleri de iyiydi.
Günaydın güzel Anneler.iki gündür basım cok ağrıyordu yazmaya fırsat bulamadım dünde tansiyonum 8-4 e düşmüştü anca toparlandım.umarim herkes iyidir.
Kızlar hepinizi Günaydın olsun.....Nasılsınız..
Ya benim göbek deliğimin çevresi nie böle kaşınıyooo...Çatlıcakmıyım acaba.Öyle duymuştum kaşıntı olan yerler çatlar die.2 gündür göbek çevrem kaşınıo arada..Umarım az hasarla atlatırım bu çatlama olayını:)
Kızlar bide mantar mı bilmiyorum bu kaşıntı için sirkeli su ile yıkamayı okudum k.k.da.Ama çok detaylı bilgi yoktu.Bilgisi olan var mı bu konuda?
hadi bakalımm bekliyoruz haberlerini, gelince yaz hemen :)
benim de 15,30 da randevum. ben de cok heyecanlıyım, işlerimi toparlayayım da hazır olayım bi saat önceden cıkmam gerek çünkü :)
evet şaka gibi di mi ayşe? nasıl gecti zaman.. son aylarımız da gelecek ve bi bakmışız bebeklerimiz kollarımızda..
allahım inşallah hepimize nasip etsin..
Geldim doktordan:)
cinsiyet için 3sefer de %100 demek için 3kez bakamak gerek dedi
2.kez bakıldı bugun %90 erkek diyorum dedi.
elevıte devam 2.kutuya başlıycam
17haftalık ama 18 hafta 1gunluk dedi.
235gr olmuş ağırlığıda:)
bir de 3ayda en net görünür ay ilerledikçe ultrasonda daha flu görünür dedi
benden bu kadar darısı iyi haber bekleyen herkese
Geldim doktordan:)
cinsiyet için 3sefer de %100 demek için 3kez bakamak gerek dedi
2.kez bakıldı bugun %90 erkek diyorum dedi.
elevıte devam 2.kutuya başlıycam
17haftalık ama 18 hafta 1gunluk dedi.
235gr olmuş ağırlığıda:)
bir de 3ayda en net görünür ay ilerledikçe ultrasonda daha flu görünür dedi
benden bu kadar darısı iyi haber bekleyen herkese
Kızlar hepinizi Günaydın olsun.....Nasılsınız..
Ya benim göbek deliğimin çevresi nie böle kaşınıyooo...Çatlıcakmıyım acaba.Öyle duymuştum kaşıntı olan yerler çatlar die.2 gündür göbek çevrem kaşınıo arada..Umarım az hasarla atlatırım bu çatlama olayını:)
Kızlar bide mantar mı bilmiyorum bu kaşıntı için sirkeli su ile yıkamayı okudum k.k.da.Ama çok detaylı bilgi yoktu.Bilgisi olan var mı bu konuda?
neeee kız mı? hayallerimizi suya düşürdün annesihani samsuna geliodu senin yakışıklı oğluş, kızımla flört ediolardı şaka bir yana kızın hayırlı olsun tatlım
evet canım cok sukurya darısı basınızaa :)
yaaaaaaa çççççççooooookkkkkkk sevındımmmmm
Rabbım ayırmaısn cnaım daha da mutlu olursunuz ınsallaahhh inan ki dualarımız kabul olduu
günaydın canım gecmıs olsun aman dıkkat et
günaydın canım hımmgerılme baslamıs oalbılır :)
bir de sirke kullanma bence sirke asit oranı yuksek ve alt tarafın ph oranı değişik
Allah korusun baska seyelre sbebeıyet verırısın doktoruna dansı bence :)
valla öyle canım yaaa ınanamıyorum keseyı gordugumuz zamanı dun gibii hatırlıyorum :) :) :) amin amiinnn
maşallah canım bebısınee :)
canım bence gayet normaal :)
ekledım tatlımmm
gözün aydın canım..bir kızçe daha geliyorrrrrrrrrrr....
bende az sık yemek yerim ,bol su içerim ondan belkide..saol..bende aynıyım.bi kac gün önce 2 kilo fazla gösterdi baskül ama bu sabah tartıldım yine aynı kilodayım
yani bende hiç kilo almadım ama göbek cıktı biraz.
ben akşam iftardan sonra bişi yemiyorum.iftarda da öle abartı yemek yemiyorum.bol su içiyorum
yani acıkcası ben kilo almamak için dikkat ediyorum.bence sende cok takılma ,bebegin ihtiyacı olanı senden karşılıyordur.
çok çok saol cnmm aminn sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah tüm tatile çıkanlar için :))
cnm çok sevindim eşinle barışmana inşallah aynı şeyleri bidaha yaşamazsınız bebeğiniz ugurlu gelir size :)) cnm elevitin içinde zaten var cnm folicasit onu bırakabilirsin :))
cnm ne güzel işte sen diil bebek kilo alıyodur zaten şuanda 150 gr bişidir nasıl ağırlık yapsın zaten doktor söler merak etme herşey yolundadır :) bakalım Gönül hnm cinsiyete ne dicek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?