Gunydin kizlar nasilsiniz ben biraz kotuym bugun seker yuklemesi yapildi ama tam olmadi cunku koluma igne takildi kan alindi sonra sekerli suyu verdiler ictim ilk 15 dk iyiydim ama sonra kotu oldum basimi yasladim fln nese 45 dk sonra birden ter basti gözüm karadi midem cok bulaniyo hemsireyi cagirdim ben ii degil cikartmak istiyorum dedim zaten esimide yanima almadilar sinir oldumnese sonra beni yatirdilar o siraya esimi cagirmislar ben kusmusum kolumdan kan almislar bayilmisim o sira sonra ikinci yuklemeyi yapamadilar cikarttigim icin bakalim bugun aksam kontrolum var ins kabul eder doktorum yoksa bidaha yapilcak esim eve birakti beni ama hala toparlayamadim ins sonuc guzel cikar
ayşecim çok tatlılarmış bunlar ama kumaşına dokunmadan almaya cesaret edemiom ben sen hiç aldın mı nasıldır alsam mı karar veremedim.. bi de hastane çıkışları çok hoşuma gitti nasılllardır ki acaba kararsız kaldım.. 0-3 ay dio ama cm yazmıo..
21 gün aradan sonra evime döndüm ve yine sizlerleyim...
Nasılsınız bakalım? Herşey yolunda mı ? Bu zaman zarfında umarım ters giden şeyler,olumsuz olaylar yaşanmamıştır topikte...Ben de bebeğimde çok şükür iyiyiz..Sizlerde iyisinizdir inş.Hep aklımdaydınız sizleri burayı çok özledim ama fırsatım olmadı hiç nete girmeye...Geçmişte bir sayfa bakamasam bile ne kadar zamanımı alıyordu okumak şimdi 21 günü okuyamıcam bu yüzden ama Ayşecim sen bana bi ara özet geçersin artık:)
Neyse kızlar görüşmek üzere yine konuşuruz ben burdayım nasıl olsa....
günaydın kızlaaaar :)) güzel bir gün ve hafta olur inşallah..
nasılsınız bakalım, hafta sonunuz nasıl gecti ???
ben c.tesi calışmadım oh ne güzeldi yaacumartesi de pazar da bi güzel uyuduk kocamla sabahları :))
sonra da keyif yaptık evimizde, film izledik.. ben yemek yaptım, gece de yürüyüşe cıktık, dolaştık.. pazar aile ziyareti yaptık..
yani güzel bir hafta sonu idi.. umarım sizin için de güzel gecmiştir hafta sonu..
gecmiş olsun canım.. okuyunca cok üzüldüm gercekten.. ben de cok korkuyorum şeker yüklemesinden. kuzenimin eşi hamileyken onunla gitmiştim, o da cok kötü olmuştu eli ayağı titremişti... ben zaten tatlıdan hoşlanmayan biriyim hemen midem bulanır fazla şekerli bişey yiyince. napıcam bakalım bilmiyorum. umarım sana tekrar yaptırmazlar.
Tesekkurederim canim ta gercekten zor ama herkeste ayni olmuyomus ins senin bole olmaz limon götür yanina bulantiyi azaltiyomus canim Aklinda bulunsun ins bidaha yapilmaz ya olursada bu sefer yatirmalarini isticem en azindan daha rahat olurum
slm yaa gecen gun birisi buyuyen beşikler büyüdükten sonra yatak ölçüsünün nevresim vs bulurken sıkıntı oldugunu falan soylemiş kafamı cok karıstırdı. yakınınızda var mı buyuyen halini kullanan pişman ollmayalım sonra
fena olmuş canım ya gecmıs olsun...ıns sonuclar iidir ya
canım ben de ıste ellemeden alamıyorum onun ıcın karar veremedım ya
bılmıyorum almadım hıc....
