bayanalr tetenoz aşısı yaptrmayan kaldımı ya bakındım biraz da korktum ben hala olmadım kararsızım bebek kıpırdamadı falan die konu olmuş daha önceki topiklerde çok tırstım yaa:18::18:
bayanalr tetenoz aşısı yaptrmayan kaldımı ya bakındım biraz da korktum ben hala olmadım kararsızım bebek kıpırdamadı falan die konu olmuş daha önceki topiklerde çok tırstım yaa:18::18:
amin cnm inşallah test sonuçlarım gibi oda iyi çıkar..önümüzdeki pazartesi gidicez bakalım..bende 550 tlyi duyunca şok geçirdim ama birtanecik oğluşuma değer diyorum napiim öle avutayım bari kendimicanım ne güzel sigorta olayı varmış sende.. sonucunda çok az para vermiş olacaksın. evet bende bilson hakkında iyi şeyler duydum gidince görücez artık.. benim doktorumda aslında masraf yaptırmak istemiyorum ama değerlerde yüksek çıkınca iyi bi şekilde bakılsın dedi. yine diyorum inşallah bişey çıkmaz biz boşuna fazla para vermiş olalım
cnm jimerdekide perinatologmu ki acaba.daha pazartesiye var.olmadı bir araryıp sorayım sağol cnm benim..canım jimere git.jimerdeçok iyi 250 tl ayrıca cdartı fotograf çekimi.ben şuan bursada olamadıgım için gidemedim ona.nasipse doguım orda olucak
ya işte bu yüzden çalışmıyorum dermişimcanım ne güzel sigorta olayı varmış sende.. sonucunda çok az para vermiş olacaksın. evet bende bilson hakkında iyi şeyler duydum gidince görücez artık.. benim doktorumda aslında masraf yaptırmak istemiyorum ama değerlerde yüksek çıkınca iyi bi şekilde bakılsın dedi. yine diyorum inşallah bişey çıkmaz biz boşuna fazla para vermiş olalım
cnm benim bende aynı olayı yaşıyorum.üstüne üstlük benim bebeğim geç döllenme.yani normalde şuan 22 .haftamda olmam lazımken 20.haftamdayım.yumurtam geç çatlamış oyüzden.ama geçen hafta 18+5ken doktorum 19+3 dedi.kilosuda hep 15-20 gr önden gidiyor.araba olayına gelince teyzemin kızı 8 ay kullandı işe gitti geldi.problem etme.bişey olmaz.ama yavaş git tekme mekme atar.yurtdışında bi kadın böyle kaza yapmış Allah korusun.bebişi anasına sağlam bi tekme atınca kadın afallamış yazık..Kızlar ben bugün kontrole gittim aslında 21+6yım sat a göre ama
dr 22+3 dedi ultrasona göre, herksein bölemi yani mesela benim beklenen
doğum tarihim ocak 16 ama ultrason görüntüsünde 13 ocak yazıo
Ayrıca 21+6yım bebişim 472 gr sizce daha önden mi gidiyor?
