2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

oğlumu uyuttum önce buraya sonra anakucağı araştırması yapayım dedim resmi görünce şaşırdım
kırmızı rengide güzelmiş,ürünün işlevi ve görünüşüde güzel

yanlız bende kararsız kaldım
Mutfakta yemek yaparken yada oğlumla ilgilenirken otomatik sallanan bir salıncak daha işimi görücek gibi geliyor
anlaşılan sende araştırma içindesin:) önerebileceğin salıncak olursa sevinirim

Bebeğin sağlıkla sıhhatle giiysin inşallah cicilerini... Kıyafetleri bile sevesi geliyor insanın...
Benim bebemin şimdilik hiçbirşeyi yok, yelek örüyorum bi tanecik... 7. aydan sora alırım, zaten kardeşimin bebeklerinden gelecek çok eşyam var...
Tatlım ben bir çok bu tür gördüm ama en güzellerinden diyebilirim..

Sütü gelen arkadaşlar....
Yaşlı teyzeler der ki memişleri süt çıkartmak için sıktırmayınnn... Sonra doğana kadar akar dururmuş.. Ben teyzelerin yalancısıyım...

Bi de yakın tanıdıklarınızda ilk aylarda giyilebilecek temiz kullanılmış kıyafetleri değerlendirin... Çok çabuk büyüyorlar, para vermemiş olursunuz.. Onun yerine şık dışarı kıyafetleri alırsınız...

ya bunu bende çok beğendim..ilk zamanlar odama koyarım dedim..beşik kızımın odasında olacağından ama azıcık pahalı geldi bana..hepsine yetişebilecekmiyiz bilmiyorum..bakalım hayırlısı..becerebilirsem almak istiyorum ama..

aynen bende sana katılıyorum küçük yaşta ne öğreniresen o kalıyor hafızada..bizde kızımız iki dille yetiştirmek istiyoruz..inş başarılı oluruz..

İngilizce öğretmeni arkadaşların çocuklarının ingilizcesi iyi, ben sayısal bir anneyim benim oğlanın en sevdiği ders matematik.. İngilizceyi sevemedi ben de hiç yardım edemiyorum...
Anne babadan sonra ilk kelimeleri bir iki üç dört oldu....

cnmmm doğumgünün kutlu olsunnnn eşin ve çocularınla nice sağlıklı mutlu yıllar inşallahhh :))

cnm çok tatlılarr sağlıklı sıhatli kullansınlar inşallah :)) oto koltuguna bayıldım ve nevrem takımına :))

slm canim benim bebisin hayirli ugurlu olsun saglikla alirsin aliriz hepimiz insallahhh aminnn....bebisin cicileri hayirli olsun canim benim güle güle giysin bence cok kücük alma 3-6 iyi bence kendine bebise cok iyi bak canim benim..

İnşAllah canım.. Çok çok teşekkürler.. Hepimiz sağlıkla kuzucuklarımıza kavuşuruz inşAllah.. 3-6 en iyisi olacak sanırım. Bundan sonra çoğunlukla öyle alırım inşAllah..

ben 3-6 aylik aldim ilk kiyafetlerini dogar dogmaz cok cok cabuk buyucekler insallah :))

Bende öyle yapayım en iyisi.. Uyy hayırlısıyla kucaklarımıza alalım, büyüdüklerini görelim inşAllah..

0-3 ay al ama cok alma fazla giyemiycekler hemen büyücekler inşallah yavrularımız.. daha cok 3-6 alıcam ben :))

0-3 birkaç tane alayım istiyorum bende.. Ama çoğunlukta 3-6 alırım bende.. Eşim zaten 0-3 olanları çok küçük buldu.. Bunlar çok küçük içinde rahat edemez kızımız diyor.. :)

Haklısın aslında canım.. Daha bir sürü hediye de gelecek.. Bende abartmadan gözüme kestirdiklerimi alırım yavaş yavaş.. Rabbim cc hepimize hayırlısıyla bebişlerimize bu cicileri giydirmeyi nasip etsin inşAllah..

cnm yiğit emir değilde emir yiğit daha hoş olabilir.yarın öbürgün yiğit emir diye seslenirler direk oyüzden dedim ama isimler güzel.ben olsam emir ismiyle çağırırdım.iki isimli olsun ama emiri kullanın bence.tabi yinede sizin kararınız
tatlım ben 20.haftamın sonuna yaklaşıyorum.az sonra sağlık ocağına gidicem 2 gün önce hemşirem yine aradı ,randevuyu teyit ettik tekrardan ve gidiyorum az sonra cnm.bütyün sağlıkocakları 20.haftadan itibaren yaparlar benim bildiğim

kıyamam cnm benim,doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah çocuklarınla eşinle

canım bu hocalar bilio işte bazı şeyleri :) bak küçükken öğrenilenler gerçekten unutulmuo, öğrenme ortamı da çok önemli tabi aileyle yapılan keyifli aktiviteler daha verimli oluo maşallah babana ne güzel kızlarıyla ilgilenen sabırlı bir adammış yoksa beş kıza öğretmek zor olur tabiki canım elimden geldiğince yardımcı olurum ne demek :)

