cnm valla bilmiorumki ben okadar istekliymişimki aşı olmaya 13.haftamda gitmişim sağlıkocağına hemşireler güldüolabilirmi sanmıyorum hiç durmadan ağrı var orda sürekli.....yürüyünce geçiyo oturunca başlıyo te allahım ya
peki bu 20 hafta geçince 1-2 hafta falan yapılmıyomu acaba ilk aşı
bu arada eşini anlatrken kendi kocamı gördüm he
ama bazen böyle saf gibi yapmıyolarmı kendilerini dolduruyolar bizide,sanırım bizler çok ince fikirliyiz ne biliyim ben,bak varya üstüne bide meyve istedi benimki o olaydan sonra,meyve getir aşkımda yiyelim diye boğ diyo şeytan işte yüzsüzüaman allahım eşlerim,z kardeş olabilirmi acaba ...burcu ne eşinin canım......benimkide boğazına çok düşkündür aç olunca kavga da etsek sırf yemek hazırlmam için benim gönlümü alır benden medet umar demezki kalkıp bi yumurta kırıyım yiyim die...benimkide bişeyden anlamaz arkadaşı yapar en ufak priz işlerini falan :) ay bide bana çok soru sorar hiç bişe düşünmez arabayı parkeder 10 dk sonra arabanın anahtarı nerde der aramaya bile üşenir bende bi ara soru sormasından bıkmıştım ya ama okadar saçma boş sorul<rki ya be adam bi düşünsen aslında bunu sormaya gerek yok kaç kere diyorum bana soru sormaaaaa die arabaın anahtarını kafasını çevirip bakması yeterliydi mesela bunun gibi şeyler ......karnı açıktığında da canım ne istyo die bana soran insan yani ne yemek istedğini düşünmekten aciz koskaca şirkettte adamlara laf yetşrtip dediğini yaptran bi insan işinde çok akıllı ama benim yanımdA MALA BAĞLAIYO :) offf amaaaan sen anlattın bende iyice bunalttım ama napıyım bu dertten muzdaribim bende dolmuşum
cnm sorma yaa bende bi bebek karyolası beğendim yok bambu ağacındanmış falanda filan 1500 tl dedi bir beşiğe ya çekmecesi bile yok,büyüyenlere 1700 diyo,hele oda takımlarına 3000 ile 4000 tl arası dediler.yuuuh yani,valla ben oda yapmıcam çilekte beğendim safari takımının beşiğini alıcam standartlara göre içi uzunluğu azıcık daha geniş.büyüyenlerden zaten almam yatakodamda tıklım tıkış olur,o bile fazla yatmıycak ama işte ilk bebek valla geçen kipada disneyin park yatağını gördüm onumu alsam dedim ama onlarda çok basit yaa,yatmazsa buna onu alırız, olmadı oturma odasındaki çekyata yatar beyimiz :130:hahaha. küçücük veletler analarını babalarını parmaklarında oynatıyolar,kimi yatıyo kimi yatmıyo,ben mümkün olduğunca kucağıma almıycam ,emzirip yatırıcam yatağına alışsın istiyorum ama kısmet artık,şimdiki çocuklar bi başka.ama nasıl alıştırırsan öle gidiyo .arkadasımın kayınvaldesi Allahım çocuk mık dese kucağında hani bi yeşilçam filmi vardı adı aklıma gelmedi kadın bebeğini kaybetmiş taşa sarılıyodu bebeği niyetine,taşı böyle yapıştırmış böğrüne ayrılmıyodudoktor kontrolümüz vardı bugun bıde ayrıntılı ultrason cok sükür bı sorun yokmus ama oglusum 2 hafta önde gıdıyor ben anlamadım ıyı bısımı tuaf bı durummu.doktor olabılır dedı gectı uzatmadım bende.dogumum ocak sonundan ocak başına kaymıs görünüyor.370 gram olmus mınıgım bende 3 kılo almısım 1 aydaöncesınde hıc almadım suanda da zayıfım ama doktor cok hızlı almıssın dıkkat et dedı ee yersem 2 tabak mantı olacagı bu.yarın yürüyüse baslıcam bogazımdan kesemem:)kontrolden sonra gıdıp eşimle yemek yedık sonra bebek odası baktık fıyatlar ucmus soyguncu bunlar ya.beyaz bı takım begendım büyüyen yataklı ve 4 kapılı bır dolap şifonyer gereksız buldum ıstemedım bu 2 parca 2700 tl.yanıma besık de gereksız buldum 3 ay yatacakmıs 550 tl ne gerek var onun yerıne ana dizi dıye bısı varmıs 60 tl onu alıcam 3-4 ay yatıyormus.aklınızda bulunsun süsüne kanıp bambu besık falan almayın en fazla 3 ay yatcak sonra düşme rıskı var.akşam yemegı yemedım sadece sım a meyve suyu ıctım hayatımda ılk defa bırı az ye dedı ya (ömrüm boyunca hep nasıl kılo alırım dıye ugrasmıstım halbukı
Ay canim hic sorma bu esler bizi delirtcek bigun bugun bizim dugun yemegimiz vardi 7de ben hazirlandim esim geldiginde 8.30 du ee dugunde yemkli olunca yemek yapmadim tabi nese biz gidene kadar saat 9 olduillet kalkmaya baslamis bi daha yeni gittik dugun sahibi kuzenim hemen oturun servis gelsin dedi esim yok yok bisey istemeyiz biz saol dedi nese biraz oturduk diger kuzenimgol bizimle geldi nereye gidelim dediler kuzenim dediki siz acsiniz biseyler yiyin dedi bende aciktim yani taa oglen yedigim neyse bizimki daha yok ya diye kuzenimlerde bize gelin dediler onlara gittik oturduk esinde demiyoki biseyler yiyelim acikmissindir diye gicik ya bende bisey demedim nese eve geldik namaz kildi senin karnin acmi dedi ee yani dedim seninki acsa güvec isitiyim dedim ben diincemi aklina geldi yok yemem dedi ayy cinlerim cikti tepeme unuttum seni dedi o tuzden sormadim dedim simdide yatti ben acin tabikide sinir oldum sinir
kız sen bari deseydin ya ben açım getirin diye,ben olsam derdim valla iki canlıyım diye..bazen düşüncesiz oluyolar işte cnm,sevdik aldık bunları katlanıcaz ,üstüne bide çocuk yapıoz elimiz mecbur napalım
Son düzenleme: