2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm valla bilmiorumki ben okadar istekliymişimki aşı olmaya 13.haftamda gitmişim sağlıkocağına hemşireler güldü keşke heranne senin gibi olsa dediler.utanmıştım valla ..nebiliim ben 3 ay dolunca gel dedi ordaki bi hemşire bende o sıcakta gitmiştim saf gibi,aşı kartı verin baride 10 kere gelmiyim dedim 20.haftada gel dedi hemşire.sen bi git öğren cnm yaparlar ne olucak olmadı 24.haftada olursun takma kafana

ama bazen böyle saf gibi yapmıyolarmı kendilerini dolduruyolar bizide,sanırım bizler çok ince fikirliyiz ne biliyim ben,bak varya üstüne bide meyve istedi benimki o olaydan sonra,meyve getir aşkımda yiyelim diye boğ diyo şeytan işte yüzsüzü

cnm sorma yaa bende bi bebek karyolası beğendim yok bambu ağacındanmış falanda filan 1500 tl dedi bir beşiğe ya çekmecesi bile yok,büyüyenlere 1700 diyo,hele oda takımlarına 3000 ile 4000 tl arası dediler.yuuuh yani,valla ben oda yapmıcam çilekte beğendim safari takımının beşiğini alıcam standartlara göre içi uzunluğu azıcık daha geniş.büyüyenlerden zaten almam yatakodamda tıklım tıkış olur,o bile fazla yatmıycak ama işte ilk bebek valla geçen kipada disneyin park yatağını gördüm onumu alsam dedim ama onlarda çok basit yaa,yatmazsa buna onu alırız, olmadı oturma odasındaki çekyata yatar beyimiz :130:hahaha. küçücük veletler analarını babalarını parmaklarında oynatıyolar,kimi yatıyo kimi yatmıyo,ben mümkün olduğunca kucağıma almıycam ,emzirip yatırıcam yatağına alışsın istiyorum ama kısmet artık,şimdiki çocuklar bi başka.ama nasıl alıştırırsan öle gidiyo .arkadasımın kayınvaldesi Allahım çocuk mık dese kucağında hani bi yeşilçam filmi vardı adı aklıma gelmedi kadın bebeğini kaybetmiş taşa sarılıyodu bebeği niyetine,taşı böyle yapıştırmış böğrüne ayrılmıyoduvallahi kadın aynı öyleydi çocuk mıkd ese zart diye kapıyı çalmadan giriyomuş odalarına.tamam iyilik yapıyonda gözünü çıkarma dimi..sonra çocuk hep kucak istedi varya çok zahmet çekti arkadasım çok.çok kızar kayınvaldesine oyüzden çocuk yatağında yatmadı hiç dediğin gibi cnm

kız sen bari deseydin ya ben açım getirin diye,ben olsam derdim valla iki canlıyım diye..bazen düşüncesiz oluyolar işte cnm,sevdik aldık bunları katlanıcaz ,üstüne bide çocuk yapıoz elimiz mecbur napalım

Son düzenleme:
anlatiiklarin ne kadr tanidik geliyor
bizde dun biraz bu konuyla ilgili tartistik
aksam cok az bir bulasik vardi yikarmisin dedim tamam dedi bak bu aksam yikicaksin yarin olmaz dedim
saatler geciyor yok bu kaldirmiyor kicini birde kalkmis bana karnim acikti diyor
gece saat 12 olmus nasil asabim bozuldu bende soylendim tabi
ne kadar anlayissiz bir adam `birak yarin yikarim yok sen cok bulasik cikariyorsun yok benim karnim ac acken birsey yapamiyorum ben` gibi bir ton sey zirvaladi sinirli sinirli yikadim yani ne olmuski 2 tane tabak yikasanda beni memnun etsen elinemi yapisir yapmiyorum sana tost filan kendin hazirla dedim
herkes kendi isini yapsin bundan sonra dedim nasil sinir oldum
hamileligide gec yani esinin azicik gonlunu alsan gunahami girersin yok ama nerde ancak laflara gelince seviyorum oluyor
ben hicde inanmiyorum seven adam boylemi yapar ya. birak kendini yorma deyip duruyor ya ben yapmazsam sen yapmazsan kim
yapicak yoldan adam mi ceviricem istedigim de ne 2 tane tabak.
zaten ben surekli sunu yap bunu yap diyen biri degilim kendi isimi kendim yaparim ama bazen yardima ihtiyacim oluyor
birde kusuyor kapris yapiyor gicik ya. valla sogudum ben bu adamdan iyice soguttu kendini. sonumuz cok ic acici gorunmuyor.

