2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ben de birbucuk litrelik su şişesiyle geziyorum işyerinde onu bitiriyorum .. e evde de iciyorum 2,25 litre icsem yeter bana. ama tuvaletten cıkamıyorum ben. seni hic düşünemiyorum 4-5 litre iciyosan

ben tire süt koop. günlük sütünü içiyorum.. valla harika, sabah bir bardak akşam bir bardak mutlaka oh yarasın oğlumaa

eşim taşıya taşıya yoruldu iki günde bir süt alıyoruz anca yetiyo valla :)) bir de ev cam süt şişesi doldu napıcam onları koycak yer kalmadı yaaa

Hepimiz yaşıyoruz hemen hemen,her zaman çok hareketli değiller... Artık uyuyup uyanıyorlar bi de... Sabah 9 gibi çok hissediyorum bazen... Dönüyor, tekmeliyor... 22 haftada netleşti bunlarda...
Canıım anladığım kadarıyla biraz kilo fazlalığın var, hissedememen de onun etkisi olabilir...
Geçmiş olsun canım, ben de tansiyonum her düştüğünde bebeğin hareketlendiğini hissediyorum...
Geçmiş olsun yaa.. Hepimizin var bi derdi, seninki de böyle olmuş. İnşallah tez zamanda iyileşirsin...

Ben ilk bebeğimde son aylarda çok sıkıntı yaşamıştım... Gece nasıl kalkıp çocuk bakıcam diye..
Ağlıyodum eşime sürekli.... Hem çalışıp,hem gece uykusuz kalıp naparım diye...
Doğduktan sonra hafifliyor ya insan zorluklara tahammülü artıyor, yüzünü görünce (ağlasa bile) rahatlıyosun...
Çünkü elinde senin yavrun var...
Şimdi de öyleyim kendimi 9 aylık gibi ağır hissediyorum...
Rabbim güç kuvvet versin inşallah...

bende az kıpraşmasa korkuyorum ama normalmiş bunlar kendimize kuruntu yapmayalım bu güzel zamanların tadını çıkaralım bence onlar gayet memnunlar hallerinden :))
ben ağlıyorum valla hemde fena bi başlayınca sonu gelmiyo :)) ayy lohusalık hiç bilemiyom valla napcam muhtemelen bi yandan efe ağlar bi yandan ben heralde :))

ohh süper herşey normal yane sen boşver o salak doktoru herşey yolunda kuzunda tepikliyo seni sağlıklı sıhatli de gelicek inşallahh

Kilo fazlam var evet,peki hiç hissedemicek miyim o zaman

hayırlı cumalar herkese su içme mevzusu konuşulmuş. çok önemli minimum 2-3 lt içmemiz gerekiyo. ben de içerken hesaplıyorum elimde sürekli su şişesi oluyorki hamilelikten önce 1 bardak bile içmezdim günde. ama düşük tehlikesinde bile diyorlar su içmeyi özellikle ihmal ete diye.o yüzden dikkat edelim arkadaşlar

Kilo fazlam var evet,peki hiç hissedemicek miyim o zaman

Geç hissediliyormuş diye duymuştum.... Hatta bazen plasenta rahim ön duvarına yerleşiyormuş, bu durumda olanlar da geç hissedermiş..
İnşallah tez zamanda olur...
Karnında bebeğin sağa sola toparlandığını farkadiyormusun...

Hamile kalmadan önce nasılsam, hala öyleyim. karnımda minicik bir büyüme var o kadar. ama ne hareket ne bereket :)

Hamile kalmadan önce nasılsam, hala öyleyim. karnımda minicik bir büyüme var o kadar. ama ne hareket ne bereket :)

Göbek konusunda da zayıfların daha çok çıkar derler.. Merakta kalmamak mümkün değil tabii seni anlıyorum.. Ama bir de bakarız inşallah boşuna evhamlanmışızdır... Yapısal bi durumdur inşallah...
Sen doktora gidecektin ne oldu? Sonra mıydı yoksa...

Bir soruma cevap yazmışsın da. Ona binaen

+

Hepsi Anneden | Babybay Bebek Karyolası - Beyaz

Çeşit olsun...

ok canım anca jeton düştü..

aynen sana katılıyorum herşeyin başı su..bende çok su içiyorum..bebeğiminde maşallahı var 2 hafta önden gidiyor gelişimi ve kilosu..

aynen öyle bol su içiyorum..akşamları bir bardak süt
..

amin canım..Allah yardımcımız olsun..

yok cnm yaa göbeğin normal bence.benim de böyle.Allahtan başka bi yerlerim genişlemedi.diyenlere aldırış etme tadını çıkar.Allah zamanında sağlıkla bağışlasın bize bebeklerimizi.

Bugün dayanamadım gittim, 3 haftadır 280gr diyordu bebeğe, bugün 400 gr olmuş. haftasına göre gidiyormuş tam. Çok şükür.
Ultrasonda hareketli olduğunu görüyorum, mutlu oluyorum. Sanırım baya geç hissedicem.
Sağol canımm.

