- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 129
- 113
canım bende ilaçtan dolayı öyle şeyler yaşıyorum ama kimseyede sormadım açıkçası kesin ilaçtanmı diye :)bu arada eltim chicconun bakım çantasını almış ama hiç memnun kalmadım diyor sert bir malzemeden yapıldığı için içine herşeyi sığdıramıyorsun diyor mesela bebek battaniyesini bile alamıyor diyor yinede sen araştır tabii ki bakım malzemeleri oalrak mustela kullanmayı düşünüyorum ben o yüzden bakım çantası pek düşünmüyorum açıkçası istersen diye..bend e chicconun 5 lı setını gördum ındrımıe gırmıstı 1.500 dü.ama bana cok geldı 5 parca.ben 2 lı ıstıyorum oto koltugu ve arabası.oto koltugu hemen yerınden cıkıyor bı yere gıderken tasıyabılıyorsun daha dogrusu babaya tasıttırıyorsun.concord dıye bı markayı begendım 2 lı set 2000 tl bıraz pahalı ama eşim onu alalım dıye tutturdu markacıdır kendısı.bence 900 -1000 tl olmalı en fazla .e-bebekde bakmkıstık chicco ıkılı set 600 tl erken olmasa onu alırdım kampanya varmıs.bız hep chıccoyu ıyı marka dıye tercıh edıyoruz ama bıcok yer önermıyordu.maclaren de güzel bı marka.
buarada bısey sorucam elevıte başladıgımdna beri affedersınız dışkım resmen yeşil.ben ılaca bagladım doktora sormadım sızde öle bı sorun varmı?
sen kimseye bakma ne istiyorsan onu al..aynen banada yapıyorlar acele etme ama son anda hepsini nasıl yapacaksın, alacak gücün var mı diye soran kimse yok..bende gönlüme göre birşey bulduğum zaman alıyorum..damlaya damlaya göl olur diyorum..büyük şeylerde sona kalır artık..
canım bende travel sistem düşünüyorum..araba koltuğunda bebeği fazla tutmak zaten sağlık açısından iyi değil..o yüzden eve alternatif bişey düşünebilirsin..çanta konusunda ben bebek bakım çanta setleri var onlardan düşünüyorum..hem bakım malzemelerini almış olurum, hemde çantam olur:::))) bana birisi fikir verdiği zaman ben o kişiyi analiz ederim..acaba bana dediklerini kendisi uygulamış mı diye..bazı insanda boş konuşmayı çok sever..herkesi dinlerim ama her duyduğumu uygulamam..
canım eltime çok güvenirim o konuda yani klasik elti muhabbetleri yoktur aramızda abla gibidir tecrübelerinede güveniyorum açıkçası :)