2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım ben 2. çocuk hiç düşünmüdum kazayla falan olursa başımın üsütne ....ama kız olduğu için eşim bi tane daha yaparız falan çıtlatyo bakalım çok isterse belki.. hani bide oğlumuz olur falan diyo bende gülüyrum ama bu hemen olmaz yani biraz büyüsün meleğim ....

ayyy ayşe sus bakıyım sizinkide kavga mı şakalaşmışınız siz şaka
her kavga böle olsa ohhh tuzu biberi vallaa

yatabilme imkanın varsa yat canım yoksada yaratmaya çalış...
suç bol iç canım ilişkiden de uzak dur tabii
kısaca kendini nolur yormamaya çalış
üzülme sakın kötü de düşünme
allah yardımcın olucak ve hiçbişey olmıcak

heh şöle siz birbirnizi seviyosunuz ya bence sevgi varsa herşey hallaolur....
gerçekten önemli bu sevgi valla da billaada çok sevindim aşkınıza bebeğinize evliliğinize sahip çıkmana

Sordum canım 3 müş... Teşekkür ederim
Biraz daha bekleyelim uyanamadılar heralde :)

Bu arada içtiğim ilaçlar

Magnezyum
Coraspin
Decavit
Progestan...

canım aynı ilaçları kullanıyoruz,

Magnezyum
Coraspin
Elevit
Progestan (haftada 1 iğne)

dün dediğim gibi kanama coraspinden de olabiliyor,ama 32.haftaya kadar bırakmak yok dedi doktor coraspini.

ÇOK Teşekkür ederim,destek görmek süper.

valla ben hergün bi değişik akıntı görüyorum.google da en cok aradıgım kelime "akıntı":)yeşil ve kokulu kasıntılı olmadıgı sürece sorun yok demıstı bneım rahat modlu doktorum:)bazen bembeyaz süt gıbı gelıyor bazende aynı su gıbı.benımde 5 haftalıkken annemlere gıderken yolda wcye gırdım kıpkırmızı kan!!beynımden vurulmusa döndüm.öle pembe falan degıl kıpkırmızı.hemen yakın bı şehre gırıp doktor aradık bütün kadın dogumculara kıtlık gırmıstı bulana kadar 2 saat oldu.çok korkmustum ama sagolsun hemşire benı cok rahatlatmıstı eger saglıklı degılse bebek düşer bu yüzden üzülme demstı.bazen 2 kelıme ınsanı dipten cıkarıyor valla allah razı olsun kadından.

ahhh kuzum ahh bendede var o kocanın aynı modelinden ben ne zaman özene bezene temizlesem arkasından gelir taş olur ve duş alır banyo 1 saat önceki haline döner ( kendi elini bişeye sürmez ama bazen ben yapmim sölenir hemen :))
cnm ben saklıyorum eşim mısır hastası yazdan alıp atıyoum dolaba kışın çıkartıp pişiriyorum tazesi kadar lezzetli olmuyo ama olsun insanın nefsi köreliyo :))

cnm bende sorucaktım ama eger istersen anlatırsın diye bişi sormak istemedim inan herşeyin düzelmesine çok sevindim yaptıgının yanlış olmasını bilmesi iyi bişey ama bidaha yapmamamk içinde çok çaba sarfetmeli sen onun meleğini taşıyosun ne kadar kıymetli oldugunu bilmeli ... inşallah bu şansı iyi degerlendirir ve bu son olur bundan sonrası için bebeşinizle mutlu bi hayatınız olur :))

elma sirkeli suyla yika canim cok iyi gelir kasintiya ben denedim memnun kaldim akinti bende de oluyor ama kasinti yok
valla canim ben pekte yorum yapmak istemiyorum
Allah mutluluk versin huzur versin insallah sizede tum ailelerede

kızlarrrr sonundaaaa bizim uykucuu Efe uyandı tepiklemeye başladıı Allahım sana şükürler olsunnn :))))

kızlarrrr sonundaaaa bizim uykucuu Efe uyandı tepiklemeye başladıı Allahım sana şükürler olsunnn :))))

hareketlerini çok önemsiyorsun dıye söylıyım dedım anne ayakta ve işlenırken bebege o sallanma uykuya daldırmıyormus ama uzanınca genelde uyanırmıs ve bız genelde uzanırken yada uyurken hıssedıyoruz tekmelerı.eger sol tarafına yatıp 1 saat uzanırsan ve tekme hıssetmezsen bu önemsenmelıymıs.yerim onların o minik ayaklarını çok güzel ya bebek ayagı.birinin begegını severkende hep ayaklarını öperım hem mikrop kapmasın dıye hemde cok tatlı dıye.eşimde gecen dıyo öp sen o ayakları bezı degısırken bokuna degıyor:))))ruhsuz işte:)bebegımız dogsun poposunu bıle öpeceksın görürsun dedım.

Ayşecim Allah kolaylık versin, senin bir çocuğun varmış zaten bu ikincisi olacak... Benim oğlanlar öyle mutfak tezgahını bile ben siliyorum onlar ıslatıyor... Eşim de dahil wcden çıktıklarında hepsine sifonu hatırlatıyorum, yıllardır öğrenemediler... Allah sağlık versin..
İlk senelerde yaşayıp sonra iyiye giden arkadaşlarım oldu. İnşallah son ulur... Yetişme tarzı nasıl eşinin, her istediği yapılmış mı?