işte bizim cicilerr
cok guzel cicileriniz kizin elbiseside oyle:) gule gule giysin minikler benimki de tekmeleri arttirdi resimlere baktikca oda istiyor galiba:))
Günaydın arkadaşlar benim sağ göğsümden dün bayağı bi süt gelmeye başladı tişörtümde epey ıslaklık vardı sizde başladı mı bu?
bende yok kizimda dogduktan sonra bile olmadi aman sakin ovalama iyi degil diye biliyorum.
bende metehanı çok beğendim cnm hatta isterdim fakat amca kızı koydu 1 ay önce
sagol canim cevabin icin. insan cok kararsiz kaliyor kizkardesim oglunun adi batuhan benimkide metehan olsa uyuyor aslinda

benim kiz simdi korece ogreniyor yani krese gittigi icin mecbur ogreniyor tr ye gitmedn once cok iyiydi korecesi
tr ye bir gittik turkce tavan yapti coook guzel cumleler kurmaya basladi e tabi mecbur yne geldik
bu sefer koreceyi unutmus ama yabancilamiyordu. biraz biraz basladi konusmaya bu seferde turkce yerlerde yani hic ortasi olmuyor
ikisinide ne zaman guzelce hakim olur acaba? birde kreste ing egitimde veriyorlar yani oyle egitim dediysem
sarkilar filan. burda ing egitim artk bir luks degil zorunluluk illa bilicek herkes. o yuzden cok ufak yaslarda sarkilara basliyorlar
bilmiyorum bu kadar yogun kalinca birkac dile birden afallarmi kafasi karisirmi? eger tr de bir krese gitseydi turkcesi cok iyi olucakti
biliyorum 1 ay bile yetti cocuga. biraz bunun vicdan azabini yasiyorum. ama suan baska secenekte yok gibi.

evet canım ınsallahh kucuk yatsan ıtıbaren sıkmadan bazı eğtimleri verebılırız :)

eheueheu :) zaten su an sayısalın ıyı olsun gerısı gelır :)
şanslı çocuklarmış bir de anne babanın ilgi alanları da gecer sanıyorum ya
benım ılgı alanlarımla babamınkıler çok benzer hatta :)
zaten ben babamın direk kız versıyonuyum küçükken babam ne yapsa taklit edermısım
annem öle anlatıyoo

tabıı kı canım ortam önemli yoksa fazla ilgiden sıkılan ve bıkanda var örneğin eşim
bazı konualrda o kadar baskı yapılmış ki lafını dahı etmek ıstemıyo...

canım sabırlı bı adamdır hala öyle yanı yegenım var ona da aynı bıze davrandıgı gibi :)
çocukalrla çok güzel anlaşıyo :)

5 kız değiliz canım biz 2 kız 1 oğlan hatalr mı karıstı ben mı yannış annadım acebaa

herkese merhabalar.doğum günü olan arkaşımızı tebrik ederim. bebeğinle beraber daha nice huzurlu sağlıklı neşeli ömürler dilerim.
tetanoz aşısında bazı sağlık ocakları 22. haftadan itibaren yapıyor. güya sağlık bakanlığı öyle istiyoruş. ama benim ablam da aile hekimi öyle bişeyden bahsetmedi bana

kızlar konu dışı olucak ama bişi sorucam.. az önce bişi oldu..ben bi kaç gündür wc ye çıkamıyordum..bugun çıktım ama biraz zor oldu..çok afedersiniz makattan kan geldi..ıkınmaya bağlı bi durumdur diye kendimi telkin ediyorum ama Allah korusun başka bişi yoktur değilmi..:26:

evet canım araştırıyorum bende ama otomatik sallananını hiç görmedim tatlım ya titreşimli bunlar hep... otomatik sallanan 4moms die bi markanın mamaroo modeli var, o da gerçekten bilim harikası bişey ama fiyatı da dudak uçuklatan cinsten bir ana kucağına göre :)

Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu - e-bebek.com

hmm ama otomatik sallanan salıncaklar vardır belki onları araştırmadım ben direk ana kucağı modelerine bakıorum.. bir bu kırmızı bi de bi iki markayı araştırıorum baby2go ve casual die bilmiom yani pek emin deilim bakalım napıcam... sen de araştırmalarını aktar ki bilgimiz olsun canım :)

canım makat bölgesını bı kontrol etsen eline bişey gelıcek mı ?

basur olusmus ve bu kanama yapmıs olabilir...çok ciddi bi sorun değil..

eger öle ise

doktoruna sorarak (genelde gebelere serbest ama sormakta fayda var ) anestol pomad

kullanabılırsın ve temzılerken kuru değilde nemlı bırakırsan bi süre sonra gecer ınss

canim cok sagol valla iyiki varsiniz güzel dileklerin icin cokkk ama cokkk tesekkür ederim canim benim insallahhh hepimiz insallahhh sevdiklerimizle..tekrar cok sagol canim benim...

slm canim cok ama cok tesekkür ederim güzelll dileklerin icin canim benimm insallahhh aminnn canim bebislerimizle hep birlikte insallahhhh...

aynen canım bizde öle düşüyoruz fiyatını hakeden bir ürün mü acaba die tereddütte kaldık yoksa 150 tl ye de güzel ana dizleri falan var dier markalarda...bi de yeni çıkan bir ürün olduğu için fiyatı böle daha sonra düşecektir eminim bakalım belki son ayına kadar beklerim sizin kararlarınıza göre bişiler alırım :) ama araştırmaya devam :):)

mamarooya bayıldımmmm
istediğim tamda bu tür birşey......
fiyatı pahalıymış ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…