2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım bende ilaçtan dolayı öyle şeyler yaşıyorum ama kimseyede sormadım açıkçası kesin ilaçtanmı diye :)bu arada eltim chicconun bakım çantasını almış ama hiç memnun kalmadım diyor sert bir malzemeden yapıldığı için içine herşeyi sığdıramıyorsun diyor mesela bebek battaniyesini bile alamıyor diyor yinede sen araştır tabii ki bakım malzemeleri oalrak mustela kullanmayı düşünüyorum ben o yüzden bakım çantası pek düşünmüyorum açıkçası istersen diye..

canım eltime çok güvenirim o konuda yani klasik elti muhabbetleri yoktur aramızda abla gibidir tecrübelerinede güveniyorum açıkçası :)

niveanın adda seti var içinde kremler battaniye bir sürü sey gırmıs halıyle 30 tlmiş isteyenlere duyurulur..addaya gıdecekler hemen almalı:)
gecen sırf organık bır markaya gırdım cabula dıye.bır bady begendım tek parca 50 tl.allahım dedım altın ipten mı dokudunuz kadın ama organık pamuk bu dedı.allahın pamugu ıste iç gıyım ıcın sırf beyaz alıcam al sana organık bembeyaz pamuk.boya yok sılıkon yok.buarada sakın baskılı iç gıyıp almayım dışa belkı ama o da mümkünse made in china olmasın dikkat etmek lazım.

cnm site linkini veriyim sana orda var tel ve adresi.
hekimlerimiz bölümünde doktorada bakabilirisn.Neşe mercan
googleye yazdıgında bilgileride cıkıyor ayrıca.
Sanatoryum Tıp Merkezi | Sanatoryum Hastanesi

Son düzenleme:

canım sakın yanlış anlama ben eltin için demedim..genel anlamda söyledimm..yani niyetim eltini falan yargılamak değildi..benim çevremde çok var herşeyi bildiğini zannedip bişey bilmeyenler kendimi kast ederek dedim..

Gözün aydınnn :) darısı bizlerin başına inşallah. Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsinnn...

nerde bulabiliriz niveanın setini?:)))))))))))))

canım bütün yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm.. böyle durumlarda söylenicek bişey bulunmuyor. Allah yardımcın olsun, Allah beterinden saklasın. ben herşeyde hayır olduğuna inanırım. başına gelen olay ne kadar kötü de olsa Rabbim mutlaka içine bir hayır koymuştur. bundan sonra hayatın daha güzel olur inşallah.. Allah kolaylıklar versin..

yaaaa ben nasıl alıcam keçiboynuzu die utanırım kıss
16.haftada kız dedi sonra başka doktor erkek dedi erkek kesin dedimi gördümü pipiyi
cnm utanılcak bişi yok o sadece erkekelr için olan bişi degil.ben gidip kendim alıp yerim mesela
bugün gittigim doktor kesin erkek dedi evet.resminide cekti verdi.

bebekler zaten araba koltuguna koyulmaz.genelde anne arkaya oturur ve bebegini kucagında tutar.az büyüdügündede elde taşınan ana kucagı arabaya konup emniyet kemeriyle baglanır.
1 yaş sonrası araba koltugu için uygun

ayrıca bi konu hakkında fikir sahibi olabilmek için illa onu uygulamak yada kullanmak gerekmiyor
bazen görmek yada dokunmak bile bi konu hakkında fikir sahibi olman için yeterli

Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr bişey sormam lazımmm herkes cevap versiiinnn lütfeeeennn

bugüne kadarki bütün ultrasonlarda oğlum çok hareketliydi, eli ayağı kolu bacağı hiç durmuyodu.
Normalde kontrolüme daha 1 hafta olmasına rağmen , 2 gündür içim tuhaftı, dayanamadım bugün gittim kontrole.
Bebeğim o kadar hareketsizdi ki ölü gibi yatıyodu. doktor uyuyo dedi, öksür biraz dedi, öksürdüm ama azıcık bacaklarını oynattı sadece.
kalp atışlarını dinletti,bir sorun yok ama hareket etmiyor,kahvaltı da edip gitmiştim,oynaması lazım.
Hasta mı acaba bebeğim ya da hastalanıyor mu yavaş yavaş

ÇOK CANIM SIKILDI...

