2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
mamarooya bayıldımmmm
istediğim tamda bu tür birşey......
fiyatı pahalıymış ama

bende bayıldım hemde yakından da gördüm gerçekten çok güzel ama işte beşik fiyatında :) amerikada bir numara şuan bu en çok tercih edilen ana kucağı.. ordaki fiyatı daha uygundur sanırım ama burdaki uçuk yani :)

evet canım annemler 5 kız kardeş :) :) :)
ay ama 5 çocukla başa çıkmak da kolay olmaz hee

canım ınan ki çok iyi dede oluyolar :) kendı babam ıcın söyluyorum çocuk gibi
oyun oynar yani elifde diğer yegenelrım de dayımın cocukları fln babamla oynamaya bayılırlar :)

keısnlıkle anne babanın örnek olması çok öenmli belkı daha önce yamzısımdır buraya ama
biz bişeyelr öğrenırken annem veya babam öğretsın farketmez annemde babamda katılırdı
ıkısıde bişeyelr söylerlerdi yanı kımse kımsenın basına yıkmazdı bişei...o zaman olması gereken gibi
gelıodu sımdı düşündükçe aslında ne önemli bişey yapmışlar :) inş biz de iyi ebeveynler oluruz
doğumdna fln değilde tüm hayatını etkıleyecek yanlışalr yapmaktan krokuyorum

tontirik: maşşallah bebişin cıcılerını baya almıssın bı bebegın doğum kanalına gırmesı eksık o da hayırlsıyla olacak inş.güle güle gıysın oğlun
melonee: nıce yıllara sağlıkla ınsallah dogum gunun kutlu olsun
bıde hemoroidden yıllarca ceken bırı olarak sabah ac karnına 3 kayısıyı sıcak suyla yudumlayarak ıcın üzerıne 1 saat bısey yıyıp ıcmeyın ayrıca eger meme olusmussa yada çatlak ondan kanama yapar.ben zeytınyagını pamuga sürüp oraya tampon yapıyorum ıyı gelıyor.hamıleyım dıye krem kullanmak ıstemedım.geçmıs olsun.ayrıca hemoroıdı olanlara normal dogum yaptırmıyorlarmıs bılgınıze...

canım zeytınyagı ıyı gelıo cidden ama kayısı bende hıc bı ıse yaramıo maalesef :S

bır de hemoroıdın ilerilik derecesıne gore karar verıoalr normal doğum ıcın her hemoroidi

olana yapılmıo die bi durum yok canım eski topiğimizde hemoroidi olupda normal doğuranlar vardı :)

ki son aylarda gebelerın cogunda oluo maaleseff

uzun süreli kullanılan birşey olsaydı bu parayı verirdim ama 3-4 ay için değmez
sizlerin ilk bebeği alsanızda 2.ve 3.lerde kullanırsınız
ama ben 3.yüde düşünmediğim için elimde kalıcak
gerçi sizlerde hangi birini alıcaksınız birsürü ihtiyaç var ve çokta pahalı herşey
oğlumdan büyük eşyalarımız olduğu için çok masrafım yok benim

bu arada ben kızımda da bunda da tetanoz yaptırmadım, doktorum istemedi

neden istemedi acaba ya

çok cicilier maşallah güle güle kullansın
bişi sorcam bu ana kırmızı kucağı çantanın yanındaki olan kayınvalidem ondan alma dedi bana kullanılıyomu canım o sen yenimi aldın

onu

bu arada mavi değilde kırmızı seçimin süper

anladım canımcım
peki bende randevu alabilirmiyim bakırköydeki doktrundan renkli için
zeynep ismi gerçketn çok güzel ayşecim ya neden bilmyrum ama ben çok seviyrum çok masum bi isim gibi geliyo bana

canım uygun fiyatlara almışsın baya

kraftınkini gördüm canım yakından.. ya ben böle hepsi bir arada bişi düşünmüorum çok kullanışlı olmazmış gibi gelio bana.. anakucağı ana dizi gibi bişey düşünüyorum pembe toka kendiliğinden sallanan model deyince aklıma geldi diğeri de... sen nasıl bişey almıştın tontirik? senin tecrübelerinden yararlanalım biraz da tatlım..

evet canım benımde gelıyor ama turuncu nerdeyse:)acaba portakallı süt mü üretıyorum:)ama senınkı kadar öle ıslatacak kadar gelmıyor

aman diyim göğüslerinizi uyarıp sıkmayın...allah korusun erken doğuma sebep oluyormuşşşş....doktorunuza danışın bu süt meselesini.benimde 18.haftada gelmişti geçiştirdim gerçi geçti şimdi.eşim sordu doktora 28.haftada gelir dedi.ama sakın uyarma demişti bana...erken doğuma neden olabileceğini söyledi.

ana kucağı-oto koltuğu araştıran hiç yok galiba daha önce de yazmıştım kimse yorum yapmamıştı. ben baya araştırdım.çünkü yurt dışında ana kucağı- oto koltuğu olmadan hastaneden cıkarmıyorlar bebeği. bebeğin güvenliği için çok önemli anne kucağında arabadayken Allah korusun kaza olsa bebek 3. kattan düşmüş gibi bir basınca maruz kalıyormuş. arabası olanlar araştırsın tavsiye ederim

hmm bi bakim onlara da.. bak bi de ben böle bişe beğendim baby2go nun yakından görücem hafta sonu 150 tl fiyatı da onun.. sonunda ona dönceğim dediğin kırmızı olan tiny love ı mı canım?

