böbreğim karnım ağrıyooooooooooooooooooo((
agrı normalmiş insan tedirgin oluyor ama maalesef artacak dedi doktorum,5saat kadar sancım oldu göbek deliğimin 3parmak üstünde... eğilip doğruldukça içimde birşeyleri büküyorlar gibi..nefes aldıkça orda bişi hissettim..geçer gibi oldu geçmedi,annem maden suyu içirdi 15dakka geçti yneledi, lavaboya gittiikçe rahatladım ama sonra tekrar(sanırım idrar torbası boşalınca çocuk kendine yer buluyo)
neyse öbur gun doktor olur bunlar dedi..
dinlenceksin ağrın olunca tek çare bu dedi
hayırlı cumalar annişler ve kuzular
biz bucumayı ağlayarak geçirdik bugün devletteki afp değerim de yüksek çıktı renkli duplörde kilodan ve göbişimin yağ katmanı olması nedeniyle göremedi 4boyutluyu sordum ult ların kapasitesi belli atlama ihtimalimiz çok fazla ama doktorun tavsiye ettiyse git dedi oda fetal mr önerdi kızda şuan normal değerlerde ama inceleyemiyorum dedi
doktor amcamıza sonuçları göstermeye gittik başka biri tek doktordu hadi ona soralım dedim Allahım keşke girmeseydim devletin doktoru neden buraya geldin nerde inceleniyorsan oraya gite kadar herşey dedi cuma sela vakti Allaha havale ettim onu ama karşıma çıkan ilk kazma doktordu ki ağzımı bile açmadım aslında ben devletim sende devletin doktorusun özeline gelmedim demediğime sinirlendim ay bende hata kime çıktınsa sonucuda ona göster zaten yüksek diye üzüntüden ölmüşüm bide böyle bi kazma geldi şansıma
ağla ağla kociş yanıma gel dedi onun işine gittik azcık çaybahçesine götürdü ama yok geçen hafta ki değerlerle bunları karşılaştırdık hepsi gelişmiş tek fl büyümemiş oda boy e zaten benim için şuan önemli olan o rabbim sen koru meleğimi özeldeki doktoru aradık anlattık yolladığı prof yıllık izinde onu bulamazsanız deyip başka bi doktor verdi ama önce yıllık izindekine ulaşmaya çalışacağız geçen hafta kocaya herne olursa olsun bu bizim beraber bakarmıyız kabullenirmiyiz demiştim oda şimdi bana haırlattı geçen hafta nesöz vermiştik diyor olmuyorken bak neler yaşarken diyor (ama okadar zorki onun acı çekmesi özürlü doğması ah koşup oynama hayalleri kurarken böyle bi ihtimal bile nekadar zor rabbim herkezinkini korusun hiç bir anneye böyle bi acı yaşatmasın tabiki belli değil ama bi ihtimal )
biz şuan ayrıntılı ult ve zaman geçireceğiz eşime beni uyut beş ay sonra kaldır diyorum ah olsa öyle bi ihtimal canlarım dua nın önemini biliyorum rabbim hepimizinkini korusun ama dualarınız da beni ve paşamıda (renklide de paşa) hatırlarsanız minnettar kalırım
kızlar benim bebeğim cok asagıya iniyo ya taş gibi oluyo aşağıya doğru kaç gündür böyle beni korkutuyo gerci ilkindede böle olmustu asagıda taşımıştım ama yinede tedirgin oluyorum işte bazende tam tersine kaburgalarımı acıtıyo diyebilirim baya zorlıcak galiba beni kızım
Esim is icin yurtdışına gitmek üzere yola çıktı şimdi. Ama gitmeden once öyle bir kavga ettik ki... Hayatımda ilk defa bas bas bağırdım, sınır krizine girecektim neredeyse. Yavrum da hissetmistir bunlarıSorun elimde viledayla yer silmem. Ben hiç düşünüyormuşum bu cocuğu sorumluluk sifirmis bunu becerebilecek miyim merak ediyormuş ama herhalde bu kadarını da beceremeyecekmisim, yıllardır tüp bebek merkezlerinde ugrasmisiz hiç mı kafam basmiyormus... Daha ne hakaretler... Ortaligi inletti resmen. Benim yaptıgım hiçbir şey senin yüzünden girdiğim stres uzuntu yanında diyorum ama anlamıyor. Ona göre benim is yapmam tek sorumsuzluk. Evden çıkıp anneme gitmem lazım şimdi ama ağlamaktan gidemiyorum. İcim parçalanıyor uzuntuden kahroluyorum anlamıyor
Canım öyle deme ya korkuyordur belki sen incinirsin bebek incinir diye.. bizimkının ödü kopuyor bize bişey olur diye. onlarıda anlamak lazım..
