pembe toka cım geçen konuşmuştuk bu ana kucağını bak kırmızısı da çıkmış e bebekte gördüm bende bugün... hala kararsızım hangi markayı alsam die ama bakalım artık
Eki Görüntüle 509260
Bebeğin sağlıkla sıhhatle giiysin inşallah cicilerini... Kıyafetleri bile sevesi geliyor insanın...kızlar alt açma -battaniyeli takım olan bebitof un cok kaliteli tavsiye ederim. 50 liradan 35 e indirdim
hastane cıkışı 11 parça olan 45 idi.35 e aldım
5 parçalısı olanını 18 den 10 liraya aldım
bu arada %100 pamuklu ve anti alerjik bu zıbın takımları
nevresim takımı 60 dan 30 a inmiş.ben pazarlık sünnettir deyip 25 e indirdittim :))
papyonlu tulum 24 den 20 ye aldım
gs orjinal tulum 30 liradan indirime girmiş 15 lira
çoraplar 3 lira
mavi gri takım 30 dan inmiş 15 e
yeşil puanlı takım 7,5
kırmızı pijama takımı 10 lira
kırmızı ve gri bady sevi babynin 7 lira
kahve tek üst swit zara baby nin 10 lira
yelek 5 lira
önlük 5 lira
agız mendili 6 tanesine 7.5 dedi 5 e aldım
kızımın elbisesi lcw den aldım indirime girmiş 30 lira
kısacası arkadaşlar pazarlık yaparak cok uyguna görerek elliyerek alabilirisniz.netten cok fazla şey almanızı tavsiye etmiyorum
ürünlerin hepsi %100 pamuklu bu arada.
Tatlım ben bir çok bu tür gördüm ama en güzellerinden diyebilirim..pembe toka cım geçen konuşmuştuk bu ana kucağını bak kırmızısı da çıkmış e bebekte gördüm bende bugün... hala kararsızım hangi markayı alsam die ama bakalım artık
Eki Görüntüle 509260
pembe toka cım geçen konuşmuştuk bu ana kucağını bak kırmızısı da çıkmış e bebekte gördüm bende bugün... hala kararsızım hangi markayı alsam die ama bakalım artık
Eki Görüntüle 509260
ehehe evet canım kızım doğmadan geçti benisağol canım
güzel düzenleyınce sorun olmaz sanırrım ben daha okula başlamadan okumayı yazmayı
kuran okumayı sureleri duaları 4 işlemi hepsini biliyrodum kızkardeşimde biliyordu
babam öğretmişti bize hiç de sıkılmamıştık bı kere de dersten kaçtıgımızı hatırlamıyorum
öğrenırsenız sunu alıcam die vaad etmezdi ama bi konuyu öğrenınce mutlaka
hedıye alırdı bize. :)
ve cidden kımısı karıstırır unutur şaşırır o zaman öğrendıkelrımın hıcbırını karıstırmam :)
erken yaşta öğrenmek çok önemli...daha doğrusu aileden öğrenmek çok güzel...
annemden babamdan öğendiğim herseyın bana zevk verdiğini hatırlıyorum :)
babam mevlidi osmanlıcasından okur bizede belli başlı kuralları ile anlatırdı sonradan eğitimini de aldım
bi kısmını unuttum ama babamın öğrettikelrını hala hatırlıyorum :)
sen ingilizce öğretmenisin bi de inşallah o zamanalrda da yazışıyor oluruz da bu konuda da bize taktikler
verirsin canım :)
güzel düzenleyınce sorun olmaz sanırrım ben daha okula başlamadan okumayı yazmayı
kuran okumayı sureleri duaları 4 işlemi hepsini biliyrodum kızkardeşimde biliyordu
babam öğretmişti bize hiç de sıkılmamıştık bı kere de dersten kaçtıgımızı hatırlamıyorum
ve cidden kımısı karıstırır unutur şaşırır o zaman öğrendıkelrımın hıcbırını karıstırmam :)
babam mevlidi osmanlıcasından okur bizede belli başlı kuralları ile anlatırdı sonradan eğitimini de aldım
