canım ben sıcak süt sevmiyorum ama salep e bayılıorum acaip çelişkiliyim di mi :):) tarçının tadını kokusunu ben çok severim salepte, sütlaçta bayılırım ama sölediğiniz iyi oldu bende daha az kullanırım bundan sonra..
canım link güzelmiş gerçekten yararlı bilgiler war saol...
amin canım allah yardımcımız olsun :)
yaptırmadım bende hala , hiç istemiyorum kızımda 6 yıl önce 2 doz yaptırmıştım madem o koruyucu olmaz mı ya ?
kızlar hıc hıssetmedıgım bı hareket hıssettım ıcerde bebısım hem vuruyo hemde
sankı elleriyle dokunuyo yanı öle bişey mınık mınık dokunuslar hıssedıyorum ıcerden gıdıklayıcı
ayy cok enteresan yaa
sankı elleriyle dokunuyo yanı öle bişey mınık mınık dokunuslar hıssedıyorum ıcerden gıdıklayıcı
ayy cok enteresan yaa
amin inş canım inş..Amin canım,her dönemin bir zorluğu ve güzelliği var muhakkak.Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı ve o eşsiz duyguyu anneliği ve eşlerimizede babalığı yaşatsın inşallah...
durdurun dünyayı gülben ergen yepyeni2012 - YouTube
Benden sizlere gelsin kızlar...
Progestanın etkileri
ayy cok enteresan yaa
canım ben de süte şeker katmamak için tarcın katıyorum şekerın olmadıgı bellı olmuyo :)
malum kılo almamam lazım :)
cnm dert etme bence doktorunda muayene geriliği varBebeğin kilosuna doktor 3 haftadır 280 gram diyor.
Hiç artmadı bu kilo, haftasına göre normal mi bu kilo ve neden 3 haftadır aynı kiloda sayıp duruyor bu çocuk
Gelişim geriliği başlamış olabilir mi ?
yani dokunarak hissederek almak isterdim ama bu sitenin ürünleri güzel oluyor, daha önce yeğenlerime de burdan almıştım :)
bakın bakalım beğenicek misiniz kızlar :))Eki Görüntüle 508676 Eki Görüntüle 508677 Eki Görüntüle 508678
eheuehu o da bişey mı lahamcun ve köfte yıyıp de normal şekılde et sevmeyen
çelişkili insnaalr tanıyorum ben gayet nromal canım
ben de salepi çok severım hee du eve gıdıcne yapaım da ıceım barı boğazımada ii gelir :)
yani dokunarak hissederek almak isterdim ama bu sitenin ürünleri güzel oluyor, daha önce yeğenlerime de burdan almıştım :)
bakın bakalım beğenicek misiniz kızlar :))Eki Görüntüle 508676 Eki Görüntüle 508677 Eki Görüntüle 508678
bakın bakalım beğenicek misiniz kızlar :))
Bugün benimki de pek hareketli ama göbişimin baya altında hareketler yapıyo niye kii hep göbişimin sağında hissediyodum oysa ki :))
ayyy yerim ben onun minnoş ellerinibende istiom bende :):):)
ayy benim kız beni geçen akşam ağlattı..o ne hareketler aman Allahım..babamız eğiliyor bişeyler söylüyor Elifimde bir hareketlenme anlatamam..tekrar eğilip bişeyler diyor bizim kız sakin..resmen babasıyla bir oldu beni ağlattı cadaloz..şimdiden baba kız ittifak kurdular bana karşı yaaaaa....
yani doğru söylüyorsun..hem rahatlatıyor akşamları süt hemde tok tutuyor..sabah namaza kalkınca midem çok hareketli ama sonrasında..mecburen o zaman atıştırıyorum azıcık..
hahaha onlara göre benimki normal sayılırmış gerçektenayy senin de mi boğazın kötü, aynen benimde öle iltihabım falan yok tahminimce çünkü sadece kaşınıo bende genelde faranjit olurum şişmez iltihapla ama bebişime bişi olur die de korkmuo deilim ne garip bişey bu ya içimizde minicik bi can var ve ondan sorumluyuz, daha da önemlisi onu kendimizden çok düşünüyoruz hem de daha doğmadan..
ayy cok enteresan yaa
ehehe snaırırm eldi yani kafası veya ayagı anlaşılıo yanı tahmın edıorm ama garıptı bu seferkı
işte ayy ınsallah senı de elelr bebısın annesiiay ben en çok emzirirken annesının göğsünü tutuyo
ya bebek o görüntüye bitiyroum ben yaaçok duygusal bi an
aa bunu duyduğuma cok sevindim canım :)) yakınlaştırınca falan anlaşılıyo az cok ama yine de emin olamıyor insan..tatlım beğenilmiycek gibilermi yaa.en sağdaki beyazlıdan bende aldım 2 hafta önce Unnadodan.çokta güzel yerleri,kaliteli dert etme zaten eskitemiycekler bunları yaa minnoşlar
butikbebe canım. hem hızlı gönderiyorlar, hem de aldığım şeyler hep güzel cıktı:))çok güzeller canıım güle güle kullansın oğluşunhangi site canım o sen memnunsan bi de biz deneyelim...
saol orkidecim inşallah giymeyi nasip eder allah sağlıkla ..canım çok güzel ciciler almişsın..bayıldım..Allah iyi günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin..
benımkıde genelde sol tarafta oynuyo :) oturuken hareketlerı daha aşagıda hıssedıyorum
yatarken göbek hizamda hissediyorum ara sıra da sola gecıo şimdi de solda
ama gene kayar hanfendii 3+1 suit dairee mübarek
canım çok cici gozukuyoalr güle güle sağlıkla giydirirsin ınsallahh :)
tam tersi kurutma makinası kırışık bile çıkartıyor
birde bazı kumaşlar kurutmaya atılmıyor yoksa miniminnacık çıkıyor:)
eşimin birkaç kazağı böyle çöpe gitti
şimdi diğer yazıları okudum da eğer mikropları arınsın diyeyse olabilir tabii
Valla ben her hafta balık yiyorum nerdeyse balığa aş erdim desem yeridir :)) balık yağına gerek yoktur herhalde değilmi birde her gün ceviz yiyorum ama çok az... essira oğlun mu olacak seninde ...
Ay benimki de sanki iç taraflara vuruyor Ayşe...
İdrar torbasına sanki aşağı taraflara... Öyle hissediyorum.
Mümkün mü?
ayyy gözlerim doldu ağlicam şimdikızım da hissetti tekmeledi allahım hepimizi kavuştursun o günlere
Ay benimki de sanki iç taraflara vuruyor Ayşe...
İdrar torbasına sanki aşağı taraflara... Öyle hissediyorum.
Mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?