2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar günaydın
doktora gidiyorum
buçukta randevum vra, her gidişimde içimi korku alıyo sağlıklı olduğunu kıpırdadığını bir görsem
bir de kesin cinsiyetini söylerse benden mutlusu yok
bayramda soranlara 'gibiymiş' demek istemiyorum:)
hadi bakalımm bekliyoruz haberlerini, gelince yaz hemen :)
benim de 15,30 da randevum. ben de cok heyecanlıyım, işlerimi toparlayayım da hazır olayım bi saat önceden cıkmam gerek çünkü :)

Günaydın kızlar nasılsınız :)

bugun 18. haftamız da bitiyor vee 19 a gidiyoruz sat olrk tabıı bebısım ise 20 haftaya giriyor :nazar: :nazar: :nazar:

şaka gibi bu gunelre geldiğimize inanamıyorum :5: :5: :5: daha dun 5 haftalıktık gibi...şimdi hareket ediyo

inşallah sağ salim kucagımıza da alırız :16:

evet şaka gibi di mi ayşe? nasıl gecti zaman.. son aylarımız da gelecek ve bi bakmışız bebeklerimiz kollarımızda..
allahım inşallah hepimize nasip etsin..

Kızlar hepinizi Günaydın olsun.....Nasılsınız..

Ya benim göbek deliğimin çevresi nie böle kaşınıyooo...Çatlıcakmıyım acaba.Öyle duymuştum kaşıntı olan yerler çatlar die.2 gündür göbek çevrem kaşınıo arada..Umarım az hasarla atlatırım bu çatlama olayını:)
Kızlar bide mantar mı bilmiyorum bu kaşıntı için sirkeli su ile yıkamayı okudum k.k.da.Ama çok detaylı bilgi yoktu.Bilgisi olan var mı bu konuda?

Geldim doktordan:)
cinsiyet için 3sefer de %100 demek için 3kez bakamak gerek dedi
2.kez bakıldı bugun %90 erkek diyorum dedi.
elevıte devam 2.kutuya başlıycam
17haftalık ama 18 hafta 1gunluk dedi.
235gr olmuş ağırlığıda:)
bir de 3ayda en net görünür ay ilerledikçe ultrasonda daha flu görünür dedi
benden bu kadar darısı iyi haber bekleyen herkese

günaydın kızlar...
yol calısması yüzünden butun gece uyuyamadım sabaha kadar calısma mı olur anlamadım kı bıde benım de burnum tıkalı bu sıcakta nefes alamıyorum dudaklarım hep catladı:(feslegencım eşinle barısmana cok sevındım özllıkle hamıleyken allah kımsenın muhabbetını bozmasın.bazen eşler cok anlayısız oluyor benım esımın arkdasları daha alakalı ılgılı davranıyorlar bana aman yorulma ayy klıma carpar mı falan.bizimkide yok ya bişi olmaz ben cocugu sağlam yaptım dedı mı dellenıyorum.neymış 5 yasına kadar süt ıcmıs cocugumuz gayet ıyı döllenmışmiş.sankı benım hıc katkım yok bende 3 ay emmışım nolcak sımdı dıyorum.tuz ruhunda ruh var bunlarda yok valla.neyse buna da şükür allah başka sıkıntı vermesın belkıde bız cok hassasız ne bıleyım..:19:

Herkese günaydın kızlar...
Dün doktordaydık babasıyla.
Herşey yolunda şükür.
Bebeğin suyu normale dönmüş.
Ölçümleri de iyiydi.
Kız olduğu konusu kesinleşti inşallah :12:
Birde Elevite başlattı beni yalnız sormayı unuttum Elevit içince folik asit bırakılıyor mu?
Birde eczacı Decavit verdi Elevit yerine bir sıkıntı olur mu?
Şimdiye kadar destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Hala dualarınızı eksik etmeyin üzerimden.
Eve döndüm ben. Eşimle daha iyiyiz artık.
Hayatla evimde mücadele etmeye karar verdim.
Umarım hakkımda hayırlı olan budur.
Canim ay nasi sevindim anlatamam halkinda hayirlisi olsun ins bebisinde anne babasiyla mutlu olmustur ins esinle dahada ii olurdunuz :16:

