2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
çok çok saol cnmm aminn sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah tüm tatile çıkanlar için :))

hayırlı yolculuklar canım..iyi tatiller..

bugün kortizon yklemesi yapılıcak.sordum dr.a aklım a takılanları.elbette bebeğine ilaç geçicek ama 3 aydan sonra pek fazla bi yan etki beklemiyoruz bekledik bizde yapmak istemedik ama değeerlerin yükselmedi dedi.eğer ykleme olmazsan bağışıklığın hiç yok ve enfeksiyon kaparsın buda bebeğin ve sen için daha zararlı olabilir dedi.seçim benim kızlar siz olsaydınız ne yapardınız.
hakkımda hayırlısı bol bol dua ediyorum inşa.ben ve bebişim sağlıkla atlatrıız bu durumu..

dualarım seninle canım...

bizde doktordan sonra yolaçıkıcaz yola çıkanlarımız için Allah yardımcımız olsun ,özellikle İstanbul 'da olanlar için,ahh o köprü nasıl geçilecek bilemiyorum :(

en çok wc ihtiyacı beni endişelendiriyor,saatlerce bi yerde takılı kalırsak mola veremeden işte o zmn yandım :18: çok sık wc ye gidiyorum yaaa...

sanada hayırlı yolculuklar canım..Allah yollarda sabır ve kolaylık versin..

Geldim doktordan:)
cinsiyet için 3sefer de %100 demek için 3kez bakamak gerek dedi
2.kez bakıldı bugun %90 erkek diyorum dedi.
elevıte devam 2.kutuya başlıycam
17haftalık ama 18 hafta 1gunluk dedi.
235gr olmuş ağırlığıda:)
bir de 3ayda en net görünür ay ilerledikçe ultrasonda daha flu görünür dedi
benden bu kadar darısı iyi haber bekleyen herkese

Hadi Gözünaydın Canim artık bence mavişlr almaya başla.

Unicavita simdiden hayırlı yolculuklar sana bende bayramdan sonra annelerin yazlığına gidicem bende sabırsızlıkla bekliyorum.

Sagol Zeynepcim, ne güzel! Sen de git yazlıkta tadını çıkar bakalım. Nerdeydi yazlığınız, şöyle kuşadası, didim falan mı?

Günaydın güzel Anneler.iki gündür basım cok ağrıyordu yazmaya fırsat bulamadım dünde tansiyonum 8-4 e düşmüştü anca toparlandım.umarim herkes iyidir.

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.

herkese merhaba
feslegencim cok sevindim barısmanıza :21:
anam ben fil gibi kilo alıorum :43: istahım fazlaca acik. 6 kg ya dayandım :26:

Valla ben de çok yemiyorum ama 5 kilo oldu canım! Rekorlar bizde zaten. bi tek on kilo aldım demişti bi arkadaş onu hatırlıyorum.
Neyse tontişlerimiz sağlıklı olsun da. Bir de bayramda dikkat edelim tatlılara falan
:1:

evett ayşeeeee kız olarak işaretleyebiliriz bugün doktordaydım oda kız dedi
Hayırlı olsun canım kızın! Ne güzel, çok şirin bi kız olur eminim!

:emir_bebek::nazar:

hayırlı cumalar annişler ve kuzuları :16: gerçi biz cumada evde değil oğluşu görmelerdeydik ama

başta fesleğencim nasıl sevindim inşallah tekrar huzur gelir evinize şimdi bayram hem dargın kalınmaz ne güzel barışmışsınız onun göremsine de sevindim canım hep mutlu huzurlu ol inşallah acıkta nazlan yanaş kocişine

melikenin annesi :34: geçmiş olsun canım ben şahsen hayır diyemezdim bak idrarda bakteri çıkınca bile erken doğum riski denilince hemen içmiştik antibiyotikleri önümüz kış seninde bebğin içinde önemliyse kullan yada almı dicez :) ay nebileyim kortizon zaralı biliriz ama hamilelikte hele hamile kalmadan antibiyotik te zararlı bilirdik ama bak nasıl kullandık daha da kullanacağız inşallah düzelir ve kavuşursun sağlıklı bişekilde yuvana