Eki Görüntüle 510219

kızlar bu da benim göbişim ama herkes diyo çok çıkmış bu ayına göre bide siz yorumlayın

ya aslında göbeğin çok çıkması önemli değilki önemli olan normal kiloda olmak
yani kilo alımın normalse göbüşü takma kafana
göbek olayı tamamen fiziksel birşey genetik bir durum
iç karınla alakalı
bir de kilo alma durumunla alakalı
kiminin iç karnı geniş olur göbeği çok büyümez
kimisi kilo aldımı hep göbeğe alan yapıdadır hamile kalınca da kilo aldığında hep göbeğe alır karnı büyüktür ama kilosu normaldir sadece kilo karnında yani göbüşünde toplanmıştır
yani bu durumlar göreceli durumlar bi standardı yok
kaç kilo aldın şu zamana kadar önemli olan şey o
bence de göbüşün biraz büyük duruyor 6 aylık gibi sanki ama olsun çok tatlı maş.
orantılı bir göbüş yani çok beğendim

Eki Görüntüle 510219

kızlar bu da benim göbişim ama herkes diyo çok çıkmış bu ayına göre bide siz yorumlayın

Şu "ayına göre karnın çok çıkmış" cümlesine benzer bi dolu saçmalığı söyleyenleri alıp bi kazana atıp yakasım var o derece!
Ya sanırsın tıp falan okumuşlar, ne bilim her kadının her ay standart bi gelişimi falan var sanıyolar ne bilim işte çok sinirleniyorum!
Birincisi karşında konuştuğun bi hamile, ekstra dikkat edersin yani. Çıldırıyorum ben cahil insanlara!
Canım karnın gayet normal! Çok da güzel maşallah! Hiiiiiç dert etme. Benimkini görsen hele! Çekcem foto da ne zamandır makineye elim gitmedi. Bu hafta tatile çıkcaz ya orda çekerim buraya koyarım artık. Yahu bi de çıkmış olsa sana ne, çıkmamış olsa sana ne allam deli etcekler beni!
Benim iş yerinde de iki üç zevzek var, bikaç kere hamileliklerini anlattılar, sanki ben sormuşum gibi.
Neymiş biri 8 ay hiç kilo almamış, hep kusmuş, hastanedeymiş. Diğerinin de karnı 7. aya kadar çıkmamış, 7. ayda ilk kez hamilelik kıyafeti almış. Arkadaşım 7-8 ay kustuysan, kilo verdiysen, senin bünye manyaksa, beni niye kendine uydurmaya çalışıyosun?!
Bikaç kez bana, senin hemen karnın çıktı, çok çıktı, çok kilo aldın başta, ben hiç kilo almamıştım imaları gelince, ahanda tutmayın beni dedim!
En sonuda yapıştırdım lafı. Senin hamilelik normal geçmemiş zaten, hep kusmuşsun. Ben allaha şükür hiç kusmadım, kilo alımım da normal oldu. Zaten 8 ay hastanede yatmaktansa kilo almayı tercih ederim dedim. Sen kendi örneğini heryerde anlatırken dikkat et, çünkü standart olan seninki değil haberin olsun dedim. Şimdi gelip de bi yorum yapamıyo. Hayır hamile kaldım diye işyerindeki her kadının hamilelik hikayesini dinlemek zorunda mıyım kardeşim?????????:2::2::2:

Evet canım su çok önemli ya! Ben de içiyorum 2,5-3 lt. Çok önemli su olayı! Ben en son gittiğimde ayrıntılıya bakan kadın, amniyotik sıvı subjektif şekilde azalmıştır diye not düşmüştü. Gerçi kendi doktorum, "subjektif demiş, yani onun görüşü, bana göre sıkıntı olcak bişey yok ama sıvı alımını artır" demişti. O yüzden ben yine de tedbir olarak devamlı içiyorum suyumu.

slm canim cokk sagolasin aminnn insallahh canim benimm..hepimiz insallahhh aminn..

meloonn bende mutlu yıllar dilerim evlatların ve sevdiklerinle nice yıllara
canim benim cok sagolasin insalllahhh aminn hepimiz insallahh...dün cocuklar hepbirlikte mum söndürdük bana heydiyler yapmislar resim falan cizmisler.resim cektik ailecek cokk güzel gecti..jarsi komsum gldi pastaman yedikkk falan güzel romantikkk geldiii gecti dogummm günüm canim benimm oyüzden dün hic giremedim bugun okuyup cevapliyorum isteee...

slm canim ben varim hic hareket edemiyorum evde bagirip duruyom agri girdimi sanki bicak saplaniyor öyle kaliyom magnezyum aliyom ama yokk cokk kötü bir dahaki terminde doktora sorucam sanada gecmis olsun canim yaa..

ay canım maşallah..bak gördün mü endişelencek bişey yokmuş..en iyisini yaptın gittin doktora..için rahatlamış oldu canım..

ay aynen canım ya..dün akşam arkadaşlarla günümüz vardı..içeri girer girmez bana hemen ay ne olmuşsun sen maşallah nasılda kendini belli ediyor artık dediler..bende hemen lafı yapıştırdım..bende belli ediyorum kızımda var mı dedim..5,5 aylık olduk olsun o kadar dedim kızardı kaldı..sağolsun çok patavatsızdır..ama bu kadarda olmaz sanane sen misin hamile..nerdeyse doğuracağız hala ay ay vay vay diyorlar ya inanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…