sen ingilizce öğretmenisin bi de inşallah o zamanalrda da yazışıyor oluruz da bu konuda da bize taktikler
cnmmm doğumgünün kutlu olsunnnn eşin ve çocularınla nice sağlıklı mutlu yıllar inşallahhh :))ARKADASLAR BUGUN BENIM DOGUM GÜNÜM AYYY BIR YANDAN HÜZÜN BIR YANDAN SEVINC NE BILEYIM YAA YASLANIYORUZ ARTIKKK::BUGUN ERKENDEN KALKTIK AILECEK BEN KÜCÜK OGLUMU KREJE GÖTÜRDÜM ESIM BÜYÜK OGLUMU OKULA GÖTÜRDÜ BUGUN OKULLAR ACILDI OGLUM §:SINIFTA:ESIM PASTA ALMIS SABAH SABAH BIRDE GÜLLERI DOLDURMUS CEKETININ CEBINE TEK TEKKKKKK CIKARDI CIKARDI ÖPÜCÜKLERIKONDURDU BANA SABAHTAN BERI BENDE NAZ YAPIP DURUYORUM SÜZÜLÜYORUM ISTE ESIMDE AMANDA AMAN BENIM ASKIMADA HAMILELIK NE YAKISMIS BUGUN §! YASINAMI GIRMIS DEYIP DURUYOR SIMDILIK BUKADAR BAKALIM DAHA NE SÜPRIZLEWR YAPACAK SAGOLSUN ESIM ROMANTIKTIR GÜLLERI SACAR ETRAFA ILK TANISTIGIMIZDA DANS ETTIGIMIZ MÜZIGI ACAR MUMLARI YAKAR NORMAL GÜNDE YAPAR BUNLARI BUGUN DEGISIK BIRSEYLER BEKLIYORUM BAKALIM HAYDIIIIIIIII HAYIRLISI INSALLAH HERSEY COKKK GÜZEL GECER SÜPRIZLER BITMESIN BUGUN G
ÜNESSS ACSIN HERYERDEIYIKI DOGMUSUM IYIKI VARIMMMM ESIM VE COCUKLARIM ICINNN ONLARI COKKK SEVIYORUMMMMM ONLAR BENIM HAYATIMMMMMMM............esimde görmezin yazdiklarimi simarir hemen HERKEZI ÖPÜYORUM HERKEZE GÜZEL GÜNLER INSALLAHHHH::KARNIMDAKI BEBISIMLEDE ILK DOGUM GÜNÜM INSALLAHH HISSEDER ANNESININ DOGUM GÜNÜNÜ KUZUMMM .........
Eki Görüntüle 509096 Eki Görüntüle 509132 Eki Görüntüle 509133 Eki Görüntüle 509134 Eki Görüntüle 509135 Eki Görüntüle 509136 Eki Görüntüle 509137 Eki Görüntüle 509138 Eki Görüntüle 509139 Eki Görüntüle 509140 Eki Görüntüle 509141 Eki Görüntüle 509142 Eki Görüntüle 509143 Eki Görüntüle 509144 Eki Görüntüle 509145 Eki Görüntüle 509146 Eki Görüntüle 509147 Eki Görüntüle 509148 Eki Görüntüle 509149 Eki Görüntüle 509150 Eki Görüntüle 509151 Eki Görüntüle 509152 Eki Görüntüle 509153 Eki Görüntüle 509154 Eki Görüntüle 509155 Eki Görüntüle 509156 Eki Görüntüle 509157 Eki Görüntüle 509158
işte bizim cicilerr
park yatak ,oto koltugu ,küvet ,port bebe ve çantası ,puset kızımdan kalanlar.bunları oglum içinde kullanabilirim
ayrıca bi cok kızımdan kalan cıtcıtlı badyler.
Digerlerini yeni aldım.renkleri birbirine kombine etmeye calıştım umarım olmuştur.yani yatak ve nevresim takımı uyumlu oldu v.s gibi
yukardaki 2 hastane cıkışından lacivert olanın 5 li olanını aldım ,diger mavisi 11 parca
kızımında 1 ay sonra dogum günü oldugu için onada bu elbiseyi aldım.onunda gönlü oldu yani :)
slm canim benim bebisin hayirli ugurlu olsun saglikla alirsin aliriz hepimiz insallahhh aminnn....bebisin cicileri hayirli olsun canim benim güle güle giysin bence cok kücük alma 3-6 iyi bence kendine bebise cok iyi bak canim benim..
ben 3-6 aylik aldim ilk kiyafetlerini dogar dogmaz cok cok cabuk buyucekler insallah :))
0-3 ay al ama cok alma fazla giyemiycekler hemen büyücekler inşallah yavrularımız.. daha cok 3-6 alıcam ben :))
canım bende daha çok 0-3 ve 3-6 ay almaya özen gösteriyorum ki uzun süre kullanabilsin..birde ilk bebek olduğu için ilk gerekli olanları alıp, fazla abartmayı düşünmüyorum..zaten bir sürü hediye gelecek..gelmeye başladı bile..
