2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
maşallah giderken çoşmayın dedik çoşmuşunuz :) ama biz doktora gitmedik gezmeye gittik evide süpürdük yarın öğlen bebişi göremeye gidicez bakalım napıo

ay babişlerden bahsetmişsiniz ne şekerler öyle napsınlar kavrayamıyolardır aslında normalde düşününce haklılar orda bişey hareket ediyo bende kıpırdamıyor dedikçe kociş sonra vurdukça vurmasın dersin diyor acık canımız tatlıda bizimkide gelir öper biraz uzansam açar dinler ama daha ben zor hissediyorum onasıl duyacaksa

e peki babişlerde değişiklik varmı onlarda eşlerle artarmış ya biz tontiş olup kilo verince pek değişiklik yok sade olan göbüş biraz toplanıp şekillendi ama normal olan kocişte bi göbüş olduki kızımızıda senmi taşıyorsun diyorum gülüyor o zayıf olunca göbüş daha güzel çıktı tam hamile gibi sen taşısan daha güzel durcak diyorum geçen ayrıntılıdan çıkınca kızım şimdide seni görcez diyip ben onun göbüşünü okşuyorum çok gülüyor ama bariz bi göbüşü oldu bakalım önümüzdeki aylarda nehal alacak

kızlar herkes şeker yüklemesi yaptırdımı.bana doktor 1 ay sonra gel dedi ben 22. haftamdayım.

canım bende 21. haftamdayım banada 1 ay sonra gel dedi

bugün okadar yoruldumki niye bukadar yoruldum onuda anlamadım...akşama kayınvalidemlerle mangala gidicektik eşim sçöz verdi
ama ben uykusuz ve bitkin artı sinirlii

gidicek halmi var..... dedim eşime siz gidn nolur hiç hal yok bende

zaten sinirde hat safada ev berbat ustalar ismimi ezberledi gün boyu ıyyyy hiç bana göre değilmiş usta çalıştrmak

neyse ikna ettim onlar gittiler görümcemler cart curt
kayınvalide biraz sölenmiş ama o gelmiyosa biz niye gidyruz gitmeyelim falan die ama nese gittiler

bende acıktım bebeğim tepikliyo
menemen yaptım bi baktım ekmek yok ana
bakkala gittim yok
üskattaki güloma gittim yok
allahım sinir iyice hat safada
nese bende tam pes etmek üzereydim meleğim hayrrr dedi
ve makarna yapyrum onu beklyrum :26:

benkde kullanıyorum tatlım ama şöyle üç günde bir içiyoruym

Valla ben her hafta balık yiyorum nerdeyse balığa aş erdim desem yeridir :)) balık yağına gerek yoktur herhalde değilmi birde her gün ceviz yiyorum ama çok az... essira oğlun mu olacak seninde ...

Kızlar ben bugün kontrole gittim aslında 21+6yım sat a göre ama
dr 22+3 dedi ultrasona göre, herksein bölemi yani mesela benim beklenen
doğum tarihim ocak 16 ama ultrason görüntüsünde 13 ocak yazıo
Ayrıca 21+6yım bebişim 472 gr sizce daha önden mi gidiyor?

Birde ben 24. haftada gireceğim renkli ultrasona benim gibi 24 hafta
civarı giren varmı ki biraz geç fln diolar neden anlamadım
kızımı görünce bi acayip oluyorm dr.a ne soracaksam unutuyormm:)
son olarakkta kaçıncı aya kadar araba kullanılır, ben hala kullanıyorumda
siz sordunuz mu dr. unuza

ya doğum hikayeni okumak isterim bi ara belki senden cesaret alırım
tmm bi gün ayrıntılı yazarım buraya dogum hikayemi.

benim balık yagı 1000 mg lık.gün aşırıda alsam oluyor.bazen hergün alıyorum bazen gün aşırı.
500 mg lık alacaksan hergün içsen iyi olur.

8 kilo ilk 5 ay için fazla bencede.iştahınmı cok açık.yada gecelerimi yiyorsun cnm
nasıl aldın bu kiloları?

cnm aynen bendende reglimden 1 hafta önce yerleşme kanamsı geldi.ben regli oluyorum sandım.
sonra lekelenmenin devamı gelmeyince ayvayı yedim dedim
o 1 haftaki regli dönemimi beklemek işkenceydi bana.erkende yapmak isteemedim
pazar günüydü gitti nöb eczaneden aldım test yaptım silik cıktı cizgi.cok üzülmüştüm ya
ben kızıma hamile kaldıgım gece eşimle namazlar kılıp dua etmiştik.abdestli bi şekilde hamile kalmıştım
ve ben ilişki öncesi namaz ve abdeste cok inanıyorum .kızım cok uysal bi bebekti.beni hiç üzmedi halada öledir
daha 1 gün beni uykusuz bırakmamıştır.gece yatar sabah kalkardı.gece ben kalkar emzirirdim onu
6 aylıkken alıştırdım kendi başına uyumaya . uykusu geldiginde gider yatar uyur.
biraz yemekte sıkıntımız var vejeteryan kendisi ama sebze meyve düşkünüdür.
yani cocugun ilk temelini namaz duayla atmaya ben önem veriyorum
bu gebeligimde bunu yapamadım plansız oldugu için ve cok üzgünüm
tek beni mutlu eden konu duştan sonra ilişki olmuştu abdestliydik :) ama öncesinde bi namaz yoktu
ama hamile kaldıgımı ögrendikten sonra Allaha cok dua ettim saglıklı hayırlı salih bi evlat ver diye
inşallah Dualarım kabul olur cnm.

