2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
rica ederim canim tekrar güle güle giysin insallahhh..amin insallah canim benim...

o kremden evimde var şuan isteyim..elime gelen meme gibi bişi olacak değilmi hayır ondan yok..gebelikten önce zaten wcde canım acıyodu ağrı yoktu hiçbizaman..
anestol pomadı arkadasım önerdi..onun yanında bi krem daha var onla beraber sürüyordum sonra birsüre geçti ve ben gebe kaldım..sonrasında da bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama bugun canım yandı ve bariz taze kan ilk kez ..(çok özür diliyorum) korktum açıkçası bu durumdan..eşimede söylemedim benden daha pimpirikli..bi size sorayım dedim..
orayı artık nemli bırakmaya çalışıcam..çok sağol ilgin için..başka bişi çıkmasında bebeğime bişi olmasında..ben önemli değilim..

slm canim cok ama cokk sagol güzel dileklerin icin valla sizlerde olmasaniz insan mutlu oluyor okudukca cok tesekkür ederim tekrar canim benim hepbirlikte insallahhh aminnn...

Tatlım ben bir çok bu tür gördüm ama en güzellerinden diyebilirim..

bende yeşilini yakından gördüm canım geçen pazar gerçekten çok beğendim.. kararsız kaldığımız nokta 270 lirayı hak edio mu yoksa 150 tl lik bişey işimizi görür mü?

canım sallanan bişimi arıyorsun sen
benim arkadaşım aldı memnunum diyordu sende düşünüyorsan incele istersen
ilerde mama sandalyesi olarakta kullanabiliyorsun.bide uzaktan kumadalıydı galiba.
fiyatları başka yelerde daha uyguna bulabilirisn.
Stork Dondolino Ykselebilen Otomatik Beik ve Mama Sandalyesi | | Bebefix.com

buda yatmış hali

birde kraftın var aynı özelliklerde
Kraft DONDY SALLANAN BEŞİK PEMBE Mama Sandalyesi

ne kadar süre ile yatabilir bunda ki :44: yani birazdaha uzun olsaymış keşke. yoksa şekil şemal cok hoşuma gitti benim.. yani ben 6 aya kadar yanımda yatırıp sonra odasına gecirmeyi düşünüyorum.

ben en baştakini beğendim cok hoş :)))

ben yakından görmedim canım ebat olarak bilemiyorum ama ilk 3-4 ay için rahat kullanılabilir diye düşünüyorum
hem gece bunda uyuyabilir hemde gün içinde bulunduğun odada kullanabilirsin
ama sonrası hem çok hareketli oluyorlar hemde bulundukları alan darsa sıkılıyorlar

canım hemoroidin çeşitleri var belkı de iç tarafta olan bişeydir...
analttıkalrına bakınc ahemoroide çok benzıyo baska ne olabilir bılmıyorum zaten hamılelık kaynaklı
hemoroid problemı son aylara yakın olur sneın evvelden de varsa erken gebelıkte olması normal yanı
bence muayene tarıhın yakınsa bekle gidince söle ya da telefonla ulaşıp söyle doktoruna canım
vajıanan olmadıgına emınsen bebekle ılgılı bi sorun olucanı zannetmem ama sen rahatsız olursun
ve bu vc cıkamama çok zor bılırom bende yasıorm sık sık bı de ıkınmamak gerekıo afedersın
o sebeple belkı ilaç fln verır veya duruma gore dahılıyeye yonlendırır canım...kurumamalı dedim
çünkü kurudukça kanam yapar rica ederım cok gecmıs olsun....

yerim onların sıkılmalarını :)

Nisan-Mayıs aylarında burada birlikte yola çıkıp, sonradan bebeğini kaybedenler oldu mu acaba Ayşe, yoksa herkes sağlıkla (maşallah) devam ediyor mu gebeliğine ?

güzelmiş bunlarda bunların markaları ne? acaba bebiş tombul olursa kullanabilir miyiz bunları rahat? senin ikinci bebiş tecrübeli annesin ne diosun tatlım?

fisher price,Bright Starts

oğlumda normal anakucağı almıştım ama pek memnun kalmadım,sayılı tutmuşumdur
aslında ben ilk başlarda küçük ve alçak boyda sepetlere bakmaya başladım
gece kalktığımda bebeğin yüzünü hemencik görebileyim ,bulunduğum her odada kullanabileyim diye
ama netteki bu güzel ürünler beni cezbetti ve anakucağına döndüm:)
bu e bebekteki ürün tam benlik aslında sanırım dönüp dolaşıp onda karar vericemD

Nisan-Mayıs aylarında burada birlikte yola çıkıp, sonradan bebeğini kaybedenler oldu mu acaba Ayşe, yoksa herkes sağlıkla (maşallah) devam ediyor mu gebeliğine ?

evet canım oldu maalesef

benim hatırladıgım 3-4 kişi var fazlası da olabilir bilemiyorum

Son düzenleme:
bende yeşilini yakından gördüm canım geçen pazar gerçekten çok beğendim.. kararsız kaldığımız nokta 270 lirayı hak edio mu yoksa 150 tl lik bişey işimizi görür mü?
İlk bebeğinse , diğerlerinde de kullanırım diye düşünebilirsin, beğendiğin bişey al...
Simge bebe nin anakucağı ve salıncaklar kısmına bak istersen.. Link vermedi,sen bulursun... uyuma için senin baktığın
güzel gibi... Geniş...

