ay ben de 1,5 litre içebiliyorum bi de ikiz benimkiler ben de artırsam şu su olayını iyi olacak aslında :18:Evet canım su çok önemli ya! Ben de içiyorum 2,5-3 lt. Çok önemli su olayı! Ben en son gittiğimde ayrıntılıya bakan kadın, amniyotik sıvı subjektif şekilde azalmıştır diye not düşmüştü. Gerçi kendi doktorum, "subjektif demiş, yani onun görüşü, bana göre sıkıntı olcak bişey yok ama sıvı alımını artır" demişti. O yüzden ben yine de tedbir olarak devamlı içiyorum suyumu.
ay canım maşallah..bak gördün mü endişelencek bişey yokmuş..en iyisini yaptın gittin doktora..için rahatlamış oldu canım..
ay aynen canım ya..dün akşam arkadaşlarla günümüz vardı..içeri girer girmez bana hemen ay ne olmuşsun sen maşallah nasılda kendini belli ediyor artık dediler..bende hemen lafı yapıştırdım..bende belli ediyorum kızımda var mı dedim..5,5 aylık olduk olsun o kadar dedim kızardı kaldı..sağolsun çok patavatsızdır..ama bu kadarda olmaz sanane sen misin hamile..nerdeyse doğuracağız hala ay ay vay vay diyorlar ya inanmıyorum..
Geçmiş olsun yaa.. Hepimizin var bi derdi, seninki de böyle olmuş. İnşallah tez zamanda iyileşirsin...
ohh süper herşey normal yane sen boşver o salak doktoru herşey yolunda kuzunda tepikliyo seni sağlıklı sıhatli de gelicek inşallahh
slm canim ben varim hic hareket edemiyorum evde bagirip duruyom agri girdimi sanki bicak saplaniyor öyle kaliyom magnezyum aliyom ama yokk cokk kötü bir dahaki terminde doktora sorucam sanada gecmis olsun canim yaa..
ay ben de 1,5 litre içebiliyorum bi de ikiz benimkiler ben de artırsam şu su olayını iyi olacak aslında :18:
geçmiş olsun canım..kramplara muz da çok iyi geliyor aklınızda olsun..
evet canım senin yararına olur..hemde daha az kilo alırsım..yani istediğin kiloyla doğuma gidersin..
ay canım maşallah..bak gördün mü endişelencek bişey yokmuş..en iyisini yaptın gittin doktora..için rahatlamış oldu canım....
yok canim ya gayet normal bir gobus bence.Eki Görüntüle 510219
kızlar bu da benim göbişim ama herkes diyo çok çıkmış bu ayına göre bide siz yorumlayın
Şu "ayına göre karnın çok çıkmış" cümlesine benzer bi dolu saçmalığı söyleyenleri alıp bi kazana atıp yakasım var o derece!
Ya sanırsın tıp falan okumuşlar, ne bilim her kadının her ay standart bi gelişimi falan var sanıyolar ne bilim işte çok sinirleniyorum!
Birincisi karşında konuştuğun bi hamile, ekstra dikkat edersin yani. Çıldırıyorum ben cahil insanlara!
Canım karnın gayet normal! Çok da güzel maşallah! Hiiiiiç dert etme. Benimkini görsen hele! Çekcem foto da ne zamandır makineye elim gitmedi. Bu hafta tatile çıkcaz ya orda çekerim buraya koyarım artık. Yahu bi de çıkmış olsa sana ne, çıkmamış olsa sana ne allam deli etcekler beni!
Benim iş yerinde de iki üç zevzek var, bikaç kere hamileliklerini anlattılar, sanki ben sormuşum gibi.
Neymiş biri 8 ay hiç kilo almamış, hep kusmuş, hastanedeymiş. Diğerinin de karnı 7. aya kadar çıkmamış, 7. ayda ilk kez hamilelik kıyafeti almış. Arkadaşım 7-8 ay kustuysan, kilo verdiysen, senin bünye manyaksa, beni niye kendine uydurmaya çalışıyosun?!
Bikaç kez bana, senin hemen karnın çıktı, çok çıktı, çok kilo aldın başta, ben hiç kilo almamıştım imaları gelince, ahanda tutmayın beni dedim!
En sonuda yapıştırdım lafı. Senin hamilelik normal geçmemiş zaten, hep kusmuşsun. Ben allaha şükür hiç kusmadım, kilo alımım da normal oldu. Zaten 8 ay hastanede yatmaktansa kilo almayı tercih ederim dedim. Sen kendi örneğini heryerde anlatırken dikkat et, çünkü standart olan seninki değil haberin olsun dedim. Şimdi gelip de bi yorum yapamıyo. Hayır hamile kaldım diye işyerindeki her kadının hamilelik hikayesini dinlemek zorunda mıyım kardeşim?????????:2::2::2:
Evet canım su çok önemli ya! Ben de içiyorum 2,5-3 lt. Çok önemli su olayı! Ben en son gittiğimde ayrıntılıya bakan kadın, amniyotik sıvı subjektif şekilde azalmıştır diye not düşmüştü. Gerçi kendi doktorum, "subjektif demiş, yani onun görüşü, bana göre sıkıntı olcak bişey yok ama sıvı alımını artır" demişti. O yüzden ben yine de tedbir olarak devamlı içiyorum suyumu.
