canlarım dün gece feci ateşliydim sabaha kadar eşim sağolsun 36 dereceye düşürdü ateşimi ıslak bezlerle ama boğazlarım iltihaplıydı.bugün doktorumu aradık oda kbb gidin dedi,kbb doktoru boğazlarım kötü olduğunu mecburen antibiyotik kullanmam gerektiğini söyledi,doktorumda oda bi sorun olmayacağını söyledi enfexia antibiyotik,panadol ağrıkesici ve ateş düşürücü verdi.içim rahat ama umarım mantar olmam ,benim kukuş antibiyotiği hiçmi hiç sevmez

ordan 4lü test sonucum çıkmış,şükürler olsun sonuçlarım iyi çıkmış.Umarım 9 ay herşey böyle yolunda gider..ama dikakt edin kendinize bünyelerimiz çok zayıf şuan ben hiç böyle boğazlarımın şiştiğini hatırlamam,böylesini yaşamamıştım yani,heleki kavurucu ağustos ayında,pess bana doğrusu

ee yıkanıpta camı açık yatarsan olucağı bu diorum aslıcım sen hastalığı hakettin,ya ben arada böle hafif anlık sancımsı bişeyler hissediyorum başkada bişey hissetmiyorum,sözde erkek olucak benim minnoşum ama çok tembel teyzeleri yaaa yada ben anlamıyorum ilk gebeliğim olduğu için..