Son düzenleme:
eslerden bahsedilmis. sanirim bunlar ayni tornadan cikmislar al birini vur otekine..6 yil bitti evleneli ayni tas ayni hamam.. 3 yasinda kizim var yeminle kizimdan daha cok batiriyo evi, varin orasini artik siz dusunun...ne yemek yapmaktan anlar, ne alis-veristen, ne temizlikten...elinden bi is gelmez. becerebildigi tek sey ampul degistirmek ee onu ben de yapiyorum zaten yorgunum biraz erken yatayim bari kizin sutunu icir derim, kivranirim ona bile laf eder, surati duser..ister ki her seyi halledeyim, kizi yatirayim sonrasinda ben yatayim kendisi de gece yarilarina kadar ders mi calisir artik nette mi dolanir keyfi bilir

ya kizlar pazar pazar icinizide karartmak istemem ama ben ara ara diger aylarin topiklerine giriyorum
simdi yakin diye agustos ve eylule bakiyorum.
agustos ayindaki anne doguma 2 gun kala kaybetmis bebegini cok etkilendim cok uzuldum
yani kimse bunun garantisini veremez ama bu ne kadar agir sinav kacinci hafta olursa olsun kayiplar
cok aci ama dogumada bu kadar kalmisken. sanirim kakasini yutmus
yani bu anlasilamaz mi? cocugun gunu gecmemisken nasil kakasini yapip yutabiliyor?
off cok kotu oldum ben ya. icimde hep korku olucak bebegi kucagima alana kadar.
ins saglikla kavusuruz hep birlikte bebeklerimize. ins bu dunyada nasipleri vardir
Allah bu acilari yasatmasin kimseye.

Tatilden geldimm cookk mutsuzum. Yarin isss. O masmavi deniz piril piril havayi birakip gelmek o kadar zor oldu ki!, resmen kopamadim hala ruhen ordayimmm karnimda kizimla bol bol denize girdik kitap okuduk o kadar huzurluydu ki. Ooff off

Günaydın hayrlı pazarlar
ilk bebegi olacak arkadaşlara tavsiyem cocugun bütün sorumlulugunu üstünüze almayın.siz emziriyorsanız babasıda gazını cıkarsın.arkasından şımartın onu.ben beceremiyorum gazını cıkarmayı sen ne güzel yapıyorsun aşkım v.s gibi
banyosunu birlikte yaptırın mutlaka.ben korkarım yapamam v.s derse cesaretlendirin kacmasına müsade etmeyin
ek gıdaya gectikleirnde akşam yemegini mutlaka babasının yedirmesini saglayın.bu cok cokkk önemliiii
yine biraz büyüyünce tek başına banyo yapmasını ögrenmesi lazım
akşam yatarken diş fırcalaması yada cocugun sütünü içirme görevleri babada olsun
görevlerini sorumluluklarını bilmesi lazım.yapmadıgı zaman huysuzluk yapın.
bunları yaparsa zaten başka ekstra iş bekleyip cok üzülmezsiniz.
ama ilk bebeginiz diye bütün herşeyiyle anne olarak siz ilgilenirseniz emin olun ilerde sinir hastası olursunuz
bebek tek kişiyle yapılmıyor.eli mahkum babada elini taşın altına koymak zorunda.
mesela dışarı cıkacagımız zaman ben kıyafetlerini hazırlardım, eşime giydirmesini rica ederdim.
yada cocugun biraz ateşi cıktıgında cnm netten bi bakarmısın yüksek ateş derece sınırı neymiş diyordum.
yada bebegin gazı varsa nelerin iyi geldigine bi bak forumlardan deyip topu ona atıyordum.yok sen bak dediginde hep bi bahane buluyordum
ben bunları tee hamileyken ögrendim aslında ama onunda araştırıp ögrenmesini saglamaya calıştım.bebek hakkında bilgileri arttıkca ona bakmaları ilgilenmeleri daha keyifli hale gelir.

