cnm aynen bendende reglimden 1 hafta önce yerleşme kanamsı geldi.ben regli oluyorum sandım.
sonra lekelenmenin devamı gelmeyince ayvayı yedim dedim
o 1 haftaki regli dönemimi beklemek işkenceydi bana.erkende yapmak isteemedim
pazar günüydü gitti nöb eczaneden aldım test yaptım silik cıktı cizgi.cok üzülmüştüm ya
ben kızıma hamile kaldıgım gece eşimle namazlar kılıp dua etmiştik.abdestli bi şekilde hamile kalmıştım
ve ben ilişki öncesi namaz ve abdeste cok inanıyorum .kızım cok uysal bi bebekti.beni hiç üzmedi halada öledir
daha 1 gün beni uykusuz bırakmamıştır.gece yatar sabah kalkardı.gece ben kalkar emzirirdim onu
6 aylıkken alıştırdım kendi başına uyumaya . uykusu geldiginde gider yatar uyur.
biraz yemekte sıkıntımız var vejeteryan kendisi ama sebze meyve düşkünüdür.
yani cocugun ilk temelini namaz duayla atmaya ben önem veriyorum
bu gebeligimde bunu yapamadım plansız oldugu için ve cok üzgünüm
tek beni mutlu eden konu duştan sonra ilişki olmuştu abdestliydik :) ama öncesinde bi namaz yoktu
ama hamile kaldıgımı ögrendikten sonra Allaha cok dua ettim saglıklı hayırlı salih bi evlat ver diye
inşallah Dualarım kabul olur cnm.
mesela abimin oglu var ben geline sölemiştim öncesinde namaz kılın abdest alın dua edin dedim
ve yigenimi görsen Allahım o kadar akıllı ve sakin bir cocukki maşallahh
günaydınn cnmm çok geçmiş olsun amann hemen önlemini al daha kötü olmadan cnmm bol c vitamini ve sıcak şeyler ve bol bol dinlenme umarın çabuk atlarsın :)
ay iyi bari rahatladım valla söylediklerini okuyuncaevet acayip rahat kurutma makinesi. yumusacık yapıyo kıyafetleri ayrıca topladığı tozu sacı tüyü gördükçe kurutma makinesi kullanmadan nasıl da giyiyormuşuz diyorum
Kızlar
Progestanı sevmedim ben ya
Sürekli uykum var, bitkinim, yorgunum.
İşe geldim 45 dk falan uyudum masamda.
Kafam kalkmıyor
ay iyi bari rahatladım valla söylediklerini okuyunca
hala progestan mı kullanıyorsun :44:
neden ki:44:
progestan gün içinde alınırsa o etkileri yapar
ama akşam yatmadan önce içersen bi sorun olmaz
ben kullandığım dönemde hep yatmadan önce içtim
bi dönem de fitil olarak kullandım
gündüz bi kere denemiştim de nevrim döndü
ay iyi bari rahatladım valla söylediklerini okuyunca
hala progestan mı kullanıyorsun :44:
neden ki:44:
progestan gün içinde alınırsa o etkileri yapar
ama akşam yatmadan önce içersen bi sorun olmaz
ben kullandığım dönemde hep yatmadan önce içtim
bi dönem de fitil olarak kullandım
gündüz bi kere denemiştim de nevrim döndü
Canım ya bende rahim ağzı uzunluğu 3 cm çıktı. Erken doğum olabilirmiş...
O sebeple verdi ve günde 3 tane. O yüzden gündüz içmeme gibi bir durumum yok.
hangi model aldınrica ederim bizde bu sene aldık.ayrıca başka bi tavsiye ütülencekleri kurutmadan hemen sonra yaparsan çok kolay oluyor.birde ben ütümü de bu sene buhar kazanlı olarak değiştirdim o da çok büyük rahatlık tavsiye ederim
günaydınn cnm... başı saolsun bebeğini kucağına almaya gün sayarken kaybetmesi çok aci Allahım kimsenin başına vermesin ...Günaydın Kızlar naber nasılsınız,
Dün akşam kötü bi haber aldım.Antepteyken annemin komşusunun gelini hamileydi..1 ayı kalmıştı doğuma.Hatta komşumuz ben ordayken bizim gelin dikiş filan bildiği için yorgan kenarı diktirmeye gelmişti torunu içinAma dün malesef gelini bebeğini kaybetmiş kürtaj olmuş...Çok üzüldüm ya gün sayıyolardı doğum için...Çok acı bi olay Allah sabır versin...Anneme tam olarak gidip öğren bakalım neden öyle olmuş dedim.Bugün gidicek geçmiş olsuna bakalım neden olmuş..Yazık oldu ama ilk bebeği daha yeni evliydi yani....