Birde ben 24. haftada gireceğim renkli ultrasona benim gibi 24 hafta
civarı giren varmı ki biraz geç fln diolar neden anlamadım
kızımı görünce bi acayip oluyorm dr.a ne soracaksam unutuyormm:)
son olarakkta kaçıncı aya kadar araba kullanılır, ben hala kullanıyorumda
siz sordunuz mu dr. unuza
sigorta karsilayacaksa sorun yok ama inanki baska yerlerdede ayni hizmeti alabilirsin cok daha uygun fiyata.ya kızlar aslında şöyle daha öncede demiştim eşim bankacı diye banka karşılıyor ama mesela şöyle eşim euroke özel hayat sigortası var bende eşimin üstünden çıkıyorum özel emeklisandığı diye geçiyor.mesela eşim kadın olsaydı ve hamile olsaydı sadece 60 tl vericekti gerisini euroke'dan alıcaklardı.ama ben direk 550 vericem bana fatura kesicekler para 10 güne kadar hesabımıza geri yatıcak.60 tl falan eksik yatıcak oda,yüzde bilmem kaçını yatırıyolar böyle şeylerde ya.ama sonuçta ben vericem o an.benim oraya gidip gelmem yol yemek birazda bebişime bişeyler alsam 1 günde 1000 tl harcanırmı yaa.yazık kocama..ama önemli olan ödeyip ödememesi değil sigortanın,bukadar fazla olmasına yuuuh diyorum ben..bursalı arkadaslarım ben bandırmadan gelicem bilsonun iyi olduğunu söylemeniz içimi ferahlattı doktorumda bitek oraya güvendiğini söyledi.eşimin çalıştığı bankada bir bayan var oda hamile o gitmiş 1 saatten fazla yattım 1 saat baktılar dedi.napalım gidicez parayıda vericez.kimi arkadaslarım testlerin iyi çıktı nasıl olsa ,para tuzağı gitme biyere diyolar ama ben gidicem merak ediyorum iyimi bebişim
benimde 160 cikti. ama onceki gun ben cok hamur isi yemistim.Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün.malesef yüksek çıktı
ben burdaki dr sordum tetonozu adam bir garip bizim burda mikrop yok steril diyoroffff benim hiç keyfim yok. bi ateş basıyor, bi terliyorum.sabaha kadar uyumadım. boğaz ağrısı gribe çevirdi galiba. antibiyotiği bitene kadar iç dedi dr. şu tetanos aşısı en son kaçıncı haftada yapılıyodu. 20. haftadayım. vücutta iltihap varken de aşı yapılmaz diye biliyorum. napsam ki acaba??
oo cok guzel ya bende battaniyeye baslicam nasipse duz is ancak onu orerimEki Görüntüle 508332
şimdi bitirdim düğmelerini diktim ve hazırr:)
ben kaldim 28. haftami bekliyorum olmak icinbayanalr tetenoz aşısı yaptrmayan kaldımı ya bakındım biraz da korktum ben hala olmadım kararsızım bebek kıpırdamadı falan die konu olmuş daha önceki topiklerde çok tırstım yaa:18::18:
sagol canim 59 kilo olmusum. ben birtek gobekten aldim sanirim kiloyu baska yerim almadi. herkes 5 aya bu gobek fazla cikmis diyorbana 24.haftada gel dedi doktorum
oo maşallah ne kadar beceriklisin. güzel olmuş eline saglık
ben yıllar önce bi süveter başlamıştım kendime heryeri bitti bi hevesle ,sadece yaka kısmı kalmıştı ve hala ölece duruyor
bu tarz şeyler beni cok sıkıyor sonunu getiremiyom.
yapanıda takdir ediyom.zor zanaat
nette filan 23-24 hafta ideal yazıyor.ama benim doktorum gec olur dedi
yarın yaptırcam ben
ben hala kullanıyorum araba.bugün detaylı usg randevusu için evime biraz uzak bi hastaneye gittim ama cok tedirgin kullandım arabayı
Allah esirgesin ani bişiyde kasılmam olur yada başka sakıncalı bi durum yaşamaktan korktum acıkcası
cok mecbur kalmadıkca cıkmam trafige bundan sonra.
Feslegen gecmiş olsun ,inş erken dogum filan yapmazsın,zamanında gelsin yavrular
Yeşim ne kadar zayıfsın ya maşallah sana.göbeginde cok şirin duruyor gercekten top gibi :)
kızın oglunada maşallahh ,Allah ömür versin
kızlar resmen öldüüümm ya belim fena.dün akşam 9dan beri işleniyorum.akşam tatlımı yaptım şerbeti merbeti derken 12:30 da bitti işim 1 de yattım 8de kalktım.pasta börek süpürge derken akşam 7ye kadar hiç oturmadım sayılır.sadece arada bebişim için bişeyler atıştırdım okadar.10 kişi geldi eşimin büzükteşleri bitmez hiçheheh.. ama okadar 4-5 çeşit şey yaptım bazıları tam dürüst yemedi bile tok gelmişler malum akşam oturması.valla bidaha bukadar yormıycam kendimi öldüm bittim yaaa.bebeğimde ne olduğunu şaşırdı.hiç hissetmedim zaten hareketlerini bugün yavrumun.anca bulaşık makinasını yerleştirdim.uyumaya gidiyorum şimdi.. bi bakayım dedim neler anlatmış benim çenebaz annelerim
Kendi isteğiyle yemiş süperrsabah kizimi yolladim krese bir dilim fidikezmeli ekmek surmustum yedi onu bir daha istedi ben tabi sok
bu gunlerde birsey iyi geliyor ama ne masallah istahi iyilesmeye basladi.