evet işte bende onu diorum diğer bebişe de kullanabilirim, alim die ama kararsız da kalıorum başka markalara ve modellere de bakınca... uyuma için güzel ama acaba içinde vakit geçirebilir mi uyku öncesi veya sonrası orası soru işareti.. diğer modeller daha renkli ve oyuncaklı sanki daha iyi oyalanırlar içinde gibi :)

buldum canım siteyi saol önerin için.. bi de oraya göz atim :)

canım özellıkle detaylı usg diyerek randevu alamıosun sanırırm

burdan arayan arkadasa ayrıntılı yapmıyrouz demısler ama yapılıyor sekreter bılmıo sanırım

biz normalde de muayeneye gıttıgımız ıcın ayrıntılı için konusmustuk dr la

akşam dr ordayken bi ara olmadı dr ile konusursun

17:00 ile 19:00 arası oluo orda canım tel : 0212 583 09 41

görünüşü güzelmiş bununda
evt.canım tiny love olucak sanırım istediğim tarzda birşey ,ama hangi rengi olur bilmiyorumDD
ne güzel yakından görüp fikir ediniyorsun
ben pc başından beğenip alıcam umarım hayalkırıklığına uğramam

Son düzenleme:
Canım aynı durum bende de oldu malesef.10-15.haftalar arası felan.Birde bende bulantı kusma olduğu için sürekli bir şeyde yiyemiyordum.Bağırsaklar çalışmadığı için af edersin hem kabızlık hemde kanama oldu hep.Dr um sabahları ılık su iç demişti ilaç felan kullanmadım.Birde zeytinyağı iyi gelir.Geçmiş olsun...

Bunlar da benim unnado'dan oğluşuma aldığım ciciler :) 6-9 ay yazlık :)

Eki Görüntüle 508739 Eki Görüntüle 508738

Hepsi birbirinden cici bunların.. Rabbim cc iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşAllah..

Hepsi çok güzel canım. Ya bende bilgisayar başında bakarken çok beğeniyorum ama hala internetten alma konusunda kararsızım..

günaydınnnnnnnnnnnn
ben yavrularıma daha hiçbirşey almadım ama az önce şunu gördüm bayıldım resmen ve sanırım ilk kıyafetleri olarak alacağım

Eki Görüntüle 508930

Oyy yesinler çok şirinmiş bu.. Bebişler için olan herşey çok tatlı yaa.. İmkan olsa hepsinden alırız sanırım..

doktorum aradı az evvel tetanoz ve hepatit aşılarına gerek yok dedi anlamadım ben ya acaba o toxo lar falan iyi çıktı diye mi gerek yok diyor :44:

canım hiçbir doktor yaptır demedi bana da. Sadece yaptırmanızın bir zararı olmaz diyolar.

MaşAllah dolu dolu birgün olmuş... Ben buralarda çok yalnızım.. Arkadaşlarımla biraraya gelmeyi o kadar çok özledim ki..

Doğum günün kutlu olsun canım. Rabbim cc yeni yaşında herşeyin hayırlısıyla gönlünce olmasını nasip etsin inşAllah.. Sevdiklerinle, ailenle nice nice hayırlı uzun ömürler nasip etsin.. Bu arada böylesine düşünceli ve eşini mutlu eden eşlere kocamaaannn alkışlar.. :)
Mutluluğunuz daim olsun canım..

Amanın kuzucuğunun cicilerinin hepsi birbirinden güzel ve şirin.. Rabbim cc iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

Günaydın arkadaşlar benim sağ göğsümden dün bayağı bi süt gelmeye başladı tişörtümde epey ıslaklık vardı sizde başladı mı bu?

Bende başlamadı ama çevremdeki arkadaşlardan başlayanlar oldu. Ama çok aşırıysa doktoruna danış yine de.

Canım makattan geldiğine eminsen sorun yoktur.. Ama ilerlememesi için birşeyler kullan mutlaka.. Normal doğum yapacaksan zorlanmadan dolayı iyice artmasın..

bahsettiğin sanırım pusetlerden
ben oğlumu hastaneden çıkartırken onun içine koymuştum çokta rahat ettik
evde oyuncak asıp 2.aydan itibaren bile kullandık
misafirliğe gittiğimde onun içinde sallayıp uyuttuğum bile olduDDD
arabada da kesinlikle güvenlik açısından önemli özellikle bebeğiyle yanlız dışarıya çıkan anneler için
hehheee yazınca farkettim ki çok amaçlı kullanmışım DDD

Son düzenleme:

evet canım öyle oldugunu duymustum buyuzden hıc ellemıyorum elletmıyorum:)süt kanallarını harekete gecırmemek lazımmıs .

ayy çok şekerlermiş yaaaa :)) ama ben bunlar yerine oyun halısı istiyorum zaten hareketlenmeye başlayınca onun içinde durmicak oyun halıları yerde serili düşme ihtimali hiç yok ve üzerindeki oyuıncaklar çok şeker :)) şirkette oldugumdan resim yükleyemiyom (

cnm muhtemelen çok zorladın oyuzdendir korkma bişi olmaz ama çok zorlama derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…