2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
evet cnm ama en uygunu buydu benim gittiğim hastane 350 dedi aile hastanesi var 425 dedi burası 220 en uygunu buydu oyuzden malesef vermek zorunda kaldım amann napimm bebeğim iyi olsunda sağlık olsun ama bulabildiysen daha uyguna oraya git tabi hastaneler bu işi ticarete döktü çünkü

yok kuzum bizim hastane 350 diyince başka yerde yaptırsam olumu dedim olur dedi cumartesi sonuçları götürücem :)) yaa stres yapma bebek çok etkileniyo keşke uyaran olsaydı bizi nisa hastanesinde 145 tl ve çok güzel bakıyolarmış ama okadar yoğunlarki eylülün sonuna kadar randevuları dolu :((
Tuğbacım dün araştırdım bende bak fiyatlar bunlar ;
$au.webp

bende evime yakın diye 2000 tıp merkezini seçtim aramadım henüz ama yoğun bir hastane olduğunu sanmıyorum , sen önce detaylıyı gönül hanıma oldun sonra seni yönlendirdi dimi ? acaba ben önce yaptırıp hem sonucuda göstersem git gel yapmasam diyorum ama,bilemedimde tam..
şaştım kaldımm:26::26::26:

benimde kafam karıştı ama sen bu kadar araştırınca :) ben en iyisi hiç kafamı yormıyım bu kadar ...

Eklentiler

• $au.webp
    $au.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 41
şu eklentide niyese pc dondu sanırım sitedeki hatadan...yazıcam karıştı hep..

neyse ben öyle yapsam diyorum bakalım..

birde Tuğbacım sen doğum fiyatlarını sordun mu hastaneye biz her defasında unutuyoruz..meraktayım çok..

şaka maka doğuma 3 buçuk ay falan kaldı takriben

ne kadar da az bir süre ya yaklaştıkça aklıma akılan sorular da çoğalıyor

normal doğum istiyorum ama başarabilir miyim bilmiyorum, kontrollerde çok kasıyorum kendimi
sancılar başlayınca açılma ne kadar diye bakıyolar ya hani onu bir aletle mi yoksa elle mi yapıyolar kızlar ya
bir de epidural alırsam dikiş sırasında ağrı sızı çekmem değil mi
cahilim çok hiç bilmiyorum bunları

Tuğbacım dün araştırdım bende bak fiyatlar bunlar ;
Eki Görüntüle 504958

bende evime yakın diye 2000 tıp merkezini seçtim aramadım henüz ama yoğun bir hastane olduğunu sanmıyorum , sen önce detaylıyı gönül hanıma oldun sonra seni yönlendirdi dimi ? acaba ben önce yaptırıp hem sonucuda göstersem git gel yapmasam diyorum ama,bilemedimde tam..

benimde kafam karıştı ama sen bu kadar araştırınca :) ben en iyisi hiç kafamı yormıyım bu kadar ...
anam baya detaylı çalışmışsın ama benim hastaneye bakmamışsın :))
evet cnm önce gönül hnm detaylı muayene ediyo herşeyine bakıyo ona göre yönlendiriyo eger bi problem görezse yönlendirmez belki sen önce doktora git cnm :))
şu eklentide niyese pc dondu sanırım sitedeki hatadan...yazıcam karıştı hep..

neyse ben öyle yapsam diyorum bakalım..

birde Tuğbacım sen doğum fiyatlarını sordun mu hastaneye biz her defasında unutuyoruz..meraktayım çok..

yaa cnm ben sormayı unuttum ama 3 ay önce doğum yapan biri vardı orda bana gönül hnmı öneren normal 600 sezeryan 1000 demişti ama emin diilim cumartesi gidicem sonuçları göstermeye sorarım :))

normal doğum istiyorum ama başarabilir miyim bilmiyorum, kontrollerde çok kasıyorum kendimi
sancılar başlayınca açılma ne kadar diye bakıyolar ya hani onu bir aletle mi yoksa elle mi yapıyolar kızlar ya

valla şaka bi yana az kaldı artık allah kısmet edip izin verirse karnımızdaki minikler bizimle olucak ....bende cahilim :1:allahtan kk var ve etrafımda doğum yapmış arkadaşlarım var yoksa napardık bu kk çok yardımcı oluyo gerçekten

canım ya kilo almayanlara bende hayranım delikız mesela bi de ikiz onun ki :) amin canım inşallah onlar sağlıklı olsunlar da kilo gider ama bundan sonra da dikkat etmek lazım ayda 1.5 2 kilodan fazla da almak istemem doğrusu...