Katılıyorum canım, yaşanacaksa dert etmenin faydası olmuyor....
En kolauy doğumlar Afrikada oluyormuş, çünkü hiç doğumu dert etmiyorlarmış...
Bir çukur kazıp, tuvalete oturur gibi oturup ıkınıyorlarmış, kesiksiz, dikişz oluyormuşşş..

Fesleğencim geçmiş olsun, dikkat edersin, dua edersin bişi olmaz inşallah..

Bu arada bizimkiler kaç cm acaba merak ettim...

canım haşlayıp buzluga atabılırsın vya bu mısır tanelerını cıkaran bı aparat var ounla tanelerı cıakr
poşete koy buzluga at :)

yaa bızımkı de öle yok bana alf etmez keşke etse de ben de laf çarpsam

canım akıntı normald eişte kasıntıya dıkkat et doktorum her gittiğimde kasıntı var mı die sorar
önemlı hee sölememzlık etme der ama kasıntı yok bende akıntı fazla tabıı maalesef..

sağol canım...ay napiim peşimden geri mi asıosn dur inme fln dedi ama
olayı pekiştirsin diye yapmam gerekıodu hep stratejii gömlekleri indirmeden yapsaydım
konusmayı o kadar etkılı olmazdı öhö öhö

rica ederım canım....canım ıc tarafında acı hıssedersın doğum yapmıslar anlar ama
açılma gibi acı olur....bunun olması da normal ama servıks kısalıgı olanda sorun olabilir

Tamam canım önerilerin için teşekkür ederim.
Üzülmüyorum da korktum biraz.
İnşallah yanlış bir şey yapmam...

canım aynı ilaçları kullanıyoruz,

Magnezyum
Coraspin
Elevit
Progestan (haftada 1 iğne)

dün dediğim gibi kanama coraspinden de olabiliyor,ama 32.haftaya kadar bırakmak yok dedi doktor coraspini.

Öyle mi. Benim progestan hap...
Bu arada eşinle olan duruma üzüldüm ama telafi etmiş sanırım.
Herkes bir şansı hak eder... Sana tavsiyem daha temkinli olmaya çalış. Kızacağı şeylerin üstüne gitme.
Ama bu o kızmasın diye değil. Sen üzülme diye...

Bende bir pıt yedim sanki!

elma sirkeli suyla yika canim cok iyi gelir kasintiya ben denedim memnun kaldim akinti bende de oluyor ama kasinti yok

Dün gece sirekli su ile yıkadım yattım zaten feci şekilde yandı ama yerimden zıplattı resmen.. Krem de verdi Dr ama işe yaramıo sanki 1 aydır kullanıyorum hemen hemen.Fitilde vermişti ama fitili kullanmadım kremle idare ederim die.Off ne zormuş bu kaşıntı olayı.....

canım yok bu 4. gebelıgım ama ılk ucunu kaybettım bu ılk olucak ınsallahh

Rabbım sağlıkla tamamlamak nasıb etsın cumlemıze...

benım kayınvalıdem de dagınıktır ben ona baglıorm düğün bayram evı topalım demesler hep aynı yanı

ee öle ortamda buyyunce de eşim öel olmus napalım gene onalra göre daha ıı gene :)

hersey ailede oluyo bi akrabamız var sırf cocukalrı değil eşi bile kalktıgı koltugun örtüsünü düzeltir

cocukalrı sofra topalr yer gırgırlar çorapalrını yıkarlar asaralr çıakrken gıyerler fln öle yanı

maşallah dıyorum kadına nası yapmıssa becermıs 2 oğlu bı kızı var onunda :)

en doğru karar canım ınsallah beraberce atlatırsınız bu durumu :)

cekirdekcim hakkında hayırlısı olsun...umarim esin duzelir

bugun cok pis alıs veris yapasim var :82:

aynen:)ama bugun evden çıkmıyım bari dün baya gezdım okul cıkısı.lcw de indirim vardı cok güzel kırmızı bı tulum aldım.tavsıye ederım bakın.ayrıca mothercare sevenler ordada ındırım %50 ama ben o markayı sevmıyorum boya verdıgını etrafımdan gördüm hep.nette de butikbebenın ürünlerı güzel görünuyor ama görmeden alamıyorum kuşaına bakmam lazım.ha bide english home da babay nevresımler cok yumusacık.özellıkle kızlar ıcın süper seyler var fıyatları da uygun.

maşşallahhh göbüşüneeee bebeişineee ve kızınaa :)) hepsi çok şekerlerr :))
cnm bendede akıntı başladı su gibi geliyo az az bazen sarı ama bu hafta yoğunlaştı doktora sormuştum kaşıntın olmadıgı sürece normal demişti :))
ben de tepiklenmek istiyorum amaaa püfff !!

cnmm merak etme eli kulağında çok yakında sendeee tepiklenicenn :))

Kızlar ben kaçıyorum.Dün ancak valizdi eşyalardı onları yerleştirebildim bugünde temizliğe başlıcam yavaş yavaş.Ev bigün bakmasan ne hale geliyo 20 günde berbat olmuş Dolu yağmış üstüne yağmurdu camlar feci durumda.Hepinize kolay gelsin görüşürz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…