günaydın kızlar...
yol calısması yüzünden butun gece uyuyamadım sabaha kadar calısma mı olur anlamadım kı bıde benım de burnum tıkalı bu sıcakta nefes alamıyorum dudaklarım hep catladı:(feslegencım eşinle barısmana cok sevındım özllıkle hamıleyken allah kımsenın muhabbetını bozmasın.bazen eşler cok anlayısız oluyor benım esımın arkdasları daha alakalı ılgılı davranıyorlar bana aman yorulma ayy klıma carpar mı falan.bizimkide yok ya bişi olmaz ben cocugu sağlam yaptım dedı mı dellenıyorum.neymış 5 yasına kadar süt ıcmıs cocugumuz gayet ıyı döllenmışmiş.sankı benım hıc katkım yok bende 3 ay emmışım nolcak sımdı dıyorum.tuz ruhunda ruh var bunlarda yok valla.neyse buna da şükür allah başka sıkıntı vermesın belkıde bız cok hassasız ne bıleyım..:19:

Arzucum geçmiş olsun burun tıkanıklığı zor valla.Umarım atlatırsın havalarda dönüyo sanki yavaş yavaş enazından akşamları...Benim eşim de sürekli şöyle dikkat et böyle dikkat et yorma kendini filan desede bazen o da bişiy olmaz ya diyo artık...Ama eşinin söylediğine valla çok güldüm:1::1:Demek 5 yaşına kadar süt içmiş:1:Harikasınız valla.....:nazar:

Biz iyiyiz canım sen nasılsın şimdi.Geçmiş olsun.Senin de baya düşmüş tansiyonun.Genelde oluyor mu peki.Dikkat et kendine....

Tesekkurler canim.Aslinda halsizlik devamlı vardı esimin gelmesine yakın koltuktan kalkamadim arada böyle olurum onun aklına geldi bir ölçelim dedi üstüne tuzlu ayran yaptı saolsun ama yatana kadar zor düştü.boyle seyler olsun bunuda atlatiriz canım.

Unicavita simdiden hayırlı yolculuklar sana bende bayramdan sonra annelerin yazlığına gidicem bende sabırsızlıkla bekliyorum.

herkese selam,yarın doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyım :) inşallah bebeğim sağlıklıdır ..

ben hiç kilo alamıyorum ya,göbeğim nasıl büyüyor anlamadım..kocaman oldu herkes farkında artık kaç ayın kaldı diye soran bile var, nasıl oluyo kilo almadan anlamıyorum hergün çıkıyorum aynı tartıya hiç değişiklik yok :S
doktor ne dicek bakalım bu durumada,besleyemiyorum bebeği gibi geliyor ,kilo almayıncada insan..ay ne tuhaf böyle ,insan vicdan yapıyo acaba iyi bakıyom mu ,besleniyomu,büyüyomu :)
eşim diyo akşam sana ultroson cihazı lazımmış eve hergün bakardın :D

benim gibi hiç kilo almayan var mı ya..endişelenmeye başladım..

merhaba güzel anneler ve bebekleri..nasılsınız?hayırlı cumalar diliyorum herkese..

arkadaşlar eşleriyle problem yaşayan arkadaşlar sizlere sabır diliyorum..çok zor dönemlerden geçiyorsunuz..Allah kolaylık versin..ama sanırsam hamilelikte duygu iniş çıkışları normal..fazla kırıcı olmadan atlatabilmek en güzeli..

cinsiyeti belli olan arkadaşlar gözünüz aydın..tatile gideceklere hayırlı yolculuklar diliyorum..

[/QUOTE] Herşey yolunda şükür.
Ölçümleri de iyiydi.
Birde Elevite başlattı beni yalnız sormayı unuttum Elevit içince folik asit bırakılıyor mu?
Umarım hakkımda hayırlı olan budur.[/QUOTE]

Ay Allahıma çok şükür ne kadar sevindim bilemezsin..dualarım hep seninle canım..umarım herşey bundan sonra çok güzel olur sizin için..kızında hayırlı olsun..:nazar::nazar::nazar::nazar:

herkese selam,yarın doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyım :) inşallah bebeğim sağlıklıdır ..