benim eşimde evlendigimizde eli dötünde gezerdi ,hiç bi halttan anlamazdı
valla ben allem ettim gallem ettim ögrettim bitakım şeyleri zorlada olsa.
şimdi kuzu kuzu yapar.evin tüm camlarını siler birde wc banyonun fayanslarını fırcalar.halı cırpmama yardım eder.yada halı yıkarken yardım ediyor
corbamı karıştırır.yani yeterki bişi isteyim yapar.ama istemeden asla bişi yapmaz.yani kalkıp bana kahvaltı filan hazırlamaz düşünüp.zaten bölede bi beklentim yok o kadarda yüzsüz degilimm
cocugumuzla ilgili görev dagılımımız vardır onları güzelce yapar.benim yükümü hafifletiyor sagolsun.

canım bu olay özmü öz teyzemin kızının başına geldi,aynı şekilde bebek kakasını yutmuş içerde.ama bu olay kendini şöyle belli ediyor aklınızda olsun sakın ateşim var deyip gripmi oldum deyip doktora gitmemezlik etmeyin.teyzemin kızı ateşleniyor ve doğumuna 1 hafta vardı Allahtan doktora gidiorlar ve bir muayene çocuk bide kakasını yutunca panikte olmuş içerde kordon dolanmış falan acil hemen sezeryana aldılar yavrum kuzumuz çıktığında tırnakları mosmordu.ölücekmiş nerdeyse.kuzumuz 7 yaşında şimdi.Allah ne isterse o olur ben ona inanırım,bizim bebişimizin yaşıycağı varmış,ilahi takdir herşey ama herşeyide kadere bırakmamak lazım.ne olursa olsun hemen doktora gidin arkadaslar...

oh valla negüzel.benimki ön camları bana fesatlığına sildirmez,cadde üstü evimiz altımızda kasap var,kahvehane var ondan yani,onuda yüzkere söleim silelim buğulu cam oldular diye banada sildirmez.ömrümü yedi gamsızlığıyla.bende söyleyince yapar yalan yok ama ben akıl etsin istiyorum,ben demeden yapsın yaaa

Son düzenleme:
kizlar sizlere birsey sormak istedim. Benim bebegimin cinsiyeti belli degil daha ama rüyamda biberon emzik falan aliyorum aldigim emzik rengi pembe oluyor ama benim daha belli degil ki diyorum kiz oldugu sonra burda komsumun kizi var cok samimi degilim ama onun kizi olmustu kizinin adi elif liya elimde emzik karsima cikiyor ben diyorum emzigin rengi pembe ya ismini liya koycam diyorum oda bana diyor ki liya birbaska isim daha söylüyor onu hatirlamiyorum. acaba bir anlami varmidir yoksa öylesine görülmüs rüyami baya etkilendim liya diyerek uyandim sanki aa dedim gözlerimi acar acmaz acaba kizmi olcak ne alaka dedim biberon emzik sonra isim acaba sizce sizinde cinsiyetiniz belli olmadan böyle isim rüyalari gördünüzmü cok merak ediyorummm buraya yazip yorumlarinizi okumak istedim veya buna benzer rüyalar .....

canım benım bebegım oglan ama ben hep ruyamda kız bebegım oldugunu gorurdum hep hatta bıseferınde doktora gıttıgımızı ultrasonda doktorun kız dedıgını ve esımın oynadıgını gormustum (esım kız dıyoduda ıdasına gırmıstık ben kazandım tbı) ama tersıne cıktı sen nezaman gıtcen kontrole ınsallah gosterırde bebegın ogrenırsın cınsıyetını Rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın hepımıze

canim cevabin icin tesekkür ederim benim 30 agustosda terminim cok merak ediyorum doktorum hic cinsiyet üzerine konusmadi birsey söylemedi yorum dahi yapmadi almanyadakiler böyle iste benim 2 tane oglum var hatta 2.oglumda doktorum kiz dedi yüzde 99 ama sonuc erkek simdi doktor su dese yinede icimde birsey olacak yinede artik ne söylüycek merak ediyorum gercekten hayirlisi insallah allahim saglikli sihatli versin kucaklarimiza bebeklerimizi insallah aminnnn...

