- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 129
- 113
canım bende ilaçtan dolayı öyle şeyler yaşıyorum ama kimseyede sormadım açıkçası kesin ilaçtanmı diye :)bu arada eltim chicconun bakım çantasını almış ama hiç memnun kalmadım diyor sert bir malzemeden yapıldığı için içine herşeyi sığdıramıyorsun diyor mesela bebek battaniyesini bile alamıyor diyor yinede sen araştır tabii ki bakım malzemeleri oalrak mustela kullanmayı düşünüyorum ben o yüzden bakım çantası pek düşünmüyorum açıkçası istersen diye..bend e chicconun 5 lı setını gördum ındrımıe gırmıstı 1.500 dü.ama bana cok geldı 5 parca.ben 2 lı ıstıyorum oto koltugu ve arabası.oto koltugu hemen yerınden cıkıyor bı yere gıderken tasıyabılıyorsun daha dogrusu babaya tasıttırıyorsun.concord dıye bı markayı begendım 2 lı set 2000 tl bıraz pahalı ama eşim onu alalım dıye tutturdu markacıdır kendısı.bence 900 -1000 tl olmalı en fazla .e-bebekde bakmkıstık chicco ıkılı set 600 tl erken olmasa onu alırdım kampanya varmıs.bız hep chıccoyu ıyı marka dıye tercıh edıyoruz ama bıcok yer önermıyordu.maclaren de güzel bı marka.
buarada bısey sorucam elevıte başladıgımdna beri affedersınız dışkım resmen yeşil.ben ılaca bagladım doktora sormadım sızde öle bı sorun varmı?
sen kimseye bakma ne istiyorsan onu al..aynen banada yapıyorlar acele etme ama son anda hepsini nasıl yapacaksın, alacak gücün var mı diye soran kimse yok..bende gönlüme göre birşey bulduğum zaman alıyorum..damlaya damlaya göl olur diyorum..büyük şeylerde sona kalır artık..
canım bende travel sistem düşünüyorum..araba koltuğunda bebeği fazla tutmak zaten sağlık açısından iyi değil..o yüzden eve alternatif bişey düşünebilirsin..çanta konusunda ben bebek bakım çanta setleri var onlardan düşünüyorum..hem bakım malzemelerini almış olurum, hemde çantam olur:::))) bana birisi fikir verdiği zaman ben o kişiyi analiz ederim..acaba bana dediklerini kendisi uygulamış mı diye..bazı insanda boş konuşmayı çok sever..herkesi dinlerim ama her duyduğumu uygulamam..
Bu bebek hareketleri konusunda doktorların yorumunu ban de saçma buluyorum.. Ya erkek oldukları için bilmiyorlar ya da hamilelk yaşamamışlar.. Çok okuyana değil çok doğurana sormak lazım.
Sen bana oranın nosunu verirsen sevinirim..
canım bende ilaçtan dolayı öyle şeyler yaşıyorum ama kimseyede sormadım açıkçası kesin ilaçtanmı diye :)bu arada eltim chicconun bakım çantasını almış ama hiç memnun kalmadım diyor sert bir malzemeden yapıldığı için içine herşeyi sığdıramıyorsun diyor mesela bebek battaniyesini bile alamıyor diyor yinede sen araştır tabii ki bakım malzemeleri oalrak mustela kullanmayı düşünüyorum ben o yüzden bakım çantası pek düşünmüyorum açıkçası istersen diye..
canım eltime çok güvenirim o konuda yani klasik elti muhabbetleri yoktur aramızda abla gibidir tecrübelerinede güveniyorum açıkçası :)
selam kızlar eve geldim ayrıntılı ultrasonumuz çok iyi geçti inceleyen prof. olunca daha da iyi oldu oğlumun bütün organları tek tek incelendi Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere inş. Ayşecim bu arada oğlumuzun adı KAAN olacak listeye eklersen sevinirim...
niveanın adda seti var içinde kremler battaniye bir sürü sey gırmıs halıyle 30 tlmiş isteyenlere duyurulur..addaya gıdecekler hemen almalı:)
gecen sırf organık bır markaya gırdım cabula dıye.bır bady begendım tek parca 50 tl.allahım dedım altın ipten mı dokudunuz kadın ama organık pamuk bu dedı.allahın pamugu ıste iç gıyım ıcın sırf beyaz alıcam al sana organık bembeyaz pamuk.boya yok sılıkon yok.buarada sakın baskılı iç gıyıp almayım dışa belkı ama o da mümkünse made in china olmasın dikkat etmek lazım.
cnm utanılcak bişi yok o sadece erkekelr için olan bişi degil.ben gidip kendim alıp yerim meselayaaaa ben nasıl alıcam keçiboynuzu die utanırım kıss
16.haftada kız dedi sonra başka doktor erkek dedi erkek kesin dedimi gördümü pipiyi
bebekler zaten araba koltuguna koyulmaz.genelde anne arkaya oturur ve bebegini kucagında tutar.az büyüdügündede elde taşınan ana kucagı arabaya konup emniyet kemeriyle baglanır.canım bende travel sistem düşünüyorum..araba koltuğunda bebeği fazla tutmak zaten sağlık açısından iyi değil..o yüzden eve alternatif bişey düşünebilirsin..çanta konusunda ben bebek bakım çanta setleri var onlardan düşünüyorum..hem bakım malzemelerini almış olurum, hemde çantam olur:::))) bana birisi fikir verdiği zaman ben o kişiyi analiz ederim..acaba bana dediklerini kendisi uygulamış mı diye..bazı insanda boş konuşmayı çok sever..herkesi dinlerim ama her duyduğumu uygulamam..
