2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ayy cnm yaa inan çok dikkat etmiyoru günde 1 kez hissetsem tamam diyorum herşey yolunda bide ben iğne kullanıyodum kan pıhtılaşması için 2 hafta önce onu bıraktık birazda oyuzden pimpirikleniyorum :)) ama hissettimya tekmeleri herşey yolunda :))
bende bebegi severken boynunu koklarım çok seviyorum kokularını ama çok küçükse yüzünden asla öpmem yazık mikrop kapar ayaklarından ve ellerinden öperim :)) ama sana katılıyorum bi doğsunlar bakalım neler olucak nerelerini öpcekler görcez :))

kolay gelsin cnm çok yorma kendini :))

maşallah sana canım :))) bebişine de maşallah.. ben de artık hissediyorum ve harika bir duygu gercekten :))

tontirikcim, ya ben de cok korkuyorum normal doğumdan.. cünkü benim de ağrı eşiğim cok düşük.. eşim diyo ki sen normal doğurmak istiyorsun ama nasıl doğurucaksın bilmiyorum
epidural bana da iyi fikir gibi geliyor ama herkes bişey söylüyor epiduralle ilgili.. yani ağrıyı sonuna kadar cekip doğum esnasında veriyolarmış epidurali.. acıkcası kafam karışıyor bu konuda.. biraz da detay verir misin bu konuda rica etsem ?

Canım ben daha hiç hissetmedim hareket falan, nasıl birşey o tekmenin hissi çok merak ediyorum yaf, azıcık anlatsanıza ben de mutlu olayımmm :)
ayyy chekirdekkciiğiiiiim canım benim, ben hissetmeye başlayalı bugün tam bir hafta oldu. dr cuğumun dediği gibi 20.haftada hissettim. allaha cok şükür. sen de bugün yarın hissedersin. içerden bişey dürtüyo sanki :))) şiddetli kalp atışı gibi bişey aslında.. ya da hava kabarcığı gibi.. bazen ardarda bazen bir kez.. cok güzel ama. bekliyosun resmen hareket etsin diye. inşallah en kısa sürede yaşarsın ki bu günlerde hissedeceğini düşünüyorum canım.. 20 ya da 21.haftadasın yanlış hatırlamıyosam..

ay ayşeeee alemsiniz yaaaa :)))) buna kavga mı diyosun sen canınız sıkılmış sizin bence kavgacılık oynamışsınız.. aman yeter ki tüm kavgalarınız böyle olsun aman aman :)))

yaprakcım hayırlı olsun kızın, allah kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla inşallah :)

canım benim arzunun dediği gibi risk hepimizde var. kimin ne olacağı belli değil. hepimiz allaha emanetiz..
hemen paniğe kapılma. ilaclarını kullan ve duanı eksik etme.
gelmiş gecmiş olsun.. allah daha beterinden korusun inşallah hepimizi ve bebeklerimizi..

ayyyy o yüz yıkama bana bi yerden tanıdık geldi...... şapır şupur yaaaa bi çarpıyo benimki de yüzüne suyu.. sinir oluyorum her yer su icinde kalıyo.. kac kez uyardım yok olmuyor.. şöyle sakin sakin yüz yıkamayı bilmiyor adam
ama o da onun nazar boncuğu olsun yaa kuzum benim bana o kadar yardımcı ve anlayışlı ki kıyamam kıyamam oy oy oy

ayy canım cok sevindim ya.. hadi gözün aydın.. tekrar yaptırmak zorunda da değilsin.. hadi bakalım darısı başımızaaa..

karar senin tabi ki canım.. hayırlısı olsun hakkınızda. gercekten pişmansa ve sen onun samimiyetine ve tedavi olmak istediğine inanıyorsan gerisi boş.. allah yardımcın olsun. umarım düzeltirsiniz. herkes hata yapar elbette. pişman olmak da bişeydir. ama tabi gerisi önemli.
dediğim gibi allah hakkınızda hayırlısını versin.

kızlarrrr sonundaaaa bizim uykucuu Efe uyandı tepiklemeye başladıı Allahım sana şükürler olsunnn :))))
ay gözün aydın canım benim :))) cok sevindim..

