2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

slm canim ne zamandir gezmekten tam takip edemedim ara ara girdim ama yazamadim herkeze tek tek bugünde arkadasim türkiyeden geldi almanyaya havalanindan aldim ben yemek yaptim pilav tepsi kebabi pogaca arkadasima onlarla ugrastim yorucuydu bugün bende eve gelince tek tek bakip yaziyoum iste sende kurutma markasi sormussun canim ben siemens diyorum ama en iyisi ve pahalisi miele en iyide o almanyada en pahalisida canim...

çok güzel çok beğendim hem kullanışlı olur geniş

Kızlar bana yardımcı olun nolur 6. ayımıza gircez hala isim konusunda fikrimiz yok eşim yiğit istedi bende emir düşündüm yani yiğit emir nasıl olur sizce yada değişik bir isim aklına gelen varmı yoksa oğluşum isimsiz kalıcak :18:

günaydın tatlı anişler ve kuzucukları bugün toplantım var...okul saatinden geç bir vakitte.bende ne yapmışsıınız bir bakim dedim.ne güzel ciciler ben 2 tulum aldım daha başkada bir şey yok...
doğal güzellik eymen nasıl?kuranda geçiyor senin için bir kriter olurmu bilmem ama.ve anlamıda çoook güzel Eymen - 1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu

canım bende kipadan F&F 5 li body aldım. kumaşları hiçbiryerde bu kadar yumuşak olanı görmemiştim. bi tane de chicconun kolsuz bodysi var kızımın.özdilekten de body almışlar 3 tane hediye ama kipadakiler daha kaliteli kumaş olarak. hastane çıkışı da irem diye bi markanın aldım en kaliteli kumaşı o geldi bana. bursa da o var belkide.

anladım cnm tabi en iyi sen bilirsin kendini :)) heheheh galiba biz biraz uykucu anneleriz :)) yok valla benim kociş sen burda uyu ben giderken götürürüm diyo bende oyuzden yastıkımı alıyorum uyuyorum o beni uyandırıyo :)) aminn kuzu Allah yardımcımız olsun zaten Allahım izniyle ilk ayı atlatsak 40 ını çıkarsak gerisini yaparız biz :))
ayyyy yerim ben onuu maşşallahhh kızına seninnn :)) benimkide bazen içerde dönüyo için bi tuhaf oluyoo :))
ayyy çok güzeller cnm Allahım sağlıklı sıhatli giydirmeyi nasip etsin :))
Bunlar da benim unnado'dan oğluşuma aldığım ciciler :) 6-9 ay yazlık :)

Eki Görüntüle 508739 Eki Görüntüle 508738
maşşallahhh çok tatlılar cnm Allahım sağlıklı sıhatli giydirmeyi nasip etsin :))

ayyy çok güzeller cnm yaaa Allahım sağlıklı sıhatli giydirmeyi nasip etsin :)) patiklere ve poposu resimli olan tuluma bayıldımm :))

Son düzenleme:
aa canım nereye üye oldun merak ettim benim için Masal DENİZ üskes'e bakarmısın

canım benim minnos kızımın adı da deniz..cevremde ne kadar deniz varsa akıllı ve biraz da bilmis oluyolar

eneeeee ben ruzgar istiodum oglumun adını ama pek ic acıcı degilmis

bu arada herkese gunaydınnnn
ust bastan konusulmus. kızımdan kalanlar ( bi kısmını da dagıtmıstım) belki 5 cocugu buyutur..iclerinde hic giydiremediklerim de var..ama yine de alıyorum yaa ben de aksine mothercare in cıtcıtlı bodylerini kızımda begenerek kullandım. bu minnosa da aldım uzun kollularında 3-6 aylık

Canım ya bende rahim ağzı uzunluğu 3 cm çıktı. Erken doğum olabilirmiş...
O sebeple verdi ve günde 3 tane. O yüzden gündüz içmeme gibi bir durumum yok.

canım benim aynı duruim bendede var pelviks uzunluğu 2,9-3 cm çıkıor ama doktorum bunu rahıim ağzı yetmezliği olarak yorumlamadı. o yüden bence başka bi doktora daha danış 2,4 cm sınır çünkü .bide pelviks açıklık rastlandımı raporuna xbaksana önemli olan o açıklık varsa erken doğum riski var

ayşeeee kriz mi geçirttircen bana topicte bir ingilizce öğretmeni varken yapma canım bunu

aa öyle mi ıı bundan sonra cıkış yazılarımı ingilizce yazyaım yanlış bişi yazarsam sölersın

olmadı arapça yazarım arapça öğretmeni de yoktur heralde var mı yoksa

Bunlar da benim unnado'dan oğluşuma aldığım ciciler :) 6-9 ay yazlık :)

Eki Görüntüle 508739 Eki Görüntüle 508738

oo cok ciciler sağlıkla giydirirsin ınsallah canım çok güzeller yaa :)

görüntu ile belgeledın hee ıyı fıkır du bende yapaım

yaa bende gece vc kalkıyorum artık bı de sabah yer yedıgım afedersın sıvı olrk

çıkıo sankı :) aynı duurm oluo bende de uyanınca hareketlenıo malum sornada onla oynamaktan

uyyamıyorum amin canımmm

güle güle giydiririsn ınsallah canım :)çok ciciler

aysecim evet cok elektrik yakiyor gercekten ama aldigin makinaya bagli enerji b olursa c olursa cok yakiyor ama enerji A olursa yakmiyor canim kendine bebise cok iyi bakk canim benim..

aa evet o da var dımı enerjı sınıfına gore değişio :) doğru söyluosn canım sağol :)

sen de kendıen ve bebıs eıı bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…