yaprakcım bende mantar mı akıntısız bi kaşıntı yaşadım fitili kullanmadım merhemi kullandım küçücüktü şimdi denize gitcez diye istedim sağolsun 3kutu yazdı 1tanede kociş almış ama şuara rahatım ben sirkeyi 2şekilde biliyorum dayanabilrsen havlu kağıda dök ve dür ama daha çok suya katıp dezenfekte amaçlı kullanılıyor bizim sularımız kreçli diye kullanmayı düşündüm ama şuan rahat bakalım azmazsa

ay bide mandiş teyzemiz hayırlı olsun kuzun eh artık biz pipuşlumla izmite ananeyi görmeye gelince uğrarız kızını ziyarete bak kumral bekliyoruz eh dayıya benzerse bayada uzun olur kuzum aman biz abimle karayız kumralları severiz eşlerimiz sarıya yakın kumral kardeşim kumral oda sarı sevmez kapkara ister herşey kısmet

Son düzenleme:
Unicavita dileklerin için teşekkürler bugun daha iyim zaten bide kızımı babasına satabilirsem bugun temizlik yapicam.canim yazlığımız Tekirdağ kumbagda orasida güzeldir gecen sefer korkudan denize giremedim bu sefer tadını çıkarmayı düşünüyorum.buarada tatile çıkan herkese hayırlı yolculuklar hayırlı gidip gelsinler.

Ay feslegencim nasıl sevindim anlatamam dahada iyi olacaksınız insallah Allah kimseyi ayrı düşürmesin daha ılımlı yaklas esine kızının hatrina umarım oda anlamıştır hatasını Allah herseyi gönlüne göre versin buarada kızında hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün banada kız dediler bakalım değişmezse.

Evet daha sakin bir insan olmaya çalışacağım. Amin canım çok teşekkürler :)

feslegenim gözün aydın ,eşinle barışmana cok sevindim.yoksa bayram zehir olacaktı sana.
kızında hayrlı olsun inş.umarım bundan sonra huzurlu bi evliligin olur,mücadele etmek zorunda kalmazsın.
birdahada ne olursa olsun asla evini terketme cnm :)

Çok teşekkür ederim umarım mücadelesiz güzel bir hayat olur.
;)

çok sevindim canım eşinle aranın düzelmesine.inşallah bundan sonra hiç bozulmaz hep mutlu olursunuz.canım zaten folik asit 12 haftadan sonra bırakılıyo.sen daha içiyomusun.bana doktorum 12 haftalıkken artık bırakabilirsin demişti.ondan sonra kan ve vitamin hapına başlamıştık.doktoruna sorsaydın keşke ama folic asite hala devam eden yok heralde aramızda.yinede doktoruna sorsaydın keşke..

Amin canım teşekkür ederim :) Bana devam ettirdi bir süre daha folik asiti. Kan hapı kullanmıyorum işte. Magnezyum, decavit, coraspin. Şimdilik sadece bunlar.
Olmazsa bir telefon açayım.

canım hakkınızda hayırlısı neyse Rabbim onu yaşatır inş. ben de decavit kullanıyorum hiçbir farkı yok ikisi de aynı genelde vitamine başlayınca folik asit kesiliyor inş bir daha kötü günler yaşamazsın

Amin Allah razı olsun. İnşallah... Teşekkür ederim.

herkese merhaba
feslegencim cok sevindim barısmanıza :21:
anam ben fil gibi kilo alıorum :43: istahım fazlaca acik. 6 kg ya dayandım :26:

Çok teşekkür ederim. Ben -4 verdim +2 alabildim daha Not: Tombiş bir anneyim.

Evet canım folik asitin esas işlevi 12. haftada bitiyormuş. Nöral tüp defektleri o döneme kadar gelişiyormuş anladığım kadarıyla, o yüzden o haftadan sonra elevite dönüyoruz. Elevitte de bir miktar folik asit varmış zaten. DEcaviti bilmiyorum ama muadili demek ki verdi eczacı.
Eşinle iyi olmana gerçekten çok sevindim. Umarım hep daha iyiye gidersiniz inşallah. Evinden ayrılma canım, meydanı bırakma başkalarına. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Bu arada kızın da hayırlı olsun canım, çok sevindim. oğluşuma aliyim artık senin minnoşu:)

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah :)
Biraz düşünmemiz lazım bu işler aceleye gelmez :1::1:

AAAA işte bugünün en güzel haberi......Çok sevindim feslegencim daha yazının başında doktardaydık babasıyla deyince sonunu inan tahmin etmiştim.Valla çok sevindim.İnş hakkına hayırlı olan bu olmuş olur.Bebeğinizde annesi babası yanındayken dünyaya gelmiş olur.umarım dahada iyi olur bütün yaşadıklarınızı unutursunuz.Enazından artık evindesin eşinin aramamasını bile stres yapmıcaksın ne biliym iyi olmuş ya..Allah bütün çiftleri ayırmasın,gönüllerine birbirlerinin sevgisini muhabbettini versin...