cnm ortadaki ahşap dantelli olanı beğendim.diğerlerinide görmştüm.ilk zamanlar yanında olması için iyi bişey tabi..mesela ben oda yapmayı düşünmüyorum şimdilik.çünkü yeğenimden biliyorum büyüyen beşik almışlardı zaten 2 yıla yakın beşik olarak yattı ondan sonra 5 yaşına kadarda açtılar yatak gibi oldu ama 5 yaşına gelince hanımefendi nedese beğenirsiniz bıktım ben bu pembelerden değiştirin şunalrı artıkEki Görüntüle 495122 Eki Görüntüle 495123 Eki Görüntüle 495124
dün sitelerde bunlardan gördüm 250den 500e kadar fiyat söyleyen var....aslında dantelli olanlar daha hoş belki ama her yeri inci boncuk o yüzden makınede yıkanmaz ve hijyenık olmaz diye daha az kuaşlı olandan alcam, nuh un gemisine benzeyen modeller var..7aya kadar yanıma alırım diye düşündüm .Birde büyüyen beşik ve şifonyer alacağım odasına... büyüyen beşiğin kendi dolabı var zaten bide çekmeceli şifonyerr dolaba gerek yok diye düşündüm
Günaydın arkadaşlar.Hayırlı cumalar
Doktordan geliyorum bebegim erkekmiş
sere serpe yatmış efendii ,hiç utanma yokkk
Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr bişey sormam lazımmm herkes cevap versiiinnn lütfeeeennn
bugüne kadarki bütün ultrasonlarda oğlum çok hareketliydi, eli ayağı kolu bacağı hiç durmuyodu.
Normalde kontrolüme daha 1 hafta olmasına rağmen , 2 gündür içim tuhaftı, dayanamadım bugün gittim kontrole.
Bebeğim o kadar hareketsizdi ki ölü gibi yatıyodu. doktor uyuyo dedi, öksür biraz dedi, öksürdüm ama azıcık bacaklarını oynattı sadece.
kalp atışlarını dinletti,bir sorun yok ama hareket etmiyor,kahvaltı da edip gitmiştim,oynaması lazım.
Hasta mı acaba bebeğimya da hastalanıyor mu yavaş yavaş
ÇOK CANIM SIKILDI...
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr bişey sormam lazımmm herkes cevap versiiinnn lütfeeeennn
bugüne kadarki bütün ultrasonlarda oğlum çok hareketliydi, eli ayağı kolu bacağı hiç durmuyodu.
Normalde kontrolüme daha 1 hafta olmasına rağmen , 2 gündür içim tuhaftı, dayanamadım bugün gittim kontrole.
Bebeğim o kadar hareketsizdi ki ölü gibi yatıyodu. doktor uyuyo dedi, öksür biraz dedi, öksürdüm ama azıcık bacaklarını oynattı sadece.
kalp atışlarını dinletti,bir sorun yok ama hareket etmiyor,kahvaltı da edip gitmiştim,oynaması lazım.
ÇOK CANIM SIKILDI...
Allah razı olsun amin cnmtebrik ederim cnm.desene oğluşlarımızı bi sadıç daha geliyo.Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..
canım ınan evham yapmıssın.bende yapıyorum bazen karnım sankı daha az şiş gıbı gelıyor hemen doktora koşasım gelıyor ki ne dıcem doktora karnım bıraz sankı inik mı dıcem:)minigın uyuyormus ıste ki günün büyük bı bölümünü uyuyarak gecırıyorlarmıs her dk sana show yapamaz annesı:)güzel düşün güzel olsun bende evhamlıyım ama kendımı kontrol edıyorum yoksa 9 ay yandık
cnm utanılcak bişi yok o sadece erkekelr için olan bişi degil.ben gidip kendim alıp yerim mesela
bugün gittigim doktor kesin erkek dedi evet.resminide cekti verdi.
bebekler zaten araba koltuguna koyulmaz.genelde anne arkaya oturur ve bebegini kucagında tutar.az büyüdügündede elde taşınan ana kucagı arabaya konup emniyet kemeriyle baglanır.
1 yaş sonrası araba koltugu için uygun
ayrıca bi konu hakkında fikir sahibi olabilmek için illa onu uygulamak yada kullanmak gerekmiyor
bazen görmek yada dokunmak bile bi konu hakkında fikir sahibi olman için yeterli
nerde bulabiliriz niveanın setini?:)))))))))))))
ÇOK CANIM SIKILDI...
için rahat olsun canım yaa.uyuyodur çocuk.uykusu gelmiş belliki.bırak uyusun rahat rahat:))bi sorun olsa inan doktorun söylerdi.kalp atışlarıda iyiymiş.benimde bazı gidişlerimde hareketli,bazılarında hareketsiz oluyor.kafanı takma canım..
bence de korkacak bişey yok canım içini ferah tut.. en son gittiğimde benimkide öyle çok hereket etmiyodu sonra doktor biraz dürtünce hareketlendi :) çok derin uyuyolar bu bebişler bizi de korkutuyolar. zaten kalp atışı yerindeyse hiç korkmaya gerek yok.. keşke evde ultrson olsa da hergün baksak ne yapıyoalar diye. benimde 1 hafta sonra kontrolum var heyecandan ölüyorum sanki bebişi ilk kez görücem :) öyle özledim ki herzaman görmek istiyorum ama olmuyor işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?