Eki Görüntüle 508332
şimdi bitirdim düğmelerini diktim ve hazırr:)
kızlar herkes şeker yüklemesi yaptırdımı.bana doktor 1 ay sonra gel dedi ben 22. haftamdayım.
sagolasin canim benim aminnn insallah hepimizin olsun insallahh..teşekkür ederim daha iyisi senin olsun:)
Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün.malesef yüksek çıktı
ayyy bebeklik albümüme baktım annemın özene bezene benım için bebekken yazdıgı yazıları okudum zırladım zırladım durdum allahım bu hormonlar beni öldürecek ben sevmıyorum bu modlarıben ağlarken oğlum tekmeliyordu sıkıldı heralde ee ne de olsa erkek, sulu gözlü kadınlardan hoşlanmıyorlar.
kızlar herkes şeker yüklemesi yaptırdımı.bana doktor 1 ay sonra gel dedi ben 22. haftamdayım.
benkde kullanıyorum tatlım ama şöyle üç günde bir içiyoruym
Eki Görüntüle 508332
tmm bi gün ayrıntılı yazarım buraya dogum hikayemi.ya doğum hikayeni okumak isterim bi ara belki senden cesaret alırım
benim balık yagı 1000 mg lık.gün aşırıda alsam oluyor.bazen hergün alıyorum bazen gün aşırı.Teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için. Peki bunları günde bi tane olarak mı alıyorsunuz?
Umarım bebişlerimize yarar.
İnşallah canım! Darısı başıma. Bu ay dikkat ediyorum belki ama öncesinde 8 kilo aldım, demiştim sizlere. O yüzden paniğim yani bu ay. Neyse sen vermişin bak ne güzel kiloları. Tebrikler!
canım değer dediğin afp mi inşallah minişte bişey yoktur ve ozaman inan o para gözüne bile gelmez
ben naısl oldugunu anlıyorum :) ev aldık 1-2 sene bebek düşünmeyelım dedik korunuyorduk
kredi için basvuru yapıcaz eşim bankada sıra beklıo
reglıme 5 gun var vc gittim iş yerınde bi baktım kahverengı leke gelmıs yerleşme kanamsı
eşimi aradım hamıel olabiirim basvurma dur dedim ol canım noclak dedı bebıs bereketıyle gelrı dedi
5 gun sorna ben adet olmadım test yaptım hamıleyım naısl şok olmustuk anlatamam
ve yanı tek bır kez ılıskı olmsutu o ay eşim şehrı dısına fln cıkmsıtı o gerı çekılme yontemı ile
şapmıştık oldu yanı kısmett
cnm gamze ve senin için ayrıntılı yazcam hikayemi.inşallah cesaretlendirebilriim sizi :)tontirikcim, ya ben de cok korkuyorum normal doğumdan.. cünkü benim de ağrı eşiğim cok düşük.. eşim diyo ki sen normal doğurmak istiyorsun ama nasıl doğurucaksın bilmiyorum
epidural bana da iyi fikir gibi geliyor ama herkes bişey söylüyor epiduralle ilgili.. yani ağrıyı sonuna kadar cekip doğum esnasında veriyolarmış epidurali.. acıkcası kafam karışıyor bu konuda.. biraz da detay verir misin bu konuda rica etsem ?
slm kızlar ben geldimmm ya bşey sorucam ele kınaya yakılırmı hamileyken
kızlar önümüzdeki pazartesi bursada Bilson var .oraya ayrıntılı ultrsaon için gidiyorum.yanlız randevuyu alınca fiyatını sordum 550 tl dedi.çok fazla değilmi.bunlar perinatologmuş.bu işin uzmanıymış.doktorumuz oraya yönlendirdi,onada güveniyorum...artık elimiz mahkum vericez ama insanları soyuyorlar resmen yaa..kuzey'ime herşey değer napalım gidicez paşa paşa
canım çok bilgilendirici oldu yaa tam merak ettiğim şeyler üzerinde durmuşlar...
tecrubelı annelerın özellıkle leke cıkarma konusunda tavsıyelerı olursa okumak ısterım :)
zira bebek bu cok kırletecek ustunu :) bir de ütü gerektırmeyen ürünler demsıelr de
heralde etıketınde yazan bılgısınden yola cıkarak şaapcaz onu dımı ???
incik cıncık utulemek zor olur yanı :) ama yengem ilk 3 ay utulersın mıktorbu
kırılır hem demıstı bana bu konuda ne dıosunuz ???
oo maşallah ne kadar beceriklisin. güzel olmuş eline saglıkEki Görüntüle 508332
Birde ben 24. haftada gireceğim renkli ultrasona benim gibi 24 hafta
civarı giren varmı ki biraz geç fln diolar neden anlamadım
kızımı görünce bi acayip oluyorm dr.a ne soracaksam unutuyormm:)
son olarakkta kaçıncı aya kadar araba kullanılır, ben hala kullanıyorumda
siz sordunuz mu dr. unuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?