Bu arada canım bana Dr um direk decavit vermişti bende 2 aya yakındır onu kullanıyorum.Tabi onları verdiğinde folikasiti artık bırak demişti.Eğer Dr un demediyse yinede tlf filan sor ona göre bırak yada devam et canım..Kızınada Maşallah olsun:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Çok tatlısınız ya teşekkür ederim. İnşallah unuturuz. Hepimizinkine maşallah :nazar: :16:

günaydın kızlar...
yol calısması yüzünden butun gece uyuyamadım sabaha kadar calısma mı olur anlamadım kı bıde benım de burnum tıkalı bu sıcakta nefes alamıyorum dudaklarım hep catladı:(feslegencım eşinle barısmana cok sevındım özllıkle hamıleyken allah kımsenın muhabbetını bozmasın.bazen eşler cok anlayısız oluyor benım esımın arkdasları daha alakalı ılgılı davranıyorlar bana aman yorulma ayy klıma carpar mı falan.bizimkide yok ya bişi olmaz ben cocugu sağlam yaptım dedı mı dellenıyorum.neymış 5 yasına kadar süt ıcmıs cocugumuz gayet ıyı döllenmışmiş.sankı benım hıc katkım yok bende 3 ay emmışım nolcak sımdı dıyorum.tuz ruhunda ruh var bunlarda yok valla.neyse buna da şükür allah başka sıkıntı vermesın belkıde bız cok hassasız ne bıleyım..:19:

Çok teşekkür ederim.Amin canım. Bak sen 5 yaşına kadar emmiş demek :)Hem hassasız hem ilgi alaka beklediğimiz bir dönem.

Canim ay nasi sevindim anlatamam halkinda hayirlisi olsun ins bebisinde anne babasiyla mutlu olmustur ins esinle dahada ii olurdunuz :16:

Çok teşekkür ederim. İnşallah :)

Ay Allahıma çok şükür ne kadar sevindim bilemezsin..dualarım hep seninle canım..umarım herşey bundan sonra çok güzel olur sizin için..kızında hayırlı olsun..:nazar::nazar::nazar::nazar:

Amin canım Allah razı olsun. Hepimizinkine maşallah :nazar:

cnm çok sevindim eşinle barışmana inşallah aynı şeyleri bidaha yaşamazsınız bebeğiniz ugurlu gelir size :)) cnm elevitin içinde zaten var cnm folicasit onu bırakabilirsin :

Çok teşekkür ederim inşallah... Evet içinde varmış baktım prospektüse ;)

yaaaaaaa çççççççooooookkkkkkk sevındımmmmm :52: :52: :52:

Rabbım ayırmaısn cnaım daha da mutlu olursunuz ınsallaahhh inan ki dualarımız kabul olduu :32: :32: :32: :nazar: :nazar: :nazar:

Çok sağol Ayşecim canım benim. Amin Allah razı olsun. Yine de eksik etmeyelim dualarımızı birbirlerimizin üzerinden.

bu arada fesleğenim eşinle barışmana çoook sevindim aile huzursuzluğu çok kötü rabbim herkesi yuvasında mutlu etsin.

Çok teşekkür ederim canım. Amin. Çok zor...

fesleğen çok sevindim durumunuza,inşallah daha da iyi olur aranız,meyveniz size mutluluk getirir inşallah...

Amin canım Allah razı olsun. İnşallah... :)

demet35 .!.:
başta fesleğencim nasıl sevindim inşallah tekrar huzur gelir evinize şimdi bayram hem dargın kalınmaz ne güzel barışmışsınız onun göremsine de sevindim canım hep mutlu huzurlu ol inşallah acıkta nazlan yanaş kocişine
+ Demet ablacım çok teşekkür ederim. Sende az telkin vermedin :) Çok sağol. Evet gördü kızımızı :)
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

