2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

fena olmuş canım ya gecmıs olsun...ıns sonuclar iidir ya

canım ben de ıste ellemeden alamıyorum onun ıcın karar veremedım ya

bılmıyorum almadım hıc....

canım hoşgeldın nerdesın sen yaauu :)

hersey yolunda canım aherdo da özetlemıs :) aynı öyle işte sende ne var ne yok :)

slm yaa gecen gun birisi buyuyen beşikler büyüdükten sonra yatak ölçüsünün nevresim vs bulurken sıkıntı oldugunu falan soylemiş kafamı cok karıstırdı. yakınınızda var mı buyuyen halini kullanan pişman ollmayalım sonra

Tünaydın canım :) ooh ne güzel dingin gecen bı hafta olmuss

benım koşturmam daha bıtmedı kayınvalıdemelr biz de bu akşam gidicekler

onalrla hasta zıyaretıne gıttık orda bı gece kaldık uzak oldugu ıcın pazar gunu de eve geldık

cts sağolsun kayınvalıdem evı süpürmüş bulaşığı fln yıkamıstı sadece utum vardı onu yaptım

kasnak işledım ööle relax gectı :) haftaya da yatak odamı düzenlıcez annem ve kzıkardesımle

evde kullanmadıgını at veya sat naparsna yap etkınlıgı baslattım

bakıyorum eskımsı mı at kullanmıo musun bırıne ver böle böle temzılıcem evi sade yasam sevıyorum

ben yaa ruhum daralıo ne ara bırıkmıs onca sey anlamadım :) ne kadar az esya o kadar az ıs

bebıs gelemden sadeleştirelim hayatı :) kalabalıklaşıyoruz ziraa :)

canım ben kullanamdım buyyen besık ama arkadaslardan duydugum kadarıyla aman

buıyyen besık alma çok gereksiz dar oluo cocuk dusuyo yorgan düşüo

sığılmıo fln diyolar zaten ıkea beşik alcam ben ınss

büyyünce de karyolasını alırım :)

burada da konusmuslar hatta http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/373583-sizce-buyuyen-besik-standart-besik.html

Son düzenleme:

Tesekkurederim canim ins canim ins

evet cok haklısın, bebişler gelince her yer karışcak gibi geliyo bana.. bebeği olan arkadaşlar, evi toplamaktan sıkılmış durumdalar.. ne kadar sade o kadar iyi dediğin gibi..

Tesekkurederim canim ta gercekten zor ama herkeste ayni olmuyomus ins senin bole olmaz limon götür yanina bulantiyi azaltiyomus canim Aklinda bulunsun ins bidaha yapilmaz ya olursada bu sefer yatirmalarini isticem en azindan daha rahat olurum

3 haftam var benim daha ama korkuyorum valla, bir bu kaldı gerci geriye bişey kalmıyo di mi şeker yüklemesi de bitince.. napalım başa gelen cekilir canım.. inşallah yeniletmezler sana da

Merhabayın arkadaşlar...4d taramamızı yaptırdık her şeyimiz gayet normal çıktı şükür. Ben çok halsizim, çarpıntı diye adlandırdığım sıkıntım da devam ediyor ama doktora gitmedim çünkü önceden de anksiyete bozukluğum vardı, psikolojik yani %90...bi de bugün 1. evlilik yıldönümümüz ama ben hiçbi şey almadım da yapmadım da, eşimin de yapacak hali kalmadı sıkıntılardan..ama burukluk var işte...zaten evi bile toplayamıyorum halsizlikten...çok sıkılıyor içim..

Aynen oke canim hersey bebisler icin cunku hamilelik sekeri olursa zor gercekten ins hic birimizde bole bi sorun olmaz kalmiyo dite biliyorum canim yani ins yoktur

ozfer'cim cok sevindim canım normal cıkmasına :) keşke dr a görünseydin sen yine de. belki düşündüğün gibi değil belli mi olur.
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun ayrıca.. allah daha nice yıldönümleri göstersin cocuklarınızla canım..
sıkıntı falan demişsin noldu bilmiyorum ama birlikte olmak en güzel hediye bence.. hele ki taşıdığın emanet.. o yüzden canım illa hediye almak, romantik yemek şart değil.. şartlar ne olursa olsun önemli olan omuz omuza olmak, diz dize olmak her zorluğa beraber göğüs gerebilmek önemli olan.. üzülme sakın canım.. sen ve bebeğin onun icin en değerli hediyesiniz zaten.

Aynen oke canim hersey bebisler icin cunku hamilelik sekeri olursa zor gercekten ins hic birimizde bole bi sorun olmaz kalmiyo dite biliyorum canim yani ins yoktur
ya evet beni arkadaşlarım cok korkutmuştu.. işte testler, şunlar bunlar bitmiyo hamilelikte vs.. o bitiyo diğeri başlıyo falan..
ben rutin randevularıma gittim, bir ikili bir de dörtlü test icin kan verdim. başka da bişey yaptırmadım.. herşey normal olduğu için belki de.. bir de tetanoz aşımız ile şeker yüklememiz kaldı şimdi..