canım hoşgeldın nerdesın sen yaauu :)
hersey yolunda canım aherdo da özetlemıs :) aynı öyle işte sende ne var ne yok :)
Tünaydın canım :) ooh ne güzel dingin gecen bı hafta olmuss
benım koşturmam daha bıtmedı kayınvalıdemelr biz de bu akşam gidicekler
onalrla hasta zıyaretıne gıttık orda bı gece kaldık uzak oldugu ıcın pazar gunu de eve geldık
cts sağolsun kayınvalıdem evı süpürmüş bulaşığı fln yıkamıstı sadece utum vardı onu yaptım
kasnak işledım ööle relax gectı :) haftaya da yatak odamı düzenlıcez annem ve kzıkardesımle
evde kullanmadıgını at veya sat naparsna yap etkınlıgı baslattım
bakıyorum eskımsı mı at kullanmıo musun bırıne ver böle böle temzılıcem evi sade yasam sevıyorum
ben yaa ruhum daralıo ne ara bırıkmıs onca sey anlamadım :) ne kadar az esya o kadar az ıs
bebıs gelemden sadeleştirelim hayatı :) kalabalıklaşıyoruz ziraa :)
Tesekkurederim canim ta gercekten zor ama herkeste ayni olmuyomus ins senin bole olmaz limon götür yanina bulantiyi azaltiyomus canim Aklinda bulunsun ins bidaha yapilmaz ya olursada bu sefer yatirmalarini isticem en azindan daha rahat olurum
evet cok haklısın, bebişler gelince her yer karışcak gibi geliyo bana.. bebeği olan arkadaşlar, evi toplamaktan sıkılmış durumdalar.. ne kadar sade o kadar iyi dediğin gibi..
3 haftam var benim daha ama korkuyorum valla, bir bu kaldı gerci geriye bişey kalmıyo di mi şeker yüklemesi de bitince.. napalım başa gelen cekilir canım.. inşallah yeniletmezler sana da
ozfer'cim cok sevindim canım normal cıkmasına :) keşke dr a görünseydin sen yine de. belki düşündüğün gibi değil belli mi olur.Merhabayın arkadaşlar...4d taramamızı yaptırdık her şeyimiz gayet normal çıktı şükür. Ben çok halsizim, çarpıntı diye adlandırdığım sıkıntım da devam ediyor ama doktora gitmedim çünkü önceden de anksiyete bozukluğum vardı, psikolojik yani %90...bi de bugün 1. evlilik yıldönümümüz ama ben hiçbi şey almadım da yapmadım da, eşimin de yapacak hali kalmadı sıkıntılardan..ama burukluk var işte...zaten evi bile toplayamıyorum halsizlikten...çok sıkılıyor içim..
ya evet beni arkadaşlarım cok korkutmuştu.. işte testler, şunlar bunlar bitmiyo hamilelikte vs.. o bitiyo diğeri başlıyo falan..
Aynen oke canim hersey bebisler icin cunku hamilelik sekeri olursa zor gercekten ins hic birimizde bole bi sorun olmaz kalmiyo dite biliyorum canim yani ins yoktur
merhabayın arkadaşlar...4d taramamızı yaptırdık her şeyimiz gayet normal çıktı şükür. Ben çok halsizim, çarpıntı diye adlandırdığım sıkıntım da devam ediyor ama doktora gitmedim çünkü önceden de anksiyete bozukluğum vardı, psikolojik yani %90...bi de bugün 1. Evlilik yıldönümümüz ama ben hiçbi şey almadım da yapmadım da, eşimin de yapacak hali kalmadı sıkıntılardan..ama burukluk var işte...zaten evi bile toplayamıyorum halsizlikten...çok sıkılıyor içim..
ozfer'cim cok sevindim canım normal cıkmasına :) keşke dr a görünseydin sen yine de. belki düşündüğün gibi değil belli mi olur.