Son düzenleme:
bugün kuzularını gören anneler hayırlı olsun bizde sabah erkenden tıpa 3lü testimizi göstermeye gittik baktılar yine yaştan risk çıktı ama amniyo istemediğimiz için ayrıntılı ult dedi daha ekimin 1ine ağustos bitmediki eylül geçecek ve ekim zaten geçen hafta farklı odadaydık orda tekekran yoğunda olunca 2dk ölçtü ben azcık doğrulup kuzumu yaarken zor gördüm eşime dedim daha 2ay görmemiş olcam bu nasıl iş oda erken çıkmışsın hadi gel özele gidelim hem değerleri gösteririz dedi onun işyeri yakın önce babayı aldık ordan randevusuz özele gittik

doktor teyzemiz baktı evet risk çıkmış dedi oda bizi erken tanı ult yollamıştı ama okaldı bayramdan sonra çıkıcaz şuan mongol bebek denilen yok ama bel açıklığı olmasın ona bakılsın dedi ve bebişi görücez ama teyzemizin odası değişmiş benim önceki doktor ayrılmış tı onun odasını buna vermişler ben o odada miniğimi kaybetmiştim şimdi oraya girmek beni çok üzsede yavrumun kalbi atıyor ya buna şükür babamız çok pimpirikli dedi önce kalbimizi dinledik kalbini çırpınışını gösterdi tektek heryerini ölçtük göbişinide eşim kiloyuda sordu ben tontiş olunca bebekte haftasını tutunca vermenin sorunu yokmuş daha iyi dedi yani iyiki bu özeller var şimdi bayrmadan sonra erken tanı eh daha 2kez daha çıkarız bu teyzesine sonrada ünv de ayrıntılı yapılır ay ozaman geçer 1buçuk ay sağlıklı olsunlar da geçiyor günler bizde hep satla aynı gidiyoduk buhafta azcık öne geçmişiz

nezaman hissedebilirim diye sordum 20 hafta ama göbüş var 22de olabilir dedi

bide dodehimini kız bizim oğluşlar aynımı benimkide 235 gr geldi 250 gram kıyma kadar olmuş kuzularımız :21: bide pipuşumuzu yine gördük ilk kez yüzünüde gördük pek düşünceliydi kuzum annem eve gitse evi süpürüp temizlese diye düşünüyodur of dün camları kapıları sildik bugünde bi süpürüp toz aldıkmı tamam ama şuan uykusuzluktan ölüyorum

Sagol Zeynepcim, ne güzel! Sen de git yazlıkta tadını çıkar bakalım. Nerdeydi yazlığınız, şöyle kuşadası, didim falan mı?

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.

Valla ben de çok yemiyorum ama 5 kilo oldu canım! Rekorlar bizde zaten. bi tek on kilo aldım demişti bi arkadaş onu hatırlıyorum.
Neyse tontişlerimiz sağlıklı olsun da. Bir de bayramda dikkat edelim tatlılara falan
:1:

Hayırlı olsun canım kızın! Ne güzel, çok şirin bi kız olur eminim!

:emir_bebek::nazar:

inşallah uni sağlıklı olsunda

o on kilo diyen arkadaş ben oluyorum :))

hayırlı cumalar annişler ve kuzuları :16: gerçi biz cumada evde değil oğluşu görmelerdeydik ama

melikenin annesi :34: geçmiş olsun canım ben şahsen hayır diyemezdim bak idrarda bakteri çıkınca bile erken doğum riski denilince hemen içmiştik antibiyotikleri önümüz kış seninde bebğin içinde önemliyse kullan yada almı dicez :) ay nebileyim kortizon zaralı biliriz ama hamilelikte hele hamile kalmadan antibiyotik te zararlı bilirdik ama bak nasıl kullandık daha da kullanacağız inşallah düzelir ve kavuşursun sağlıklı bişekilde yuvana

yaprakcım bende mantar mı akıntısız bi kaşıntı yaşadım fitili kullanmadım merhemi kullandım küçücüktü şimdi denize gitcez diye istedim sağolsun 3kutu yazdı 1tanede kociş almış ama şuara rahatım ben sirkeyi 2şekilde biliyorum dayanabilrsen havlu kağıda dök ve dür ama daha çok suya katıp dezenfekte amaçlı kullanılıyor bizim sularımız kreçli diye kullanmayı düşündüm ama şuan rahat bakalım azmazsa