gecen ay 1 gr almamis ayni kilo hatta 5-6 aydir ayni kiloda sadece boyu uzuyor. niye oyle oluyor bende anlamiyorum
dun temizligimi yapmistim. yemekte nohut yapicam koydum suya.
bugun oturup ders calissam iyi olucak. hazir firsat bulmusken :)
Yormuşsun kendinikızlar resmen öldüüümm ya belim fena.dün akşam 9dan beri işleniyorum.akşam tatlımı yaptım şerbeti merbeti derken 12:30 da bitti işim 1 de yattım 8de kalktım.pasta börek süpürge derken akşam 7ye kadar hiç oturmadım sayılır.sadece arada bebişim için bişeyler atıştırdım okadar.10 kişi geldi eşimin büzükteşleri bitmez hiçheheh.. ama okadar 4-5 çeşit şey yaptım bazıları tam dürüst yemedi bile tok gelmişler malum akşam oturması.valla bidaha bukadar yormıycam kendimi öldüm bittim yaaa.bebeğimde ne olduğunu şaşırdı.hiç hissetmedim zaten hareketlerini bugün yavrumun.anca bulaşık makinasını yerleştirdim.uyumaya gidiyorum şimdi.. bi bakayım dedim neler anlatmış benim çenebaz annelerim
Hhehee aynı yöntemle leke çıkarıyormuşuzkizlar bende leke hakkinda fikir vermek istedim bende ise yariyor benim oglanlar lekeleri eksik olmuyor..normal bildigimiz bulasik deterjani lekenin üzerine döküyom cikariyor yag lekesini falanda cikariyor insallah sizdede ise yarar.ayrica kurutma makinasi camasirdaki killari carsaftaki killari süper tüpluyor temiz cikiyor birde cikar cikmaz camasirlari dürüp kaldirirsak ütüye gerek kalmiyor bende ama cikar cikmaz öylece durursa tabiki daha cok kirisiyor.umarim isinize yarar güzel hamislerimm...
Bende 21.haftamdayım 25.hafta gibi gider yaptırırm diye düşündüm.Dr.um şeker yüklemesi var şu tarihte gel bile demedikızlar herkes şeker yüklemesi yaptırdımı.bana doktor 1 ay sonra gel dedi ben 22. haftamdayım.
Kendi isteğiyle yemiş süperr
İştahla yemek yiyen çocuğa alışık olmayınca yediği zamanlarda da acaba ne oldu bu çocuğa diye bakıyoruzDD
Benim oğlumda çok iştahsız ve her öğün birşeyle oyalamaya çalışıp 2 lokma yedirmeye çalışıyorum
Sabahın 07:00sinde sulu boya yaptık, bir yandanda kahvaltı
Bebekliğinden beri ne uyku ne iştah inş.ocak bebekleri hem iştahlı hemde uykulu olurda rahat ederiz......