evet bencede delikız şanslı kilo konusunda .benimde bebeklerim ikiz :).bundan sonra daha dikkatli beslenmek lazım

valla kızlar bşiler alma konusunda çok fazla acele etmiyorum böyle ayıla bayıla aldığım şeyler var sadece ne kaar yeter yetmez onuda bilmiyorum ama şununda farkındayımki yavaş yavaş ağırlaşıyoruz. belki rtalığı tparlamanın hazırlık yapmanın tam zamanı sonra bayramdı felandı derken bir bakacaz harekette sıkıntılar başlamış. ben bi taraftan eksiklerimi bir bir halletsemmmi diyorum

aynen canım ya bende doğru dürüst bişey almadım .gün geçtikçe de ağırlaşıyoruz . ben bi liste yaptım eksikler için . eşimle konuştuk kasım ayında gidip bi bebek magazasından ne lazımsa alıcaz . çünkü ben fazla yürüyemiyorum o yüzden bi günde alıcaz hepsini mecbur

kızlar sızden bısey rıca edebılırmıyım

bana

1 tane hamıle bayanlarr ayetel kursu okuya bılrımı bende bbek ıstyorum

41 hamıleden 1 tane aytel kursı topluyorumm

okuyan olursa yazza bılrımı sayısı onemlı
:16::16::16:

bana

okudum canım 1 tane..Allah niyetini kabul etsin..

valla şaka bi yana az kaldı artık allah kısmet edip izin verirse karnımızdaki minikler bizimle olucak ....bende cahilim :1:allahtan kk var ve etrafımda doğum yapmış arkadaşlarım var yoksa napardık bu kk çok yardımcı oluyo gerçekten

ben üniversiteden mezun olur olmaz evlendim
liseden ve üniv den bütün arkadaşlarım bekar
iki ablam da bekar
yani soracak kimsem yok gerçekten yok

bana

okudum canım

oh oh maşallah fiyatlaraba bak hey yavrum hey :50:
anladıımm canım
yani keyfinden çalışmyosun ben çalıştım bu zamana kadar bebek olmadan 2 ayönce faladı sanırım bıraktım 6 sene çalıştığım biyerdi
bebiş olunca çalışmayı bırkaktım ...
ah ah ayşe ah

canım valla zar zor çalışıyorum Allahtan agır değilim çok ağrım yok sadece cok uykum gelıyo

yıen de hamıleyken calsımak sıkıntı bı de ben hıc sevmıyorum işe git gel olayını ya da sıkıldım bilemiorm

ama doğuma kadar ınsallah sornasında bakıcaz bi gidişine nası olucak :)

ayy cidden de çok az kaldı...

hayır canım bi aletle değil elle bakıyorlar çatı muayneesı veya doğuma yakın açıklık varmı die

elle muayene edıyorlar....epidrual alırsan dikiş sırasında ağrı cekıcenı sanmıyorum cunku adamlar

keısyoalr duymuyosun epiduralde :)

bana

Okudum canım Allah kabul etsin en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebekler nasib etsin inşallahh :)

Kızlar, bebişime ne almak istesem eşim daha erken daha erken diyip hevesimi kırıyor.
Dün akşam çok canım sıkıldı, mağazaya girdik,1-2 şey alalım en azından dedim,hadi hadi daha erken dedi.. gözlerim doldu sinirden :(

canım boşver sıkma canını bence de erken korkuyodur fln belki de belli mi olur doğum iznine çıkınca

inşallah alırız alırız koyarız odasına oh oh :)

