2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

bizim bebeğimiz de planlı bir bebek, kızın gibi :) ve aynen her denememizde namazımızı kıldık eşimle, allah kabul etsin. dualarımızı ettik. inşallah dediğin gibi sağlıklı, akıllı-uslu, söz dinleyen bir oğlan olur..
senin bebeğinin de kızın gibi olacağına eminim canım..

Kızlar
Progestanı sevmedim ben ya
Sürekli uykum var, bitkinim, yorgunum.
İşe geldim 45 dk falan uyudum masamda.
Kafam kalkmıyor

Merhaba 2013 ocak ayının cici anneleri..
Görüşmeyeli herkesler iyidir umarım.. Bende durumlar aynı..
Kızım için çok fazla kafama takmamaya çalışıyorum ev ve kayınvalide meselesini..
Ev hoppacık.. Burda oturup oturmayacağımız belli değilki iş yapayım..
Çok sıkıldım.. Kızıma henüz birşey almadım.. Bugün biraz olsun kafamız dağılsın diye eşimle çıkıp birşeyler bakacağız kızımıza..

günaydınn cnmm çok geçmiş olsun amann hemen önlemini al daha kötü olmadan cnmm bol c vitamini ve sıcak şeyler ve bol bol dinlenme umarın çabuk atlarsın :)

saol canım bende bol bol dinleniom zaten.. ılık şeyler içmeye çalışıom bakalım inşallah çabuk atlatırım..sen nasılsın neler yapıyorsun?

evet acayip rahat kurutma makinesi. yumusacık yapıyo kıyafetleri ayrıca topladığı tozu sacı tüyü gördükçe kurutma makinesi kullanmadan nasıl da giyiyormuşuz diyorum
ay iyi bari rahatladım valla söylediklerini okuyunca

Kızlar
Kafam kalkmıyor

hala progestan mı kullanıyorsun :44:
neden ki:44:
progestan gün içinde alınırsa o etkileri yapar
ama akşam yatmadan önce içersen bi sorun olmaz
ben kullandığım dönemde hep yatmadan önce içtim
bi dönem de fitil olarak kullandım
gündüz bi kere denemiştim de nevrim döndü

Günaydın kızlaaarrrrr

ayaklarım çok şişmeye başladı, eşim de dün gidelim rahat pufidik bir spor ayakkabı alalım sana dedi.

Gittik,yaklaşık 1 saat kadar gezdik ama ben resmen geberdim. belimin ve ayaklarımın ağrısından oturup ağlayacaktım. ayakkabıyı falan alamadan eve döndük.

nasıl olacak bu işler yaa, bebişe hazırlığımı nasıl yapıcam.. aşırı yoruluyorum ve ağrılarım başlıyo pofff bu kadar erken normal mi ?

Canım ya bende rahim ağzı uzunluğu 3 cm çıktı. Erken doğum olabilirmiş...
O sebeple verdi ve günde 3 tane. O yüzden gündüz içmeme gibi bir durumum yok.

rica ederim bizde bu sene aldık.ayrıca başka bi tavsiye ütülencekleri kurutmadan hemen sonra yaparsan çok kolay oluyor.birde ben ütümü de bu sene buhar kazanlı olarak değiştirdim o da çok büyük rahatlık tavsiye ederim

Canım ya bende rahim ağzı uzunluğu 3 cm çıktı. Erken doğum olabilirmiş...
O sebeple verdi ve günde 3 tane. O yüzden gündüz içmeme gibi bir durumum yok.

hımmm ay bende daha ölçmediler bile rahim ağzını
pazartesi inş. ölçtüreceğim
nasıl anladılar ölçerek mi yokda bir belirtisi oldumu
geçmiş olsun bu arada
RABBİM inş. zamanında doğurmayı nasip etsin
benimkiler de ikizya ben de korkuyorum aslında

hangi model aldın
ben siemens aldım en iisi oymuş kurutmada ..
bi de nemli ayarı varmış mesela nemli çıkartıyormuş gömlekleri filan
direk ütüle mis gibi kolayca ütüleniyormuş
o olay bana çok yarayacak
eşim çünkü her gün gömlek değiştiriyor işi gereği

günaydınn cnm... başı saolsun bebeğini kucağına almaya gün sayarken kaybetmesi çok aci Allahım kimsenin başına vermesin ...
:)) maşşal bi kız bi erkek süper valla cnm yaaa Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
Kızlar
Kafam kalkmıyor
ahh cnm yaa çok ağır bi ilaç bende 1 ay içtim ama fena yaptı bi hafta sonra vucudun alışır cnm az daha sabır kaç mg senin içtiklerin ?

anamm daha karar verilmedimiii ayy çok zor ya biranönce halletmelisiniz bu ev işini yoksa sen git gide ağırlaşıcaksın nasıl taşınıcaksınız çok zor olur senin için ... ohh süper bi fikir alışveriş bide bebiiş için olunca daha güzel :))