Bende 21.haftamdayım 25.hafta gibi gider yaptırırm diye düşündüm.Dr.um şeker yüklemesi var şu tarihte gel bile demedi
Günaydın herkese.....
canım eşin yerleşimi tabiki etkiliyordur zaten öyle cok şiddetlı hıssetmıyorsun cunku kas sıstemı 20.haftadan sonra gelısıyor ve öyle hıssetmeye baslıyorsun.ben ılk hıssettıgımde baya hafıftı sonraları baya güçlü olmaya başladı.bıde benım bebek 2 hafta önde gıttıgı ıcın erken hıssetmeye basladım senınkı sat la uyumluysa ancak hıssedersın.ama hıssedınce cok mutlu olacaksın süper bı duygu bazen öyle sert vuruyorkı sankı kafa atıyor üzerımdekı atlet oynuyor:)merak etme 1- 2 haftaya senınkıde başlar bol protein al kas gelısımı ıcın önemlı.et süt yumurta hayvansal gıdalar...
cok pahalı ya ben ayrıntılıya 250 verdım normal dogum 700 sezeryan 1000 falan benım gttıgım hastanede ustelık uzman baktı 2. duzeyene bileyim canım bende anlamıyorum bu işleri. 550 çok olmazmı ama ne yapayım içim rahat etmicek gitmezsemde. mutlaka iyidir o kadar para alıyolar ama çok para işte dencek bişey yok. ya pembe mavi de şimdilik iyi gidiyo herşey. doğum 2500 lira normal sezeryan. inşallah ekstra bişeyler çıkmaz sizden habersiz eksra bişeyler çıkmaz diyolar ama:) canım sen nasıl karar verirsin bilmem böyle şeylerde sebep olunmaz ama çok para olduğu belli. bana doktor demese bu kadar para verip yaptırmazdım.
Merhabalar Nazayşe! İyiyiz. Sen de iyisindir umarım. Moralini bozma, benim bi arkadaşım anlatmıştı. Annesi onu 6. ayın sonuna kadar hissetmemiş. Maşallah çok sağlıklı da bi kız. Bazen hissedilmiyo demek ki! Ben de burada arkadaşların anlattığı kadar şiddetli hissetmiyorum merak etme. Öyle azcık bi seyirme gibi. Gerçi geçende ayağıyla mı artık neresiyle yaptı bilmiyorum dışarıdan elimle hissettim ama ilkti yani. Panikleme canım. Sen de hissedersin yakında!
masallah ya cok heveslenıyorum duydukca duydukca...Benimde dogumum 25 ocak, 27 agustostan beri hissediyirum,ilk bebegim,seninde yakindir hissetmen.
cok guzel bir duygu dun ilk kez esimde hissetti. ozellikle yemekten sonra baya sert vuruyor:) simdi uzanmistim mesela ama uyutmadi beni zipliyo resmen.
ben 12. haftamdan berı duzenlı kullanıyorum canım bıraz mıde bulandırıyor ama genel olarak cok faydalıOyyy maşallah maşallah minnoşuna canım! Yeni doğum yapan bi arkadaşım, merak etme, bi süre sonra yer değiştirdiğini, gerindiğini heeer bişeyi hissetceksin. Bazen de kendini aşağı bırakıveriyo gibi olcak o an bi tırscaksın. Şimdi tadını çıkar demişti.
Tadını çıkarıyorum ben de. Eşim çok hevessiz bu hissetme konusunda. Arada bi karnımı öpüyo ama genel olarak duygusaldan çok eğlenceli bi yapısı olduğu için çocuk üzerinden geyik yapma konusunda daha iyi
Bu arada balık yağı kullanan 2 kişi mi var sadece forumda?
Kimseden ses çıkmadı da!
cnm 17 22 dıye bılıyorum ben enıdealı 19. haftayı 20. haftaya baglayan zaman demıstı drum ben de 19+5ken gttım ıste.Kızlar ben bugün kontrole gittim aslında 21+6yım sat a göre ama
dr 22+3 dedi ultrasona göre, herksein bölemi yani mesela benim beklenen
doğum tarihim ocak 16 ama ultrason görüntüsünde 13 ocak yazıo
Ayrıca 21+6yım bebişim 472 gr sizce daha önden mi gidiyor?