:)) maşşal bi kız bi erkek süper valla cnm yaaa Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :))her zamanki halim
geçen hafta doktora gittim hamsiler çok şükür çok iiler
cinsiyet de bi kız bi erkek dedi doktor %90 ihtimalle ama yine de güvenmiyrum
evi yerleştirme ile uğraşıyorum bu ara sürekli gez eşya bak evi toparlamaya çalış vs.her gün dışarlardaydım
bir hafta rapor almıştım işyerinden
dün de kurutma makinesi aldım
kullananlar çok rahatmış bizde de inş. 2 bebiş olacak
evde asama kurutma derdi yok
sürekli etrafta çamaşır odası olayı yok
çıkardığım gibi koyarım inş. dolaplarına
ahh cnm yaa çok ağır bi ilaç bende 1 ay içtim ama fena yaptı bi hafta sonra vucudun alışır cnm az daha sabır kaç mg senin içtiklerin ?Kızlar
Kafam kalkmıyor
Merhaba 2013 ocak ayının cici anneleri..
Görüşmeyeli herkesler iyidir umarım.. Bende durumlar aynı..
Kızım için çok fazla kafama takmamaya çalışıyorum ev ve kayınvalide meselesini..
Ev hoppacık.. Burda oturup oturmayacağımız belli değilki iş yapayım..
Çok sıkıldım.. Kızıma henüz birşey almadım.. Bugün biraz olsun kafamız dağılsın diye eşimle çıkıp birşeyler bakacağız kızımıza..
hımmm ay bende daha ölçmediler bile rahim ağzını
pazartesi inş. ölçtüreceğim
nasıl anladılar ölçerek mi yokda bir belirtisi oldumu
geçmiş olsun bu arada
RABBİM inş. zamanında doğurmayı nasip etsin
benimkiler de ikizya ben de korkuyorum aslında
hangi model aldın
ben siemens aldım en iisi oymuş kurutmada ..
bi de nemli ayarı varmış mesela nemli çıkartıyormuş gömlekleri filan
direk ütüle mis gibi kolayca ütüleniyormuş
o olay bana çok yarayacak
eşim çünkü her gün gömlek değiştiriyor işi gereği
ahh cnm yaa çok ağır bi ilaç bende 1 ay içtim ama fena yaptı bi hafta sonra vucudun alışır cnm az daha sabır kaç mg senin içtiklerin ?
hadi bakalım ayşe sonunda ayrıntılı gününüz geldi inşalah güzel haberlerle gelirsin cnm :)) benimde pazar günü doğumgünüm bakalım kociş napıcak benim kociş malesef biraz odundur ama bu sene özel olsun istiyorum :)) sen ne yapmayı düşünüyosun ???
Günaydın Kızlar naber nasılsınız,
Dün akşam kötü bi haber aldım.Antepteyken annemin komşusunun gelini hamileydi..1 ayı kalmıştı doğuma.Hatta komşumuz ben ordayken bizim gelin dikiş filan bildiği için yorgan kenarı diktirmeye gelmişti torunu içinAma dün malesef gelini bebeğini kaybetmiş kürtaj olmuş...Çok üzüldüm ya gün sayıyolardı doğum için...Çok acı bi olay Allah sabır versin...Anneme tam olarak gidip öğren bakalım neden öyle olmuş dedim.Bugün gidicek geçmiş olsuna bakalım neden olmuş..Yazık oldu ama ilk bebeği daha yeni evliydi yani....
Geçen How I met yoru mother'da vardı canım bu, "pregnancy mind" diyorlar. Herşeyleri unutoysun, saçma cümleler kuruyosun. Tabi dizide baya komik anlatmışlardı ama ben de geçende telefonda babama arıcam seni bi sn demişim kapamışım ve 3 gün sonra bana döndüğünde hiçbişey hatırlamıyodum. Anam dedim! Kendine gel! ama bu dönemde normalmiş canım böyle şeyler. Takılmayalım artık napalım. Tatlışın iyidir umarım, heyecanla bekleyin bakalım. Size el sallar inş gidince.
Günaydın canım...
Kızlar
Kafam kalkmıyor
Günaydın kızlaaarrrrr
ayaklarım çok şişmeye başladı, eşim de dün gidelim rahat pufidik bir spor ayakkabı alalım sana dedi.
Gittik,yaklaşık 1 saat kadar gezdik ama ben resmen geberdim. belimin ve ayaklarımın ağrısından oturup ağlayacaktım. ayakkabıyı falan alamadan eve döndük.
nasıl olacak bu işler yaa, bebişe hazırlığımı nasıl yapıcam.. aşırı yoruluyorum ve ağrılarım başlıyo pofffbu kadar erken normal mi ?
amin inş..günaydınn cnm... başı saolsun bebeğini kucağına almaya gün sayarken kaybetmesi çok aci Allahım kimsenin başına vermesin ...
:)) maşşal bi kız bi erkek süper valla cnm yaaa Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
ahh cnm yaa çok ağır bi ilaç bende 1 ay içtim ama fena yaptı bi hafta sonra vucudun alışır cnm az daha sabır kaç mg senin içtiklerin ?
