haha ay cok güldüm valla doğru diyosun rahatlarına diyecek yok :)))
karışan eden yok takılıyolar kafalarına göre :)))))))))))
yatınca benim de göbişimin yanında oluyo evett :)) patronun yanına gitmiştim de biraz önce koltukları da baya alçak.. oturdum sıkıştı mı nee, anamm nası kıpır kıpır gülcem gülemiyorum.. fenaydı yani zor attım kendimi dışarı
saol canım inşallah nasip olur giymek.. eşim netten alışverişe cok karşı.. dokunmadan nasıl alıyosun diye.. bir de güvenli olduğunu düşünmüyor.. ama ben seviyorum :)) bakalım bunlara ne diycek
yazık sımdı gezınsınelr son ayalrda çok sıkışıyolar hiç kıyamam :)
2 büklüm duruyoalr hep annesiii :)
yaa bi de cingözler oturdugun sekıl hoşlarına gıtmeıdmı vuruvuru verıyolar
bende cok yorulup yatınca sert tekmeler yıyorum eşimde bak kızıyo bebısımız yorma kendını dio
amaan bakma erkek milletine çok bılıo onlar ıkı dk sussunlar
mumkun canım benım gecen hamıleleıgıdme bebıs rahım cıkısına vuruyordu
o bi acıyo bi acıyo o zaman tahmın bile edemezsın her vurdugunda yerımden zıplıyodum
var öyle zıpırlar yani genelde bulundugum pozisyonu begenmedıgınde oraya vuruyodu sola
dönünce uslu uslu tekmeler atıyodu :)
Aminn canım Allah nasib ederse yalnızca 3-3,5 ay sonra yaşıycaz o anları
az tuketmek sorun olmaz ama kaynatip icmek rahim kaslarini hareketlendirirmis. nane dereotu adacayi sinemaki biberiyeallah allah nie zararlıymış ki yeşimcim hiç bilmiodum bak araştırim bi saol uyardığın için
coook guzeller gule gule giysin bebis:)yani dokunarak hissederek almak isterdim ama bu sitenin ürünleri güzel oluyor, daha önce yeğenlerime de burdan almıştım :)
bakın bakalım beğenicek misiniz kızlar :))Eki Görüntüle 508676 Eki Görüntüle 508677 Eki Görüntüle 508678
Ayşecim benimki şimdiden feci hareketli ,fevri tekmeleri var valla son aylarda ne yapıcam bilemiyorum..Kısmet olsunda o zamanları görmek napalım katlanıcaz artık annelik kolay değildir tabi :)
sırf bu yüzden kac zamandır bakmıyordum bebiş sitelerine, almak isterim içimde kalır diye..
ama bugün şeytan dürttü resmen yaa :)))))))
alıverdim cıktım oh iyi yaptım :))))
kesin kızcak suratını ascak .. gecende unnadoda bir hastane cıkışı beğendim, ona da gösterdim baktı baktı dokunmadan alınmaz hayatım dedi kalktı.. kapattım ben de. hevesini de kursağında bırakıyolar anacım
az tuketmek sorun olmaz ama kaynatip icmek rahim kaslarini hareketlendirirmis. nane dereotu adacayi sinemaki biberiye
bunlar dikkatli tuketilmeli ben hepsini kullaniyorum az az ama cay olayi sakat canim
görls ay hev tu go sii yuu bay
görls ay hev tu go sii yuu bay
Bunlar da benim unnado'dan oğluşuma aldığım ciciler :) 6-9 ay yazlık :)
Eki Görüntüle 508739 Eki Görüntüle 508738
evet canım ben deaherdo okurken yoruldum
çok güzel badyler almışsın canım..güle güle kullanın..
güle güle giydir tabi ki canım sölemeyi unutmuşum.. saglıklı günlerde giysin inşallah :))
kızlar hıc hıssetmedıgım bı hareket hıssettım ıcerde bebısım hem vuruyo hemde
sankı elleriyle dokunuyo yanı öle bişey mınık mınık dokunuslar hıssedıyorum ıcerden gıdıklayıcı
ayy cok enteresan yaa
yani dokunarak hissederek almak isterdim ama bu sitenin ürünleri güzel oluyor, daha önce yeğenlerime de burdan almıştım :)
bakın bakalım beğenicek misiniz kızlar :))Eki Görüntüle 508676 Eki Görüntüle 508677 Eki Görüntüle 508678
Çok güzel olmuş canım, ben de ip aldım yelek başlıyım diye, bu yakadan bütün örülenler bebeklere de yakışıyor.. İçinde bebek varkan daha güzel olur... 5 aya kadar giyebilecek yaleği kaçla başlasam iyi olur?
Kurutma makinası ben de düşünüyorum ama hepsi iyi değil herhalda... Çamaşırı bozmayan, iyi bir marka biliyomusun...
Gözün aydın, canım.. Benim ilk oğlum da iştah problemi yaşıyor, poleni nasıl veriyorsun...
Peygamber efendilerimizin arkadaşlarından... Çok değerli insanlar canım. Benim küçük oğlumun adı Muaz, Peygamber efendimiz çok severmiş bu sahabemizi, sesi çok güzelmiş, çok güzel Kur'an okurmuş... Ben de çok istiyorum çok güzel Kur'an okusun...
canım tabıkı her çocuk bır olmuyor ama arkadaşım 6aylıken ek gıdaya başlamış 8aylık ciğ köfte yiyo:) hemde hiç acı felan demiyo...pul bıberlı kabak yemeğini yemesini görseniz...biliyormusun ayni seyi dusunuyorum bende normal ev yemegi vericem
biraz ona bagliyorum cocuk istahliyken dayadim vitaminli diye tatsiz tutsuz seyleri cocuga gina mi geldi acaba?
normal corba yapicam yesin diye ya bu sefer oyle denicem. zaten ben normalde tuzlu yagli cok salcali yapmam
agir olmaz yemeklerim yesin alissin ya
hicbirseyden esirgemicem cilek bal haric domates bile vermedim ben kizima salak gibi alerji yapar diye
yapsin birak yapsin yapinca kesersin hic akil edemiyorum iste.( cahillik ya
ins bu sefer hersey daha iyi olucak bol istahli bebisler olsun insallah ya.
canım geçmiş olsun..progestanı 45gun kullandım once 2tablet sonrada 1tablete ındırıp..7.haftada vermişti..1ay uyudum, o arada okulda sene sonu semınerı var okulum 1,5saat uzakta..yolda uyuyom oraya gıdıyorum bakan konuşuyo ama benım başım boyle yana kayıyo ve kaçıp eve gelıp aksama kadar yatıyorum..baktım olmadı okul çıkışı ve gece içtım... resmen uyku hapı içtıkten 20dakka sonra bana bişiler oluyo deyip buldugun ılk yere uzanıyosun:)3saat hayatla bağlantı yok...Kızlar
Progestanı sevmedim ben ya
Sürekli uykum var, bitkinim, yorgunum.
İşe geldim 45 dk falan uyudum masamda.
Kafam kalkmıyor
kızlar hıc hıssetmedıgım bı hareket hıssettım ıcerde bebısım hem vuruyo hemde
sankı elleriyle dokunuyo yanı öle bişey mınık mınık dokunuslar hıssedıyorum ıcerden gıdıklayıcı
ayy cok enteresan yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?