kızlar en son kontolumde doktora bı dahakıne hangı ultrason yapılcak dedım ayrıntılı ultrason dedı.hı dedım en son obstetrık yapmıstık dedım ee yapılmıs ozaman ayrıntılı dedı.ama benım anlamadıgım eger obstetrıkle ayrıntlı ultrason aynı seyse ben nıye ayrı ücret ödemedım burda herkes 200 300 tlden bahsedıyor.radyolog bakmıstı bas ölcumu kan akısı suyuna plesanta yerlesımıne.ama göruntü aynı normal ultrasondu.ya benım doktor bişeylerı karıstırdı mı ne içim rahat etmedı:(

valla kızlar bşiler alma konusunda çok fazla acele etmiyorum böyle ayıla bayıla aldığım şeyler var sadece ne kaar yeter yetmez onuda bilmiyorum ama şununda farkındayımki yavaş yavaş ağırlaşıyoruz. belki rtalığı tparlamanın hazırlık yapmanın tam zamanı sonra bayramdı felandı derken bir bakacaz harekette sıkıntılar başlamış. ben bi taraftan eksiklerimi bir bir halletsemmmi diyorum
evet onu ben de düşünüyorum ama calışırken öyle zor ki essiracım:(( yemekti çamaşırdı ütüydü.. normal ev işine bile ancak yetişiyorum ben.. c.tesileri de calışıyorum :( o yüzden istesem de yapamıyorum.. kadın falan tutmak lazım, bakalım :31:

Kızlar, bebişime ne almak istesem eşim daha erken daha erken diyip hevesimi kırıyor.
Dün akşam çok canım sıkıldı, mağazaya girdik,1-2 şey alalım en azından dedim,hadi hadi daha erken dedi.. gözlerim doldu sinirden :(
üzülme canım ya ben de daha hiç bişey almadım, eşim de bebişe karşı cok ilgili ama o da demedi gidelim hadi bişeyler alalım diye :)) hatta dün akşam yeğenimize hediye almaya cıktık, ben bebiş kıyafetlerinin yanında aldım soluğu :)) ay şuna bak, ne tatlı diye diye herşeyi gösterdim.. o da bana bişeyler almak derdindeydi.. kıyafet alalım sana, pantolon bak, elbise bak dedi durdu :)) ben bebişi o beni düşünüyo anlayacağın.. alınır zamanla vakit var daha canım takılma boşver..

bana

belinaysu, icimden geldi ben 5 tane okudum.. allah kabul etsin inşallah. sana da anne olmayı nasip etsin arkadaşım.. hayırlı evlat versin allahım inşallah.

walla canım bizde bir yıl bitince karar verdik ilk düşük yaşadım sonra vucudun toparlanmasıydı falan derken temmuzda evliliğimizin ikinci yılı bitti... şimdi de kızımızı beklioz işte... eşim ikizler gezme düşkünü olduğu için bizde iyi gezdik tozduk şimdi de diorum artık kızımızla gezeriz.. o da bu fikre çok alıştı çok mutluyum allaha şükür.. bakalım artık nasip bundan sonrası da..

arkadaşımda öle alman vatandaşı o orda da çalışmış daha önce de sigortasından bebek parasından falan da yararlanmak istedi 3/4 ay kaldı o da ama eşine çok zor oldu gerçekten burda.. sen en iyisini düşünmüşsün...

annesi şaşırıo zaten orkidecim kızım da şaşırır normal o yüzden benim keyfim yerinde :) takarım kızımı koluma çıkarız alışverişe babası düşünsün :9::9::9::9::9: o da dio zaten çok çalışmam lazım çookkk die :9: :9: :9: allahtan kendi de sevio alışverişi kadın mağazasında bana reyonlardan deniyeyim die kıyafet seçer diğer kadınlar hayranlıkla bakarlar eşime... eeee bu durumda kızımızın da şimdiden alışverişe tepki vermesi çok normal sanırım :1::1::1::1::1: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
cnm senin eşinde benimki gibiymiş benimkide bana ben kıyafet denerken askıdan bulduğunu getirir bak buda güzelmiş şuda güzelmiş diye,çokta zevklidir kocam benim