ben hiç kilo alamıyorum ya,göbeğim nasıl büyüyor anlamadım..kocaman oldu herkes farkında artık kaç ayın kaldı diye soran bile var, nasıl oluyo kilo almadan anlamıyorum hergün çıkıyorum aynı tartıya hiç değişiklik yok :S
doktor ne dicek bakalım bu durumada,besleyemiyorum bebeği gibi geliyor ,kilo almayıncada insan..ay ne tuhaf böyle ,insan vicdan yapıyo acaba iyi bakıyom mu ,besleniyomu,büyüyomu :)

bende aynıyım.bi kac gün önce 2 kilo fazla gösterdi baskül ama bu sabah tartıldım yine aynı kilodayım
yani bende hiç kilo almadım ama göbek cıktı biraz.
ben akşam iftardan sonra bişi yemiyorum.iftarda da öle abartı yemek yemiyorum.bol su içiyorum
yani acıkcası ben kilo almamak için dikkat ediyorum.bence sende cok takılma ,bebegin ihtiyacı olanı senden karşılıyordur.

hayırlı yolculuklar şimdiden cnm.Allah kaza bela vermesin inşallah.

Allah gönlünbdekini nasip etsin inş.ben iptal ettirdim bugünkü randevumu.bayramdan sonra gidecem
çok çok saol cnmm aminn sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah tüm tatile çıkanlar için :))
Herşey yolunda şükür.
Ölçümleri de iyiydi.
cnm çok sevindim eşinle barışmana inşallah aynı şeyleri bidaha yaşamazsınız bebeğiniz ugurlu gelir size :)) cnm elevitin içinde zaten var cnm folicasit onu bırakabilirsin :))

cnm ne güzel işte sen diil bebek kilo alıyodur zaten şuanda 150 gr bişidir nasıl ağırlık yapsın zaten doktor söler merak etme herşey yolundadır :) bakalım Gönül hnm cinsiyete ne dicek :))

c
maşallah ayşecim yolu yarıladınız inşallah . ben daha bebeklerin hareketlerini hissedemedim darısı başımıza :1:

evet canım cok sukurya darısı basınızaa :)

Herşey yolunda şükür.
Ölçümleri de iyiydi.

yaaaaaaa çççççççooooookkkkkkk sevındımmmmm :52: :52: :52:

Rabbım ayırmaısn cnaım daha da mutlu olursunuz ınsallaahhh inan ki dualarımız kabul olduu :32: :32: :32: :nazar: :nazar: :nazar:

Günaydın güzel Anneler.iki gündür basım cok ağrıyordu yazmaya fırsat bulamadım dünde tansiyonum 8-4 e düşmüştü anca toparlandım.umarim herkes iyidir.

günaydın canım gecmıs olsun aman dıkkat et

Ya benim göbek deliğimin çevresi nie böle kaşınıyooo...Çatlıcakmıyım acaba.Öyle duymuştum kaşıntı olan yerler çatlar die.2 gündür göbek çevrem kaşınıo arada..Umarım az hasarla atlatırım bu çatlama olayını:)
Kızlar bide mantar mı bilmiyorum bu kaşıntı için sirkeli su ile yıkamayı okudum k.k.da.Ama çok detaylı bilgi yoktu.Bilgisi olan var mı bu konuda?

günaydın canım hımmgerılme baslamıs oalbılır :)

bir de sirke kullanma bence sirke asit oranı yuksek ve alt tarafın ph oranı değişik

Allah korusun baska seyelre sbebeıyet verırısın doktoruna dansı bence :)

hadi bakalımm bekliyoruz haberlerini, gelince yaz hemen :)
benim de 15,30 da randevum. ben de cok heyecanlıyım, işlerimi toparlayayım da hazır olayım bi saat önceden cıkmam gerek çünkü :)

evet şaka gibi di mi ayşe? nasıl gecti zaman.. son aylarımız da gelecek ve bi bakmışız bebeklerimiz kollarımızda..
allahım inşallah hepimize nasip etsin..

valla öyle canım yaaa ınanamıyorum keseyı gordugumuz zamanı dun gibii hatırlıyorum :) :) :) amin amiinnn

maşallah canım bebısınee :)

canım bence gayet normaal :)

evett ayşeeeee kız olarak işaretleyebiliriz bugün doktordaydım oda kız dedi

ekledım tatlımmm :16:

gözünaydın canım, hayırlı olsun oğlun..
sağlıkla büyüt analı babalı inşallahh :)
darısı başımıza bakalım

bende dr.a danışmıştım akıntım varken mantar olabilir demişti.sirkeli suyla yıka demişti.yıkayabilirsin bence canım.

beeeen varım.gerçi son zamanlarda midemin rahatsızlığı yznden biraz vermiştim ama şimdi canavar gibi yiyorum.zaten çok zayıfım 45 kiloyum.sadece göbişim çıktı.