annenler mi beş kızdı o zmn senle alakalı bi beş kız durumu hatırlıyorum yanlış mıyım :)

işte baskı yapılmaması lazım.. çocuğa bişeyi yap derken anne baba da yapmalı.. oyunlarla keyifli hale getirilmelidir.. öle ders modunda takılırsan sıkılırlar oyun çağlarındalar çünkü.. bi de şuna sinir oluyorum ben aileler der ki kitap oku ama kendileri tv izlerler o çocuk okur mu..

maşallah babana, aynı benim babam onu dede olarak çok merak ediyorum bakalım nasıl olcak :) şimdiden çok heyecanlı ilk torun ya bi de :) bende Minaya babamla matematik çalıştırmak isterim, bana çok iyi öğretmişti çünkü :)

sen dr a gittin mi dün? bi şey sormuştun ya,ben mi yanlış hatırlıyorum cnm..ihmal etme ,ve böyle şeylere kafa yorma cnm
bende bugunlerde tost most şeylerle geçiştiriyorum ,dr çok kilo almışsın deyinceee,(7 kg )yemeği azalttımm,sadece 2.5 bardak günde süt içiyorum ve hergün 2 şişe soda,sodasız yaşayamıyorum ,içinde baktım magnezyum falan varya acaba ondan mı bana falan girmiyor çok şükür hiç krampı girmiyor:))
ve dün gece stresten uyuyamadım,eşimle tatile gideceğimiz hoteli karar verdik ,telefon etik ,hiç boş yerleri yokmuş ,şok olduk ,Çeşme hayalleri ile yanıp tutuşurken rotayı dahada aşağılara çevirdik:)inş kolay yolculuk yaparım haftaya burda olmıcam..c.tesi finitooooo istanbullll

ve mama sandalyeleri ve ana kucaklarına hepsine bayıldımn ;ama bunlar çok yer kaplamıyormu ?bi tanesi mamboo muydu şimdi hatırlayamadım ,evet benimde merağım var ;ama kime sorsam ,portatif şeyler al,katlanır,kolay taşınabilir diyorlar;evet beğendikleriniz gerçekten süper ama çok yer kaplamazmı ?
ben tiny love inki beğenmiştim ,belkide aklım onda olduğu için bana o pratikmiş gibi geliyordur....
benim ev 3+1 bebek odası küçük ;bebek odasının gardolabını,şifonyerini alıcam ,karyolada kararsızım ya yatmazsa diyorum,benim yanımda 2 ay idare etsin ,sonra beşik mi karyolamı ,büyüyen yatak mı karar vericem diyorum ,sonrada beşiksiz bebekmi olur diyorum ,ama pratik olsun istiyorum offfffffffffffffffffffff anam

Ayın 22 sinde 2'li testim var bunu muhakkak sorucam..evet makattan geldiğine eminim..vajinadan gelse 1 dk durmam giderim doktora..taze kan iyi değil diye biliyorum..demekki iç hemoroidde olabilir....Allah razı olsun cevabın için..çok sağol..içim rahatladı azda olsa..

Günaydın arkadaşlar benim sağ göğsümden dün bayağı bi süt gelmeye başladı tişörtümde epey ıslaklık vardı sizde başladı mı bu?

evet canım benımde gelıyor ama turuncu nerdeyse:)acaba portakallı süt mü üretıyorum:)ama senınkı kadar öle ıslatacak kadar gelmıyor

canım korkma ilk zamanlar öle olur ama ikisini de yaşı büyüdükçe daha iyi kavrar.. şimdi senin kızın yabancı dil gibi öğrenmiyor koreceyi, ana dili gibi öğreniyor orda... ilk zamanlar cümle kurarken iki dilde de karıştırır türkçe başlar korece bitirir ya da korece başlar hatırlayamadığı kelimeleri türkçe söyle öle devam eder.. bu beynin miniklere oynadığı bir oyun ama şöle 13 14 yaşında ikisini de rahat konuşur karıştırmaz o zmna kadar komik halleri olur :):) korelilerin ingce ve amerika aşkı zaten bilindik bir şey, şarkılarının bile yarısı ingce yarısı korece ve telaffuzları acaip komik çocuk gibi :):) hiç korkma tatlım ingilizceyi de yabancı dil olarak öğrenicek aradaki fark ne dersen yabancı dil öğrenmek demek o ülkede günlük konuşulmayan bir dili öğrenmek demek... bildiğim kadarıyla korenin tek resmi dili korece :) o yüzden hepsi birbirine bir süre çorba olur ama sonra korece ve türkçede akıcı olur, ingilizceyi de yabancı dil olarak öğrenir :) benim kuzenimin eşi kırgızistanlı oranın resmi dili rusça, yengem de yeğenime rusçayı öğretti şimdi türkçe ve rusçayı ana dili olarak konuşuo ve ingilizceyi de yabancı dil olarak öğrenio bu yıl okula başlicak ve rusçası da türkçesi çok akıcı.. ama annesi ona doğduğu andan itibaren rusça konuşmaya başlamıştı.. senin kız koreceye şimdi başladığı için 13 14 yaşı bulur dediğim gibi...

annenler mi beş kızdı o zmn senle alakalı bi beş kız durumu hatırlıyorum yanlış mıyım :)

işte baskı yapılmaması lazım.. çocuğa bişeyi yap derken anne baba da yapmalı.. oyunlarla keyifli hale getirilmelidir.. öle ders modunda takılırsan sıkılırlar oyun çağlarındalar çünkü.. bi de şuna sinir oluyorum ben aileler der ki kitap oku ama kendileri tv izlerler o çocuk okur mu..

maşallah babana, aynı benim babam onu dede olarak çok merak ediyorum bakalım nasıl olcak :) şimdiden çok heyecanlı ilk torun ya bi de :) bende Minaya babamla matematik çalıştırmak isterim, bana çok iyi öğretmişti çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…