valla açılmaya elle bakıyolar sanırım cnm :)bende epudiral normal doğum yapıcam,doktorun işini biliyosa eğer dikişin bile olmaz,ama bazıları var zart diye yırtıyolar normal epudralsiz doğum gibi yapıveriyolar o ayrı.benim 2 arkadasım oldu 2sininde kesmediler dikiş yok sadece bitanesinin bebeğin kafası çıkarkenomzuyla 1 cm yırtılma yapmış okadar ona dikiş bile atmadılar.benim kayınvaldem emekli ebe.neden kestiklerini sordum.oda kasılmalardan dolayı hemen beklemeyip kesip çıkartırız bebeği iç yırtıkta olmasın diye dedi.yani rahim dede yırtılma olmaması için hemen kesiyolarmış normal doğumda.epudiralde çok nadir bu dikiş olayı bildiğim kadarıyla doktoruna bağlı yani..anlatabişlmişimdir inşallah cnm

bana

cnm okudum bile.annene kayınvaldene söyle sana salaten tünca duasını okusunlar.sende kendine yasin oku duanı et cnm,yasin kur'anın kalbidir ve Allah o duayla dileneni yerine getirir kabuşl eder ben öyle inanıyorum.bizde 4.yılımıza giricez 30 eylülde.haliyle uzun süredir korunduğumuz için tam 5 ay sonra hamile kaldım korunmayı bırakınca,ilk 3 aydan sonra snaırım olmayacak diyodum.ama Rabbim büyük.dualrında etkisi var buna inanıyorum şükürler olsun 5 aylık hamileyim.rabbim sana ve tüm isteyenlere versin inşallah cnm.ama düşünmemek gerekiyo bu çocuk olayını.kafaya taktıkça inadına olmuyo sanki.nur içinde yatsın babacım babam vefat etti geçtiğimiz mart sonu ,onun acısından çocuk olayını tamamen unutmuştum.nisanda hamile kaldım cnm.herşey Allahtan olur tatlım üzülme

Son düzenleme:
evet onu ben de düşünüyorum ama calışırken öyle zor ki essiracım:(( yemekti çamaşırdı ütüydü.. normal ev işine bile ancak yetişiyorum ben.. c.tesileri de calışıyorum :( o yüzden istesem de yapamıyorum.. kadın falan tutmak lazım, bakalım :31:

üzülme canım ya ben de daha hiç bişey almadım, eşim de bebişe karşı cok ilgili ama o da demedi gidelim hadi bişeyler alalım diye :)) hatta dün akşam yeğenimize hediye almaya cıktık, ben bebiş kıyafetlerinin yanında aldım soluğu :)) ay şuna bak, ne tatlı diye diye herşeyi gösterdim.. o da bana bişeyler almak derdindeydi.. kıyafet alalım sana, pantolon bak, elbise bak dedi durdu :)) ben bebişi o beni düşünüyo anlayacağın.. alınır zamanla vakit var daha canım takılma boşver..

belinaysu, icimden geldi ben 5 tane okudum.. allah kabul etsin inşallah. sana da anne olmayı nasip etsin arkadaşım.. hayırlı evlat versin allahım inşallah.

allah razı olsun kuzum ya bı tene yeterlıydı rabbım szılerede hayırlı dogum nasıp etsın :16::16:

aa kızlar aklıma gelmişken söyleyım eskişehirde bi teyze söylemsıtı kızım cuma geceri (perşembe akşamı yanı)

fetih suresin i oku inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine kayıpların varmış dedi bu akşam

okuyabiliriz yani sizin de aklınızda olsun :)

kızlar en son kontolumde doktora bı dahakıne hangı ultrason yapılcak dedım ayrıntılı ultrason dedı.hı dedım en son obstetrık yapmıstık dedım ee yapılmıs ozaman ayrıntılı dedı.ama benım anlamadıgım eger obstetrıkle ayrıntlı ultrason aynı seyse ben nıye ayrı ücret ödemedım burda herkes 200 300 tlden bahsedıyor.radyolog bakmıstı bas ölcumu kan akısı suyuna plesanta yerlesımıne.ama göruntü aynı normal ultrasondu.ya benım doktor bişeylerı karıstırdı mı ne içim rahat etmedı:(