cnm yiğit emir değilde emir yiğit daha hoş olabilir.yarın öbürgün yiğit emir diye seslenirler direk oyüzden dedim ama isimler güzel.ben olsam emir ismiyle çağırırdım.iki isimli olsun ama emiri kullanın bence.tabi yinede sizin kararınızKızlar bana yardımcı olun nolur 6. ayımıza gircez hala isim konusunda fikrimiz yok eşim yiğit istedi bende emir düşündüm yani yiğit emir nasıl olur sizce yada değişik bir isim aklına gelen varmı yoksa oğluşum isimsiz kalıcak :18:
tatlım ben 20.haftamın sonuna yaklaşıyorum.az sonra sağlık ocağına gidicem 2 gün önce hemşirem yine aradı ,randevuyu teyit ettik tekrardan ve gidiyorum az sonra cnm.bütyün sağlıkocakları 20.haftadan itibaren yaparlar benim bildiğimkızlar kuzenim 21. haftasında şuan sağlık ocağına gitmiş tetanoz aşısı için yapmamışlar erken demişler. ben 21. haftamda yaptırmıştım ya. benim mi yanlışlık var onun mu anlayamadım?
ARKADASLAR BUGUN BENIM DOGUM GÜNÜM AYYY BIR YANDAN HÜZÜN BIR YANDAN SEVINC NE BILEYIM YAA YASLANIYORUZ ARTIKKK::BUGUN ERKENDEN KALKTIK AILECEK BEN KÜCÜK OGLUMU KREJE GÖTÜRDÜM ESIM BÜYÜK OGLUMU OKULA GÖTÜRDÜ BUGUN OKULLAR ACILDI OGLUM §:SINIFTA:ESIM PASTA ALMIS SABAH SABAH BIRDE GÜLLERI DOLDURMUS CEKETININ CEBINE TEK TEKKKKKK CIKARDI CIKARDI ÖPÜCÜKLERIKONDURDU BANA SABAHTAN BERI BENDE NAZ YAPIP DURUYORUM SÜZÜLÜYORUM ISTE ESIMDE AMANDA AMAN BENIM ASKIMADA HAMILELIK NE YAKISMIS BUGUN §! YASINAMI GIRMIS DEYIP DURUYOR SIMDILIK BUKADAR BAKALIM DAHA NE SÜPRIZLEWR YAPACAK SAGOLSUN ESIM ROMANTIKTIR GÜLLERI SACAR ETRAFA ILK TANISTIGIMIZDA DANS ETTIGIMIZ MÜZIGI ACAR MUMLARI YAKAR NORMAL GÜNDE YAPAR BUNLARI BUGUN DEGISIK BIRSEYLER BEKLIYORUM BAKALIM HAYDIIIIIIIII HAYIRLISI INSALLAH HERSEY COKKK GÜZEL GECER SÜPRIZLER BITMESIN BUGUN G
ÜNESSS ACSIN HERYERDEIYIKI DOGMUSUM IYIKI VARIMMMM ESIM VE COCUKLARIM ICINNN ONLARI COKKK SEVIYORUMMMMM ONLAR BENIM HAYATIMMMMMMM............esimde görmezin yazdiklarimi simarir hemen HERKEZI ÖPÜYORUM HERKEZE GÜZEL GÜNLER INSALLAHHHH::KARNIMDAKI BEBISIMLEDE ILK DOGUM GÜNÜM INSALLAHH HISSEDER ANNESININ DOGUM GÜNÜNÜ KUZUMMM .........
cok guzel cicileriniz kizin elbiseside oyle:) gule gule giysin minikler benimki de tekmeleri arttirdi resimlere baktikca oda istiyor galiba:))işte bizim cicilerr
bende yok kizimda dogduktan sonra bile olmadi aman sakin ovalama iyi degil diye biliyorum.Günaydın arkadaşlar benim sağ göğsümden dün bayağı bi süt gelmeye başladı tişörtümde epey ıslaklık vardı sizde başladı mı bu?
sagol canim cevabin icin. insan cok kararsiz kaliyor kizkardesim oglunun adi batuhan benimkide metehan olsa uyuyor aslindabende metehanı çok beğendim cnm hatta isterdim fakat amca kızı koydu 1 ay önce
benim kiz simdi korece ogreniyor yani krese gittigi icin mecbur ogreniyor tr ye gitmedn once cok iyiydi korecesiaynen canım bende küçükken öğretmeyi planlıyorum eşimde dio öğret ilerde zorluk çekmesin :) canım benim altı yaşına kadar öğretilirse ana dili gibi öğrenio çocuk ve hayatı boyunca unutmuo o yüzden erken yaşta başlamak şart gerçekten, hatta üni de çocuklara dil eğitimi dersimiz vardı bi prof bayan giriodu şeyi örnek vermişti bize bakın dört beş yaşlarında kuran-ı kerim eğimi verilir ve ezberletilir çocuklara ve o çocuklar hayatı boyunca asla unutmazlar, bu çok doğru bir yaklaşımdır bu yaşta verilen dil eğitimi en verimlisidir die.. ama ben kuranı da öğrensin o yaşa kadar istiyorum.. inşallah ağır gelmez ikisi birlikte Minacığa bakalım allah yardımcımız olsun...