Yalnız değilsin anlaşılan.. Benim bir arkadaşım; adına KOCA demişler güzel bişey olsaydı GONCA derlerdi. derdi... Hepsinin vardır bi sıkıntılı tarafı..
Aslıcım merhamet, yumuşak huyluluk, sadakat hepsinden önemli bence...
Aferin kız sana, ben yapamadım onu, ilk yıllarımda mükemmel eş olacam diye alıştırdım...
Hemen haberdar et ben de merak ediyorum seninkini, benim de iki oğlum var ya, şimdiki de belli değil, hayırısı inşallah.

canim ögrenir ögrenmez yazicam gercekten bende cok merak ediyorum allahim hayirlisini versin saglikli sihatli insallah allahim tüm hamislerin gönlüne göre versin kurban oldugum allahim insallah aminnnn....

nilhanscim seninde 2 tane oglun varmis allah bagislasin acilarini göstermesin allahim kimselere.sen neler hissediyorsun rüyalar görüyormusun...veya cevrendekiler en cok ne söylüyor.

merhaba arkadaşlar?ben dün hamile kıyafeti bulucam diye kendimi kaptırmışım 4-5 mağazaya girdim çıktım hepsindede reyonlar ya üst katlardaydı yada en alt.Baya bi in çık yaptım merdivenleri.Ara ara oturmaya çalıştım ama sonrada pişman oldum merdiven inip çıkmak zararlı olurmu bu dönemlerde bilginiz var mı?Bende 1 ayda 3 kilo almışım bi arkadaşın yazdığı gibi.Dr biraz hareketlen demişti ama ben abarttım galiba.

slm canim bence zararli degildir cok cok asiri olupta kendini cok yorarsan o ayri ama senin anlattigina göre bence birsey olmaz allahin izniyle sen dikkat et kendine yorma fazla...

canim ögrenir ögrenmez yazicam gercekten bende cok merak ediyorum allahim hayirlisini versin saglikli sihatli insallah allahim tüm hamislerin gönlüne göre versin kurban oldugum allahim insallah aminnnn....

nilhanscim seninde 2 tane oglun varmis allah bagislasin acilarini göstermesin allahim kimselere.sen neler hissediyorsun rüyalar görüyormusun...veya cevrendekiler en cok ne söylüyor.

Ben rüyamda kız görmüştüm, etrafımdakiler de hep kıza benzetiyor... İki farklı doktor baktı biri kıza biri erkeğe benzetti.. Erkeğe benzetenin tecrübesi daha iyi diyorlar ama bilemiyorum..
Dediğin çok doğru Allah acılarını göstermesin, hayır göstersin inşallah...

slm canim bence zararli degildir cok cok asiri olupta kendini cok yorarsan o ayri ama senin anlattigina göre bence birsey olmaz allahin izniyle sen dikkat et kendine yorma fazla...

sağol canım.Normalde dinelenerek geçiriyorum aslında ama dün birazda hevesle kaptırdım kendimi inşallah zararı olmamıştır

Ben ilk bebeğimde merdiven çok çıkardım hem de üçer dörder atlardım. Çok şükür bişey olmadı, kimse de merdiven çıkılmaz demiyor.. Korkma, sıkı sıkı tununuyor bebişin oraya...

canim bende hem kiz hem erkek gördüm bazi rüyalarimda cok güzeldi etkilendim..simdi burda anlatmayim ...ama banada hep kiz diyorlar bana doktor insallah ilk defa cinsiyet konusuinda birsey söyler .söylesin ama artik tik yok kadinda lafi bile gecmiyor benim oglanlar en son onlarla gittim resim verdi ellerine birde ben giyindikten sonra ultrasonun ekranini gösterdi bizimkiler kizmi diye sordu belli degil cok kücük dedi...insallah bu sefer bakalim merakla bekliyoruz..tecrübe demissin ya aklima benim doktor geldi 2.oglumda doktorum bizim burda almanyada oturdugum sehirde en iyi doktoruydu hastanede bile cok ama cok sasirdilar ne o doktormu yanildi diye..sonuctata erkek oldu birde bana %99 kiz diyordu..onun icin belli olmuyor canim allahim gönlümüze göre versin hayirlisini versin insallah aminn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…