Birde ben 24. haftada gireceğim renkli ultrasona benim gibi 24 hafta
civarı giren varmı ki biraz geç fln diolar neden anlamadım
kızımı görünce bi acayip oluyorm dr.a ne soracaksam unutuyormm:)
son olarakkta kaçıncı aya kadar araba kullanılır, ben hala kullanıyorumda
siz sordunuz mu dr. unuza
cnm bana drum tavsıye etmedı yaptrmadım ben debayanalr tetenoz aşısı yaptrmayan kaldımı ya bakındım biraz da korktum ben hala olmadım kararsızım bebek kıpırdamadı falan die konu olmuş daha önceki topiklerde çok tırstım yaa:18::18:
cnm ordaki kadın perinatolog diye duydum ama emin diilim gidenler çok memnun kadın çok iyi inceliyomuş hem fiyatıda baya uygun 145 tl ama dediğim gibi 20 gün sonrasına randevu veriyo eger gitmeyi düşünüyosan hemen alman lazım randevu :))heh sen yaşanasıl bakıyolar faalan die sorucaktım şey sorucam Perinatolog mu bakıyomuş peki onu merak ettim
sen nereye gittin canım
ayy çok şeker cnmm Allahım güle güle giydirmeyi nasip etsin :))Eki Görüntüle 508332
ayyy cnm yaaa herşey üst üste gelmiş ii bari neyseki makarna yapıp yemişsin :))bugün okadar yoruldumki niye bukadar yoruldum onuda anlamadım...akşama kayınvalidemlerle mangala gidicektik eşim sçöz verdi
ama ben uykusuz ve bitkin artı sinirlii
gidicek halmi var..... dedim eşime siz gidn nolur hiç hal yok bende
zaten sinirde hat safada ev berbat ustalar ismimi ezberledi gün boyu ıyyyy hiç bana göre değilmiş usta çalıştrmak
neyse ikna ettim onlar gittiler görümcemler cart curt
kayınvalide biraz sölenmiş ama o gelmiyosa biz niye gidyruz gitmeyelim falan die ama nese gittiler
bende acıktım bebeğim tepikliyo
menemen yaptım bi baktım ekmek yok ana
bakkala gittim yok
üskattaki güloma gittim yok
allahım sinir iyice hat safada
nese bende tam pes etmek üzereydim meleğim hayrrr dedi
ve makarna yapyrum onu beklyrum :26:
günaydınlar herkese güzel bir gün diliyorum dün oğlumuz için ikinci isim konusunda babayla biraz konuştuk bu adam beni çıldırtıyor öyle isimler buluyor ki dünkü bulduğu isimler ENES, KATADE, HANZALA hepsi de mübarekmiş tabiki ben sadece ENESi beğendim doğuma kadar daha nelerle karşılaşacağım bilmem :18:
evet canım oğlıum acak allahın izniyle bende balığı çok severim ama yinede önlem olsun diye içiyorum. biraz kilom değişti 7 klilo aldım balık yağınada bağlıyorum olayı ama hayırlısı şu bebeişler sağlıklı olsunda biz kiloları veririz allahın izniyleValla ben her hafta balık yiyorum nerdeyse balığa aş erdim desem yeridir :)) balık yağına gerek yoktur herhalde değilmi birde her gün ceviz yiyorum ama çok az... essira oğlun mu olacak seninde ...
Çok güzel olmuş canım, ben de ip aldım yelek başlıyım diye, bu yakadan bütün örülenler bebeklere de yakışıyor.. İçinde bebek varkan daha güzel olur... 5 aya kadar giyebilecek yaleği kaçla başlasam iyi olur?Eki Görüntüle 508332
Kurutma makinası ben de düşünüyorum ama hepsi iyi değil herhalda... Çamaşırı bozmayan, iyi bir marka biliyomusun...kizlar bende leke hakkinda fikir vermek istedim bende ise yariyor benim oglanlar lekeleri eksik olmuyor..normal bildigimiz bulasik deterjani lekenin üzerine döküyom cikariyor yag lekesini falanda cikariyor insallah sizdede ise yarar.ayrica kurutma makinasi camasirdaki killari carsaftaki killari süper tüpluyor temiz cikiyor birde cikar cikmaz camasirlari dürüp kaldirirsak ütüye gerek kalmiyor bende ama cikar cikmaz öylece durursa tabiki daha cok kirisiyor.umarim isinize yarar güzel hamislerimm...