Son 1 ayda ılıskının kesilmesi gerekıyormus cocugun doguma hazır olması acısından .doktora soramıyoruz malum böyle seyleri
bazi dr larin maalesef vicdanlari alinmis oluyor ozele giderim genele giderim sanane bundan yani onune hasta gelmisse ilgilenmen gerekecek. saygi namina Birsey kalmamis stres yapma sen. cok kotu bir durum ama Allah versin cezasinihayırlı cumalar annişler ve kuzular
Sagol canimTşkler.inşallah senin bebiş gönlünden geçenden olur.
.
aman bu erkekler valla bende cozemiyorum uzulupte bebegi uzme tipik erkek modeli.Esim is icin yurtdışına gitmek üzere yola çıktı şimdi. Ama gitmeden once öyle bir kavga ettik ki... Hayatımda ilk defa bas bas bağırdım, sınır krizine girecektim neredeyse. Yavrum da hissetmistir bunlarıSorun elimde viledayla yer silmem. Ben hiç düşünüyormuşum bu cocuğu sorumluluk sifirmis bunu becerebilecek miyim merak ediyormuş ama herhalde bu kadarını da beceremeyecekmisim, yıllardır tüp bebek merkezlerinde ugrasmisiz hiç mı kafam basmiyormus... Daha ne hakaretler... Ortaligi inletti resmen. Benim yaptıgım hiçbir şey senin yüzünden girdiğim stres uzuntu yanında diyorum ama anlamıyor. Ona göre benim is yapmam tek sorumsuzluk. Evden çıkıp anneme gitmem lazım şimdi ama ağlamaktan gidemiyorum. İcim parçalanıyor uzuntuden kahroluyorum anlamıyor
gecmis olsun canim benimde karnim agriyor boyle kasiklarda ip cekilir gibi oluyor rahim buyuyor diye yordum ben ama bobregi bilemeyecegim dra gittin mi ? bir gorun hmal etmeböbreğim karnım ağrıyooooooooooooooooooo((
ben 55 le hamile kaldim bugun 21. haftam bitti ve 58,5 olmusumiyi akşamlar kızlar geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir.doktor knt ayda nerdeyse 2 veya 3 kilo alıyorum normal mi yaa
obez falan mı olcam ne ?
canim ilk zamanlar benimde oyleydi normalde uyumam lazim ama ben gecelri sabah ettimüff bu uyku problemim ne olucak benim bilmiyorum :26: uyuyamıyorum yaa.vallahi bebeğim geceleri ciyak ciyak bağırıcak bu gidişle anası gibiuykusuz olucakyahu varya şu denizden havuzdan mikrop kaparım diye bu sene tatilimizi yedik,şimdi sizlerden okuyunca keşşşke dedim gitseydik,ozmanlar bebek yerleşmeye çalışıyo diye pek tatili önemsemedik şimdi tam zamanı ama eşimin izni yok deniz olan bi şehirdeyim ama ben buna tatil demem,bu sene siftah yapmadık denize giremedik valla eşimde benle beraber kaldı,oldukmu size amele yanığı
yahu bişey daha dicem ben mi çok salağım acaba bi benmi hissetmiyorum bebeğimin hareketlerini yada ben çok büyük hareketler bekliyorum sıpamdanarada böyle sancıya benzer bişeyler oluyor ama öyle sancı gibi acılı bi durum değil,ilk gebeliğim olduğu için tarif edemiyorum.ama pıt pıt falan öle şeyler hissetmedim ben hiç.sadece göbeğimi yokladığımda hangi gtarafta olduğunu hissedebiliyorum ben bitaraf daha sert oluyo,onuda anne olan bi arkadasım demese onuda anlamazdım ya neyse
canim agzin bal yesin senin ya ne kadar dogru soyledin. bu erkekler bir fabrikadan ckti galiba ben hep tek esim saniyordum amaüzülme canım onun benzerinden her evde var.. yarın bebek olduğunda herhapşurduğunda sen nasıl annesin nutuklarına başlar her olumsuz durumun sebebi biziz çünkü..
