ÇEKİRDEKcim canlanın diyodun ya bak melonee geldi.. Bi de Ayşe gelse tam canlanır...
Dimi Meloneeecim
canim normal büyüyor ya geriliyor ayrica bolll bolll krem sür canim catlamasin...aminnnn
ya ben bi kaç gündür karnımda gerginlik hissediyorum gece yatarken zorlanıyorum
hele bu gece nereye döneceğimi şaşırdım valla karnımın gerginliğinden uyuyamadım
sanırım bizim veletler büyüyür iice
canim var öyle insanlar kilo alirsin ay sistinn derler az kilo alirsin ay hic almamisin mutlaka bahaneleri olur canim benim...kimseye aldirmiycan nasil mutluysan öyle yap hersey gönlüne göre gerisi bossss.....ay canım maşallah..bak gördün mü endişelencek bişey yokmuş..en iyisini yaptın gittin doktora..için rahatlamış oldu canım..
ay aynen canım ya..dün akşam arkadaşlarla günümüz vardı..içeri girer girmez bana hemen ay ne olmuşsun sen maşallah nasılda kendini belli ediyor artık dediler..bende hemen lafı yapıştırdım..bende belli ediyorum kızımda var mı dedim..5,5 aylık olduk olsun o kadar dedim kızardı kaldı..sağolsun çok patavatsızdır..ama bu kadarda olmaz sanane sen misin hamile..nerdeyse doğuracağız hala ay ay vay vay diyorlar ya inanmıyorum..
Estağfurullah cancağzımbiz de varızzzz ama canlandıramıyozmuki????
canim bende cokkk tuvalate cikiyorum hamile kaldigim günden beri bir bitmedi su tuvalet olayi benim bildigim bir ilk baslarda olur birde sonda ama bende hic kesilmedi...benim vücudum suyu hiç tutmuyor ya
akşam yemeğinden sonra bol bol su içince gece 3-4 kez tuvalete kalkıyorum
gün içinde de öyle
geçmiş olsun canım..kramplara muz da çok iyi geliyor aklınızda olsun..
evet canım senin yararına olur..hemde daha az kilo alırsım..yani istediğin kiloyla doğuma gidersin..
ayy çok sevindim cnm ozaman herşey yolunda :)) olsun kuzum sağlıklı olsunda geç hisset nolcakki hisetmeye başlayıncada dert bitmiyo bak 2 saat oynamasa nie oynamıyo diyoruz biz pimpirikliler :)))Bugün dayanamadım gittim, 3 haftadır 280gr diyordu bebeğe, bugün 400 gr olmuş. haftasına göre gidiyormuş tam. Çok şükür.
Ultrasonda hareketli olduğunu görüyorum, mutlu oluyorum. Sanırım baya geç hissedicem.
Sağol canımm.
canım yaa ne çok benzeşiyormuşuz meğer :)) huyumuz suyumuz hatta kocişlerimizin bile huyu yapısı aynı galiba :))
inşallah şaşırtır bu kez seni kocişin, ben ilk evlilik yıldönümümüzde az da olsa şaşırdım, o da bana şaşırdı alt tarafı bi çiçeğe ne çok sevindin yahu ben sanki çok mu odunum diye, ben de napiyim dedim kırk yılda bir olunca bu çiçek bile uçuruyo insanı
alerjiden kuru öksürük başladı bende kızlar. hamileler öksürük için napabilir, neler zararsız bize?yardım edin boğulucam...
Gözün aydın canım... Dodehimini sen nere mezunuydun ve kaç yılıslm kızlar
okul başladı artık pek giremıyorum
bugun ayrıntılım vardı
doktor herşeyine baktı sadece başında 1tane kist buldu o da onemsizmiş, zamanla geçiyo 1den fazla olunca riskli dedi
ağzı burdu parmakalrı böbreği kalbi... şükür hepsine çok güzel dedi:)
ama ben akıllı kılo ve boy sormayı unuttum
ordanda doktorumun odasına çıktım o da herşey iyi dedi 10ekime randevu verdi.şeker yüklemesi yapıcakmışız... gitmişken doğum katına çıktım örnek bir odaya baktım :) o günler gelse de bi çıkıverseler:)
su ile ilgili yazmışsınız ben de baya ıltıhap vardı su sayesınde sıfırladım:) ihmal etmeyin,su içemeyen meyvesuyu ayran içsin mumkunse evde yapılmış tabı,yoksa hazır meyve suyunu 5aydır içmiyorum gazlı içecekelrde öyle...!!
canim ne yapiyonuz ben iyiyim kocis ev temizligi yapcak büüyk temizlik hali yikama makinasi kiralamaya gitti iste bende hemen tekrar girdim..cocuklar oynuyor kaanin okul heyecani var daha yok o eksik yok o alincak sabahdan beri ingilizce ögreniyorum diye havalara ucuyor durmadan onu söylenip uruyor bizlere almanyada herkez temizlik derdinde havalar sogumaya baslayinca birde biz yapsak bende öyle kizlar iste.....herkeze hayirli cumalar...
ayy çok sevindim cnm ozaman herşey yolunda :)) olsun kuzum sağlıklı olsunda geç hisset nolcakki hisetmeye başlayıncada dert bitmiyo bak 2 saat oynamasa nie oynamıyo diyoruz biz pimpirikliler :)))
))
Eki Görüntüle 510219
kızlar bu da benim göbişim ama herkes diyo çok çıkmış bu ayına göre bide siz yorumlayın
Bugün dayanamadım gittim, 3 haftadır 280gr diyordu bebeğe, bugün 400 gr olmuş. haftasına göre gidiyormuş tam. Çok şükür.
Ultrasonda hareketli olduğunu görüyorum, mutlu oluyorum. Sanırım baya geç hissedicem.
Sağol canımm.
Gözün aydın canım... Dodehimini sen nere mezunuydun ve kaç yılı
eskişehir ogü
2007
bu sene 2.sınıfları okutcam
amin insallah allahim bütün evlatlarimiza zihin acikligi versin sagolasin insallahh 3.sinifi iyi gecer...evet almanyada cokkk pahali okul esyalari gercekten..isimiz zor..Gözün aydın canım... Dodehimini sen nere mezunuydun ve kaç yılı
Oğluşunun okulu hayırlı olsun, inşallah başarılı bir öğrenci olur... Benim bir oğlanın sadece kitapları 300 tuttu..
Allahtan geçen seneki formaları oluyor...
......................................................................
Fesleğencimmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?