Gözün aydın, canım.. Benim ilk oğlum da iştah problemi yaşıyor, poleni nasıl veriyorsun...sabah kizimi yolladim krese bir dilim fidikezmeli ekmek surmustum yedi onu bir daha istedi ben tabi sok
bu gunlerde birsey iyi geliyor ama ne masallah istahi iyilesmeye basladi.
gecen ay 1 gr almamis ayni kilo hatta 5-6 aydir ayni kiloda sadece boyu uzuyor. niye oyle oluyor bende anlamiyorum
dun temizligimi yapmistim. yemekte nohut yapicam koydum suya.
bugun oturup ders calissam iyi olucak. hazir firsat bulmusken :)
hehehhehe kadate ve hanzala süpermiş anlamları neymiş ada mübarek kimlermiş öğrenelim yaşımıza girelim
bal gibi birsey canim cay kasigi kadar iteliyorum arada bazende vitamin hapi veriyorum su emilenlerden.Çok güzel olmuş canım, ben de ip aldım yelek başlıyım diye, bu yakadan bütün örülenler bebeklere de yakışıyor.. İçinde bebek varkan daha güzel olur... 5 aya kadar giyebilecek yaleği kaçla başlasam iyi olur?
Kurutma makinası ben de düşünüyorum ama hepsi iyi değil herhalda... Çamaşırı bozmayan, iyi bir marka biliyomusun...
Gözün aydın, canım.. Benim ilk oğlum da iştah problemi yaşıyor, poleni nasıl veriyorsun...
Peygamber efendilerimizin arkadaşlarından... Çok değerli insanlar canım. Benim küçük oğlumun adı Muaz, Peygamber efendimiz çok severmiş bu sahabemizi, sesi çok güzelmiş, çok güzel Kur'an okurmuş... Ben de çok istiyorum çok güzel Kur'an okusun...
benimki 3000 kilo dogdu. sonrasinda ilk bir iki ay 1 er kilo almisti hafif tombik bir bebekligi oldugunaydınn
benim de kızım 3 yasına girecek ekimde. 3710 dogmustu cok sevinmistik ele avuca geliyo diye..ama dogdugundan beri istahsız ve zayıfyemek hep sorun, hep stres..ustuyle basıyla 13 kg bile gelemiyo hala....ek gıdaya basladıgım donemler yapardım yemezdi, baska yemek yapardım yine yemezdi..oturur aglardım artık cok dua ediyorum bu minnos istahlı olsun diye..saglıklı bir cocugun en buyuk eziyeti istahsızlık..
Yelek evde en çok kullanılıyor, hırka dışarıda giyiliyor, Evin soğuk oluyorsa iki kat uzun kollu giydirirsin penye, üstüne yelek olur herhalde... Benim evim de soğuk oluyor, naparım bilmem...kızlarr bişi sorcam size şimdi benim annem aile dostumuzun bebeğine bakıyo bebek büyüdü tabi 1,5 yaşında şimdi ve şansımıza erkek şimdi onun bütün kıyafetleri bana kaldıı :))) çok sayıda alttan çıtçıtlı badileri falan var ayaklı zıbınlar falan artık onlardan almıcam yetei kadar oldular ama üzerilerine ne almalıyım sonuçta kazak giyemicekler ocak bebeişleri oldukları için bol bol yelek ve hırkamı almak lazım acaba :26::26::26:
gunaydınn
benim de kızım 3 yasına girecek ekimde. 3710 dogmustu cok sevinmistik ele avuca geliyo diye..ama dogdugundan beri istahsız ve zayıfyemek hep sorun, hep stres..ustuyle basıyla 13 kg bile gelemiyo hala....ek gıdaya basladıgım donemler yapardım yemezdi, baska yemek yapardım yine yemezdi..oturur aglardım artık cok dua ediyorum bu minnos istahlı olsun diye..saglıklı bir cocugun en buyuk eziyeti istahsızlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?