ÇEKİRDEKcim canlanın diyodun ya bak melonee geldi.. Bi de Ayşe gelse tam canlanır...
Dimi Meloneeecim
ÇEKİRDEKcim canlanın diyodun ya bak melonee geldi.. Bi de Ayşe gelse tam canlanır...
Dimi Meloneeecim
derdi seni mi gerdi derdim ben olsam
beni de kıskananlar var farkediyorum
ay hiç karnın çıkmamış hiç ikiz gibi değil diyorlar ama bakışlar feci
yeseler doymayacaklar ne var sanki illa göbüşüm çıkmak zorundamı
çıksa bu sefer de sana dedikleri gibi konuşacaklar
yani her halukarda diyecek lafları var
ağızlarına çakacaksın iki tane :)))
Şu "ayına göre karnın çok çıkmış" cümlesine benzer bi dolu saçmalığı söyleyenleri alıp bi kazana atıp yakasım var o derece!
Ya sanırsın tıp falan okumuşlar, ne bilim her kadının her ay standart bi gelişimi falan var sanıyolar ne bilim işte çok sinirleniyorum!
Birincisi karşında konuştuğun bi hamile, ekstra dikkat edersin yani. Çıldırıyorum ben cahil insanlara!
Canım karnın gayet normal! Çok da güzel maşallah! Hiiiiiç dert etme. Benimkini görsen hele! Çekcem foto da ne zamandır makineye elim gitmedi. Bu hafta tatile çıkcaz ya orda çekerim buraya koyarım artık. Yahu bi de çıkmış olsa sana ne, çıkmamış olsa sana ne allam deli etcekler beni!
Benim iş yerinde de iki üç zevzek var, bikaç kere hamileliklerini anlattılar, sanki ben sormuşum gibi.
Neymiş biri 8 ay hiç kilo almamış, hep kusmuş, hastanedeymiş. Diğerinin de karnı 7. aya kadar çıkmamış, 7. ayda ilk kez hamilelik kıyafeti almış. Arkadaşım 7-8 ay kustuysan, kilo verdiysen, senin bünye manyaksa, beni niye kendine uydurmaya çalışıyosun?!
Bikaç kez bana, senin hemen karnın çıktı, çok çıktı, çok kilo aldın başta, ben hiç kilo almamıştım imaları gelince, ahanda tutmayın beni dedim!
En sonuda yapıştırdım lafı. Senin hamilelik normal geçmemiş zaten, hep kusmuşsun. Ben allaha şükür hiç kusmadım, kilo alımım da normal oldu. Zaten 8 ay hastanede yatmaktansa kilo almayı tercih ederim dedim. Sen kendi örneğini heryerde anlatırken dikkat et, çünkü standart olan seninki değil haberin olsun dedim. Şimdi gelip de bi yorum yapamıyo. Hayır hamile kaldım diye işyerindeki her kadının hamilelik hikayesini dinlemek zorunda mıyım kardeşim?????????:2::2::2:
İŞTE AYNI DURUM BENDEDE VAR BENİ EN İYİ SEN ANLARSIN DEMİ AMA HERKES AYNI OLCAK DİYE BİŞEY YOK BU ARADA SENLE DOĞAM TARİHLERİMİZDE AYNI
evet aynen öyleaynen öyle canım ya..ağzı olan konuşuyor işte ne yapacaksın..aman boşver biz sağlıklıyız bebekler iyi, gerisi yalan..kim ne derse desin boşverrrrrr..
benim vücudum suyu hiç tutmuyor ya
akşam yemeğinden sonra bol bol su içince gece 3-4 kez tuvalete kalkıyorum
gün içinde de öyle
kızlarr günaydınnn :))
bu ara bende bi duygusallık başladı sormayın gitsin insan hareketli şarkıda ağlarmı sabah serviste uyuymadım bari müzik dinliyim dedim hareketli şarkıda ağlamaya başladım Allah sonumuzu hayır etsin :)))
pazar günü doğumgünüm ilk defa bebeişimle geçiricez :)) bakalım babamız bişiler yapıcakmı biraz odundur kocam benim bugünlere pek deger vermez ama bu sene farklı olur inşallahh :))
ay canım maşallah..bak gördün mü endişelencek bişey yokmuş..en iyisini yaptın gittin doktora..için rahatlamış oldu canım..
ay aynen canım ya..dün akşam arkadaşlarla günümüz vardı..içeri girer girmez bana hemen ay ne olmuşsun sen maşallah nasılda kendini belli ediyor artık dediler..bende hemen lafı yapıştırdım..bende belli ediyorum kızımda var mı dedim..5,5 aylık olduk olsun o kadar dedim kızardı kaldı..sağolsun çok patavatsızdır..ama bu kadarda olmaz sanane sen misin hamile..nerdeyse doğuracağız hala ay ay vay vay diyorlar ya inanmıyorum..
Çekirdekcim gözün aydın bebişinin ağırlığı normalmiş, hareketliolduğunu da görmüşsün,çok şükür canım ya senin için çok sevinidim...
Ayşeyi merakla beklyorum ben de...
...
ben de gündüz çoğunu içiyorum akşam yemeğinden sonra da iki bardak içiyorum ki gece çişe kalkmayayım diye
ama yine de iki kere kalkıyorum iki bardak suya
Dimi Meloneeecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?