Merhaba kızlar, herkes iyidir umarım. Yine işteyiz, dinleniyorum valla. Haftasonları çok yorucu geçiyor. Hele bir de dün misafirimiz ve minnoşları olunca Çok tatlıydı ama! Beni de çok sevdi. Oy dedim benim bebikim nasıl olcak acaba! Onlardan bi dolu şey dinledik. Tecrübeler önemli. Yazık arkadaşıma kimse doğumdan bi süre önce göğüs kremine başlaması gerektiğini söylememiş. Göğüsleri yara olmuş, çok acı çekmiş. Sonradan Lanomere mi ne öyle bi krem kullanmış, çok iyi geldi dedi. Bu arada doğumu 2 saatte olmuş maşallah. Muayeneye gittim, doğuma aldılar diyo. Ne güzel, keşke bizim de öyle olsa di mi?! 2 saatte gelse bebişlerimiz.

Onun dışında ben de bu tiny love beşiği-ana kucağından düşünüyordum ama sonra doğrudan park yatak alayım kalitelisinden dedim. Hatta kraftın şu modeli çok hoşuma gitti.

Kraft Alüminyum Oyun Parkı (PR001) - e-bebek.com

Bebeğin odasında soft renkler kullanmak gerekiyormuş uyurken vs rahat ve uysal olması için. Rengi de o açıdan hoşuma gitti. Bunu bilmeden en cart, renkli, neşeli renklere bakıyodum halbuki.
E dedim ki park yatak olunca beşik gibi bişeye gerek olmaz heralde. Ama ilk bebeğim ve tecrübesizim. Her yerde başka şey yazıyor, herkesten farklı bi tepki geliyor. Ondan bilemedim ben de napsam. Karyola al diyen bi arkadaşım bile olmadı. Herkes park yatak al diyo. Kararsızım. Ama bu tiny love da çok şirinmiş. İçinde uyutması sakıncalı ise almam ama! Onu dediğiniz iyi oldu.
Valla bilgilendirin bu tecrübesiz anne adayını anacım!:26:

canım evlılık yıldonumunuz kutlu olsun :)

bebsınız de ıyımıs maşallahh :)

sıkıntılar hep oluyo o da hayatın bi parçası bazı şeyler herşeye rağmen güzel

nice nice yıllar dilerim size...

çok teşekkür ederim güzel temennileriniz ve desteğiniz için...
off en azından yerimden kalkabilsem, haftalık temizliğimi yapmam lazım, etli kuru fasulye yapmam lazım nasıl yetiştiricem

canım sıkkınken bir de ev işleri duruyorsa bunalıma giriyorum resmen....

ayyy ütüü müüü hep kaçıyorumm sonra yıgınla ütü yapıyorum benide evde bekliyoo (

ütümü yaptım evimi toparladım geldim :):) aynen canım ya bende hep kaçıom ama sonra çok birikio işte ara ara yapmak lazım.. yarın da kadın gelcek temizliğe yapim kaldırim dedim.. önceden böle deildim ama ben iç çamaşırlarına varana kadar herşeyi ütülerdim... yatak pijamalrından nevresime kadar her şeyi.. ama hamile kaldığımdan beri ayakta durunca belim çok ağrıo, ee bi iki parça ütüleyip oturunca da bıcıosun daha da yapasın gelmio..

walla hergün çıksam kızıma alışveriş yapsam doymuyorum inanır mısın..

yok canım ikizler benimki, yengeç burcu benim.. zıtlıkların uyumu bizimki :):) kıskançtır herşeye karışır ama giyimime kıyafetime karışmaz.. ancak şöle karışır bizimki alırken giyerim yakışmış yakışmamış die, yoksa kısaymış mısaymış bişi demez allahtan.. bazı arkadaşları eşlerine sıfır kollu bluz giydirmez bizimki kızar olur mu öle şey ne saçma die.. ikizler kıskanç deildir cool dur dio genelde ama benimki öle deil... dışarı çıkim on kere arar nere gittin nerdesin beni hiç aramıosun die triplenir, ama evdeyken de öledir beni hiç aramıosun tripleri bitmez :):):) deişik bi yapıda benimki :):):)

amin canım sağlıklı olsunlar da tek dileğimiz o napalım yaramazlıklarını çekicez artık