:))
hımm çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin inşYok yok kanamam olmuştu pazar günü 2-3 damla. Ama onla bir alakası yok sanırım.
Pazartesi kontrole çağırdı.
Gittim.
Bakarken bakarken orayı da gördü ölçtü...
Amin canım ya. Cümlemize inşallah
anladım teşekkür ederimgenelde beyaz eşyam siemens ama eşi kurutmayı hediye almıştı hotpoint-ariston aldı model numarasını hatırlamıyorum. ama güzel çamasırların ağırlığına göre programın süresini otomatik ayarlıyor. istersen ütülencekleri ayrı olarak ütü modunda nemli olarak da kurutuyorsun.ama nemli kurutmasan bile ütüsü kolay oluyor dediğim gibi yumusattığı için
anamm daha karar verilmedimiii ayy çok zor ya biranönce halletmelisiniz bu ev işini yoksa sen git gide ağırlaşıcaksın nasıl taşınıcaksınız çok zor olur senin için ... ohh süper bi fikir alışveriş bide bebiiş için olunca daha güzel :))
cnm bol bol ıhlamur ve ballı sıcak süt iç çok iyi geliyo :))saol canım bende bol bol dinleniom zaten.. ılık şeyler içmeye çalışıom bakalım inşallah çabuk atlatırım..sen nasılsın neler yapıyorsun?
günaydın cnmm benimde ayaklarım fena sis hiç bi ayakkabım olmuyo şuanda sandaletle idare ediyorum ama bi haftaya yağmurlar başlar benimde hemen bi spor ayakkabı edinmem lazım ... çokm fazla yürüyünce belim ve kuyruk sokumum ağrıyo daha şimdiden başladı ağırlasınca nolcak hiçç bilmiyorumGünaydın kızlaaarrrrr
ayaklarım çok şişmeye başladı, eşim de dün gidelim rahat pufidik bir spor ayakkabı alalım sana dedi.
Gittik,yaklaşık 1 saat kadar gezdik ama ben resmen geberdim. belimin ve ayaklarımın ağrısından oturup ağlayacaktım. ayakkabıyı falan alamadan eve döndük.
nasıl olacak bu işler yaa, bebişe hazırlığımı nasıl yapıcam.. aşırı yoruluyorum ve ağrılarım başlıyo pofffbu kadar erken normal mi ?
bende 100 mg alıyodum sabah akşam ... sen içmeye devam et vucut alışıcak bu kadar ağır hissetmiceksin kendini :))100 mg günde 3 kere...
Alışması lazım Tuğbacım çünkü 7. aya kadar içecekmişim.
evet canım cok sukur ayy ınsallahh :) bi yandan da korkuyorum kötü bişi dicekler die ama
ya ne güzell sen de basak burcusun demek :) valla ne yapıcam hıc bılmıyorumm yaa :S
hedıye almak ıcın gezıcek zamanım yok kı zaten su an bısıye ıhtıyacı da yok bılmıyorum
günaydın canım çok üzüldümAllah sabır versınn çok zor
canım yapı olarak bana mantıksız ve düşünmeye değmeyen şeyleri duyar duymaz unutan biriyim ben
ama onun dısında her duydugumu hatırlarım özellıkle emrak ettiğim konuları
ama hamıle kaldıgımdan beri de böle oldum Allah ıslah etsıngecenkınde de böle olmsutum
tek bı noktaya odaklandıgım ıcın de oalbilri sanırsam :)
anlıyorum canım senı bılıosn ben nerdeyse 4 ay kullandım ve yazıyrodum hep
sarhoş gibiyim ucuyorum die çok zor Allah yardımcın olsun
günaydın canım ayakalrının bu kdr erken sısmeye baslaması normal değil
yaa 7. aydan sonra genelde baslaması normal ama sanırrım kılonda vardı değil mi
kilo da tetıklıo ağrıalrı ve ödemı kılona dıkkat etmen lazım beslenmene fln
bir de kılo olunca agrıalrı ıster ıstemez daha cok yasarsın vücuda bebek de eklenınce agırlık olrk
kemıkler zorlanabılıo dıkkat et çok
amin inş..
hımm çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin inş
anladım teşekkür ederim
inş. benimki de güzel olur memnun kalırım
Sorma canım nasıl iki arada bir derede olduğumuzu.. Dediğin gibi gitgide ağırlaşıyorum artık..
Ne olacak sonu hiçbir fikrim yok.. Hayırlısı.. Kayınvalidemin eşyası benimkinden çok.. Ben sadece kendi eşyalarımla ilgileneceğim artık o nasıl istiyorsa öyle yapsın.. Eşim zaten pek bişey yaptırmıyor bana. İş yapıp yapmadığımı kontrol için dakka başı arıyor ne yapıyorsun diye. Olan eşime olacak yani.. Biranönce hayırlısıyla sonuçlansın artık.. iyice bunaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?