ay bide mandiş teyzemiz hayırlı olsun kuzun eh artık biz pipuşlumla izmite ananeyi görmeye gelince uğrarız kızını ziyarete bak kumral bekliyoruz eh dayıya benzerse bayada uzun olur kuzum aman biz abimle karayız kumralları severiz eşlerimiz sarıya yakın kumral kardeşim kumral oda sarı sevmez kapkara ister herşey kısmet

teşekkür ederiz :) ayyyyy demet ben kızımı eve bağlıycam kalsın evde kıyıp veremem ki:)) inşalalh önce sağlıklı sonra hayırlı sonrada yakışıklı olur prensiniz teyzeside öper onu :)

bende görümceme benzesin isterdim kzım güzel kadın görümcem kardeşime benzesin istemem ama :))

kızlar moralim çooook bozuk geçen hafta yaptırdığım 4 lü test sonucu için dr u aradım bana bir faktörün yüksek riskli grubunda çıktığını söyledi o da omurilik açıklığı ile ilgiliymiş detaylı ultrasonu erkene alalım onun sonucuna göre konuşuruz dedi haftaya detaylı ultrason çekilecek ama ben nasıl bir hafta sabredeceğim Allah ım sabır ver ya bebeğim hastaysa ne yaparım ben
keşke hemen yaptırabilsem kuş olup uçsam...
ağlamaktan helak oldum
dünya durdu benim için
ne zormuş bu iş
kızlar dua edin:43::43::43:

kızlar moralim çooook bozuk geçen hafta yaptırdığım 4 lü test sonucu için dr u aradım bana bir faktörün yüksek riskli grubunda çıktığını söyledi o da omurilik açıklığı ile ilgiliymiş detaylı ultrasonu erkene alalım onun sonucuna göre konuşuruz dedi haftaya detaylı ultrason çekilecek ama ben nasıl bir hafta sabredeceğim Allah ım sabır ver ya bebeğim hastaysa ne yaparım ben
ağlamaktan helak oldum
dünya durdu benim için
ne zormuş bu iş

canım 3 lü tetsın ne cıksmıtı veya afp ye bakıldımı bu dörtlüde afp var mı o mu yuksek cıkmıs bu öle net bısı değil kı

riski gösterıo gene sadece tıskın yuksek cıkmsıtır degerlerı yazsana bakalaım yaaa

ben bişey oldugunu zannetmıyorum ne yalan söliimm ıkılıde de sorun cıakrdı öle oslaydı omuruılıkde sorun olsa

ultrasonda gozukrudu detaylı temız cıkıcak ınsallah...

teşekkür ederiz :) ayyyyy demet ben kızımı eve bağlıycam kalsın evde kıyıp veremem ki:)) inşalalh önce sağlıklı sonra hayırlı sonrada yakışıklı olur prensiniz teyzeside öper onu :)

bende görümceme benzesin isterdim kzım güzel kadın görümcem kardeşime benzesin istemem ama :))

:) kız teyzoş okumasın ay bizim amcayada çekebilir gerçi o çok maviş bebekken çok güzel ama büyüklerde okadar maviyi sevmiyorum kocişinki iyi yeşil sarıda olur elada ne giyerse benimse kahve aman sağlıklı görsünde kahveyede seviniriz ay anne olmak buymuş şuramız neden böyle derken şimdi sağlıklı olsunlar herhalleriyle kabul

bide babaya sormalı kız babaları aldıkları kızı unutup ben kızımı kimselere veremem demiyormu ah hepsine hayırlı yazılar yazsın rabbim şu hayırlı günlerde

ağlamaktan helak oldum
dünya durdu benim için
ne zormuş bu iş

napıyoruz başta ağlamıyoruz bebişi üzmüyoruz benimde aynı şey olabilir aftydi sanırım riskli çıktı rabbim hapimizinkini korusun canım bende erken tanı ult giricem nerdeydin ben izmirde şifaya gidicem serkan bey baya ünlü gerçi bakalım randevu almakta zor iyi bi yer bul heryeini incelicez neler atlattık biz inşallah bunuda atlatıcaz tabi dualarla birlikte ama ben kıpır kıpır kuzumu gördüm bayramım güzel geçicek yüzücez denizle tanıştırcaz çeşmedeyiz orası havuz gibi bebiş oluncada izmirde enrahat gidilecek yer aniden derinleşmiyo git git aynı
buarada bel açıklığı demişti, bana sanada omurilik açıklığı sanki sırtaymış gibi ay araştırmadım takmıyayım diye