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun ayrıca.. allah daha nice yıldönümleri göstersin cocuklarınızla canım..
sıkıntı falan demişsin noldu bilmiyorum ama birlikte olmak en güzel hediye bence.. hele ki taşıdığın emanet.. o yüzden canım illa hediye almak, romantik yemek şart değil.. şartlar ne olursa olsun önemli olan omuz omuza olmak, diz dize olmak her zorluğa beraber göğüs gerebilmek önemli olan.. üzülme sakın canım.. sen ve bebeğin onun icin en değerli hediyesiniz zaten.
ya evet beni arkadaşlarım cok korkutmuştu.. işte testler, şunlar bunlar bitmiyo hamilelikte vs.. o bitiyo diğeri başlıyo falan..
ben rutin randevularıma gittim, bir ikili bir de dörtlü test icin kan verdim. başka da bişey yaptırmadım.. herşey normal olduğu için belki de.. bir de tetanoz aşımız ile şeker yüklememiz kaldı şimdi..
canım evlılık yıldonumunuz kutlu olsun :)
bebsınız de ıyımıs maşallahh :)
sıkıntılar hep oluyo o da hayatın bi parçası bazı şeyler herşeye rağmen güzel
nice nice yıllar dilerim size...
ayyy ütüü müüü hep kaçıyorumm sonra yıgınla ütü yapıyorum benide evde bekliyoo(
hehehe biz böle gezer durursak akılımızda çok şey kalır ve kendimizi durduramaz hepsini alırız :)) evet cnm o dediğin aklımda alırken ona dikkat edicem :))
aminn kuzumm aminn :)) yok yaa ben kendime kıskaç derdim ama eşim çok beter herşeyime karışır ama olsun yaa ben kocişimi çok seviyorum :)) eşim yengeç burcu senin ?
aynen öle kuzum yaa doğunca canımızı okucaklar olsunn yaa ben hepsine razıyım yeterki sağlıklı sıhatli doğsunlar :))
tatlım benim normalde çok vicdanlıyımdır ama yemin ederim kayınvaldeme acımıyorum.bende kayınvalde adayı sayılırım oğluşum olucak benimde ama.ben oğlumun hayatına saygı duyan biri olup beni daha çok sevmelerini isterim.ben kayınvaldemin yaptıklarını anlatsam ağzın açık kalır.masum olanları sayabilirim.günde 2kere arar eşimi,mesela genelde gecenin 1'inde arar napıosun oğlum diye,eşimi deli eder :),4 yıl oldu biz evleneli her gittiğimde hala yatağına bakıp uyuyamıyorum der( sanki boşanın der gibi),her gittiğimizde nerde kaldınıoz diye hesap sorar,eşime perde taktırdığım için canıma okumuş bi insan,oğluma çöp attırma bişey yaptırma,kış olur hergün arar içliğini giydirdinmi ,gece üstünü örttünmü.bana çalışamazsın oğlum benim işten yorgun geliyor işleri kim yapcak der,bikere mantar oldum bana git tedavini ol kuzucuğuma geçirirsin sonra bozuşuruz dedi.afedersin sanki aids olmuşum gibi....neler neler..peki ben bunalrı hakediyomuyum..o oğlunun evlenmesine kıyamadığını bile söylemişti biz nişanlıyken..kıskanıyor cnm benim.bukadarı fazla..benim eşim 31 yaşında bikere onu komik duruma düşürüyo..ve benim eşim annesini tanıyor ben ona git bişey söyle demiyorum dememde,nasıl Allah katında eşle karıkoca arasına girmek günahsa,anneyle evlat arasına girmekde günah.ben bunu iyi biliyorum ailem beni çok iyi yetiştirdi..eşim herseferinde söyler senin ailen bana bunları yapsaydı annem neler neler yapardı annenlere der.kayınvaldem çirkef cnm benim.oyüzden ben ona gram acımıyorum.ben hala ona gidiyosam hala güleryüzlüuysem o buna şükretsin...ben evliliğimin 2 yılını ağlayarak geçirdim ona olan sinirimden.kimse kimsenin yaşadığını bilmez.o oğlunu payaşamadığını açıkca gösterdi..bense terbiyemden kılımı bile kıpırdatmadım..seviyesiz biri bana göre çünkü..ve yarın öbürgünde ondan nefret etmeme rağmen onu istemem rağmen ona bakıcam utansın diye bakıcam,güğleryüzlü olucam rabbimin ve eşimin hatrınabende bir ara tacin nevresimlerinde indirim varken kizima almistim 2tk nevresim bir tk pike %50 idi indirim
bebise erken diye almamistim ama takip etmekte yarar var gercekten.