Yok yok kanamam olmuştu pazar günü 2-3 damla. Ama onla bir alakası yok sanırım.
Pazartesi kontrole çağırdı.
Gittim.
Bakarken bakarken orayı da gördü ölçtü...
Amin canım ya. Cümlemize inşallah

genelde beyaz eşyam siemens ama eşi kurutmayı hediye almıştı hotpoint-ariston aldı model numarasını hatırlamıyorum. ama güzel çamasırların ağırlığına göre programın süresini otomatik ayarlıyor. istersen ütülencekleri ayrı olarak ütü modunda nemli olarak da kurutuyorsun.ama nemli kurutmasan bile ütüsü kolay oluyor dediğim gibi yumusattığı için

evet canım cok sukur ayy ınsallahh :) bi yandan da korkuyorum kötü bişi dicekler die ama

ya ne güzell sen de basak burcusun demek :) valla ne yapıcam hıc bılmıyorumm yaa :S

hedıye almak ıcın gezıcek zamanım yok kı zaten su an bısıye ıhtıyacı da yok bılmıyorum

günaydın canım çok üzüldüm Allah sabır versınn çok zor

canım yapı olarak bana mantıksız ve düşünmeye değmeyen şeyleri duyar duymaz unutan biriyim ben
ama onun dısında her duydugumu hatırlarım özellıkle emrak ettiğim konuları
ama hamıle kaldıgımdan beri de böle oldum Allah ıslah etsın gecenkınde de böle olmsutum
tek bı noktaya odaklandıgım ıcın de oalbilri sanırsam :)

Kızlar
Kafam kalkmıyor

anlıyorum canım senı bılıosn ben nerdeyse 4 ay kullandım ve yazıyrodum hep
sarhoş gibiyim ucuyorum die çok zor Allah yardımcın olsun

günaydın canım ayakalrının bu kdr erken sısmeye baslaması normal değil
yaa 7. aydan sonra genelde baslaması normal ama sanırrım kılonda vardı değil mi
kilo da tetıklıo ağrıalrı ve ödemı kılona dıkkat etmen lazım beslenmene fln
bir de kılo olunca agrıalrı ıster ıstemez daha cok yasarsın vücuda bebek de eklenınce agırlık olrk
kemıkler zorlanabılıo dıkkat et çok

amin inş..
hımm çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin inş
anladım teşekkür ederim
inş. benimki de güzel olur memnun kalırım

Sorma canım nasıl iki arada bir derede olduğumuzu.. Dediğin gibi gitgide ağırlaşıyorum artık..
Ne olacak sonu hiçbir fikrim yok.. Hayırlısı.. Kayınvalidemin eşyası benimkinden çok.. Ben sadece kendi eşyalarımla ilgileneceğim artık o nasıl istiyorsa öyle yapsın.. Eşim zaten pek bişey yaptırmıyor bana. İş yapıp yapmadığımı kontrol için dakka başı arıyor ne yapıyorsun diye. Olan eşime olacak yani.. Biranönce hayırlısıyla sonuçlansın artık.. iyice bunaldım..

saol canım bende bol bol dinleniom zaten.. ılık şeyler içmeye çalışıom bakalım inşallah çabuk atlatırım..sen nasılsın neler yapıyorsun?
cnm bol bol ıhlamur ve ballı sıcak süt iç çok iyi geliyo :))
napim kuzum bende bu ara kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum acaba yavaş yavaş son 3 aya giricez diyemi çözemedim boyna uyumak istiyorum işe gelmek istemiyorum falan filan bu haftasonu evde yatıp dinlenicem inşallah :))
günaydın cnmm benimde ayaklarım fena sis hiç bi ayakkabım olmuyo şuanda sandaletle idare ediyorum ama bi haftaya yağmurlar başlar benimde hemen bi spor ayakkabı edinmem lazım ... çokm fazla yürüyünce belim ve kuyruk sokumum ağrıyo daha şimdiden başladı ağırlasınca nolcak hiçç bilmiyorum ( doktora sordum bolbol dinleniceksin diyo ...
100 mg günde 3 kere...
Alışması lazım Tuğbacım çünkü 7. aya kadar içecekmişim.
bende 100 mg alıyodum sabah akşam ... sen içmeye devam et vucut alışıcak bu kadar ağır hissetmiceksin kendini :))

korkma ayşecim herşey yolunda meral etme güzel haberlerle geliceksin kaçta randevun ???
evet cnm bende başak burcuyum :)) bence en güzel hediye göbüşündeki kızın güzel bi masa hazırla hediye zaten hazır bu sene böle idare etsin :))

cnm yaa inşallah biran önce sonuçlanır sende doğuma kadar düzenini kurarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…