:) kız teyzoş okumasın ay bizim amcayada çekebilir gerçi o çok maviş bebekken çok güzel ama büyüklerde okadar maviyi sevmiyorum kocişinki iyi yeşil sarıda olur elada ne giyerse benimse kahve aman sağlıklı görsünde kahveyede seviniriz ay anne olmak buymuş şuramız neden böyle derken şimdi sağlıklı olsunlar herhalleriyle kabul

bide babaya sormalı kız babaları aldıkları kızı unutup ben kızımı kimselere veremem demiyormu ah hepsine hayırlı yazılar yazsın rabbim şu hayırlı günlerde

benim eşimde öyle diyor vururum kapıya gelen biri olursa dedim sen babamın kapısına niye geldin şimdi hak veriyorum babana diyor ne yaparsa ne derse hakkı ama benim babam rahmetli oldu işte artık bişiy diyemez

kız babalarını bırak benimde zoruma gider vermek kızımı ayy zor ya kızlar narin oluyor :))

öyle sağlıklı olsunlarda ama bu kadar renkli gözlü varsa etrafında kesin renkli olur gözleri bebişinin bizde hep kara gözler :))

inşallah uni sağlıklı olsunda

o on kilo diyen arkadaş ben oluyorum :))

Hehe hatırladım canım şimdi. Olsun sonrasında dikkat edelim artık da doğduktan sonra emzirebildiğimiz kadar emziririz, kilolar da gider inşallah azcık dikkat edince...

Unicavita dileklerin için teşekkürler bugun daha iyim zaten bide kızımı babasına satabilirsem bugun temizlik yapicam.canim yazlığımız Tekirdağ kumbagda orasida güzeldir gecen sefer korkudan denize giremedim bu sefer tadını çıkarmayı düşünüyorum.buarada tatile çıkan herkese hayırlı yolculuklar hayırlı gidip gelsinler.

Ne güzel canım Tekirdağ da!Tadını çıkar bakalım evet! Hayırlı yolculuklar olsun.

ağlamaktan helak oldum
dünya durdu benim için
ne zormuş bu iş
Zeynepcim valla şu testleri çıkarana dua etmek mi lazım beddua mı bilemedim! İnsanların en sakin olması gereken 9 ayda huzursuz yapıp böyle ağlatmıyolar mı sinir oluyorum. Sonra çoğunda bişey çıkmıyor. Sen sakın üzülme. Biliyorum demesi kolay ama bu testlerin sadece olasılık gösterdiğini unutma oldu mu?

Son düzenleme:
ağlamaktan helak oldum
dünya durdu benim için
ne zormuş bu iş

üzülme ne olur sadece ihtimal demişki yüksek ihtimalde değil bence bak kendini üzersen asıl değerlerinde oynama olur içini ferah tutmaya çalış hem şöyle düşün diğer testler de hiç birşey yokken bunda olması yanılma yada bünyendeki herhangi bir olaydan öyle çıkmış olabilir ne bileyim bir şey tetiklemiş o tahlil öyle yüksek durmuştur ama gerçekte iyidir bebişin yoktur birşeyi sağlıklıdır ben buna inanıyorum sende içini ferah tut

Hehe hatırladım canım şimdi. Olsun sonrasında dikkat edelim artık da doğduktan sonra emzirebildiğimiz kadar emziririz, kilolar da gider inşallah azcık dikkat edince...

Ne güzel canım Tekirdağ da!Tadını çıkar bakalım evet! Hayırlı yolculuklar olsun.

Zeynepcim valla şu testleri çıkarana dua etmek mi lazım beddua mı bilemedim! İnsanların en sakin olması gereken 9 ayda huzursuz yapıp böyle ağlatmıyolar mı sinir oluyorum. Sonra çoğunda bişey çıkmıyor. Sen sakın üzülme. Biliyorum demesi kolay ama bu testlerin sadece olasılık gösterdiğini unutma oldu mu?

yok canım ya dikkat edemiyorum hergün kilo artmış oluyor bakalım ne olacak bu gidişat 62.9 olmuşuz sabah aç karnına

ağlamaktan helak oldum
dünya durdu benim için
ne zormuş bu iş

Canım sakin ol lütfen.
Ben bu testler hakkında pek bir şey bilmiyorum. Zaten yaptırmadım da hiçbirini.
Ama şunu unutma, dua, kaderin önüne geçermiş.
Dua et bol bol...

Back
X