herkese günaydın kızlar.
hala inanamıyorum ama ewimdeyim..dün çıkarttılar beni.ettikleri kortizon tedavisi işe yaramadı.değerlerim hala aynı.başka bi ilaç önerdiler.ooda raporla alınıyo rapor hazırladılar ankaraya yolladık.cevap gelince 5günlük hastanede yatıp vericekler serumu.hamilelikte gvenilirmiş.evde kimseyle görüşme maske kullan çocuğunla bile çok yakın durma dediler.yani hastanede yapcak bişey kalmamıştı.ama ben kendimi iyi hissediyorum midem düzeldi ve yemek yiyebiliyorum.Allahın izniyle değerlerimde yükselicek.asıl benim bu bağışıklığımın dşmesinin sebebi kayınpederim!!eşimin üstnden kredi çekip ödemedi.hamileliğimin başında eve icra geldi.ve hala çözmedi ödemedi.ben çoook sıkıntı yaptım halada öyle.geçen telefonda kayınvalideme dedim.doktorlar sebep bulamadı herşeyimi incelediler,en son strese bağladılar dedim.bu babamın icra mevzuları beni bitirdi dedim.tabi çoook da tınladığını zannetmiyorum.bu yüzden onlara hakkımı helal etmiyorum.
demet dualarım seninle.insanın içine kuruntu düştmü aman allahım bide konu evlat olunca çok zor.ama iyi düşün.benim de 1 ay önce ayrıntılıda bebeğin kalbinde ekojen odak görmüşlerdi.dr.da küçük bi ihtimalde olsa anomalili bebklerde oluyo demişti 4lü test önermişti.aklıma kötü bişey getirmemeye çalıştım .ama 4lü test sonucunu alana kadar acaba mı diyosun.inşallah herşey çok gzel olucak sen gönlünü ferah tut.
19. Hafta | Hamilelik Takvimi | HAMİLELİK | Bebisler.com
bu sitede baya bilgi var, ama plates videosu burda da bulamadım ille dvd mi alcaz
herkese günaydın kızlar.
hala inanamıyorum ama ewimdeyim..dün çıkarttılar beni.ettikleri kortizon tedavisi işe yaramadı.değerlerim hala aynı.başka bi ilaç önerdiler.ooda raporla alınıyo rapor hazırladılar ankaraya yolladık.cevap gelince 5günlük hastanede yatıp vericekler serumu.hamilelikte gvenilirmiş.evde kimseyle görüşme maske kullan çocuğunla bile çok yakın durma dediler.yani hastanede yapcak bişey kalmamıştı.ama ben kendimi iyi hissediyorum midem düzeldi ve yemek yiyebiliyorum.Allahın izniyle değerlerimde yükselicek.asıl benim bu bağışıklığımın dşmesinin sebebi kayınpederim!!eşimin üstnden kredi çekip ödemedi.hamileliğimin başında eve icra geldi.ve hala çözmedi ödemedi.ben çoook sıkıntı yaptım halada öyle.geçen telefonda kayınvalideme dedim.doktorlar sebep bulamadı herşeyimi incelediler,en son strese bağladılar dedim.bu babamın icra mevzuları beni bitirdi dedim.tabi çoook da tınladığını zannetmiyorum.bu yüzden onlara hakkımı helal etmiyorum.
GÖZÜN AYDIN CANIM HASTANEDEN ÇIKMANA SEVİNDİM SENİ SENDEN BAŞKA DÜŞÜNEN OLMAZ TAKMAMAYA ÇALIŞ HEPİMİZ FARKLI FARKLI AİLEVİ SORUNLARI VAR BUNLARDA GEÇİÇEK İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?