canim sol tarafa yatmak makbul ama ben hep uyaniyorum bakiyorum sirt ustuyum yaama yuzustu sakincali olur bir daha yatmazsin.
canim onuda kirmadan ortayolu bulun bence . heveslenmis demekki oda. belki biraz abartmis olabilir ama konusarak cozebilirsiniz.
bak br arkadas ne guzel yazmis hem pide verin hemde kurabiye diye.
mesela bizde kendi ailemde yani pilav tavuk ve tulumba tatlisi verilir esimin ailesinde yemekli olur yada pide verilir
kizimin mevlutunde pratik olsun diye pide vermistim birde bebek sekeri dagitmistik.
cok mu yukleniyoruz kaynanalara belki bende aday adayiyim ondanmi ne?
canim ya bir evlat ne olursa olsun (kizda erkekte yani) annesinin agzinin payini vermemeli elbette
ayni fikirde olamayabiliriz yas farkli bakis acisi farki var ama ne biliyim daha yumusak cozulebilir bu konular diye dusunuyorum
benimde kendi annemle sorunlarim vardi zamaninda bende biraz fazla cikismistim hala konuda hakli oldugumu dusunmekle birlikte
simdi diyorum daha yumusak davransaymisim keske. pismanim davranislarimdan yani konuda degil ama tavrimdan anlatabildimmi?
cocuklar cok zor buyuyor sen nelere katlaniyorsun onlar icin 2 tane nazi gecse cok degil diye dusunuyorum.
:)) hadi ya bakalim doguncada benzicek mi? bizim 2009 ocak annelerinde bazi bebekleri ben birbirine cok benzetiyordum
belki burdada oyle olur. amin ins canim cumlesiyle Allah kursagimizda birakmasin su saate geldikten sonra.
canim ins hayirlisiyla sonuclanir siz bir mi oturuyorsunuz. ben dublex evi temizliginden ve isi gideri acisindan pek istemem herhalde
ama bahceliyse ve sadece 2 katliysa o zaman tamam:) deger en azindan. sen kendini uzme hersey olacagina varir.
slm yaa gecen gun birisi buyuyen beşikler büyüdükten sonra yatak ölçüsünün nevresim vs bulurken sıkıntı oldugunu falan soylemiş kafamı cok karıstırdı. yakınınızda var mı buyuyen halini kullanan pişman ollmayalım sonra
günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine senin bi de iki kuzucuğun var biri kesede biri dışarda ikisi de ayrı ilgi ve özen bekler allah yardımcın olsun...
canım ben dün gittim baktım o modele gerçekten çok beğendim.. videosunu izlediysen aynı ordaki gibi, içi geniş ve güzel ve pozisyonunu ayarlamak çok kolay.. eşim bi tek sallanmasını beğenmedi ama bence yeterli salıncak gibi sallancak deil ya ana kucağı bu nihayetinde... eşimin chicco nun i feel modeli daha çok hoşuna gitti dha güzel sallanıo die ama bende tiny love dan yanayım gibi ama kararsız da kalmadım deil... yani beşiğine alışması için diğer odalarda çok konforlu uyku alanı sağlamasak mı bebişe die düşünmüo da deilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?