Evet 50lik yükleme yapıldı. Benden şekeri içmeden önce kan alınmadı canım, şekeri içtikten 1 saat sonra kan alındı.Aç gidiyorsun tabi. Normalde 130 üst sınırmış.benimki 151 çıktı
BİŞEY SORUCAM 50lik yükleme mi yapıldı sana
nasıl yapıldığını merak ediyorum da benden aynı anda hem tam kansayımı hemde şeker yüklemesi istedi doktor
aç karnıma gidicekmişim
önce aç karnına kan alıp şeker yüklemesinden sonra yine mi kan alınıcak nasıl oluyo?
Evet 50lik yükleme yapıldı. Benden şekeri içmeden önce kan alınmadı canım, şekeri içtikten 1 saat sonra kan alındı.Aç gidiyorsun tabi. Normalde 130 üst sınırmış.benimki 151 çıktı
hadi ya. ee ne yapıcakmışsın peki dikkat et mi dedi yoksa bişey verdimi bunun için.
aynen öleee kuzu yaaa için rahatladı :)) aaa ben hiç okumuyumm dur artık bende hareket ederken ökimm nazar değmesin bebişime :))maşallah canım senın de için rahatlamıştır :)
ben ılk zamanalr her harejet hıssettiğimde ihlas suresını okuyodum burda mı okumusutm
başka bi topikte mı bılmıyorum öle yapıyodum
yanı sımdı o kadar cok hareket edıokı yetısemıorm
3-4 harekette bi ihlas okuyorum eheuehe
ayyy cnm yaa erkekler nmalaesef baba oldugunu kucağına alınca anlıcak şimdi ona değişik geliyo benimkide valla 24 saat eli göbeğimde gezicek bıraksam ama bizimki inatçı o elini koyunca vurmuyo :))selam kızlar,
nasılsınız bakim bugün eşim bebişin tekmelerini ilk kez hissetti ama ruhsuz adam.elini çekiverdi.korkmuş,zarar verirmiş bebeğe delimidir nedir.ayyy korkunç diyo bide içinde nirşey seni dürtüyor diyooo.erkek milleti.
ayyyy cnm yaa kurdum çocugu heeee :)) yaa deme öle yaaa adamcağıza baba olucak heyecanlı :))evet ya adam ciddi korkuyor beni gıcık etti az önce elini karnıma koyarım bak dedim dedim tamam tamam koyma korkuyorum diyor, sonra telefonda uyuycam dedim. oynuyormu diye sordu evet dedim.ayyyy nasıl uyuycaksın karnında bir şey varken diyorrr....uyandırırmı diye soruyor. bende heee ben konuştum baban 8de gelcekmiş o saate uyandır dedim kurdum çocuğu diyorum....safmı delimi anlamadım ben bu adam.:)))
cnm nolcak peki şimdi yeidlerinemi dikkat ediceksin ?Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün.malesef yüksek çıktı
burda vardı kızlar ya yenibosna nisaya gitmiş yada gidecek olan renkli usg için yine soryrum görmeyenler için yine sorucam görene kadar hayr vardı hatrlyrumda isim olarak hatrlamyrum tek tek sayfalarımı gezsem napsam :))
cnm ben gidicektim ama çok geçe randevu veriyolar diye gidemedim sen nie soruyosun fiyat falanmı isticen 145 tl ama 20 gün sonrasına randevu veriyo çok yoğunlarmış ama orda bakan kadın doktor çok iyimiş :))
merhaba arkadaşlar..ay çok şükür sabahtan beri anca hızınıza yetiştim..oku oku bitmedi geçmiş:)))))))nasılsınız bakalım ne var ne yok? elektriğimiz kesildi iş yerinde saatler değişmiş..hadi o hal oldu bilgisayar teklemeye başladı derken anca geldim..
ilk üç ay değil yaşına kadar ütüyü tavsiye ediyor doktorlar..mecburen ütülücez ne yapalım..
cnm ben gidicektim ama çok geçe randevu veriyolar diye gidemedim sen nie soruyosun fiyat falanmı isticen 145 tl ama 20 gün sonrasına randevu veriyo çok yoğunlarmış ama orda bakan kadın doktor çok iyimiş :))
ÇOK Teşekkür ederim,destek görmek süper.
Selam güzel anneler
aman allahım,nasıl ütülenir o bıdık bıdık kıyafetler,ki ben doğru dürüst ütü yapmazken :S
herşey bebek için tabi katlanıcaz,çalışırken nasıl yetişilicekse artık herşeye :44:
Canım sana msj attım bi bakarmısın?
Oyyy maşallah maşallah minnoşuna canım! Yeni doğum yapan bi arkadaşım, merak etme, bi süre sonra yer değiştirdiğini, gerindiğini heeer bişeyi hissetceksin. Bazen de kendini aşağı bırakıveriyo gibi olcak o an bi tırscaksın. Şimdi tadını çıkar demişti.
Tadını çıkarıyorum ben de. Eşim çok hevessiz bu hissetme konusunda. Arada bi karnımı öpüyo ama genel olarak duygusaldan çok eğlenceli bi yapısı olduğu için çocuk üzerinden geyik yapma konusunda daha iyi
Bu arada balık yağı kullanan 2 kişi mi var sadece forumda?
Kimseden ses çıkmadı da!
kızlar önümüzdeki pazartesi bursada Bilson var .oraya ayrıntılı ultrsaon için gidiyorum.yanlız randevuyu alınca fiyatını sordum 550 tl dedi.çok fazla değilmi.bunlar perinatologmuş.bu işin uzmanıymış.doktorumuz oraya yönlendirdi,onada güveniyorum...artık elimiz mahkum vericez ama insanları soyuyorlar resmen yaa..kuzey'ime herşey değer napalım gidicez paşa paşa
allahım ya çok pişman oldum neyapcamm yaa dr.ma mı sorsam acaba ya
birşey dicem bu kurutma makineleri ütü yerine geçmezmiki,o da sıcak buharla kurutuyor..yırtma şansın var mı acep
canım ne güzel sigorta olayı varmış sende.. sonucunda çok az para vermiş olacaksın. evet bende bilson hakkında iyi şeyler duydum gidince görücez artık.. benim doktorumda aslında masraf yaptırmak istemiyorum ama değerlerde yüksek çıkınca iyi bi şekilde bakılsın dedi. yine diyorum inşallah bişey çıkmaz biz boşuna fazla para vermiş olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?