cnm ortadaki ahşap dantelli olanı beğendim.diğerlerinide görmştüm.ilk zamanlar yanında olması için iyi bişey tabi..mesela ben oda yapmayı düşünmüyorum şimdilik.çünkü yeğenimden biliyorum büyüyen beşik almışlardı zaten 2 yıla yakın beşik olarak yattı ondan sonra 5 yaşına kadarda açtılar yatak gibi oldu ama 5 yaşına gelince hanımefendi nedese beğenirsiniz bıktım ben bu pembelerden değiştirin şunalrı artık şimdiki çocuklar bir alem,çok akıllı.aslında bende beşik konusunda kararsızım.çilekten safari takımını beğendim.ama büyüyeninden almıycam açıkcası.fakat anne olan ve mobilya kullanan herkes park yatak öneriyor sanırım kullanışlı değil anlamadım gitti.ama bende hiiiç beğenmiyorum ya o park yatakları..ama bende bazı arkadaslar yazmış onların dediği gibi yapıcam.benim çilekte beğendiğim beşik standartlardan içide uzunluğuda azıcık daha geniş.en az 4 yaşına kadar yatar diyo..tabi yatarsa..daha sonra genç odası alırım diye düşünüyorum.gerçi ben okadar yanımda yatmasını istemiyorum ayrı bi odada olması herzaman daha iyi tabi..

Günaydın arkadaşlar.Hayırlı cumalar
Doktordan geliyorum bebegim erkekmiş
sere serpe yatmış efendii ,hiç utanma yokkk

Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.
tebrik ederim cnm.desene oğluşlarımızı bi sadıç daha geliyo.Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..

canım ınan evham yapmıssın.bende yapıyorum bazen karnım sankı daha az şiş gıbı gelıyor hemen doktora koşasım gelıyor ki ne dıcem doktora karnım bıraz sankı inik mı dıcem:)minigın uyuyormus ıste ki günün büyük bı bölümünü uyuyarak gecırıyorlarmıs her dk sana show yapamaz annesı:)güzel düşün güzel olsun bende evhamlıyım ama kendımı kontrol edıyorum yoksa 9 ay yandık

için rahat olsun canım yaa.uyuyodur çocuk.uykusu gelmiş belliki.bırak uyusun rahat rahat:))bi sorun olsa inan doktorun söylerdi.kalp atışlarıda iyiymiş.benimde bazı gidişlerimde hareketli,bazılarında hareketsiz oluyor.kafanı takma canım..

Çok evham yapıyorum, çok haklısın. Ama buna engel olamıyorum. orda onu hareketsiz gördüm ya, delirdim . Allah bizi onlarla sınamasın..
Kahvaltı edip gitmiştim doktora, yine de uyuyo olabilir mi gerçekten ? yoksa hareketleri mi azaldı cidden ?

offf ANNE ADAYLIĞI BİLE ZOR..

arabada bebeği kucakta tutmak ne kadar tehlikeli..Allah korusun bir kaza falan olsa, olur mu öyle..bebek doğar doğmaz araba koltuğuna konulup emniyet kemeri bağlanmalı..yurt dışında bebeği kesinlikle kucağına alamassın araba hareket halindeyken..hem kendi hemde bebeğin emniyet kemerini bağlamak zorundasın..

evet haklısın bazen görüp dokunmak yeterli oluyor canım..

bence de korkacak bişey yok canım içini ferah tut.. en son gittiğimde benimkide öyle çok hereket etmiyodu sonra doktor biraz dürtünce hareketlendi :) çok derin uyuyolar bu bebişler bizi de korkutuyolar. zaten kalp atışı yerindeyse hiç korkmaya gerek yok.. keşke evde ultrson olsa da hergün baksak ne yapıyoalar diye. benimde 1 hafta sonra kontrolum var heyecandan ölüyorum sanki bebişi ilk kez görücem :) öyle özledim ki herzaman görmek istiyorum ama olmuyor işte :))

Hiç hareket etmediği oluyo mu gerçekten ?
Evet doktor bir sorun yok dedi, ama bir önceki gidişimde de " sağlıksız çocuk hareket etmez" demişti, "mongol gibi yatar" demişti.bak seninki ne kadar hareketli demişti.
ama bugün hareketsizdiii

ben de eşime dedim, eve ultrason cihazı al hergün bakıcam dedim. tabi bi o eksikti evde diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…