ayyy ne güzel eşinin de doğum günü kutlu olsun :) kızın en güzel hediyeyi vermiş babacığa, annesi eşine artık ne yapsan geçemezsin onu
ya bunu bende çok beğendim..ilk zamanlar odama koyarım dedim..beşik kızımın odasında olacağından ama azıcık pahalı geldi bana..hepsine yetişebilecekmiyiz bilmiyorum..bakalım hayırlısı..becerebilirsem almak istiyorum ama..
aynen bende sana katılıyorum küçük yaşta ne öğreniresen o kalıyor hafızada..bizde kızımız iki dille yetiştirmek istiyoruz..inş başarılı oluruz..
İngilizce öğretmeni arkadaşların çocuklarının ingilizcesi iyi, ben sayısal bir anneyim benim oğlanın en sevdiği ders matematik.. İngilizceyi sevemedi ben de hiç yardım edemiyorum...
Anne babadan sonra ilk kelimeleri bir iki üç dört oldu....
canım bu hocalar bilio işte bazı şeyleri :) bak küçükken öğrenilenler gerçekten unutulmuo, öğrenme ortamı da çok önemli tabi aileyle yapılan keyifli aktiviteler daha verimli oluo maşallah babana ne güzel kızlarıyla ilgilenen sabırlı bir adammış yoksa beş kıza öğretmek zor olurtabiki canım elimden geldiğince yardımcı olurum ne demek :)
Melone doğum günün kutlu olsun :119: Allah sevdiklerinle hayırlı ömürler nasip etsin :)
Tontrik yavruşcuğun güle güle kullansın çok hoşuma gitti.
oğlumu uyuttum önce buraya sonra anakucağı araştırması yapayım dedim resmi görünce şaşırdım
kırmızı rengide güzelmiş,ürünün işlevi ve görünüşüde güzel
yanlız bende kararsız kaldım
Mutfakta yemek yaparken yada oğlumla ilgilenirken otomatik sallanan bir salıncak daha işimi görücek gibi geliyor
anlaşılan sende araştırma içindesin:) önerebileceğin salıncak olursa sevinirim
kızlar konu dışı olucak ama bişi sorucam.. az önce bişi oldu..ben bi kaç gündür wc ye çıkamıyordum..bugun çıktım ama biraz zor oldu..çok afedersiniz makattan kan geldi..ıkınmaya bağlı bi durumdur diye kendimi telkin ediyorum ama Allah korusun başka bişi yoktur değilmi..:26:
cnmmm doğumgünün kutlu olsunnnn eşin ve çocularınla nice sağlıklı mutlu yıllar inşallahhh :))
cnm çok tatlılarr sağlıklı sıhatli kullansınlar inşallah :)) oto koltuguna bayıldım ve nevrem takımına :))
herkese merhabalar.doğum günü olan arkaşımızı tebrik ederim. bebeğinle beraber daha nice huzurlu sağlıklı neşeli ömürler dilerim.
tetanoz aşısında bazı sağlık ocakları 22. haftadan itibaren yapıyor. güya sağlık bakanlığı öyle istiyoruş. ama benim ablam da aile hekimi öyle bişeyden bahsetmedi bana
ya bunu bende çok beğendim..ilk zamanlar odama koyarım dedim..beşik kızımın odasında olacağından ama azıcık pahalı geldi bana..hepsine yetişebilecekmiyiz bilmiyorum..bakalım hayırlısı..becerebilirsem almak istiyorum ama..
evet canım araştırıyorum bende ama otomatik sallananını hiç görmedim tatlım ya titreşimli bunlar hep... otomatik sallanan 4moms die bi markanın mamaroo modeli var, o da gerçekten bilim harikası bişey ama fiyatı da dudak uçuklatan cinsten bir ana kucağına göre :)
Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu - e-bebek.com
hmm ama otomatik sallanan salıncaklar vardır belki onları araştırmadım ben direk ana kucağı modelerine bakıorum.. bir bu kırmızı bi de bi iki markayı araştırıorum baby2go ve casual die bilmiom yani pek emin deilim bakalım napıcam... sen de araştırmalarını aktar ki bilgimiz olsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?