bende temizliğe kaçıyorum yoksa yapamıcam.allahtan yemeğim var ondan kurtuldum.2 saate ancak temızlerım hadi öpüldünüz

kızlar ben bebegim doğdugunda göbek kordonu kanını saklamayı düşünüyorum ama fiyatlar nasıldır sizce fikri olan ve yaptıracak olan var mı
cnm bizde düşünmüştük ama hem verirken para alıyorlar 2000 dolar sanırım.hemde 18 sene saklanıyor 18 sene boyunca ayda 100 dolar para ödüyosun.18 sene bana az geldi.burda bi başka topikte bir kadının sarıp sarmalayıp nofrostta sakladığını okuduğum.işe yararmı bilemem

sorma bende 15 günde 2 kilo almışım.doktorum bunu ayda alman gerek dedi ama ohooo ben bir yiyiyorumki sorma,iştah açıldı

kızlar kocişlerden bahsetmişsiniz.benim adamda bir tüy dökerki sormayın evlendiğimizden beri toplasaydım 1 yorgan 2 de yastık yaptırırdım yani o derece bugün temizlik yaptım mesela dimi 2 gün sonra o yerler banyo sanki 1 aydır temizlenmemiş gibi olur.gına geldi artık..çorapları hep şifonyerin yanına sallar.birtek kirli sepetiin yanına gitmeyi öğrenebildi,çıkardıklarını üstüne bırakır sepetin kapağını açmaz deli olurum:100: :)) ama bugün misafirim gelicek dün akşam tatlılarımı yaparken oda tuvaleti ovdu,giymiş ellerine doktor eldiveni yüzünede bağlamış bi eşarp kokudan rahatsız olmasın diye,ay bi gördüm bu ne be harbe mi gidiyon dedim az gülmedik...kıyamam buyurunca yapar işte benimkide kıyamam

ayşeciğim mesaj kutun dolmuş boşaltabilir mısın acaba

boşalttım canım :)

bizim kocaların hepsi köy ağasıymış çeşmede yıkıyoalrmıs yuzlerını

bizim zaten cok sukru öel büyük sebeplerle kavgamız olmuyo halledıyoruz da ufak tefek şeyelr hele eşim

komik yanı söledıkelrı uranyum fln nerden gelıo aklına böle şeler

slm kızlar ben geldimmm ya bşey sorucam ele kınaya yakılırmı hamileyken

kendıme yakamdıma ma gorumcemın kınasında gorumceme yaktım

kızlar önümüzdeki pazartesi bursada Bilson var .oraya ayrıntılı ultrsaon için gidiyorum.yanlız randevuyu alınca fiyatını sordum 550 tl dedi.çok fazla değilmi.bunlar perinatologmuş.bu işin uzmanıymış.doktorumuz oraya yönlendirdi,onada güveniyorum...artık elimiz mahkum vericez ama insanları soyuyorlar resmen yaa..kuzey'ime herşey değer napalım gidicez paşa paşa

kızlar merhaba. biz gecen hafta ayrıtılıya girmiştik. bebeğimin kalbinin sol tarafında kireclenme başlangıcı görüldü . iki doktor da çok ciddi değil dedi ama benim içim içimi yiyor.bizim için dua edermisiniz kızlar .ekimin 3 ünde tekrar ayrıntlıda bakılacak. inşallah o zamana kadar geçmiş olur .bebeklerimin ikisini de sağlıkla kucağıma alırım inşallah

canım ben de doç perınatologa yaptırıcam ama 100 tl

zaten bu ısı perınatolog harıcı kımse yapamaz 550 çok geldı bana ama baska yer yoksa napıcaksın

canım dr lar ciddi değil diosa öledir ya sen rahat ol ınsallah bı sıkıntı cıkmaz

canım Allah yardımcınzı olsun

anammmm öldümm gülmekten yaaaaaa maşşallah size yaaa anam benim kociş melekmişte haberim yok biizmki kirlileri sepetin içine atmayı beceriyo :)) mesela geçen gün evi temizlememiz lazım dedim salonu baştan aşagı temizledi cam kenarlarına kadar koltukları bile çekti ayy cnm kocam yaa :))
ahh cnm yaaa gerçekten bu işi ticarete döktüler bizde el mahkum veriyoruz herşey minik bebeklerimiz için :))

cnm dualrımız seninle sağsağlim kucağına al inşallah kuzularını eger doktor ciddi diil dediyse öledir sakın kendini ve bebişleri üzme cnm :))

anladım cnm dn snnet kına gecesi vardı yaktım elime kaynanam kızdı kına yakılmaz hamileyken dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…