rica ederim canim tekrar güle güle giysin insallahhh..amin insallah canim benim...İnşAllah canım.. Çok çok teşekkürler.. Hepimiz sağlıkla kuzucuklarımıza kavuşuruz inşAllah.. 3-6 en iyisi olacak sanırım. Bundan sonra çoğunlukla öyle alırım inşAllah..
Bende öyle yapayım en iyisi.. Uyy hayırlısıyla kucaklarımıza alalım, büyüdüklerini görelim inşAllah..
0-3 birkaç tane alayım istiyorum bende.. Ama çoğunlukta 3-6 alırım bende.. Eşim zaten 0-3 olanları çok küçük buldu.. Bunlar çok küçük içinde rahat edemez kızımız diyor.. :)
Haklısın aslında canım.. Daha bir sürü hediye de gelecek.. Bende abartmadan gözüme kestirdiklerimi alırım yavaş yavaş.. Rabbim cc hepimize hayırlısıyla bebişlerimize bu cicileri giydirmeyi nasip etsin inşAllah..
canım makat bölgesını bı kontrol etsen eline bişey gelıcek mı ?
basur olusmus ve bu kanama yapmıs olabilir...çok ciddi bi sorun değil..
eger öle ise
doktoruna sorarak (genelde gebelere serbest ama sormakta fayda var ) anestol pomad
kullanabılırsın ve temzılerken kuru değilde nemlı bırakırsan bi süre sonra gecer ınss
cnm yiğit emir değilde emir yiğit daha hoş olabilir.yarın öbürgün yiğit emir diye seslenirler direk oyüzden dedim ama isimler güzel.ben olsam emir ismiyle çağırırdım.iki isimli olsun ama emiri kullanın bence.tabi yinede sizin kararınız
tatlım ben 20.haftamın sonuna yaklaşıyorum.az sonra sağlık ocağına gidicem 2 gün önce hemşirem yine aradı ,randevuyu teyit ettik tekrardan ve gidiyorum az sonra cnm.bütyün sağlıkocakları 20.haftadan itibaren yaparlar benim bildiğim
kıyamam cnm benim,doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah çocuklarınla eşinle
Tatlım ben bir çok bu tür gördüm ama en güzellerinden diyebilirim..
evet canım araştırıyorum bende ama otomatik sallananını hiç görmedim tatlım ya titreşimli bunlar hep... otomatik sallanan 4moms die bi markanın mamaroo modeli var, o da gerçekten bilim harikası bişey ama fiyatı da dudak uçuklatan cinsten bir ana kucağına göre :)
Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu - e-bebek.com
hmm ama otomatik sallanan salıncaklar vardır belki onları araştırmadım ben direk ana kucağı modelerine bakıorum.. bir bu kırmızı bi de bi iki markayı araştırıorum baby2go ve casual die bilmiom yani pek emin deilim bakalım napıcam... sen de araştırmalarını aktar ki bilgimiz olsun canım :)
ne kadar süre ile yatabilir bunda ki :44: yani birazdaha uzun olsaymış keşke. yoksa şekil şemal cok hoşuma gitti benim.. yani ben 6 aya kadar yanımda yatırıp sonra odasına gecirmeyi düşünüyorum.oğlumu uyuttum önce buraya sonra anakucağı araştırması yapayım dedim resmi görünce şaşırdım
kırmızı rengide güzelmiş,ürünün işlevi ve görünüşüde güzel
yanlız bende kararsız kaldım
Mutfakta yemek yaparken yada oğlumla ilgilenirken otomatik sallanan bir salıncak daha işimi görücek gibi geliyor
anlaşılan sende araştırma içindesin:) önerebileceğin salıncak olursa sevinirim
ben en baştakini beğendim cok hoş :)))
ne kadar süre ile yatabilir bunda ki :44: yani birazdaha uzun olsaymış keşke. yoksa şekil şemal cok hoşuma gitti benim.. yani ben 6 aya kadar yanımda yatırıp sonra odasına gecirmeyi düşünüyorum.
ben en baştakini beğendim cok hoş :)))
o kremden evimde var şuan isteyim..elime gelen meme gibi bişi olacak değilmi hayır ondan yok..gebelikten önce zaten wcde canım acıyodu ağrı yoktu hiçbizaman..
anestol pomadı arkadasım önerdi..onun yanında bi krem daha var onla beraber sürüyordum sonra birsüre geçti ve ben gebe kaldım..sonrasında da bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama bugun canım yandı ve bariz taze kan ilk kez..(çok özür diliyorum) korktum açıkçası bu durumdan..eşimede söylemedim benden daha pimpirikli..bi size sorayım dedim..
