2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ay ben de 1,5 litre içebiliyorum bi de ikiz benimkiler ben de artırsam şu su olayını iyi olacak aslında :18:

derdi seni mi gerdi derdim ben olsam
beni de kıskananlar var farkediyorum
ay hiç karnın çıkmamış hiç ikiz gibi değil diyorlar ama bakışlar feci
yeseler doymayacaklar ne var sanki illa göbüşüm çıkmak zorundamı
çıksa bu sefer de sana dedikleri gibi konuşacaklar
yani her halukarda diyecek lafları var
ağızlarına çakacaksın iki tane :)))

Geçmiş olsun yaa.. Hepimizin var bi derdi, seninki de böyle olmuş. İnşallah tez zamanda iyileşirsin...

ohh süper herşey normal yane sen boşver o salak doktoru herşey yolunda kuzunda tepikliyo seni sağlıklı sıhatli de gelicek inşallahh

teşekkür ederim .evet herkesin bir derdi var .allahım bizi bunlarla sınıyor.şükürler olsun .allahım hepimize şifa versin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

evet herşeyin normal olması beni sevindirdi.takmıyorum zaten .allahım hayırlısını nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.

slm canim ben varim hic hareket edemiyorum evde bagirip duruyom agri girdimi sanki bicak saplaniyor öyle kaliyom magnezyum aliyom ama yokk cokk kötü bir dahaki terminde doktora sorucam sanada gecmis olsun canim yaa..

geçmiş olsun canım..kramplara muz da çok iyi geliyor aklınızda olsun..

ay ben de 1,5 litre içebiliyorum bi de ikiz benimkiler ben de artırsam şu su olayını iyi olacak aslında :18:

evet canım senin yararına olur..hemde daha az kilo alırsım..yani istediğin kiloyla doğuma gidersin..

geçmiş olsun canım..kramplara muz da çok iyi geliyor aklınızda olsun..

evet canım senin yararına olur..hemde daha az kilo alırsım..yani istediğin kiloyla doğuma gidersin..

su içe özürlüyüm de ondan
yine bunu iyi içiyorum
bi de bağırsaklarım çok iyi çalışır bi bardak su içsem 2 dak.sonra wcdeyim
daha fazla su daha fazla wc demek
ben oraya bir çadır kurayım bari

Eki Görüntüle 510219

kızlar bu da benim göbişim ama herkes diyo çok çıkmış bu ayına göre bide siz yorumlayın
yok canim ya gayet normal bir gobus bence.
5 ay bitti e olucak gobuste yani. bir fark olsun :)

valla az ciksa bu seferde kucuk bebekmi gelismiyor derler bosver ya.
ben sahsi fikrim gobusumu seviyorum ben ikisinide yasadim kizimda dogru durust gobegim yoktu.
buda daha cok cikti . yani aslinda cok degil ama ben alisik degildim digerinden ondan oyle gorunuyor gozume

aynen öyle canım ya..ağzı olan konuşuyor işte ne yapacaksın..aman boşver biz sağlıklıyız bebekler iyi, gerisi yalan..kim ne derse desin boşverrrrrr..

benim vücudum suyu hiç tutmuyor ya
akşam yemeğinden sonra bol bol su içince gece 3-4 kez tuvalete kalkıyorum
gün içinde de öyle

aynen öyle canım ya..ağzı olan konuşuyor işte ne yapacaksın..aman boşver biz sağlıklıyız bebekler iyi, gerisi yalan..kim ne derse desin boşverrrrrr..
evet aynen öyle
insanlar bilmişlik taslamayı çok seviyorlar zaten
bi de moral bozmayı
hiç onların gazına gelemem
benim vücudum suyu hiç tutmuyor ya
akşam yemeğinden sonra bol bol su içince gece 3-4 kez tuvalete kalkıyorum
gün içinde de öyle

ben de gündüz çoğunu içiyorum akşam yemeğinden sonra da iki bardak içiyorum ki gece çişe kalkmayayım diye
ama yine de iki kere kalkıyorum iki bardak suya

canım yaa ne çok benzeşiyormuşuz meğer :)) huyumuz suyumuz hatta kocişlerimizin bile huyu yapısı aynı galiba :))
inşallah şaşırtır bu kez seni kocişin, ben ilk evlilik yıldönümümüzde az da olsa şaşırdım, o da bana şaşırdı alt tarafı bi çiçeğe ne çok sevindin yahu ben sanki çok mu odunum diye, ben de napiyim dedim kırk yılda bir olunca bu çiçek bile uçuruyo insanı

mileette ne oluyor anlamadım.benimkide hiç belli olmuyormuşşş.dertleri o sizene ya sizene bizim bir öğretmen arkadaş var....7 aylık onunki çıkmış benimki çıkmamışşş...töbe yarabbi töbe 7 aylıkla kıyasladılar beni yaaa...çıksa dert çıkmasa dert..

Çekirdekcim gözün aydın bebişinin ağırlığı normalmiş, hareketliolduğunu da görmüşsün,çok şükür canım ya senin için çok sevinidim...
Ayşeyi merakla beklyorum ben de...

Kızlar yaa bizim insanımız işte böyle herşeye bir yorum yapmamız lazım...
Göbeği küçük, yüzü lekelenmiş, popo çıkmış.... Ohooo yorum çok naparsın, biz de konu mankeni oluyoruz işte...

aman boşverin yapılan yorumları ya
ben gebeliğimin ilk 17 haftasını bulantıyla geçirip 9 kilo vermiştim
gören demediğini bırakmıyordu sanki ben saidstim çocuguma da kendime de işkence ediyorum ondan zayıfladım
sonra o verdiklerimi aldım, üzerine de aldım bir kaç kilo
göbeğim biraz küçük geliyor insanların gözüne, ama dr herşeyin normal oldugunu boyunun ve kilosunun günü gününe tuttuğunu söylüyor

hatta gecen gün yeni doğum yapmış biri göbeğime şöööyle bir baktı, "ya sen doktora görün bence senin bebeğin çok küçük kalmış" demesin mi
ayy nasıl sinir oldum kendi bir tane doğurdu diye prof sanki bir bakışta bebeğime küçük dedi
ben de "ben gayet iyi takip ediyorum kilosu da boyu da gayet normal" dedim sustu

ben de gündüz çoğunu içiyorum akşam yemeğinden sonra da iki bardak içiyorum ki gece çişe kalkmayayım diye
ama yine de iki kere kalkıyorum iki bardak suya

ayy bir de nasıl sıkışmış bir şekilde uyanıyorum biliyo musun gece
sanki günlerce yapmamış gibi oluyorum

millet işyerinde alaturka tuvalet var eğilip kalkarken zorlanıyorum
evde alafranga rahat oluyor
sizde de var mı aynı durum

ay bi de benim ayaklarım bazen şişiyor bazen ayakkabılarımın içine girmiyor
düz ayakkabı giyiyorum
bugün hediye çekimle şu ayakkabıları aldım
Eki Görüntüle 510325
Eki Görüntüle 510326
herkes bebişe alır ben kendime aldım bu sefer
ama ben ne kadar rahat edersem bebişler de o kadar içerde rahat edecekler dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…