bugün kortizon yklemesi yapılıcak.sordum dr.a aklım a takılanları.elbette bebeğine ilaç geçicek ama 3 aydan sonra pek fazla bi yan etki beklemiyoruz bekledik bizde yapmak istemedik ama değeerlerin yükselmedi dedi.eğer ykleme olmazsan bağışıklığın hiç yok ve enfeksiyon kaparsın buda bebeğin ve sen için daha zararlı olabilir dedi.seçim benim kızlar siz olsaydınız ne yapardınız.
hakkımda hayırlısı bol bol dua ediyorum inşa.ben ve bebişim sağlıkla atlatrıız bu durumu.

bu arada fesleğenim eşinle barışmana çoook sevindim aile huzursuzluğu çok kötü rabbim herkesi yuvasında mutlu etsin.

neeee kız mı? hayallerimizi suya düşürdün annesi :9: :9: :9: hani samsuna geliodu senin yakışıklı oğluş, kızımla flört ediolardı :9: :9: :9: şaka bir yana kızın hayırlı olsun tatlım :16::16:

yaa sorma okadar takıldım takıldım şimdi sakaryaya oğluşlar gelecek :)) ama kızımı kapı dışarıı çıkarmıycam :))
teşekkür ederim Allahım hepimizin bebişlerine sağlık sıhat versinde gerisi önemli değil
bakarsın kanka olurlar senin kızınla aynı üniversiteyi kazanırlar aynı yurtta kalırlar belli mi olur :))

evet canım cok sukurya darısı basınızaa :)

yaaaaaaa çççççççooooookkkkkkk sevındımmmmm :52: :52: :52:

Rabbım ayırmaısn cnaım daha da mutlu olursunuz ınsallaahhh inan ki dualarımız kabul olduu :32: :32: :32: :nazar: :nazar: :nazar:

günaydın canım gecmıs olsun aman dıkkat et

günaydın canım hımmgerılme baslamıs oalbılır :)

bir de sirke kullanma bence sirke asit oranı yuksek ve alt tarafın ph oranı değişik

Allah korusun baska seyelre sbebeıyet verırısın doktoruna dansı bence :)

valla öyle canım yaaa ınanamıyorum keseyı gordugumuz zamanı dun gibii hatırlıyorum :) :) :) amin amiinnn

maşallah canım bebısınee :)

canım bence gayet normaal :)

ekledım tatlımmm :16:

teşekkürler ayşe

gözün aydın canım..bir kızçe daha geliyorrrrrrrrrrr....:3::3::3::3::3::3:

teşekkürler evet kızçeler sanırım hep geç gösterdi genelde erkekler erken gösterdi kendini de :1:

bende aynıyım.bi kac gün önce 2 kilo fazla gösterdi baskül ama bu sabah tartıldım yine aynı kilodayım
yani bende hiç kilo almadım ama göbek cıktı biraz.
ben akşam iftardan sonra bişi yemiyorum.iftarda da öle abartı yemek yemiyorum.bol su içiyorum
yani acıkcası ben kilo almamak için dikkat ediyorum.bence sende cok takılma ,bebegin ihtiyacı olanı senden karşılıyordur.
bende az sık yemek yerim ,bol su içerim ondan belkide..saol..

çok çok saol cnmm aminn sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah tüm tatile çıkanlar için :))

cnm çok sevindim eşinle barışmana inşallah aynı şeyleri bidaha yaşamazsınız bebeğiniz ugurlu gelir size :)) cnm elevitin içinde zaten var cnm folicasit onu bırakabilirsin :))

cnm ne güzel işte sen diil bebek kilo alıyodur zaten şuanda 150 gr bişidir nasıl ağırlık yapsın zaten doktor söler merak etme herşey yolundadır :) bakalım Gönül hnm cinsiyete ne dicek :))

bende meraklardayım erkek diye düşünüyorum ,bence doktoru nilk tahmini değişmeyecek,göbeği görende erkek mi diyor ,bakalım merak içindeyim :)

bizde doktordan sonra yolaçıkıcaz yola çıkanlarımız için Allah yardımcımız olsun ,özellikle İstanbul 'da olanlar için,ahh o köprü nasıl geçilecek bilemiyorum :(

en çok wc ihtiyacı beni endişelendiriyor,saatlerce bi yerde takılı kalırsak mola veremeden işte o zmn yandım :18: çok sık wc ye gidiyorum yaaa...

Son düzenleme:
Back
X