mesela abimin oglu var ben geline sölemiştim öncesinde namaz kılın abdest alın dua edin dedim
ve yigenimi görsen Allahım o kadar akıllı ve sakin bir cocukki maşallahh

bayanalr tetenoz aşısı yaptrmayan kaldımı ya bakındım biraz da korktum ben hala olmadım kararsızım bebek kıpırdamadı falan die konu olmuş daha önceki topiklerde çok tırstım yaa:18::18:

cnm gamze ve senin için ayrıntılı yazcam hikayemi.inşallah cesaretlendirebilriim sizi :)
Epiduralle ilgili sana sölenenler dogru degil
3 cm lik acıklıkta epidural yapılıyor.ozamanki sancın regli sancısı gibi kasık agrın oluyor o kadar.
açılma cogaldıkca dogum yaklaştıkca sancılar tavan yapıyor.ama epidurali daha önce aldıgın için sen sancıyı hissetmiyorsun
neyse anlatcam detaylı müsait oldugumda inş.

slm kızlar ben geldimmm ya bşey sorucam ele kınaya yakılırmı hamileyken

yakılır tabi niye yakılmasın.boya , oje sürülüyorda mübarek kınamı sürülmicek.
eskiden köylerde kadınlar kınasız gün gecirmezlermiş.cıktıgı anda tekrar yakarlarmuş hem saclarına hemde ayak ve ellerine

ohaa yaa sanki dogum yaptırcaklar.cok pahalı.
eger tarama testlerinde bi risk yoksa ve rutin usg lerde bebegin gelişimi normalse bence bu kadar para vermeye gerek yok.yazık günah ya.
bu parayla cocugun bi cok ihtiyacı alınır
ben yarın ssk nın da karşıladıgı bi görüntüleme merkezinde yaptırcam detaylımı.
cünkü 4 lü taramam güzel cıktı.gelişimide güzel bebegin.ne diye o kadar para vereyim

cnm o bilgide yazan deterjanda bekletin v.s ler fasa fiso.
meyve suyu lekesi filan zor cıkıyor.özel bi leke cıkartıcı kullanmadıgın sürece zor cıkıyor lekeler
ben kızıma bişiler yedirirken cok dikkat ederdim.üstüne yıpranmış bişiyi varsa onu giydirip öle yemek yediriyordum
büyük bi önlükte takıyordum veriyordum eline meyvesini filan yiyordu kendi.
ailemin yanına gittigimizde tabi güzel güzel giydiriyordum babam sagolsun önlüksüz filan bişiler yediriyordu heryeri batıyordu cocugun.
bi tek o durumlarda amway in leke cıkarıcı spreyini kullanıyordum.o cıkartıyordu
onun dışında kosla vanish yada diger ürünler bende işe yaramadı
heleki deterjanda öle saatlerce bekletmek sadece kıyafeti yıpratıyor.

ütü konusuna gelince ben ilk 6 ay ütüledim herşeyini sonrasında badylerini filan ütülemedim.cocugunda mikroba ihtiyacı var.
herşeyi hijyenik yapmakta cok dogru bişi degil

deterjan cocuga zarar vermesin diye ben bi kac kez durulatma işlemi yaparım okadar

Son düzenleme:
kızlar herkes şeker yüklemesi yaptırdımı.bana doktor 1 ay sonra gel dedi ben 22. haftamdayım.

bana 24.haftada gel dedi doktorum

Eki Görüntüle 508332
şimdi bitirdim düğmelerini diktim ve hazırr:)
oo maşallah ne kadar beceriklisin. güzel olmuş eline saglık
ben yıllar önce bi süveter başlamıştım kendime heryeri bitti bi hevesle ,sadece yaka kısmı kalmıştı ve hala ölece duruyor
bu tarz şeyler beni cok sıkıyor sonunu getiremiyom.
yapanıda takdir ediyom.zor zanaat

nette filan 23-24 hafta ideal yazıyor.ama benim doktorum gec olur dedi
yarın yaptırcam ben

ben hala kullanıyorum araba.bugün detaylı usg randevusu için evime biraz uzak bi hastaneye gittim ama cok tedirgin kullandım arabayı
Allah esirgesin ani bişiyde kasılmam olur yada başka sakıncalı bi durum yaşamaktan korktum acıkcası
cok mecbur kalmadıkca cıkmam trafige bundan sonra.

Feslegen gecmiş olsun ,inş erken dogum filan yapmazsın,zamanında gelsin yavrular

Yeşim ne kadar zayıfsın ya maşallah sana.göbeginde cok şirin duruyor gercekten top gibi :)
kızın oglunada maşallahh ,Allah ömür versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…