tatlım benim normalde çok vicdanlıyımdır ama yemin ederim kayınvaldeme acımıyorum.bende kayınvalde adayı sayılırım oğluşum olucak benimde ama.ben oğlumun hayatına saygı duyan biri olup beni daha çok sevmelerini isterim.ben kayınvaldemin yaptıklarını anlatsam ağzın açık kalır.masum olanları sayabilirim.günde 2kere arar eşimi,mesela genelde gecenin 1'inde arar napıosun oğlum diye,eşimi deli eder :),4 yıl oldu biz evleneli her gittiğimde hala yatağına bakıp uyuyamıyorum der( sanki boşanın der gibi),her gittiğimizde nerde kaldınıoz diye hesap sorar,eşime perde taktırdığım için canıma okumuş bi insan,oğluma çöp attırma bişey yaptırma,kış olur hergün arar içliğini giydirdinmi ,gece üstünü örttünmü.bana çalışamazsın oğlum benim işten yorgun geliyor işleri kim yapcak der,bikere mantar oldum bana git tedavini ol kuzucuğuma geçirirsin sonra bozuşuruz dedi.afedersin sanki aids olmuşum gibi....neler neler..peki ben bunalrı hakediyomuyum..o oğlunun evlenmesine kıyamadığını bile söylemişti biz nişanlıyken..kıskanıyor cnm benim.bukadarı fazla..benim eşim 31 yaşında bikere onu komik duruma düşürüyo..ve benim eşim annesini tanıyor ben ona git bişey söyle demiyorum dememde,nasıl Allah katında eşle karıkoca arasına girmek günahsa,anneyle evlat arasına girmekde günah.ben bunu iyi biliyorum ailem beni çok iyi yetiştirdi..eşim herseferinde söyler senin ailen bana bunları yapsaydı annem neler neler yapardı annenlere der.kayınvaldem çirkef cnm benim.oyüzden ben ona gram acımıyorum.ben hala ona gidiyosam hala güleryüzlüuysem o buna şükretsin...ben evliliğimin 2 yılını ağlayarak geçirdim ona olan sinirimden.kimse kimsenin yaşadığını bilmez.o oğlunu payaşamadığını açıkca gösterdi..bense terbiyemden kılımı bile kıpırdatmadım..seviyesiz biri bana göre çünkü..ve yarın öbürgünde ondan nefret etmeme rağmen onu istemem rağmen ona bakıcam utansın diye bakıcam,güğleryüzlü olucam rabbimin ve eşimin hatrına

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler nasılsınız umarım herkes iyidir. ben yorgunum biraz haftasonu dışarı çıkmak ii gelmiyor bana yorgun oluyorum başım ağrıyo daha cok. bu arada oto koltogu-ana kucağı araştıran varmı?maxi cosi veya römer markaları araştırıyorum.bilen varsa yorum yapabilirmi

canım dediğin doğru da beşiği alırken dikkat etmek lazım.. şimdi markaların yeni modellerinde bu eksiklikler giderilmiş.. yataklar geniş ve standartlarla uyumlu.. ben dün gittim belisin yeni bir modeline baktım ve beşik olarak da içi gayet geniş tek kişilik baza olduğunda da standart tek kişilik karyola boyutunda.. bna kullanışlı gibi geldi.. hemde büyüyen beşik olmasına rağmen sallanıo.. ne bilim gidip gözünle görüp araştırırsan daha iyi olur bence.. çünkü herkesin kullanım açısından düşüncesi farklı olacaktır..

sağol canım allah hepimizin her konuda yardımcısı olsun ...
sallanması yeterli değil miydi?
chiccoyada göz atayım hemen:)
canım resimlerinde hem ev tipi anakucağı oluşu hemde uyuması için bir tıkla sepete dönüşüyor olması cezbetti açıkçası
aslında odasında uyuması ,alışması daha doğrudur tabi ama yemek yaparken yanımda oyalansın,yada lohusayken bebek yanlız bırakılmazmış ya ben odadayken yanımda uyuması açısından pratik birşey gibi geldi
birazda görüntüsü hoşuma gitti açıkçasıDD
sen hangisine karar vericeksin benide haberdar edersen sevinirim.
birde renk olarak tek renk mi yoksa farklı renk seçeneği var mıydı?
birde şu yağmur ormanı (fish-r price)oda güzel gibi geldi ama yakından gören yada kullanan kişilerin yorumlarını çok merak ediyorum

oyyyyyyyyyyyy

[video=youtube;AhkPPk4ufWM]http://www.youtube.com/watch?v=AhkPPk4ufWM&feature=related[/video]

sağolun kızlar vakit ayırıp yorum yapmışssınız.tamam pide olsun millet aç kalmasın:)ama ben daha konsept sevimli akıllarda kalan bişey hayal etmıstım şimdi hıc hevesım kalmadı tamam dedım kendı evınde 100 kişi cagır pidelı ayranlı yap mevlüdü.havlunu da dagıtırsın olur biter.valla uğrasacak keyıf bırakmadı.bıde tutturdu logusa yatagına gırcekmısım evet gırenler oluyorda ben sevmıyorum dedım sen neyı sevıyonkı dıyo:)ben heveslenıyorum gircen logusa yatagına dedı sen gır benım yerıme dedım eşimde gözlerini pörtletıyo karşıdan:)düğünümü de böyle yapmıstı hayalımle kel alaka bişey olmustu.eşimde kırma kadını heveslenıyor dıyor ama benım hevesi düşünen yok.sonra diyorum aman bebeğim de bende sağlıkla kurtulalımda bunlar boş işler falan dıyıp sakınlesıyorum:)halbukı dese kızım ben böyle hayal edıyorum senın gönlünden gecen nasıl bişey eskiyle yeniyi sentezleyelım falan :)hayal ettim de böyle dedıgını yok anam hayali bile komik geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…