ben de anlamadım canım
ayrıntılıda bana da normal usg den baktı, renklide görülmüyormuş
sonrasında renkli ultrasonla gösterdi bebeğimizin yüzünü

valla açılmaya elle bakıyolar sanırım cnm :)bende epudiral normal doğum yapıcam,doktorun işini biliyo dikişin bile olmaz,ama bazıları var zart diye yırtıyolar normal epudralsiz doğum gibi yapıveriyolar o ayrı.benim 2 arkadasım oldu 2sininde kesmediler dikiş yok sadece bitanesinin bebeğin kafası çıkarkenomzuyla 1 cm yırtılma yapmış okadar ona dikiş bile atmadılar.benim kayınvaldem emekli ebe.neden kestiklerini sordum.oda kasılmalardan dolayı hemen beklemeyip kesip çıkartırız bebeği iç yırtıkta olmasın diye dedi.yani rahim dede yırtılma olmaması için hemen kesiyolarmış normal doğumda.epudiralde çok nadir bu dikiş olayı bildiğim kadarıyla doktoruna bağlı yani..anlatabişlmişimdir inşallah cnm

off muhabbeti bile geriyor beni aslı :)))
ne güzel kayınvalidene herşeyi souyorsundur :D

cnm senin eşinde benimki gibiymiş benimkide bana ben kıyafet denerken askıdan bulduğunu getirir bak buda güzelmiş şuda güzelmiş diye,çokta zevklidir kocam benim

valla açılmaya elle bakıyolar sanırım cnm :)bende epudiral normal doğum yapıcam,doktorun işini biliyo dikişin bile olmaz,ama bazıları var zart diye yırtıyolar normal epudralsiz doğum gibi yapıveriyolar o ayrı.benim 2 arkadasım oldu 2sininde kesmediler dikiş yok sadece bitanesinin bebeğin kafası çıkarkenomzuyla 1 cm yırtılma yapmış okadar ona dikiş bile atmadılar.benim kayınvaldem emekli ebe.neden kestiklerini sordum.oda kasılmalardan dolayı hemen beklemeyip kesip çıkartırız bebeği iç yırtıkta olmasın diye dedi.yani rahim dede yırtılma olmaması için hemen kesiyolarmış normal doğumda.epudiralde çok nadir bu dikiş olayı bildiğim kadarıyla doktoruna bağlı yani..anlatabişlmişimdir inşallah cnm

cnm okudum bile.annene kayınvaldene söyle sana salaten tünca duasını okusunlar.sende kendine yasin oku duanı et cnm,yasin kur'anın kalbidir ve Allah o duayla dileneni yerine getirir kabuşl eder ben öyle inanıyorum.bizde 4.yılımıza giricez 30 eylülde.haliyle uzun süredir korunduğumuz için tam 5 ay sonra hamile kaldım korunmayı bırakınca,ilk 3 aydan sonra snaırım olmayacak diyodum.ama Rabbim büyük.dualrında etkisi var buna inanıyorum şükürler olsun 5 aylık hamileyim.rabbim sana ve tüm isteyenlere versin inşallah cnm.ama düşünmemek gerekiyo bu çocuk olayını.kafaya taktıkça inadına olmuyo sanki.nur içinde yatsın babacım babam vefat etti geçtiğimiz mart sonu ,onun acısından çocuk olayını tamamen unutmuştum.nisanda hamile kaldım cnm.herşey Allahtan olur tatlım üzülme

onalrıda okuryz canımmmm rabbım ınsallah sesımı duyar bana nasıp eder :52::52::16::16::16::16::38::38:

sızlerede hayırlı dogum nasıp etsın

canım obsesterik usg ile doppler usg ayrıtnılı hepsi aynı şey nedne sen ıkı kez mı yaptırdın ki

raporunu doktoruna vermedın mı baktıysa neden sölüoki tekrar unutuyo demekki

doppler usg ekranı zaten normal usg gibi oluyor canım sadece daha net bi şekilde gösterıyor

ve daha önce de dediğim gibi damarları renkli gösteriyor bu yanı normal usg de bunalra bakamazsın

anormal gelişmiş organları göremezsin...

Back
X