orayı artık nemli bırakmaya çalışıcam..çok sağol ilgin için..başka bişi çıkmasında bebeğime bişi olmasında..ben önemli değilim..
ben yakından görmedim canım ebat olarak bilemiyorum ama ilk 3-4 ay için rahat kullanılabilir diye düşünüyorum
hem gece bunda uyuyabilir hemde gün içinde bulunduğun odada kullanabilirsin
ama sonrası hem çok hareketli oluyorlar hemde bulundukları alan darsa sıkılıyorlar
güzelmiş bunlarda bunların markaları ne? acaba bebiş tombul olursa kullanabilir miyiz bunları rahat? senin ikinci bebiş tecrübeli annesin ne diosun tatlım?
Nisan-Mayıs aylarında burada birlikte yola çıkıp, sonradan bebeğini kaybedenler oldu mu acaba Ayşe, yoksa herkes sağlıkla (maşallah) devam ediyor mu gebeliğine ?
İlk bebeğinse , diğerlerinde de kullanırım diye düşünebilirsin, beğendiğin bişey al...bende yeşilini yakından gördüm canım geçen pazar gerçekten çok beğendim.. kararsız kaldığımız nokta 270 lirayı hak edio mu yoksa 150 tl lik bişey işimizi görür mü?
tabıı kı canım ortam önemli yoksa fazla ilgiden sıkılan ve bıkanda var örneğin eşim
bazı konualrda o kadar baskı yapılmış ki lafını dahı etmek ıstemıyo...
canım sabırlı bı adamdır hala öyle yanı yegenım var ona da aynı bıze davrandıgı gibi :)
çocukalrla çok güzel anlaşıyo :)
5 kız değiliz canım biz 2 kız 1 oğlan hatalr mı karıstı ben mı yannış annadım acebaa
canım hemoroidin çeşitleri var belkı de iç tarafta olan bişeydir...
analttıkalrına bakınc ahemoroide çok benzıyo baska ne olabilir bılmıyorum zaten hamılelık kaynaklı
hemoroid problemı son aylara yakın olur sneın evvelden de varsa erken gebelıkte olması normal yanı
bence muayene tarıhın yakınsa bekle gidince söle ya da telefonla ulaşıp söyle doktoruna canım
vajıanan olmadıgına emınsen bebekle ılgılı bi sorun olucanı zannetmem ama sen rahatsız olursun
ve bu vc cıkamama çok zor bılırom bende yasıorm sık sık bı de ıkınmamak gerekıo afedersın
o sebeple belkı ilaç fln verır veya duruma gore dahılıyeye yonlendırır canım...kurumamalı dedim
çünkü kurudukça kanam yapar rica ederım cok gecmıs olsun....
Günaydın arkadaşlar benim sağ göğsümden dün bayağı bi süt gelmeye başladı tişörtümde epey ıslaklık vardı sizde başladı mı bu?
benim kiz simdi korece ogreniyor yani krese gittigi icin mecbur ogreniyor tr ye gitmedn once cok iyiydi korecesi
tr ye bir gittik turkce tavan yapti coook guzel cumleler kurmaya basladi e tabi mecbur yne geldik
bu sefer koreceyi unutmus ama yabancilamiyordu. biraz biraz basladi konusmaya bu seferde turkce yerlerde yani hic ortasi olmuyor
ikisinide ne zaman guzelce hakim olur acaba? birde kreste ing egitimde veriyorlar yani oyle egitim dediysem
sarkilar filan. burda ing egitim artk bir luks degil zorunluluk illa bilicek herkes. o yuzden cok ufak yaslarda sarkilara basliyorlar
bilmiyorum bu kadar yogun kalinca birkac dile birden afallarmi kafasi karisirmi? eger tr de bir krese gitseydi turkcesi cok iyi olucakti
biliyorum 1 ay bile yetti cocuga. biraz bunun vicdan azabini yasiyorum. ama suan baska secenekte yok gibi.
tabıı kı canım ortam önemli yoksa fazla ilgiden sıkılan ve bıkanda var örneğin eşim
bazı konualrda o kadar baskı yapılmış ki lafını dahı etmek ıstemıyo...
canım sabırlı bı adamdır hala öyle yanı yegenım var ona da aynı bıze davrandıgı gibi :)
çocukalrla çok güzel anlaşıyo :)
5 kız değiliz canım biz 2 kız 1 oğlan hatalr mı karıstı ben mı yannış annadım acebaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?